Sari la conținut

Ultimul film vizionat si de ce nu si propuneri ...

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

HAHAHAHAHAHHAHAHHAH la ce se uita coca colaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muhhaha

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

un film super despre o nimfomana aparut recent NYMPHOMANIAC

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

"Save mr banks" . am plans!

Aseara am incercat si eu sa l vizionez dar dupa 30 de minute ma luat somnul :( continuarea o sa o reiau in seara asta.Pare interesant din cate am vazut!

Postat

Aseara am incercat si eu sa l vizionez dar dupa 30 de minute ma luat somnul :( continuarea o sa o reiau in seara asta.Pare interesant din cate am vazut!

Sa-mi zici daca ai plans si tu... ;)

Postat

Pai unde l-ati vazut? Tras dupa site-uri de torente?

Online..pe site direct..nu mai stiu ce site, dar baga numele filmului si iti da "goagal" de rontzait...

• Oras:Cetatea Tomis
Postat

Eu unul, pe cel cu DiCaprio, nu neaparat prin jocul actorilor, cat datorită efectelor si imaginii mult mai reusite! ;)

• Oras:Constanta
Postat

Sper sa fie cinema-ul, celelalte variante distrugand experienta aproape oricarui film. (parerea mea)

Postat

Sper sa fie cinema-ul, celelalte variante distrugand experienta aproape oricarui film. (parerea mea)

Cand subiectul unui film este foarte incitant , cateodata e de un real ajutor si platforma on-line cu toate ca nu ofera aceeasi calitate ca un film la cinema.

Postat

Torente, numai format true blu-ray (sau HD-uri) rulate pe un mediaplayer (3D) cuplat la un sistem Yamaha 5.1 si o plasma Panasonic de 42 inch.

Eu zic ca cel putin egalează o experienta la cinema, cu bonus lipsa comentariilor de kkt de prin sala.

Postat

Niciodata nu aleg ziua cand filmul ruleaza in premiera, las sa treaca cateva zile, motivul: amintit de tine.

Tot pe Samsung ma bazez si eu, deocamdata sunt depasit de o generatie. :))

Postat

Niciodata nu aleg ziua cand filmul ruleaza in premiera, las sa treaca cateva zile, motivul: amintit de tine.

Tot pe Samsung ma bazez si eu, deocamdata sunt depasit de o generatie. :))

Deci ai ratat si tu  :laugh2  Oare daca facem o imperechere iese de vreun metis de Panasonic ?  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...