Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
Postat

Nu stiu ce probleme ai sau ai avut cu alti forumisti, eu doar mi-am spus opinia personala c-ai termenul de sexgarantie expirat... ;)  :rax2

Iti respect punctul de  vedere, insa argumenteaza ... ca ai fost la mine. eu nu am avut niciodata probleme cu forumisti.

Atata timp cat lucrez cu o lista de asteptare...atata timp cat nu imi permite timpul sa accept toate invitatiile...parerea mea este ca... 'poate fata' :rax2 .

Esti inscris in februarie 2015 ,si prin ceea ce ai scris(pe alte topicuri) demonstrezi ca esti frustrat . 

Daca  nu iti plac, te rog frumos sa  ma ignori. Parea mea personala este ca esti  prost. Asa cum eu iti respect parerea ta personala , te rog frumos sa respecti si parerea mea ca esti un mare  PROST. Multumesc.

In loc sa pierzi timpul pe topicul meu, mai bine  citeste despre alte fete, mergi si baga o recenzie.Doar culegi informatii...ti-au terminat forumisti de completat topul fetitelor de etnie ?  Vrei informatii, tu cu ce contribui?!!!

@curvarus anonimus alias virginul 69, plateste cu carduletul, recenzeaza , daca vrei sa ai credibilitate.  Trebuie sa ai talent sa fii troll pe forum, momentan dai impresia ca esti doar un parazit

Ps.1 Nu te mai stradui sa imi raspunzi, arata ca esti inteligent si nu te pui la mintea mea  :girly . 

Daca nu ai bani sa mergi la 'fetite' , stai in casa si uita-te la filme. Poftim, iti propun 10 filme cu si despre milfuri... sa intelegi in ce categorie ma incadrez.

http://www.youtube.com/watch?v=fgGRzqnOJmQ&spfreload=1

2. Pentru toti cei care imi citesc topicul, nu am nici o problema daca nu sunt pe placul cuiva...stiu ca  nu sunt perfecta...  :boob . Cine ma place, si a vazut pozele de aici si  si filmuletul meu de pe  pe youtube(copie a elizza...asa se numeste), poate sa ma viziteze.  Sunt atatea fete frumoase, va invit sa  le cunoasteti domnilor :kiss3 . Si... argumente...va rog, multumesc

• Like 7
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu stiu ce probleme ai sau ai avut cu alti forumisti, eu doar mi-am spus opinia personala c-ai termenul de sexgarantie expirat... ;)  :rax2

Tati,iti spun eu,sincer,ma jur,te fute de mergi cracanat o saptamana

• Like 3
Postat

O sugestie fara rea-vointa ... scuze pentru off topic ...

Imi doresc mult sa petrec cateva ore de calitate in compania ta, Eliza, dar este foarte greu de contactat cu tine.

Ar fi foarte util pentru noi sa anunti atunci cand pentru un motiv oarecare nu poti lucra o scurta perioada ... daca este cazul ... foarte probabil ca nu pot sa te prind din motive de "agenda" si/sau "overbooking".

Incerc de 3 zile sa vorbesc cu tine, fara nici o sansa ( "momentan, clientul apelat nu poate fi contactat" ).

Am trimis si cateva SMS ("Buna Eliza, scuza-mi insistenta ... te sarut.") care au impartasit aceeasi soarta.

Inteleg ca pentru o programare la tine este ca pe vremea lui Ceausescu la Dacii, te pui pe lista si astepti. 

Tu esti un capriciu ce as dori sa-mi fac cadou, deci o sa insisit. Perseveranta este cheia succesului.

As vrea doar sa stiu daca lucrezi zilele acestea. 

Postat

Viteazule verde,

Femeile care merita se "prind" greu!

Ca sa te incurajez, am avut una din fete la care am sunat aproape 2 luni pana sa o intalnesc, dar a meritat din plin. Dupa ca intri in agenda, daca esti ok, se pune altfel problema.

Succes!

• Like 2
Postat

Viteazule verde,

Femeile care merita se "prind" greu!

Ca sa te incurajez, am avut una din fete la care am sunat aproape 2 luni pana sa o intalnesc, dar a meritat din plin. Dupa ca intri in agenda, daca esti ok, se pune altfel problema.

Succes!

Multumescu-ti "Mari(x)a Ta" pentru incurajari, sfaturi si urare!

Stiu din postarile anterioare ca Eliza este greu de prins. Nu ma descurajez, am sa insist in continuare, cu toate ca eu nu am la dispozitie cele 2 luni ... (nu sunt pe moarte ... vezi motivul aici). Sunt convins ca merita si va merita (doamna si  ... efortul, ... in caz de "victorie").

O zi buna si succese exagerate !!!

Te sarut Eliza!

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Vezi dc de 3 zile pauza? :P

• Oras:anywhere
  • Oras:anywhere
Postat

@Picon, felicitari ca te caci si pe acest topic continuand cearta inceputa cu Javier pe TOATE celelalte topice ale femeilor. Bravo  :slap2

Se caca peste tot , asa e la batranete  :laugh2

Postat

Multumescu-ti "Mari(x)a Ta" pentru incurajari, sfaturi si urare!

