Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 1 oră, anthonio a spus: Ai fost și nu te-ai lăudat....😪 😏😂😂😂 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 4 minute, Rafaelooo a spus: 😏😂😂😂 Parca nu primește pe 50 in sus 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 12 minute, Semakone a spus: Parca nu primește pe 50 in sus 🤣🤣🤣 Da cine'i curios de "Parca"???....😂😂😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 3 minute, Rafaelooo a spus: Da cine'i curios de "Parca"???....😂😂😂 Am uitat tu ești ăla deștept care mai acuzat că aș fi ceva clonă..nu ți-am putut răspunde că am avut contul Banat. Zi boss care este treaba cu tine cu ce te-am deranjat 🤔 că tot te legi de mine 😎. Nu poți fute tu liniștit 🤔..sau ți-am deranjat ceva favorită 🤣. Zi boss 🤔??? Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 20 minute, Semakone a spus: Am uitat tu ești ăla deștept care mai acuzat că aș fi ceva clonă..nu ți-am putut răspunde că am avut contul Banat. Zi boss care este treaba cu tine cu ce te-am deranjat 🤔 că tot te legi de mine 😎. Nu poți fute tu liniștit 🤔..sau ți-am deranjat ceva favorită 🤣. Zi boss 🤔??? Dacă ai avut contul "Banat"(nu Crișana, nu Maramureș), probabil (sigur) ai deranjat tu pe undeva, pe cineva, dar asta tu trebuie să știi cel mai bine, nu pe mine mă întrebă. 😀😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Chiar acum, Rafaelooo a spus: Dacă ai avut contul "Banat"(nu Crișana, nu Maramureș), probabil (sigur) ai deranjat tu pe undeva, pe cineva, dar asta tu trebuie să știi cel mai bine, nu pe mine mă întrebă. 😀😂 Io te-am întrebat altceva 😎..no da cotită..care îi treaba ta cu mine 😎. Mă scuzi că eu merg sa călăresc fetele ..🤣ai fost tu de știi 🤣🤣.. Mă acuzi că nu sunt limpede tot timpul 🤣.este treaba ta 🤔. Mă acuzi de clonă 🤔 pe ce te bazezi când faci aceste afirmații 🤔😎. PS. Eu nu te-am deranjat cu nimic tu pe mine da ..a trebuit să stau încă 15 minute să ieși tu 🤣Noo de la anumită vârstă te îmbraci mai greu 🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Io te-am întrebat altceva 😎..no da cotită..care îi treaba ta cu mine 😎. Mă scuzi că eu merg sa călăresc fetele ..🤣ai fost tu de știi 🤣🤣.. Mă acuzi că nu sunt limpede tot timpul 🤣.este treaba ta 🤔. Mă acuzi de clonă 🤔 pe ce te bazezi când faci aceste afirmații 🤔😎. PS. Eu nu te-am deranjat cu nimic tu pe mine da ..a trebuit să stau încă 15 minute să ieși tu 🤣Noo de la anumită vârstă te îmbraci mai greu 🤣🤣🤣🤣 Nu jó am fost ăla, mie'mi trebuie măcar juma de oră la îmbrăcat plus îmbrățișări, pupici de rămas bun, .... undeva la vreo 40 de minute....😏😂😂😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 8 minute, Semakone a spus: Io te-am întrebat altceva 😎..no da cotită..care îi treaba ta cu mine 😎. Mă scuzi că eu merg sa călăresc fetele ..🤣ai fost tu de știi 🤣🤣.. Mă acuzi că nu sunt limpede tot timpul 🤣.este treaba ta 🤔. Mă acuzi de clonă 🤔 pe ce te bazezi când faci aceste afirmații 🤔😎. PS. Eu nu te-am deranjat cu nimic tu pe mine da ..a trebuit să stau încă 15 minute să ieși tu 🤣Noo de la anumită vârstă te îmbraci mai greu 🤣🤣🤣🤣 Ps, 15 minute îi pentru ăia care or făcut armata, ....😂😂😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 2 minute, Rafaelooo a spus: Nu jó am fost ăla, mie'mi trebuie măcar juma de oră la îmbrăcat plus îmbrățișări, pupici de rămas bun, .... undeva la vreo 40 de minute....😏😂😂😂 Deci până la urmă tu căt stai pun bilet. Ies fetele in pierdere cu tine 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Chiar acum, Rafaelooo a spus: Ps, 15 minute îi pentru ăia care or făcut armata, ....😂😂😂 Sincer nu am făcut-o 🤣. M-au băgat cu dezabulitati 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 8 minute, Semakone a spus: Deci până la urmă tu căt stai pun bilet. Ies fetele in pierdere cu tine 🤣🤣🤣 😂😂😂 ... Chestia cu "biletu'", 😂 Pe un bilet, .... acțiune, restu'.... divertisment.😏😂😂😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 10 minute, Semakone a spus: Sincer nu am făcut-o 🤣. M-au băgat cu dezabulitati 🤣🤣🤣 Așa da 😂😂😂, da credeai că jo's mai breaz, .... unu' normal la cap..... stă aci pă forum???😂😂😂😏 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 7 minute, Rafaelooo a spus: 😂😂😂 ... Chestia cu "biletu'", 😂 Pe un bilet, .... acțiune, restu'.... divertisment.😏😂😂😂 Ia zi cum a fost 🤣 când sa blocat ușă 🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Noiembrie 29, 2023 Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 1 oră în urmă, Semakone a spus: Ia zi cum a fost 🤣 când sa blocat ușă 🤣🤣🤣🤣 Nu ți somn nebunule? 🤣🎄 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 1 minut, naty22 a spus: Nu ți somn nebunule? 🤣🎄 Am servit o ciorba 😎 cu prea mult leuștean 🤣🤣😎. Te tzuc nebuno cum stai cu filmările 🤣😁😎..ceva nou 😘 1 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 2 minute, Semakone a spus: Ia zi cum a fost 🤣 când sa blocat ușă 🤣🤣🤣🤣 Nu jó am fost, ....da'mi aduc aminte de unu care a rămas blocat, .....da nu mai știu cine a fost.😂😂😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 1 minut, Rafaelooo a spus: Nu jó am fost, ....da'mi aduc aminte de unu care a rămas blocat, .....da nu mai știu cine a fost.😂😂😂 Baaa recunoaște 🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33879 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Te tzuc nebuno cum stai cu filmările 🤣😁😎..ceva nou 😘 Putina rabdare, acuși scoate calendarul pe 2024 🤣🤣 6 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 6 minute, 22leon a spus: Putina rabdare, acuși scoate calendarul pe 2024 🤣🤣 Dau orice 😎 și văd aia cu sogorul ,unsuflet,,,🤣..mai ales că pe el îl laudă fetele că da bine limbii la pasă 🤣🤣🤣. Ceva neam cu sogorul Nellu de la Timișoara 🤣🤣🤣🤣 3 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 8 minute, Semakone a spus: Baaa recunoaște 🤣🤣🤣🤣🤣 Nu, chiar n-am fost jó, deși....nu mi-ar fi părut rău.😏😀 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Chiar acum, Semakone a spus: Dau orice 😎 și văd aia cu sogorul ,unsuflet,,,🤣..mai ales că pe el îl laudă fetele că da bine limbii la pasă 🤣🤣🤣. Ceva neam cu sogorul Nellu de la Timișoara 🤣🤣🤣🤣 Nu râde, jumate îi cu tine, .....pe jos, pe colțar, pe scaun, la baie, dormitor, s.a......😂😂😂😂 3 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 3 minute, Rafaelooo a spus: Nu, chiar n-am fost jó, deși....nu mi-ar fi părut rău.😏😀 Făină căprioară oricum 😎😁👍 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 1 minut, Rafaelooo a spus: Nu râde, jumate îi cu tine, .....pe jos, pe colțar, pe scaun, la baie, dormitor, s.a......😂😂😂😂 Mie nu mie tărsală ..sa dau limbi la niunură 😁 dar trebuie sa fie acel ceva 🤣 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Făină căprioară oricum 😎😁👍 De aia ziceam că nu mi-ar fi părut rău.... măcar o după amiază întreaga,.....p'un bileeeeet.🤔🤪😂😂😂 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Noiembrie 29, 2023 Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 1 oră în urmă, Semakone a spus: Am servit o ciorba 😎 cu prea mult leuștean 🤣🤣😎. Te tzuc nebuno cum stai cu filmările 🤣😁😎..ceva nou 😘 Da am la reducere pentru Arad acum albume de Crăciun faine 🎄🎄🤣🤣! Și știu ca băieții nu o s refuze oferta mea țiinand cont ca vin sărbătorile trebuie sa aibă grija de bănuți se baga și ei la ceva la reducere cu siguranță! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum