Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Acum 7 ore, hateru_ a spus:

Nu inteleg de ce trebuie sa intrebati. Nu puteti fute daca nu intrebati de unul sau altul?

Da chiar așa 🤣🤣🤣 mai știu pe unul care  arăta și mesajele din privat pentru o bucată de mijareta la reducere, vă dați seama ce discuți aveau🙊

Link spre comentariu
24 minutes ago, anthonio said:

Eu știu că almartz acceptă multe dar când e vorba de bicicleta schimă placa🤣

Daca ai stii la cate fete bune m-a dus bicicleta...m-ai intelege :) 

EDIT: Cand eram in intarziere, depaseam masinile pe autostrada...cum sa nu schimb placa? :) 

• Haha 3
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 20 minute, altmarz a spus:

Cateodata am nevoie de roti ajutatoare, dar omul care a lasat-o in scara blocului fara sa o lege nu mi-a lasat :( 

Nesimțit om, să nu lase și roțile ajutătoare afară. Poate le-a băgat in casă, să nu i le fure careva😄

Link spre comentariu
Acum 24 minute, altmarz a spus:

Cateodata am nevoie de roti ajutatoare, dar omul care a lasat-o in scara blocului fara sa o lege nu mi-a lasat :( 

Mă gândesc că la întoarcere ai nevoie de ele 🤣 m-ai ales când fata nu-i ce trebuie 🤣 

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 5 minute, altmarz a spus:

La intoarcere...da...
Dar mai ales cand e ce trebuie, si nu te mai tin nici picioarele...ce ma fac? :) 

Da nici sa ai frâna de mână trasă, atârnând pe asfalt nu e ușor🤣🤣🤣

Link spre comentariu

Amu, pe bune, eu chiar sunt fan bicicletă, și da, am și electrică dar nu merg niciodată cu electrica la fete, cu aia "normală", nu că aș putea rămâne fără ea, (e totuși o posibilitate destul de mare) cât pentru ca să stau liniștit la fete, să nu stau cu gândul că.....la final să n-o mai găsesc.😀

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Rafaelooo a spus:

Amu, pe bune, eu chiar sunt fan bicicletă, și da, am și electrică dar nu merg niciodată cu electrica la fete, cu aia "normală", nu că aș putea rămâne fără ea, (e totuși o posibilitate destul de mare) cât pentru ca să stau liniștit la fete, să nu stau cu gândul că.....la final să n-o mai găsesc.😀

E bine de tine..eu merg pe jos la fete 😂 ce bicicleta 🤣 ăla deja este un lux 😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
9 minutes ago, Rafaelooo said:

Îți spun eu ce faci, una electrică'i soluția.😏

3 minutes ago, Rafaelooo said:

Singurul mod prin care o să îmi permit una electrică...e daca mergi tu la fete cu ea și nu o legi ... noi nu suntem băieți cu bani 🤣

• Haha 3
Link spre comentariu
Acum 1 minut, altmarz a spus:

Singurul mod prin care o să îmi permit una electrică...e daca mergi tu la fete cu ea și nu o legi ... noi nu suntem băieți cu bani 🤣

Noroc  ..că am aplicația pe telefon 🤣 .

Și mai prind și eu  câteodată una 😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, altmarz a spus:

Nu's chiar așa mulți bani, cam cât o mașină, de aia mai slăbuță.🤪

Link spre comentariu
Acum 6 minute, altmarz a spus:

Legatul pentru băieții din branșă, nu'i o problemă, sau inventat cleștele de tăiat sau flexul cu acumulator,...de aia la fete umblu cu aia normală.😂

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Rafaelooo a spus:

Nu's chiar așa mulți bani, cam cât o mașină, de aia mai slăbuță.🤪

Nu  mai vorbi de banii.🤣🤣 dacă îmi fac socotelile la sfârșitul de an cred că sunt mai mari 😎 ieșirile că și intrările 😂.

Link spre comentariu

1 minute ago, Rafaelooo said:

Legatul pentru băieții din branșă, nu'i o problemă, sau inventat cleștele de tăiat sau flexul cu acumulator,...de aia la fete umblu cu aia normală.😂

Lasă-mi și un flex te rog, că nici de ăla nu îmi permit ... 🤣

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...