Stiu din postarile anterioare ca Eliza este greu de prins. Nu ma descurajez, am sa insist in continuare, cu toate ca eu nu am la dispozitie cele 2 luni ... (nu sunt pe moarte ... vezi motivul aici). Sunt convins ca merita si va merita (doamna si  ... efortul, ... in caz de "victorie").

O zi buna si succese exagerate !!!

Te sarut Eliza!

Imi cer mii de scuze,tuturor, pt lipsa de comunicare, revin maine. Nu imi dau seama care este  sms-ul l tau..viejoverde :blushing2 

Postat

Imi cer mii de scuze,tuturor, pt lipsa de comunicare, revin maine. Nu imi dau seama care este  sms-ul l tau..viejoverde :blushing2 

Nu trebuie sa te scuzi Eliza, era doar o sugestie.

Am primit sms-ul tau (primul) si ti-am raspuns.

Multumesc, iti doresc o zi excelenta!

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

dragii mei Eliza e o doamna .e frumoasa si are atitudine placuta.e prietenoasa e dulce si pisicoasa e o femeie.e ceea ce voi toti va doriti exista si merita tratata cu atentie si respect

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare dragilor,

Sambata trecuta am revenit dupa aproape 2 anisori la frumoasa Doamna C. Modalitate de contact PM cu 3-4 zile inainte de "inclestare", iar confirmarea a fost facuta cu 1 h mai devreme fata de ora la care trebuia sa ne vedem .Intalnirea a fost programata pentru ora 9.30. Cu 10 min inaintea orei stabilite sun din fata cunoscutului imobil....si spre surprinderea mea nu raspunde.in sinea mea , zic hai sa mai stau 15 min ( stiti voi treaba aia cu sfertu' academic ) poate Eliza e matinala si mai intarzie cu vreun confrate.

Dupa cele 15 min dau sa plec din parcare; nu ies bine pe bulevard ca primesc sms-era zana noastra care ma ruga sa sun din nou ( mentionez faptul ca nu cunostea numarul de tel ). o sun, isi cere scuze pentru incurcatura ( aici are mai multe ++++++ ) , ii zic ca sunt putin in intarziere si ca nu stiu ce sa fac daca sa ma intorc sau nu- ea isi mai cere iertare inca odata, si ma "suceste" , si ma hotarasc sa ma intorc.

Ei dragi  prieteni , si aici incepe nebunia: imi da coordonatele ( pe care mi le aminteam vag ), trec de portar care ma saluta discret,  urc, bat la usa, si........imi deschide superba Eliza imbracata ( mai bine zis dezbracata :) ) cu o lenjerie culoare neagra ,cocotata pe niste pantofi cui (20cm) negrii ( asta conform indicatiilor date prin PM :) ) si bineinteles...... cu  sanii pe afara. Va dati seama ca stateam ca prostu'n usa si nu stiam ce sa fac: mai mai ca ma lua de ureche sa ma bage in casa :"Aaaaa tu erai, hai sa te pup" –m-am mirat ca si-a adus aminte de mie;oricum aveam niste emotii ffff mari, deoarece „fac entorsa foarte ra”.Dupa discutiile de inceput, ma pune sa ma uit  la ceva  ( ramne intre mine si Dna C ), ma apropii de ea pe la spate si studiind obiectul ii cuprind ferm sanii-pur si simplu mi s-a parut palma mica :):):):) . dupa cateva secunde ma asez in canapea, sunt invitat sa servesc o apa.dandu-mi seama ca sunt deja in intarziere, cer la dus-primesc prosop curat, papuci, gel la baie,toate conditiile etc.....si revin in camera.Eliza se duce la dus pentru un mic refresh si vine aproape goala in dormitor acolo unde o  astpetam intins in pat. nu-mi mai puteam lua ochii de la sanii aia superbi ai minunatei Eliza.Cum pula era deja par, ii spun Elizei ca doresc totul protejat-imediat se puse in genunchi cu un prezervativ in gurita si ma indemna sa-i introduc falusul adanc in gura -in urmatoarele 3 secunde, pula era invelita in latex :atm  :atm  :atm  :atm  , dar sa nu ma intrebati cum, oricum nu cred ca are in gura un desfasurator electric de prezervative .In urmatoarele minute am avu tparte de un oral de vis, maciuca ascunsa in gurita magica a Elizei care ma indemna sa o fut pur si simplu in gura, sa o iau de par;oralul a fost cu de toate :umed,deep,priviri, opriri ca sa nu finalizez prea repede, limbi tip „morisca” JJJ pe oo, etc.O ridic si ii spun sa se aseze in pat pe spate; nu mai rezistam prea mult si simteam nevoia sa o patrund; ii ridic picioarele si o patrund tinand-o strans de glezne . era o imagine superba: o tipa blonda cu sanii pari, pizda epilata perfect ......dupa  cateva minute schimbam pozitia la propunerea Elizei:se aseza in pat in pozitia mama iedului, iar eu incep din nou lucrarea –pleasneam sacadat cu abdomenul fundul Elizei,in timp ce priveam cu pofta la „ochiul ei maro” ( imi inchipui ce va imaginati, dar acel lucru nu s-a intamplat deoarece am ales varianta cu o finalizare ).Schimbam din nou pozitia : Eliza se urca pe mine;in timpul actiunii simteam ca s-a declansat pur si simplu ceva-simteam ca vrabiuta ei era din ce in ce mai uda ( lucru confirmat si de spusele Elizei, fara ca eu sa o intreb );timp de inca cateva minute , in timp ce ea ma regula pe mine, m-am bucurat de sanii Elizei pe care i-am molfait,lins,supt,etc.Simtind ca se apropie finalul „actiunii” propun o verificare a instalatiei de incalzire astfel ca trecem la calorifer, si o iau capra in picioare bucurandu-ma din nou de acel cur mare si frumos- aiic am avut parte de contre si 8uri fabuloase care m-au facut sa nu mai rezist.

