Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Domnule sogor @Flx01, eu nu caut idealul in lumea asta in care se vand iluzii. Diferenta e ca unele fete stiu si vor sa vanda iluzia cat mai frumos posibil. Pana la urma, foarte putin e real in lumea asta, asa ca nu are rost sa cautam idealul. Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Acum 16 ore, Flx01 a spus: Domnule sogor @hateru_ ce tocmai sa dizolvat in neant se gaseste fff greu🤦♂️🙈, dar tu stii asta! Bucurate de experiente, cu bune, cu mai putin bune, ca mna astai viata lucrurile bune se termina repede, esentele tari sunt tinute in sticlute mici 😜. Nu cauta idealul peste tot.... Nu are cum 🤦♂️. Dar o sa gasim..... 😜 Faina experienta cu profa...., mai convins..., Vreau si eu "meditatii" Chiar crezi că mai prinzi loc după ce hateru i-a făcut o recenzie așa frumoasă?😄😄😄 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Septembrie 6, 2023 Membru Premium Partajează Postat Septembrie 6, 2023 1 oră în urmă, hateru_ a spus: Domnule sogor @Flx01, eu nu caut idealul in lumea asta in care se vand iluzii. Diferenta e ca unele fete stiu si vor sa vanda iluzia cat mai frumos posibil. Pana la urma, foarte putin e real in lumea asta, asa ca nu are rost sa cautam idealul. MA REFEREAM LA IDEALUL PT ACEST HOBBY 😜 IN ORICE DOMENIU EXISTA IDEALUL. 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Septembrie 6, 2023 Membru Premium Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Acum 44 minute, unsuflet a spus: Chiar crezi că mai prinzi loc după ce hateru i-a făcut o recenzie așa frumoasă?😄😄😄 NUUUUUU CCCCOOOOBBBBBIIII🤦♂️🙆♂️ 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Septembrie 6, 2023 Membru Premium Partajează Postat Septembrie 6, 2023 @sweetkati HAI HAI CURAJ, CA NU TE MUSCAM.... TARE, DOAR ASA SĂ-ȚI PLACA🙈🙈🙈🤪😘🤗 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 1 hour ago, Flx01 said: MA REFEREAM LA IDEALUL PT ACEST HOBBY 😜 IN ORICE DOMENIU EXISTA IDEALUL. Mno, eu am gasit idealul. Exact ce ii trebuie sufletului si corpului meu! Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Septembrie 6, 2023 Membru Premium Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Acum 15 minute, hateru_ a spus: Mno, eu am gasit idealul. Exact ce ii trebuie sufletului si corpului meu! Stiu...., si eu🤪. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 4 hours ago, Flx01 said: Stiu...., si eu🤪. Mno, felicitari! Banuiesc (sper) ca nu vorbim de acelasi "ideal" 😂😂😂😂 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Ideal ar fi...sa ne plateasca ele pe noi 🤣 1 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Septembrie 6, 2023 Membru Premium Partajează Postat Septembrie 6, 2023 1 oră în urmă, hateru_ a spus: Mno, felicitari! Banuiesc (sper) ca nu vorbim de acelasi "ideal" 😂😂😂😂 La aceasta afirmatie nu am sa raspund 🙈🙈🙈😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
remusV Reputație: -12 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Salut știe cineva Sara mai lucrează cum pot da de ia îmi poate lasă cineva un nr de telefon Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 30 minute, remusV a spus: Salut știe cineva Sara mai lucrează cum pot da de ia îmi poate lasă cineva un nr de telefon Urmărește când postează anunțul pe Publi 24, atunci e prezentă, mai multe detalii probabil colegul nostru @hateru_știe știe mai multe. Link spre comentariu
remusV Reputație: -12 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 2 minute, Rafaelooo a spus: Urmărește când postează anunțul pe Publi 24, atunci e prezentă, mai multe detalii probabil colegul nostru @hateru_știe știe mai multe. Ok mersi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 4 hours ago, remusV said: Salut știe cineva Sara mai lucrează cum pot da de ia îmi poate lasă cineva un nr de telefon Exact cum a zis colegul, daca nu are anunt activ pe Arad, inseamna ca nu e. Mai multe detalii nu am ce sa dau. Numa' bine! Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Azi de dimineață am sunat vreo 5-6 fete, toate erau ocupate full, unele nu mai aveau loc nici măcar pt mâine! Să nu le aud că nu le merge bine in Arad! Iar pt frații confutăcioși, dacă eu am rămas ne... azi, ii rog să imi povestească ei cum s-au iubit cu zânele.😁 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 23 minutes ago, unsuflet said: Azi de dimineață am sunat vreo 5-6 fete, toate erau ocupate full, unele nu mai aveau loc nici măcar pt mâine! Să nu le aud că nu le merge bine in Arad! Iar pt frații confutăcioși, dacă eu am rămas ne... azi, ii rog să imi povestească ei cum s-au iubit cu zânele.😁 Nu am mai trecut de cam o luna in Arad...dar zici ca se strica lucrurile si la voi? Inainte reuseam sa ma programez destul de din scurt pe la voi... Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 2 minute, Semakone a spus: Fiind in forma maxima astăzi și am prins loc am trecut și pe la Anuța.Programare watap , confirmat când am ajuns era și Ana jos venea zâmbind către mine , făcurăm cunoștință și urcarăm împreună cu liftul parca eram doi iubiți.Ajunsi in apartament am fost servit cu apă și sus ,am fumat o țigară și am mers împreună la baie .După igienizare am mers împreună in dormitor 🤭Aici a preluat Ana conducerea On 10 ( umed Deep cu atenție maximă la vecinii ea stătea căpriță in pat eu in picioare mai dădeam cate o palmă peste fundulet) Np.10 ( am reușit doar o poziție în doggy , mă nenorocit oralul și fundul ăla) Gfe.10 (exact ce trebuie) Aspect 8 ( are putina burtica ,dar este o fata naturala care compensează prin servici) Cadou .200Ron lăsați de mine la începutul întâlniri pe pult Timp 30 minute. Personal mai revin daca prind loc😉!! Na poftim din cauza cui nu am avut eu loc nicâieri azi!!! Zi-mi că ai mai trecut si pe la Irina33, că te sinucid!😄😄😄 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 6 minute, unsuflet a spus: Na poftim din cauza cui nu am avut eu loc nicâieri azi!!! Zi-mi că ai mai trecut si pe la Irina33, că te sinucid!😄😄😄 Ba sincer îți zic am vrut dar nu a putut să-mi facă loc 😉👍 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 8, 2023 La 07.09.2023 la 18:51, Rafaelooo a spus: Lângă service UTA, la blocul de garsoniere, acolo își fac veacul cele "de etnie", teparele, ....tot ce-i nașpa. Acolo nici 'geaba n-aș merge. In blocul respectiv am inceput eu să păcătuiesc pe bani🙊 și acum mi o amintesc, spunea că o cheamă Maria și că e din Galați 🤣 anul trecut ne-am întâlnit la o seară bănățeană, și ce mișto e să vorbești doar din priviri, asta înseamnă satisfacție adevărată, să le întâlnești după ani și să-ți zâmbească, semn că nu te-au uitat 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 2 ore, unsuflet a spus: Azi de dimineață am sunat vreo 5-6 fete, toate erau ocupate full, unele nu mai aveau loc nici măcar pt mâine! Să nu le aud că nu le merge bine in Arad! Iar pt frații confutăcioși, dacă eu am rămas ne... azi, ii rog să imi povestească ei cum s-au iubit cu zânele.😁 Asta-i motivul pt care îmi plac fetele de pe publi🙊 merg când mi se scoală mie nu când au ele liber Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 9 ore, remusV a spus: Salut știe cineva Sara mai lucrează cum pot da de ia îmi poate lasă cineva un nr de telefon Orientează te în altă parte, doar atât îți spun Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 2 minute, anthonio a spus: Asta-i motivul pt care îmi plac fetele de pe publi🙊 merg când mi se scoală mie nu când au ele liber Stai că am incercat si pe publi😅 Fătuca aia de 18 ani căreia i-a deschis un coleg topic cu titlul "bună", nu avea locație, făcea doar deplasări până la ce oră, nu știa nici ea săraca. Cică mai stă și săptămâna următoare la noi. E clar că cineva o " dirijează". 150/300. Una Eliza, mi-a tot trimis vocale cu ce oferă, decent, 150/300, On, np cu durex, masaj, 69 doar la oră. Era cât p'aci să ajung la ea, dar cere poză la programare, pas. Sunt 3 unguroaice pe publi, Sabina, Dominica și incă una care îsi zice de lux. No cu ea am vb. Nu e unguroaică, știe perfect română, iar eu voiam să imi exersez ungureasca si să o aud făcând "IOI". Plus ca era prea serioasâ la telefon pas din nou pt mine. Noapte buna! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 1 hour ago, Semakone said: Fiind in forma maxima astăzi și am prins loc am trecut și pe la Anuța.Programare watap , confirmat când am ajuns era și Ana jos venea zâmbind către mine , făcurăm cunoștință și urcarăm împreună cu liftul parca eram doi iubiți.Ajunsi in apartament am fost servit cu apă și sus ,am fumat o țigară și am mers împreună la baie .După igienizare am mers împreună in dormitor 🤭Aici a preluat Ana conducerea On 10 ( umed Deep cu atenție maximă la vecinii ea stătea căpriță in pat eu in picioare mai dădeam cate o palmă peste fundulet) Np.10 ( am reușit doar o poziție în doggy , mă nenorocit oralul și fundul ăla) Gfe.10 (exact ce trebuie) Aspect 8 ( are putina burtica ,dar este o fata naturala care compensează prin servici) Cadou .200Ron lăsați de mine la începutul întâlniri pe pult Timp 30 minute. Personal mai revin daca prind loc😉!! 3 hours ago, Semakone said: Fiind foarte impresionat de ce am văzut în poze astăzi am vrut sa cunosc și proprietara lor.Programare watap confirmat și respectată de ambele părți..Ajuns in parcare primesc ultimele detalii și urc ,aici îmi deschide ușa o păpușă de fata bruneta minionă cu ochii verzui .Am fost invitat înăuntru și servit cu un pahar de apa ,după scurta socializare am trecut puțin pe la baie.Dupa refres am revenit și am început acțiunea 🤭 On 9.( umed Deep mi-a plăcut că nu a folosit mana ,a tinut-o doar in guriță) Np 9.( am făcut două poziții misionar și doggy se simte bine e strâmtă ,geme finuț) Igiena 10.(nu am gustat dar nici nu am simțit ceva suspect) Aspect 10 (e slim tinerica fundulet fain dar niște sâni naturali super fain ) Atitudine 10. Cadou.150 lei înmânați de mine la începutul întâlniri. Dta 40minute nu m-am simțit deloc grăbit Mie personal mi-a plăcut și voi mai reveni.mi-a zis că mai sta la noi.! @Semakone, bai papițoi! Doar vorbesti ampulea pe toate topicurile si cand e vorba de recenzii, duci oamenii in eroare! Ma bucur ca tu nu futi dupa recenziile mele, m-a simti foarte prost sa avem ceva in comun. Te dai mare futacios dar cand vezi o pizda in realitate arunci cu 10 pe linie. Te lauzi cat ai futut tu pe liniste, probabil futi in palma. Esti rupt de laba. Mare smecher pe telefon 😂😂😂 Sa cam face ca le stiu si pe anabalan si pe giulia. Cu notele astea, clar esti rupt de laba si te bucuri cand futi ceva...orice... 😂😂😂 Anabalan...GFE 10??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ai dat de 2 ori din cur in doggy si dai 10? 😂😂😂😂 Aspect de 8???? 🤯🤯🤯🤯🤯🤯 Giulia....aspect 10? 😂😂😂 ON si NP 9??? 😂😂 Ti-ai dus hoitul vreodata la Bibi? Sa vezi cum arata o fata de nota 10? Cur, tzatze, fața! Beton fata ca si aspect! Daca anabalan e de 8, Bibi de ce nota e? 🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙆♂️ Ai fost cumva la Tyson? La profesoara? Sa te suga de sa-ti ramana slapii mici? La alea ce note sa le dam pt oral daca la Giulia ai dat 9? Anabalan e de 10, Giulia nici macar nu se apropie! N-ai nici un pic de simt cand dai o nota! Ai fost cumva la Alina din Sibiu? La Larissa? Pai m-au futut astea prin tot apartamentul. Pe pat, pe langa pat, in picioare, la dulat, pe birou, in sufragerie....si tu zici ca Giulia e de 9 la NP? Bai omule, ramai pe laba ca induci oamenii in eroare! Cand esti rupt de laba nu ar trebui sa faci recenzii. Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 16 minute, anthonio a spus: Orientează te în altă parte, doar atât îți spun De ce zici asta ...??? Dacă tu ți-ai pierdut dreptul nu înseamnă că noi paraziti nu avem acces. Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 2 minute, Semakone a spus: De ce zici asta ...??? Dacă tu ți-ai pierdut dreptul nu înseamnă că noi paraziti nu avem acces. Să nu mai fuți nimic până nu apare🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum