Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 5, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Acum 8 minute, Semakone a spus: Nici eu 😂😂👍🤦 Nici nu, Corina așteaptă s-o......... și tu stai să dai cu gyejetu' p'aci.🤪😂😂 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 7 ore, hateru_ a spus: Nu inteleg de ce trebuie sa intrebati. Nu puteti fute daca nu intrebati de unul sau altul? Da chiar așa 🤣🤣🤣 mai știu pe unul care arăta și mesajele din privat pentru o bucată de mijareta la reducere, vă dați seama ce discuți aveau🙊 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33891 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Dacă tot se discuta "pe surse": știe cineva ce model de bicicleta are @altmarz ? Am văzut ca prinde la fete 🤣🤣 4 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6233 Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 8 minutes ago, 22leon said: Dacă tot se discuta "pe surse": știe cineva ce model de bicicleta are @altmarz ? Am văzut ca prinde la fete 🤣🤣 Prinde? Eu nu am observat 🤣 2 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 30 minute, 22leon a spus: Dacă tot se discuta "pe surse": știe cineva ce model de bicicleta are @altmarz ? Am văzut ca prinde la fete 🤣🤣 Eu știu că almartz acceptă multe dar când e vorba de bicicleta schimă placa🤣 2 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6233 Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 24 minutes ago, anthonio said: Eu știu că almartz acceptă multe dar când e vorba de bicicleta schimă placa🤣 Daca ai stii la cate fete bune m-a dus bicicleta...m-ai intelege EDIT: Cand eram in intarziere, depaseam masinile pe autostrada...cum sa nu schimb placa? 3 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 6, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 39 minute, 22leon a spus: Dacă tot se discuta "pe surse": știe cineva ce model de bicicleta are @altmarz ? Am văzut ca prinde la fete 🤣🤣 E modelul ala șjmecher cu doua roți😜 2 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6233 Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 12 minutes ago, Flx01 said: E modelul ala șjmecher cu doua roți😜 Cateodata am nevoie de roti ajutatoare, dar omul care a lasat-o in scara blocului fara sa o lege nu mi-a lasat 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 6, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 1 minut, altmarz a spus: Cateodata am nevoie de roti ajutatoare, dar omul care a lasat-o in scara blocului fara sa o lege nu mi-a lasat Eu la alea ajutatoare faceam referire Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 18 ore, Carinasw a spus: Astept sa ma prinzi ,și sa ma futi în draci 😂😂😂😂🤭 Stai liniștită 😎că te iubesc eu odată 😘. Poate nu faci față 👿și mă faci de râs 👿 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 20 minute, altmarz a spus: Cateodata am nevoie de roti ajutatoare, dar omul care a lasat-o in scara blocului fara sa o lege nu mi-a lasat Nesimțit om, să nu lase și roțile ajutătoare afară. Poate le-a băgat in casă, să nu i le fure careva😄 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 24 minute, altmarz a spus: Cateodata am nevoie de roti ajutatoare, dar omul care a lasat-o in scara blocului fara sa o lege nu mi-a lasat Mă gândesc că la întoarcere ai nevoie de ele 🤣 m-ai ales când fata nu-i ce trebuie 🤣 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6233 Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Just now, anthonio said: Mă gândesc că la întoarcere ai nevoie de ele 🤣 m-ai ales când fata nu-i ce trebuie 🤣 La intoarcere...da... Dar mai ales cand e ce trebuie, si nu te mai tin nici picioarele...ce ma fac? 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 5 minute, altmarz a spus: La intoarcere...da... Dar mai ales cand e ce trebuie, si nu te mai tin nici picioarele...ce ma fac? Da nici sa ai frâna de mână trasă, atârnând pe asfalt nu e ușor🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 3 ore, altmarz a spus: La intoarcere...da... Dar mai ales cand e ce trebuie, si nu te mai tin nici picioarele...ce ma fac? Îți spun eu ce faci, una electrică'i soluția.😏 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 1 minut, Rafaelooo a spus: Îți spun eu ce faci, una electrică'i soluția.😏 Vine iarna 🤣îți îngheață cucu pe ea 😂🤣 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Amu, pe bune, eu chiar sunt fan bicicletă, și da, am și electrică dar nu merg niciodată cu electrica la fete, cu aia "normală", nu că aș putea rămâne fără ea, (e totuși o posibilitate destul de mare) cât pentru ca să stau liniștit la fete, să nu stau cu gândul că.....la final să n-o mai găsesc.😀 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 3 minute, Semakone a spus: Vine iarna 🤣îți îngheață cucu pe ea 😂🤣 Nu, cine are bitiklă știe, dai la pedală și te încălzești.😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 1 minut, Rafaelooo a spus: Amu, pe bune, eu chiar sunt fan bicicletă, și da, am și electrică dar nu merg niciodată cu electrica la fete, cu aia "normală", nu că aș putea rămâne fără ea, (e totuși o posibilitate destul de mare) cât pentru ca să stau liniștit la fete, să nu stau cu gândul că.....la final să n-o mai găsesc.😀 E bine de tine..eu merg pe jos la fete 😂 ce bicicleta 🤣 ăla deja este un lux 😂😂 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6233 Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 9 minutes ago, Rafaelooo said: Îți spun eu ce faci, una electrică'i soluția.😏 3 minutes ago, Rafaelooo said: Amu, pe bune, eu chiar sunt fan bicicletă, și da, am și electrică dar nu merg niciodată cu electrica la fete, cu aia "normală", nu că aș putea rămâne fără ea, (e totuși o posibilitate destul de mare) cât pentru ca să stau liniștit la fete, să nu stau cu gândul că.....la final să n-o mai găsesc.😀 Singurul mod prin care o să îmi permit una electrică...e daca mergi tu la fete cu ea și nu o legi ... noi nu suntem băieți cu bani 🤣 3 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 1 minut, altmarz a spus: Singurul mod prin care o să îmi permit una electrică...e daca mergi tu la fete cu ea și nu o legi ... noi nu suntem băieți cu bani 🤣 Noroc ..că am aplicația pe telefon 🤣 . Și mai prind și eu câteodată una 😂😂 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 2 minute, altmarz a spus: Singurul mod prin care o să îmi permit una electrică...e daca mergi tu la fete cu ea și nu o legi ... noi nu suntem băieți cu bani 🤣 Nu's chiar așa mulți bani, cam cât o mașină, de aia mai slăbuță.🤪 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 6 minute, altmarz a spus: Singurul mod prin care o să îmi permit una electrică...e daca mergi tu la fete cu ea și nu o legi ... noi nu suntem băieți cu bani 🤣 Legatul pentru băieții din branșă, nu'i o problemă, sau inventat cleștele de tăiat sau flexul cu acumulator,...de aia la fete umblu cu aia normală.😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 3 minute, Rafaelooo a spus: Nu's chiar așa mulți bani, cam cât o mașină, de aia mai slăbuță.🤪 Nu mai vorbi de banii.🤣🤣 dacă îmi fac socotelile la sfârșitul de an cred că sunt mai mari 😎 ieșirile că și intrările 😂. Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6233 Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 1 minute ago, Rafaelooo said: Legatul pentru băieții din branșă, nu'i o problemă, sau inventat cleștele de tăiat sau flexul cu acumulator,...de aia la fete umblu cu aia normală.😂 Lasă-mi și un flex te rog, că nici de ăla nu îmi permit ... 🤣 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum