Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Daca anuntai si tu schimbarea, poate apucam sa te vad si bruneta...oricum sunt sigur ca la fel de doamna ramai indiferent de culoarea parului...

• Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
Postat

@robertzel, in seara asta nu mai sunt la birou. Prefer apel sau sms la 0720409064. Multumesc

Postat

:boob :boob :boobla birou...

post-10813-0-47271800-1494583174_thumb.jpg

• Like 19
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Eee,de ce faci tu de-astea, pedeapsă,bataita la fundul gol:)))

Postat

Buna Eliza, mai esti disponibila in aceasta seara?

In seara asta am incheiat programul. :)))

• Oras:ilfov
  • Oras:ilfov
Postat

Pfff cred ca am ghinion, am crezut ca si in seara asta faci orele suplimentare:p...ehh cu alta ocazie atunci:)

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Miine lucrezi?

Ba nene, ai umplut toate topicele fetelor cu intrebarea asta...eu zic sa te hotarasti la una si sa suni la telefon, nu mai umple topicele aiurea.
  • Like 1
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
Postat

Am ajuns si eu la dansa.. totul ce e scris mai sus e conform adevarului... Eu am gasit-o deja blonda, locatia e usor de gasit, apartamentul imi placea, si dusul si tot. Cand m-a primit cu sanii alea imensi, nu puteam sa fac pas.

La inceput am asteptat putin singur pe canapea, vorbeste extrem de mult, dar eram foarte curios la prestatie. Oral neprotejat, cu multa tehnica, incercari de DT, nu poate fi luat de cap, in rest e ok. Normalul iar cu foarte multe vorbe... Am incercat si un anal, dar a zis ca e prea mare, asa ca nu am fortat prea mult. Finalizare in gurita, a curatat tot frumos.

Pentru mine a fost o experienta ok, m-a deranjat ca a fost foarte pesimista in ceea ce priveste vizita mea, a vorbit extrem de mult si mai asteptam minute in sir singur in pat... In rest, e putin grasuta, dar mi-as intoarce capul dupa ea pe strada. Al doilea numar nu am reusit sa finalizaez,am lasat-o putin oral, ceea ce mi-a placut si am cerut scuze si am plecat.

Locatie 10

Aspect 8

Oral 9

Normal 7

Anal 7

GFE 8

• Like 12
  • Minus 1
Postat

Am ajuns si eu la dansa.. totul ce e scris mai sus e conform adevarului... Eu am gasit-o deja blonda, locatia e usor de gasit, apartamentul imi placea, si dusul si tot. Cand m-a primit cu sanii alea imensi, nu puteam sa fac pas.

La inceput am asteptat putin singur pe canapea, vorbeste extrem de mult, dar eram foarte curios la prestatie. Oral neprotejat, cu multa tehnica, incercari de DT, nu poate fi luat de cap, in rest e ok. Normalul iar cu foarte multe vorbe... Am incercat si un anal, dar a zis ca e prea mare, asa ca nu am fortat prea mult. Finalizare in gurita, a curatat tot frumos.

Pentru mine a fost o experienta ok, m-a deranjat ca a fost foarte pesimista in ceea ce priveste vizita mea, a vorbit extrem de mult si mai asteptam minute in sir singur in pat... In rest, e putin grasuta, dar mi-as intoarce capul dupa ea pe strada. Al doilea numar nu am reusit sa finalizaez,am lasat-o putin oral, ceea ce mi-a placut si am cerut scuze si am plecat.

Locatie 10

Aspect 8

Oral 9

Normal 7

Anal 7

GFE 8

Multumesc pt vizita.

Vorbesc mult daca ma simt intimidata de cel din fata mea...imi cer scuze daca am fost obositoare. Asa simt eu sa ma fac placuta,dupa mintea mea de blonda

Imi asum critica in ceea ce priveste cu "asteptatul"...fac dus inainte ...si recunosc ca raspund repede daca vad un mesaj...nu se mai intampla:)))

Ma bucur ca tu te-ai simtit ok. Multumesc

• Like 7
  • Oras:kirgistan
  • Oras:kirgistan
Postat

Buna, in cazul unor sms-uri la care nu raspunzi sa inteleg ca nu muncesti sau cel mai bine este sa sun mereu?

Multumesc.

Postat

Disponibila la birou pana la ora 2 noaptea. Va sarut

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Să o treacă cineva la top pe doamna Mimi :)

Nu trebuie...este demult în topul personal al multora de aici:)

• Like 2
Postat

La "birou" pana dupa miezul noptii

Bd Unirii 71 la Biokarpet(pt cei care se duc tot la F64)

post-10813-0-11101500-1496150206_thumb.jpg

• Like 22

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...