g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 1, 2021 8 minutes ago, nicieu said: Stai chill, gica a colaborat cu securitatea inainte de '89 si are beneficii uriase in urma acesteia! De unde crezi ca si-a luat vila? 🤣 si oricum inainte de '89 preturile erau altele! E tipul de om care m-ar fi dat in gat pe mine la secu' sau "doi si-un sfert" pentru ca am curajul sa vorbesc ceea ce gandesc! Garantat. Și femeia de serviciu care făcea curățenie înainte de 89, tot colaboratoare a securității se numea. Și ea are vila. Acum nu știu dacă are doar jumătate în urma partajului, dar tot vila se numește. 1
Orb1t Reputație: 2237 Postat Octombrie 1, 2021 Postat Octombrie 1, 2021 5 hours ago, nicieu said: Stai chill, gica a colaborat cu securitatea inainte de '89 si are beneficii uriase in urma acesteia! De unde crezi ca si-a luat vila? 🤣 si oricum inainte de '89 preturile erau altele! E tipul de om care m-ar fi dat in gat pe mine la secu' sau "doi si-un sfert" pentru ca am curajul sa vorbesc ceea ce gandesc! De ce vorbesti ce gandesti? Nu mai bine gandesti ce vorbesti? 🤣 Sa te intreb daca te uiti pe unde mergi sau daca mergi pe unde te uiti? 🤣 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Octombrie 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 1, 2021 Eu chiar era sa imi iau casa in Lumina. Stiu ca fac OffTopic la acest topic fata rezultat .... Bine ca am aflat de la prieteni ce buleala s-a dat la "complexul" de vile de pe soseaua spre Navodari. As fi vrut pe soseaua de Tulcea dar pute a rahat .... de peste drum de la Avicola.... 2
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4361 Postat Octombrie 2, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Octombrie 2, 2021 it's the dark side of lumina! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum