Andreea3025 Reputație: 12236 Postat Februarie 20, 2024 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Disponibila Postat Februarie 20, 2024 Acum 1 minut, unsuflet a spus: E mai dificil să te vizităm dacă așa ne vorbesti. Pâcat, citisem lucruri frumoase despre tine, dar ce ai scris ieri pe Curtea 1q m-a dezamagit. Colegul a avut dreptate, fetele noi sunt expuse maxim la tepe intr-un oras nou, iar daca stai o zi jumate, e clară situatia. Te voi urmâri pe Oradea, cred ca va fi la fel, din păcate. Iti urez succes, ești fată faină! Inițial vroiam să stau 3 zile tocmai ca nu am mai fost și am zis sa încerc, dar dezamăgirea a fost mare când mi sau făcut atâtea programări și nu sau onorat. Asa ca am decis sa plec mai devreme. Nu ai de unde sa știi eu oricum încerc și dacă va fi la fel,ma retrag unde îmi este bine... nu am de făcut target. Cine nu risca nu câștigă 😉
Membru Premium unsuflet Reputație: 1977 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 20, 2024 Acum 12 minute, Andreea3025 a spus: Inițial vroiam să stau 3 zile tocmai ca nu am mai fost și am zis sa încerc, dar dezamăgirea a fost mare când mi sau făcut atâtea programări și nu sau onorat. Asa ca am decis sa plec mai devreme. Nu ai de unde sa știi eu oricum încerc și dacă va fi la fel,ma retrag unde îmi este bine... nu am de făcut target. Cine nu risca nu câștigă 😉 Cel mai bine și sigur iti va fi in orasul in care ai activat de mult timp. Acolo ai deja o lista neagră cu țepari. Pe viitor te sfătuiesc să stai minim 3 zile intr-un oraș nou pt a-ti da seama de potențial, inainte să pui o etichetă. 1
Andreea3025 Reputație: 12236 Postat Februarie 20, 2024 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Disponibila Postat Februarie 20, 2024 Acum 6 minute, unsuflet a spus: Cel mai bine și sigur iti va fi in orasul in care ai activat de mult timp. Acolo ai deja o lista neagră cu țepari. Pe viitor te sfătuiesc să stai minim 3 zile intr-un oraș nou pt a-ti da seama de potențial, inainte să pui o etichetă. Eu știu că te simți ofensat,dar nu e doar părerea mea,eu doar am vrut sa ma conving și sa arat ca e contrariu la ce se spune.. ericheta nu am pus-o eu,era deja. Adevărul doare!
shadow0123 Reputație: 1059 Postat Februarie 20, 2024 Postat Februarie 20, 2024 La 18.02.2024 la 22:00, hateru a spus: @EvaRiver sa nu iti setezi asteptarile foarte sus. Prin satul nostru sunt multi "chematori" plini de promisiuni. Destule fete au plecat dezamagite, mai ales ca cei mai vocali nu le-au trecut pragul. Aici sunt multi campioni pe bla-bla, mai greu cu faptele. Multe pleaca si din cauza programarilor false. 1
x the impaler Reputație: 10010 Postat Februarie 20, 2024 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Februarie 20, 2024 On 2/16/2024 at 10:12 PM, unsuflet said: No ghiciti cat am putut sta deoparte de fete, colegi si nimfomane😁 Ti-o gasit nevasta parola de la contul vechi? 🙄 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 1977 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 20, 2024 Acum 9 minute, x the impaler a spus: Ti-o gasit nevasta parola de la contul vechi? 🙄 Nu. M-am enervat eu tare, uneori mă iubesc prea mult, singur🤣, devenind autodistructiv. 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 1977 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 20, 2024 Avem atâtea fete noi in sat si nicio recenzie! Hai colegii că se poate, scrie-ți ca să revină fetele cu drag la noi!
boxxxx Reputație: 85 Postat Februarie 20, 2024 Oras:România Oras:România Postat Februarie 20, 2024 Acum 29 minute, unsuflet a spus: Avem atâtea fete noi in sat si nicio recenzie! Hai colegii că se poate, scrie-ți ca să revină fetele cu drag la noi! Hai că așteptăm o recenzie și de la tine! Dacă și tu vrei să revină fetele pune "osul" la treabă. Spor!
Membru Premium unsuflet Reputație: 1977 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 20, 2024 Acum 2 minute, boxxxx a spus: Hai că așteptăm o recenzie și de la tine! Dacă și tu vrei să revină fetele pune "osul" la treabă. Spor! Mâine. Știti că eu nu mă trag pe cur de la scris. Azi am fost acolo unde v-am povestit de zeci de ori că mie mi-e cel mai bine🙄😇.
boxxxx Reputație: 85 Postat Februarie 20, 2024 Oras:România Oras:România Postat Februarie 20, 2024 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Mâine. Știti că eu nu mă trag pe cur de la scris. Azi am fost acolo unde v-am povestit de zeci de ori că mie mi-e cel mai bine🙄😇. 😂😂🤦♂️🤦♂️
Membru Premium unsuflet Reputație: 1977 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 20, 2024 Acum 2 minute, boxxxx a spus: 😂😂🤦♂️🤦♂️ Nu râde că și ție ți--a fost bine😄.
criss73 Reputație: 437 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 20, 2024 @anthonio, care Iza, Izza1?
Membru Premium unsuflet Reputație: 1977 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 20, 2024 1 oră în urmă, anthonio a spus: Ultima mea poezie Soarta a vrut aici să fie! O scriu cu mare plăcere Și în suflet am durere 🤷 Și lacrimi de fericire Astăzi am primit iubire❤️ Și am ajuns cu ea in pat Nici măcar nu am visat 🤦 Mulțumesc c-ai acceptat Vizita la noi in sat Meritul nu-mi aparține Nu credeam s-ajung la tine 🥰 Drumul meu sa încheiat Pe acest forum minunat Pe tine te-am așteptat Nu am nimic de regretat 🤗 Cu așa plăcută amintire Plină cu multă iubire🫶 În suflet te voi avea In colțul din inima mea💔 Nu pot descrie in cuvinte Ce îmi vine acum in minte🤷 Dar pot susține cu prisos În viața toate au un rost Viața este o încercare Și trăim precum o floare🌹 Din boboc…un vrej uscat … Oricât m-aș crede de bărbat 🙊 Să vă povestesc nițel Cât am fost de mielușel Când am fost cu Eva in pat Și cât ne-am îmbrățișat 🤗 Pe oațap am povestit Și la fix noi ne-am potrivit Puțin am întârziat Fără că să fiu certat 😁 Și ușa când sa deschis Ceva frumos de nedescris Era îmbrăcată ea era Nici nu m-ai știu ce avea pe ea🤦 Ea cu apă ma servit Fiindcă așa eu am dormit 🤗 Am stat și am povestit Până paharul am golit Apoi am plecat la dus Și fuguța in culcuș Unde ea mă aștepta Să înceapă distracția Azi am avut placerea să o cunosc pe Eva, nu credeam că voi reuși să o strâng vreodată în brațe 🤗 mă cucerit de când a postat la concursul de poze punând doar poze cu ea îmbrăcată Când mi-a deschis ușa am rămas mut, e exact ce îmi place mie să văd, o fată cu chip frumos cu un corp de zeiță, îi foarte frumoasa îmbrăcată dar să o vedeți dezbrăcată....pfuuuuu, nu pot să mi-o scot de pe retină🤦 fără nici un tatuaj!!!!! Rar ai șansa să vezi așa ceva, o piele catifelată, parfumată doar așa puțin cât să-ți facă poftă să o savurezi toată. Are o voce așa de moale și de liniștită de îmi venea să o iau acasă 🤣 Am avut parte de cea mai faină experiență de la prima vizită. Toată acțiunea a fost plină de îmbrățișări. Dacă vreți să iubiți o femeie cu adevărat frumoasă eu o recomand cu mâna pe inimă ❤️ PS. un pont pt cunoscători 😇Dacă ar fi să fac o diferență între ea și Iza (bruneta ce a activat în trecut) eu nu aș putea Lasă-te dqcă vrei o perioadă de fete, dar nu iți sterge contul, uitâ-l intr-un sertar al mintii. Ti-o spune unul pățit recent. 1 1 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 1977 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 20, 2024 Acum 33 minute, boxxxx a spus: Astăzi am hotărât să îi arăt lui @Andreea3025 că sunt si baieti de cuvânt in orașul nostru și nu trebuie sa fie dezamăgită pentru că probleme sunt peste tot. Am facut o programare pe care am si onorat-o, la locația sus menționată. Am servit o cafea împreună, puțină socializare, o scurtă igienizare si hai la luptă. Andreea este o fată frumoasă cu un corp bine proportionat, nu e slim dar nici grasă, e genul de " ai pe ce pune mâna", cu niste sâni frumoși, mari și grei( că i-am cântărit în palmă 😉) și un fund demențial. Nu vă povestesc acțiunea din camera alăturată, dar pot să vă spun ca are un GFE ridicat și se implică total în ceea ce se întâmplă acolo. Per total de la mine o notă de 9 cu felicitări. Locație Adora Park , apartament dotat cu toate cele de trebuință desfășurării activității, cu un pat puțin cam zgomotos, dar acceptabil. De revenit: dacă se răzgândește in privința Aradului si mai revine pe la noi, un mare Da. De recomandat: pentru cineva care caută o fată OK, frumoasă ,cu experienta si sa aiba pe ce pune mâna, o recomand cu căldură. Așa da, bravos! (Nu am reacții incă).👍
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 20, 2024 @criss73 sunt perfect de acord cu ce ai zis 👍 ..tu știi că eu merg și sunt alții băieți interesați ..da no asta este mergem în altă parte 😁🤭. Aș m-ai adăuga ceva dar nu vreau sa agit iar spiritele. Spor la iubit 💪
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 20, 2024 Acum 4 ore, criss73 a spus: @anthonio, care Iza, Izza1? Tot la ea îți stă gândul 😂😂😂
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 20, 2024 @unsuflet vezi că pe canalul national a mai dat și altcineva 🤣 și nea făcut cum nea făcut până ai intervenit 💪 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 1977 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 20, 2024 Chiar acum, Semakone a spus: @unsuflet vezi că pe canalul national a mai dat și altcineva 🤣 și nea făcut cum nea făcut până ai intervenit 💪 Nu am mai apucat să citesc azi. Dacă e vorba de Alexandra1q, nu mai zic nimic că m-am certat destul cu ea in privat, până m-a tot intrebat că de ce apăr atăta Aradul. Nu trebuie băgată in seamă, așa e stilul ei, nervos si degrabă mânioasă😅. 2 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 20, 2024 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Nu am mai apucat să citesc azi. Dacă e vorba de Alexandra1q, nu mai zic nimic că m-am certat destul cu ea in privat, până m-a tot intrebat că de ce apăr atăta Aradul. Nu trebuie băgată in seamă, așa e stilul ei, nervos si degrabă mânioasă😅. Eu am respectat pentru fetele care lucrează în liniște și sunt multe nu-mi plac alea ce toată ziua bla bla că știu ele 😅 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 20, 2024 @hateru te-am văzut 🤣 am zis sa te salut 😅💪 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 20, 2024 @mrwick🤣🤣🤣🤣
mrwick Reputație: 903 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 20, 2024 Acum 1 minut, Semakone a spus: @mrwick🤣🤣🤣🤣 Dute la Miky la alăptat că e mișto gagica, și ție @unsuflet ti-o recomand pentru sânii ăia superbi că știu că îți place să fi alăptat😂😂. 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 20, 2024 Acum 1 minut, mrwick a spus: Dute la Miky la alăptat că e mișto gagica, și ție @unsuflet ti-o recomand pentru sânii ăia superbi că știu că îți place să fi alăptat😂😂. Dă-mi pm nou că pot primi mesaje 😂😂
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 20, 2024 Acum 48 minute, unsuflet a spus: Nu am mai apucat să citesc azi. Dacă e vorba de Alexandra1q, nu mai zic nimic că m-am certat destul cu ea in privat, până m-a tot intrebat că de ce apăr atăta Aradul. Nu trebuie băgată in seamă, așa e stilul ei, nervos si degrabă mânioasă😅. Greu ești de cap 💪🤣🤣🤣
luzzu Reputație: 277 Postat Februarie 20, 2024 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Februarie 20, 2024 5 hours ago, unsuflet said: Lasă-te dqcă vrei o perioadă de fete, dar nu iți sterge contul, uitâ-l intr-un sertar al mintii. Ti-o spune unul pățit recent. da' ce patisi, maica? Hai ca nu esti un oarecare p-aci. Mai ca nu mi-a picat fata cand am vazut "Guest_unsuflet" la postari vechi, consacrate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum