Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
Acum 13 minute, unsuflet a spus:

Nu mai inteleg nimic! 

Cum adică a plătit pe una? Pana acum nu era vorba de plată, doar de muștruluit gratis😆.

Nu mai da și tu acuma🤣.

Eu sunt necazit pentru fratele Antonio 😭😭😭

Postat
Acum 2 ore, Semakone a spus:

Aștept recenzie 🤣🤣🤣

Aici nu-i vorba de lăsat recenzie, și nici nu aș putea să scriu o recenzie negativă pt că ea sa străduit să fie totul  bine, ulterior au venit reproșurile 

• Membru Premium
Postat
1 hour ago, anthonio said:

Aici nu-i vorba de lăsat recenzie, și nici nu aș putea să scriu o recenzie negativă pt că ea sa străduit să fie totul  bine, ulterior au venit reproșurile 

Scrie una pozitiva :) 

Postat
Acum 1 oră, anthonio a spus:

Parca te vad 🙄după .......stau la o țigară vb una alta ,da ai luat-o 🤣🤣🤣🤣.

PS.cand te mai legi de mine vb cu subiect și predicat 😁

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 16 ore, marius bora a spus:

Buna  seara  ,  o  lista  cu  preturi  si  servicii  ar  fi  foarte  utila

Salut barbate, iti spune mandea, servicii baza cu OP.

Sa nu faci greseala sa nu "clarifici" lucrurile, inaintea vizitei.

dag dal gas!

Vizitator
Reputație: 0
Postat
On 7/14/2023 at 5:32 PM, unsuflet said:

Ce frumos e "zambetul haterului"😅😆😆. Simpla prezență te incarcă de energie pozitivă, nu mai trebuie să facă nimic altceva...deși face😆.

De unde stii ce frumos e zambetul meu?

• Oras:Hunedoara-Deva
Postat
Acum 12 minute, hateru_ a spus:

Cel mai frumos zâmbet. Conturat din guriță, din ochi și din suflețeluil ei gingaș. Te mângâie direct pe inimioară 🥰🌹🌹🌹🌹🌹

• Like 1
Vizitator
Postat
43 minutes ago, lucasman said:

Cel mai frumos zâmbet. Conturat din guriță, din ochi și din suflețeluil ei gingaș. Te mângâie direct pe inimioară 🥰🌹🌹🌹🌹🌹

Ai dreptate! Cel mai frumos zambet! 

Si cel mai sincer! Am avut parte de multe zambete in "cariera" asta, dar nici unul nu mi s-a parut mai sincer.

Eu am avut parte ieri de el 😄😄😄😄

Si abia astept sa il vad din nou.....

Vizitator
Postat

@lucasman da' ce repede ai aparut si tu cand e vorba de Sara 😂😂😂😂

Postat
Acum 6 minute, hateru_ a spus:

@lucasman da' ce repede ai aparut si tu cand e vorba de Sara 😂😂😂😂

Da, am eu o empatie aparte pentru ea 😄😄😄

Postat
Acum 3 ore, unsuflet a spus:

Pai de ea ziceam si eu. Mi-am incarcat bateriile la acumulatorul Sara vineri.

Acum 4 ore, hateru_ a spus:

Ai dreptate! Cel mai frumos zambet! 

Si cel mai sincer! Am avut parte de multe zambete in "cariera" asta, dar nici unul nu mi s-a parut mai sincer.

Eu am avut parte ieri de el 😄😄😄😄

Si abia astept sa il vad din nou.....

Daca tot ai fost trebuia sa o atenționezi  cu anunțul 😃ea nu mai este pe ninfoma 🤭

Vizitator
Postat
13 hours ago, unsuflet said:

Pai de ea ziceam si eu. Mi-am incarcat bateriile la acumulatorul Sara vineri.

Si cum a fost la Sara?

Vizitator unsuflet
Postat
La 20.07.2023 la 9:47, hateru_ a spus:

Si cum a fost la Sara?

Bine de tot, ca de obicei. Regret ca nu am trecut mai des pe la ea.

Postat
La 22.07.2023 la 6:14, unsuflet a spus:

Bine de tot, ca de obicei. Regret ca nu am trecut mai des pe la ea.

Aș scrie și eu experiența mea, dar prefer să dorm noaptea liniștit 

• Membru Premium
Postat
15 minutes ago, anthonio said:

Aș scrie și eu experiența mea, dar prefer să dorm noaptea liniștit 

De ce nu ai putea sa dormi noaptea linistit? 

Postat
Acum 2 ore, altmarz a spus:

De ce nu ai putea sa dormi noaptea linistit? 

Din cauza emoțiilor 😮

Postat
Acum 13 ore, anthonio a spus:

Nu te râde magărușule!  

Cine este măgărușul 🤔🤔🤔???

Postat
Acum 2 ore, anthonio a spus:

Stai liniștit @Flx01 că vulpoiul a ajuns la struguri dulci, doar că ultima dată nu prea am apucat să-i gust 🤣 dar țin minte că au fost și dulci cândva

Supărarea mea e că am fost amenințat făcut gunoi și nesimțit de "doamna" doar pt faptul că am spus adevărul in privat unui "prieten" măgăruș 

Nu inteleg de ce m-ai citat, si ai facut aceasta postare pe DG national cind asta e o discutie intre noi, pe plan local! 

Stiu ca ai ajuns de multe ori la "struguri" dar in acest moment stiu ca ai usa inchisa, din alte motive nu cele pe care le spui. Dar nu este important asta. Astea vin si trec.... Problema e ca nu incetezi să-l ataci pe Hateru lovind in alta persoana. De ce trebuie sa implici pe atii/altele in animozitatile voastre? Ai ceva de impartit, lamurit!, lamuriti intrevoi doi nu trebuie sa implicati si pe altii, sunteti barbati nu copii. 

Postat
Acum 8 ore, Flx01 a spus:

Nu inteleg de ce m-ai citat, si ai facut aceasta postare pe DG national cind asta e o discutie intre noi, pe plan local! 

Stiu ca ai ajuns de multe ori la "struguri" dar in acest moment stiu ca ai usa inchisa, din alte motive nu cele pe care le spui. Dar nu este important asta. Astea vin si trec.... Problema e ca nu incetezi să-l ataci pe Hateru lovind in alta persoana. De ce trebuie sa implici pe atii/altele in animozitatile voastre? Ai ceva de impartit, lamurit!, lamuriti intrevoi doi nu trebuie sa implicati si pe altii, sunteti barbati nu copii. 

Te-am citat la dg să fie mai puțin vizibil pe plan local dar nah...sper să nu primesc iar mesaje 

Dacă știi motivele spune-mi și mie!

Preferam să aflu eu înaintea voastră de ce ultima dată a fost mai puțin bine, dar asta e mai puțin important, mai mult important e că "unii" stie și eu nu 

De măgăruș mă leg pt că-i o curvă masculină, nu ma deranjat că a văzut doamna mesajele pt că au fost sincere că de fiecare dată când i-am dat ponturi spunând doar adevăr,  el știe ce a vrut să demonstreze și ce a avut de câștigat arătândui mesajele  mele 

De multe ori adevărul doare..... 

PS caz încheiat

• Haha 1
Vizitator
Postat
45 minutes ago, anthonio said:

Te-am citat la dg să fie mai puțin vizibil pe plan local dar nah...sper să nu primesc iar mesaje 

Dacă știi motivele spune-mi și mie!

Preferam să aflu eu înaintea voastră de ce ultima dată a fost mai puțin bine, dar asta e mai puțin important, mai mult important e că "unii" stie și eu nu 

De măgăruș mă leg pt că-i o curvă masculină, nu ma deranjat că a văzut doamna mesajele pt că au fost sincere că de fiecare dată când i-am dat ponturi spunând doar adevăr,  el știe ce a vrut să demonstreze și ce a avut de câștigat arătândui mesajele  mele 

De multe ori adevărul doare..... 

PS caz încheiat

Ba, sa-mi bag pula, ma trezesc si eu cu capul cat noptiera de langa pat dupa o noapte de betie, si ce sa vezi?? Sunt facut "curva masculina" 😂😂😂😂😂. Nu prea am chef de scris....dar nah...

Hai sa redeschidem cazul, daca tot ai adus discutia. Era frumos sa o pastram privata sau daca ai ceva cu mine sa o dicutam noi doi, ca doi barbati, nu ca niste pizde smechere in spatele tastaturii. Putem sa ne vedem si la o bere daca vrei. 

I-am aratat la Sara doar ultimul mesaj de la tine. Nu intreaga conversatie, in care scopul tau, "prietene", era sa imbarligi. Mie imi spuneai unele lucruri, la Sara ii scriai altceva 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Iar cand te-a facut "gunoi si nesimtit" a facut-o din cauza imbarligaturilor tale. Si nu prea ai avut argumente sa o combati🤣🤣🤣🤣

Poti sa intelegi ca fata asta vrea doar sa isi vada de treaba linistita? De ce cacat nu ii puteti da pace? 

Recunosc ca mi-ai dat ponturi bune, mi-ai facut lipeala cu fata aia faina, si apreciez chestiile astea si iti multumesc pentru ele!

Dar tu ai ceva cu mine demult, nu de acum. Si nu stii cum sa faci sa ma "imbarligi" acolo unde chiar conteaza. Stiti f bine ca Sara e febletea mea si atunci va luati de ea ca sa dati in mine. Mare om, mare caracter.

Dar stai linistit, daca va fi sa nu mai merg la Sara, nu va fi din cauza voastra, asta e clar. Si in orice situatie, o sa cred ce imi spune Sara, nu ce vrea unul sau altul sa "imbarlige".

Nu am vorbit de rau pe nimeni niciodata, cu nici o fata! Nu ma intereseaza ce faceti si ce futeti! Fiecare dintre noi facem ce putem si cum putem.

Si as vrea sa faceti si voi acelasi lucru, sa va vedeti de treaba. Viata e scurta si frumoasa, concentrati-va acolo unde conteaza.

Postat

Faceti cu vreti, si cum credeti voi, eu nu mai intervin,  atentionez pe nimeni si pt nimic

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...