O rog pe Eliza sa vina in genunchi, scot prezervativul si incep sa o stropesc puternic pe fata in timp ce ea imi spunea sa fiu atent la ochi (cred ca nu la ala maro-il voi lua oricum in considerare data viitoare :JJJJ ) lucru care nu s-a intamplat  ( mii de scuze Eliza  pentru asta )...sperma incepuse sa-i curga de pe fata pe sani.

Fiind un adevarat domn am lasat-o sa mearga prima la baie, apoi am mers si eu.Am mai zabovit 10 min la o tigara apoi am plecat lasand discret banii pe biblioteca, fara ca ea sa vada (cred eu ).

Si acum notele:

Doamna : 10+-sani frumosi,discretie, ai ce discuta

Oral: 9 –asta pentru ca am ales eu protejat ( parca-mi ofera ceva siguranta ), cu toate ca nu sunt adeptul

Normal: 10 –fara comentarii (toate pozitiile,nu comenteaza –acum sa n-o puneti sa stea ca Badea pe  scaune JJJ  )

Anal-data viitoare

Halat: 100 Ron

Timp: cred ca 40min fara graba din partea ei

De recomandat?   NUUUUUU, O VREAU DOAR PENTRU MINE.

• Like 12
Postat
Eram convins ca merita, si a meritat.

Putine lucruri se pot adauga la experientele impartasite aici de catre cei ce o cunosc pe Eliza. 

Pot confirma si eu, umil utilizator al acestui forum si beneficiarul ( multumesc! ) recenziilor anterioare: profesionalismul sau este indiscutabil, o adevarata DAMA DE COMPANIE.

Rezumand impresiile mele intr-o singura fraza: cea mai curva dintre doamne si cea mai doamna dintre curve.

Eleganta, inteligenta, frumoasa, amfitrioana perfecta pentru o intilnire perfecta ... As putea enumera o lista intreaga de adjective, dar nu o voi face. Ar fi prea lunga si ar putea sa para neverosimila ... 

Pe linga erotismul evident ce sare in ochi la o simpla privire a pozelor sale, si nu ma refer doar la sanii de concurs, as vrea sa adaug ceva ce nu se vede ... ochii sai. Fermecatori ... o privire in care te scufunzi ... uitand unde esti ... pierzand firul conversatiei ... 

Note? Toate la superlativ. A fost intalnirea ce imi doream si la care "lucram" de trei zile, pentru ca nu era de gasit; am gasit si primit tot ce (la ce ma) asteptam. Plecasem spre ea ca sa intalnesc o curva, am gasit o doamna si am castigat o prietena.

Cadoul: 450L/3h. 

Un sfat pentru cei ce vor (si ajung) sa o cunoasca: fiti respectuosi, fiti politicosi, nu va grabiti, nu o grabiti. Comportamentul pozitiv este foarte apreciat. Fiti domni si veti pleca foarte multumiti.

Am avut parte de o seara de exceptie. Multumesc Eliza!

• Like 7
Postat

Buna, azi nu sunt la birou. Va doresc o zi frumoasa.

Postat

O sugestie fara rea-vointa ...

Ar fi foarte util pentru noi sa anunti atunci cand pentru un motiv oarecare nu poti lucra o scurta perioada ... 

Buna, azi nu sunt la birou. Va doresc o zi frumoasa.

No Comment ... doar BRAVO ...

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Asa cum am mai spus pe undeva, au fetele astea un al 6-lea simt, ceva de speriat!  :laugh2

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Asa cum am mai spus pe undeva, au fetele astea un al 6-lea simt, ceva de speriat!  :laugh2

pai,... daca noi barbatii avem doar patru simturi... :laugh2

• Oras:kobe
  • Oras:kobe
Postat

Am revenit, dupa o saptamana ...Multumesc pt sms-urile primite...scriu aici sa nu deranjez cu  mesaje incomode... 

In acest wekeend ma gasiti de la 10 dimineata  pana la ora 1 noaptea, acelasi mod de comunicare sms pe telef, email  sau PM . :hug1  :boob 

Sexy mmm

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...