Sari la conținut

ANDREEA DEEA...HOT CHOCOLATE 0735750134

Postări Recomandate

• Telefon: 00000
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 00000

zi cu nori, cald, frig....la andreea caldura mare.

garsoniera langa casa modei, curat, intim. baia ok, doar para aia de dush fixa. iti ia timp sa reusesti combinatia apa calda/rece.

andreea- creola miniona, draguta, comunicativa, amabila, sexi.

servicii protejate, anal deloc!

achitat 150 pentru o finalizare, dtd cca 45 min.

note:

locatie 9

igiena 10

aspect 10. pentru fund 11!

recomand!

Au crescut prețurile? :))

Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Azi am vizitat-o pe domnisoara Andreea, fiind incitat de pozele ei de aici si de recenziile facute. Era cat pe ce sa o ratez, deoarece fata de ora la care am fost programat a existat o mica intarziere, insa totul a fost ok. Am fost intampinat de domnisoara in lenjerie intima, pe tocuri, in cizmulitele din poze. Este micuta de inaltime, foarte bine proportionata cu niste sani superbi. Un pic creola, chiar nu pot sa spun dacsa este de etnie sau nu pentru ca nu ma intereseaza, si pana la urma care dintre noi nu ar fute o tiganca frumoasa?? Am debutat cu un oral umed, incercari de deep, atentie la zonele adiacente. Dupa vreo 10 minute am pus-o lady on top unde i-am dat pana a inceput sa gafaie :). Chiar msua gandeam ca este incepatoare, dar mi-a spus ca nu. Am mai schimbat doua pozitii combinate cu cate un oral pe alocuri, alegand sa finalizez in lady on top unde te bucuri de o priveliste minunata! Am optat pentru o finalizare, cred ca am stat vreo 40 min dtd. Mai are o colega, am salutat-o si pe ea, foarte zambareata si aceasta. Per ansamblu o intalnire reusita. Minusul pe care l acord este acela al locatiei, chiar pe bulevardul D Cantemir, aproape de intersectia cu Budapesta. A recunoscut si ea ca locatia nu este tocmai potrivita.

Locatie: 6 - 7 - baia un dezastru, mobilier cam vechi iar patul scartie ingrozitor pe partea dreapta
Aspect: 9-10 -  miniona, cu pielea foarte fina, niste sani si un cur superb
Oral: 9 - efectuat corect, incercari de deep, zone adiacente
Normal: 9 - se implica, da contre, se misca bine, sta cum o pui
GFE: 9 - foarte vorbareata si zambareata. Are o voce foarte draguta
Igiena: 10

Halatul: 100 lei finalizarea

• Like 9
Link spre comentariu

ba da buna mai esti ma! Ar trebui sa iti fac o vizita ca nu team mai futut de cand erai prospatura bididie si fara talent. Cred ca au trecut 3 ani cel putin.

Teai intors in Constanta?

Mai da un refresh la lista de servicii.

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...