altmarz Reputație: 6233 Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 2 minutes ago, Semakone said: Cum se poate lua legătura cu colega 😈 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/7g2f7853f8517eih1h6g7fd60fg7ig13.html Ramai dator 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 5 ore, Rafaelooo a spus: Kristinne? Pasărea mălai visează.😂😂😂. Și nebunul balamuc 😂😎👍 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3699 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 21 minute, unsuflet a spus: Nu e Kristinne din Tm. E o fata de pe publi din Mures. Are "doar 450 ora, nu 600 ca și Kristine. Dar seamana destul de mult, doar ca Sofia are 33 de ani. Nu cumva a activat în urmă cu ceva timp în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi și prin Oradea? Am impresia că o cunosc... Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6233 Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 6 minutes ago, altmarz said: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/7g2f7853f8517eih1h6g7fd60fg7ig13.html Ramai dator @Semakone Acum pozele sunt la fel de reale ca si cele ale colegei blonde... Eu nu inteleg, decat sa pui poze luate de pe net, mai bine nu pui deloc...dar ele stiu mai bine 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Chiar acum, altmarz a spus: @Semakone Acum pozele sunt la fel de reale ca si cele ale colegei blonde... Eu nu inteleg, decat sa pui poze luate de pe net, mai bine nu pui deloc...dar ele stiu mai bine Da știu de aia nu am zis nimic 🤭🤭😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 2 minute, altmarz a spus: @Semakone Acum pozele sunt la fel de reale ca si cele ale colegei blonde... Eu nu inteleg, decat sa pui poze luate de pe net, mai bine nu pui deloc...dar ele stiu mai bine Sogorul hateru știe cel mai bine 😂că el are recenzii 😂..era să uit și de Antonio 😂😂 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 5 minute, Semakone a spus: Sogorul hateru știe cel mai bine 😂că el are recenzii 😂..era să uit și de Antonio 😂😂 Eu sunt cu gândul la boom boom acuma🤣 eu sunt un bărbat exemplu în ultima perioadă, aici sunt doar pt bârfă 😇 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6233 Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 2 minutes ago, anthonio said: Eu sunt cu gândul la boom boom acuma🤣 eu sunt un bărbat exemplu în ultima perioadă, aici sunt doar pt bârfă 😇 1 2 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6233 Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Just now, altmarz said: @EmmaDilema De la melodia asta ti-a venit inspiratia pentru titlu? 😇 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 8 minute, anthonio a spus: Eu sunt cu gândul la boom boom acuma🤣 eu sunt un bărbat exemplu în ultima perioadă, aici sunt doar pt bârfă 😇 Du-te tu la boom boom eu merg la colega lui Diana 😎😂👿 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 2 minute, Semakone a spus: Du-te tu la boom boom eu merg la colega lui Diana 😎😂👿 Eu nu mai merg nicăieri 🤣🤣🤣 sunt un exemplu de urmat😇 1 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Chiar acum, anthonio a spus: Eu nu mai merg nicăieri 🤣🤣🤣 sunt un exemplu de urmat😇 Să știi că așa am zis și eu acum 🤣 după minunată mea experiență de astăzi 🤭..mă las 🙃 mai bine mi-o frec la rece ..nu de alta da îmi plac gagicile 😎. maxim dar poate îmi sare țandură într-o zi și dau cu una de asta de toți pereții 👿 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 1 oră, Cozonac77 a spus: Nu cumva a activat în urmă cu ceva timp în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi și prin Oradea? Am impresia că o cunosc... Da, ea e. Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 @Semakone Ce vorbești sogore 🙃😎 tu ești renumit la consătence 😂 pentru limbii 😂tu ai futut pe vreuna 20minte prin tot apartamentul 😂👍👍 Na, hai să-ți spun ceva, fiecare are păsărelele lui, unii stoluri, ..... și tu ești renumit, scrii, scrii,.....chiar a zis unu' "Scriitorul" și-am zis că se potrivește de minune. Mai departe, crezi că ești mai superior, mai șmecher dacă te lauzi cu "20 de minute prin tot ap" ..... greșit, ....ai mai văzut pe cineva să se laude singur??? Fetele te evită, îs sătule de pl, ..... ție îți spune că ți-a expirat timpul, la tine la ușă bate colega s.a. Ele, de dimineață până seara o freacă la unu și altu', crezi că's fericite să faci "rodeo" cu ele??? Niciodată nu mi sa atras atenția pentru timp, deși mai totdeauna îl depășesc, uneori chiar de două, chiar trei ori timpul alocat (în caz că nu este o programare), ....de ce crezi? .... în nici un caz nu fac "rodeo". Chestia asta merge la civile, dacă prinzi o nimfomană, .....nu mai scapi de ea 😂, toată ziua umblă după tine. 😀👍 4 Link spre comentariu
C0RADO Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Am nevoie de o informație.Ajutor!!!!!!!!!! Cum fac să-mi recuperez contul vechi daca nu mi-am slavat aderesa de mail??? Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4323 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Acum 35 minute, C0RADO a spus: Am nevoie de o informație.Ajutor!!!!!!!!!! Cum fac să-mi recuperez contul vechi daca nu mi-am slavat aderesa de mail??? https://nimfomane.com/forum/contact/ 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3699 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Acum 2 ore, cleopatra01 a spus: https://nimfomane.com/forum/contact/ Când revine @bitchy? 🥰 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 La 13.11.2023 la 0:55, Rafaelooo a spus: @Semakone Ce vorbești sogore 🙃😎 tu ești renumit la consătence 😂 pentru limbii 😂tu ai futut pe vreuna 20minte prin tot apartamentul 😂👍👍 Na, hai să-ți spun ceva, fiecare are păsărelele lui, unii stoluri, ..... și tu ești renumit, scrii, scrii,.....chiar a zis unu' "Scriitorul" și-am zis că se potrivește de minune. Mai departe, crezi că ești mai superior, mai șmecher dacă te lauzi cu "20 de minute prin tot ap" ..... greșit, ....ai mai văzut pe cineva să se laude singur??? Fetele te evită, îs sătule de pl, ..... ție îți spune că ți-a expirat timpul, la tine la ușă bate colega s.a. Ele, de dimineață până seara o freacă la unu și altu', crezi că's fericite să faci "rodeo" cu ele??? Niciodată nu mi sa atras atenția pentru timp, deși mai totdeauna îl depășesc, uneori chiar de două, chiar trei ori timpul alocat (în caz că nu este o programare), ....de ce crezi? .... în nici un caz nu fac "rodeo". Chestia asta merge la civile, dacă prinzi o nimfomană, .....nu mai scapi de ea 😂, toată ziua umblă după tine. 😀👍 Ce ai vrut să zici cu asta 😎??. Bine că nu ai zis că se fut din plăcere 😂 cu tine ..ba chiar îți dau ele bani ..că sau simțit bine in compania ta 😎.Nu știu de ce mai atacat așa era o glumă cu sogorul 🤣 .Când aleg sa merg la o gagica pe bani ..te asigur că mă prezint in cel mai civilizat mod .🙃ba chiar încerc prima data șo fac pe ea sa se simtă confortabil in prezența mea.dar nu tot timpul am fost servit cu aceiași monedă.Ma acuzi că eu merg sa le călăresc ..ai fost tu acolo sa știi??unele miau cerut lucrul asta.. altele de pe forum 😎mi-au zis că e destul că mai au clienții am înțeles nu am zis nimic..pai cum sa nu le iei la pula când îți zic la telefon una și după ce îți ia banii fac alta...Pai hai să îți zic ceva am fost la una de pe public 😲 buna rău am discutat toate detaliile și când am fost in dormitor lucrurile s-au schimbat ...a zis că nu se fute doar masaj și oral ..tot am insistat .. știi ce mi-a zis ,,daca vrei contact îl ai jos când cobori,..sunt curios cum ai fi reacționat tu.De unde sa ști tu ești obișnuit să mergi la sigur 😎 sa stai sa vorbești ..!!te asigur că am avut întâlniri foarte reușite cu multe fete ba chiar le-am călărit pe unele 😈 Ps.Era doar un răspuns 😃👍 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 15, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 La 13.11.2023 la 0:55, Rafaelooo a spus: @Semakone Ce vorbești sogore 🙃😎 tu ești renumit la consătence 😂 pentru limbii 😂tu ai futut pe vreuna 20minte prin tot apartamentul 😂👍👍 Na, hai să-ți spun ceva, fiecare are păsărelele lui, unii stoluri, ..... și tu ești renumit, scrii, scrii,.....chiar a zis unu' "Scriitorul" și-am zis că se potrivește de minune. Mai departe, crezi că ești mai superior, mai șmecher dacă te lauzi cu "20 de minute prin tot ap" ..... greșit, ....ai mai văzut pe cineva să se laude singur??? Fetele te evită, îs sătule de pl, ..... ție îți spune că ți-a expirat timpul, la tine la ușă bate colega s.a. Ele, de dimineață până seara o freacă la unu și altu', crezi că's fericite să faci "rodeo" cu ele??? Niciodată nu mi sa atras atenția pentru timp, deși mai totdeauna îl depășesc, uneori chiar de două, chiar trei ori timpul alocat (în caz că nu este o programare), ....de ce crezi? .... în nici un caz nu fac "rodeo". Chestia asta merge la civile, dacă prinzi o nimfomană, .....nu mai scapi de ea 😂, toată ziua umblă după tine. 😀👍 Acum 10 ore, Semakone a spus: Ce ai vrut să zici cu asta 😎??. Bine că nu ai zis că se fut din plăcere 😂 cu tine ..ba chiar îți dau ele bani ..că sau simțit bine in compania ta 😎.Nu știu de ce mai atacat așa era o glumă cu sogorul 🤣 .Când aleg sa merg la o gagica pe bani ..te asigur că mă prezint in cel mai civilizat mod .🙃ba chiar încerc prima data șo fac pe ea sa se simtă confortabil in prezența mea.dar nu tot timpul am fost servit cu aceiași monedă.Ma acuzi că eu merg sa le călăresc ..ai fost tu acolo sa știi??unele miau cerut lucrul asta.. altele de pe forum 😎mi-au zis că e destul că mai au clienții am înțeles nu am zis nimic..pai cum sa nu le iei la pula când îți zic la telefon una și după ce îți ia banii fac alta...Pai hai să îți zic ceva am fost la una de pe public 😲 buna rău am discutat toate detaliile și când am fost in dormitor lucrurile s-au schimbat ...a zis că nu se fute doar masaj și oral ..tot am insistat .. știi ce mi-a zis ,,daca vrei contact îl ai jos când cobori,..sunt curios cum ai fi reacționat tu.De unde sa ști tu ești obișnuit să mergi la sigur 😎 sa stai sa vorbești ..!!te asigur că am avut întâlniri foarte reușite cu multe fete ba chiar le-am călărit pe unele 😈 Ps.Era doar un răspuns 😃👍 MAI FIȚI BĂIEȚI CUMINȚI, NU FITI GOLANI🙈😂😂😂 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Acum 1 oră, Flx01 a spus: MAI FIȚI BĂIEȚI CUMINȚI, NU FITI GOLANI🙈😂😂😂 Că bine zici!😂👍 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33891 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 @EmmaDilema , uite aici : https://www.digi-world.tv/stiri/citeste-si/nasa-a-creat-un-noua-zodie-in-ce-perioada-a-fost-adaugat-si-cum-se-schimba-horoscopul-29390 2 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33891 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Am văzut ca nu merge link-ul. https://adevarul.ro/stil-de-viata/s-a-schimbat-horoscopul-care-este-zodia-ta-dupa-1610671.html 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 16, 2023 @Cozonac77vine mâine Vlăduța la noi Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3699 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 54 minute, anthonio a spus: @Cozonac77vine mâine Vlăduța la noi Unde?? Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 16, 2023 O întreb pe soacră-mea și îți spun🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum