Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Membru Premium
Acum 4 ore, Semakone a spus:

Ești mai slab decât am crezut 😎.

Încetează cu prostiile că tu te-ai luat de mine de doua ori 😎 Odată după vizita la Roxi după aia cu vizita la Reny ..

Atât îți spun sa nu te mai iei de mine 😎 că te ard cu vorbe de nu-ți mai revi niciodată 🥳 că boacane ai făcut destule 🤣

Daaa sunt slab🤦‍♂️, esti multumit🙈

Haha bine daca tu zici ca m-am luat de tine, de doua ori..., asa o fi, nu te contrazic, pt ca sunt slab🤦‍♂️

Ma "iau" de tine cind consider ca meriți, pt ca vreau si pot🙆‍♂️🙈

Ce 😈 te apuca ai chef de cearta??? 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 4 ore, Carinasw a spus:

Dacă *m-am ars * de 2 ori ,crezi ca mai bag mana în foc și a 3a oara ?

Chiar am observat in pozele din ultima vreme ca esti cam "arsa", clar de la Aradeni ți se trage🤦‍♂️🙈🙈🙈🙈😜

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
Acum 10 minute, Flx01 a spus:

Haha bine daca tu zici ca m-am luat de tine, de doua ori..., asa o fi, nu te contrazic, pt ca sunt slab🤦‍♂️

Greșit 🤣 sogore  tu te iei aiurea de mine 😎 nu că poți și vrei ..asta să-ți fie , Clarrrr.

Eu pot merge și fără să scriu stai liniștit 🤣🤣🤣. .

PS. Ne oprim aici sau continuam 🤔🤔??

• Confuz 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 20 minute, Flx01 a spus:

Auzi maa 🤣....,mă iau de tine că vreau și pot ,, vorbele tale 😁😎.

Data viitoare când merg sa fac dragoste pe bani 💰 mă consult cu tine prima 🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0

Hai să lăsăm topicul de invitații liber pt invitații. 

Atata m-am aprins cu @-TANIA-, că și daca as merge vreodata la ea (imi doresc, dar sunt supărat😇), aș spune la final că sunt un coleg, Semakone de ex.🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 31 minute, unsuflet a spus:

Hai să lăsăm topicul de invitații liber pt invitații. 

Atata m-am aprins cu @-TANIA-, că și daca as merge vreodata la ea (imi doresc, dar sunt supărat😇), aș spune la final că sunt un coleg, Semakone de ex.🤣🤣🤣

Auzi @-TANIA- ce zice golanul asta 😎 că se recomanda că sunt eu 🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 10 minute, Semakone a spus:

@shadow0123 cred că la domnișoara Naty nu ia plăcut ce i-ai scris că nu ți-a mulțumit pentru vizita. 🤣

Sunt unele fete care nu au acest obicei. De ex Anda de la top Tm.

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 1 minut, Semakone a spus:

@Rafaelooo tatii cei cu tine 🤣 pe ce țuică ești .

Nu mă pot băsii de tine și să mai fac o glumă cu astea mai tineri că și mine că tot cu Nasu in cur la mine ești 🖕

In spirit de glumă, as putea spune exact la fel despre tine🤣🤣. Oriunde am scris in țara asta, in 5 minute am o replică sau reacție de la tine. Nu mă deranjează, doar am șimțit nevoia să scriu similitudinea. No offence.

Link spre comentariu
Chiar acum, unsuflet a spus:

In spirit de glumă, as putea spune exact la fel despre tine🤣🤣. Oriunde am scris in țara asta, in 5 minute am o replică sau reacție de la tine. Nu mă deranjează, doar am șimțit nevoia să scriu similitudinea. No offence.

Eram sigur 🤣 Nașul că ai să zici asta 😎 .Daca ai observat tot ce am scris era că și glumă .Observ că la sogorul e altceva devine atac personal

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Semakone a spus:

Eram sigur 🤣 Nașul că ai să zici asta 😎 .Daca ai observat tot ce am scris era că și glumă .Observ că la sogorul e altceva devine atac personal

De ce nu răspunzi unde ai și ți-am scris, .... și da, e bine de știut, ....."era că și glumă", ...... ești o glumă.😂

Link spre comentariu
Acum 14 minute, Semakone a spus:

Unde vezi tu atac personal, ți-am arătat că într-un loc scrii una și în altu' alta,..... cât despre țuică, la fel te întreb, ce-ai fumat?😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Rafaelooo a spus:

Unde vezi tu atac personal, ți-am arătat că într-un loc scrii una și în altu' alta,..... cât despre țuică, la fel te întreb, ce-ai fumat?😂😂😂

Te anunț eu când îți iau sandale 🤣.Ceva de calitate 🤣🤣🤣

Link spre comentariu

Chiar acum, Rafaelooo a spus:

Nu-mi plac sandalele, da fii sigur că nici în șlapi nu mă vezi.😂😂😂

Ba îți plac 🤣 am văzut 😎după ce mai atacat și ai fost 🤣 tot așa ai făcut 🤗🤗🤗 .Ești pe sandale 🤣🤣🤣

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...