anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 10 minute, unsuflet a spus: @angelmro te strigă colegu🤣. Ce zici, are rost să fug la Profi după bere?🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 8 minute, Semakone a spus: De unde luați florile 🤣 că îi nu prea iau 🤣. De multe ori am mers beat cu sticla de vin începută 🤣🤣🤣 In general le iau din din rondul de la sensul giratoriu Podgoria🙈, sau na e prin alte ronduri de flori cind le zaresc😁😁😁 ... Dar aucu iarna citeodata ma risc si mai dau bani pe flori😜🤣😂🤣😂🤣😂 4 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 5 minute, Flx01 a spus: In general le iau din din rondul de la sensul giratoriu Podgoria🙈, sau na e prin alte ronduri de flori cind le zaresc😁😁😁 ... Dar aucu iarna citeodata ma risc si mai dau bani pe flori😜🤣😂🤣😂🤣😂 Pai de aia nu ai cunoscut tu pe aia cu buletin și pe ambele colege 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 6 minute, Flx01 a spus: In general le iau din din rondul de la sensul giratoriu Podgoria🙈, sau na e prin alte ronduri de flori cind le zaresc😁😁😁 ... Dar aucu iarna citeodata ma risc si mai dau bani pe flori😜🤣😂🤣😂🤣😂 Eu luna asta am luat din Pomenirea🤣🤣 erau pe alese🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Chiar acum, anthonio a spus: Eu luna asta am luat din Pomenirea🤣🤣 erau pe alese🤣 Era una tatuată blonda 🤣aia mi-a făcut cu ochiul și am luat-o 🤣🤣 2 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 22 minute, anthonio a spus: Ce zici, are rost să fug la Profi după bere?🤣 Peste 100 de minusuri mi-a dat și două rapoarte Săptămâna trecută am avut contul suspendat de doua ori 😎cine este bulangiu 🤔?? 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 6 minute, Semakone a spus: Era una tatuată blonda 🤣aia mi-a făcut cu ochiul și am luat-o 🤣🤣 Era țapănă🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Chiar acum, Semakone a spus: Peste 100 de minusuri mi-a dat și două rapoarte Săptămâna trecută am avut contul suspendat de doua ori 😎cine este bulangiu 🤔?? Nu știu! Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Chiar acum, anthonio a spus: Era țapănă🤣🤣🤣 Mă razi a paguba 🤣 Io mi-am traso bine cu ea că și cu colega 🤣🤣🤣 sau mai bine 🤣🤣 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 3 minute, Semakone a spus: Peste 100 de minusuri mi-a dat și două rapoarte Săptămâna trecută am avut contul suspendat de doua ori 😎cine este bulangiu 🤔?? Unul de la Cluj... 1 1 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Unul de la Cluj... Este deanost sau bulangiu 🤔 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 12 minute, Semakone a spus: Pai de aia nu ai cunoscut tu pe aia cu buletin și pe ambele colege 🤣🤣🤣 Pai ce crezi ca tusesc de la flori..., sau? Pai la Diana nu am ajuns din cauza domnului sogor Hateru, nu a mai venit cu buletinul🤦♂️si mna acum a si disparut dintre noi🙆♂️🙆♂️🙆♂️, acum nu mai am nici o sansa🙈. Apropo stiti careva cum fac si eu rost de un buletin valabil pt domnița @Dianadiana23, intreb pt un prieten 😜😁🤔🤔🤔 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 4 minute, Semakone a spus: Este deanost sau bulangiu 🤔 Clujeni il fac nebun... 🤭 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 7 minute, Semakone a spus: Mă razi a paguba 🤣 Io mi-am traso bine cu ea că și cu colega 🤣🤣🤣 sau mai bine 🤣🤣 Si recenziile unde sunt.. 🤦♂️🙆♂️👊👊👊😆 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 @22leon Leule unde ți nevasta? 🙈 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33888 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Chiar acum, Flx01 a spus: @22leon Leule unde ți nevasta? 🙈 Draga mea soțioara are momentan o combinație 🤣🤣 @EmmaDilema pe unde umbli ? 😘 4 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Chiar acum, 22leon a spus: Draga mea soțioara are momentan o combinație 🤣🤣 @EmmaDilema pe unde umbli ? 😘 Las ca-i bine!, nici tu nu stii🙈🤦♂️😆😆😆 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 2 minute, 22leon a spus: Draga mea soțioara are momentan o combinație 🤣🤣 @EmmaDilema pe unde umbli ? 😘 Bine ca nu mi-am gasit si eu una 😜, ca pățeam la fel ca tine...., ajungi acasa si..., nui nimeni🙆♂️🙆♂️🙆♂️ 2 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33888 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 4 minute, Flx01 a spus: Las ca-i bine!, nici tu nu stii🙈🤦♂️😆😆😆 Și am vrut sa scriu în ps. 😂😂 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Bine ca nu mi-am gasit si eu una 😜, ca pățeam la fel ca tine...., ajungi acasa si..., nui nimeni🙆♂️🙆♂️🙆♂️ Uneori ii aia care cică ii oficiala 😁😂 2 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 10 minute, Flx01 a spus: Pai ce crezi ca tusesc de la flori..., sau? Pai la Diana nu am ajuns din cauza domnului sogor Hateru, nu a mai venit cu buletinul🤦♂️si mna acum a si disparut dintre noi🙆♂️🙆♂️🙆♂️, acum nu mai am nici o sansa🙈. Apropo stiti careva cum fac si eu rost de un buletin valabil pt domnița @Dianadiana23, intreb pt un prieten 😜😁🤔🤔🤔 Vorbe vânt 🤣 vreau sa vad o recenzie acolo 🤣sau la colega 🤣 sau la altele pe piata 😎bune rău de pl ...🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 @Semakone@Semakone De ce esti bulangiu si ma ajuți...., ignori postarea asta Acum 13 minute, Flx01 a spus: Pai ce crezi ca tusesc de la flori..., sau? Pai la Diana nu am ajuns din cauza domnului sogor Hateru, nu a mai venit cu buletinul🤦♂️si mna acum a si disparut dintre noi🙆♂️🙆♂️🙆♂️, acum nu mai am nici o sansa🙈. Apropo stiti careva cum fac si eu rost de un buletin valabil pt domnița @Dianadiana23, intreb pt un prieten 😜😁🤔🤔🤔 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Chiar acum, 22leon a spus: Și am vrut sa scriu în ps. 😂😂 Uneori ii aia care cică ii oficiala 😁😂 😁😁😁😆😆😆🤣🤣🤣😂😂😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 1 minut, Flx01 a spus: @Semakone@Semakone De ce esti bulangiu si ma ajuți...., ignori postarea asta Nus bulangiu 🤣tuu ești 🤣🤣. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 2 minute, Semakone a spus: Vorbe vânt 🤣 vreau sa vad o recenzie acolo 🤣sau la colega 🤣 sau la altele pe piata 😎bune rău de pl ...🤣🤣 Lasa ce vrei tu🤦♂️ Ajutama cu un buletin valabil... Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33888 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 @cleopatra01 nu răde de noi, deoarece suntem un cuplu modern, uneori nu dau eu de ea, alteori mai dispar eu 😁😂 Ii o relație de lungă durată, deci nu vad unde-i graba 🤣🤣 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum