Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2024 Postat Ianuarie 15, 2024 Acum 13 minute, 22leon a spus: @Semakone și @hateru, de ce nu o puneți pe fata in Lot și cronometrați cât duce ea ? 🤣🤣 Tocmai am văzut un clip despre fracturile de penis, care se fac 99% in Lot, când fata se impinge prea brusc și nu nimerește găurica🤣.
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 15, 2024 Acum 48 minute, 22leon a spus: @Semakone și @hateru, de ce nu o puneți pe fata in Lot și cronometrați cât duce ea ? 🤣🤣 Nu am fost 🤣 nu știu ce și cum 🙈 Cu sogorul @hateru mai glumesc și eu 🤣 . Prietenul meu 👍✌️ 1
anthonio Reputație: 2567 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 16, 2024 Mi sa ars poporul și de nervi m-am pus la somn 😁
anthonio Reputație: 2567 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 16, 2024 Mi sa ars poporul și de nervi m-am pus la somn 😁 Edit: așa pățești când furi wifi 🤣 îți dublează siteul postările 🤣 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 11 ore, anthonio a spus: Mi sa ars poporul și de nervi m-am pus la somn 😁 Edit: așa pățești când furi wifi 🤣 îți dublează siteul postările 🤣 Acuma ești bine 🤔 🤣🤣🤣
anthonio Reputație: 2567 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 24 minute, Semakone a spus: Acuma ești bine 🤔 🤣🤣🤣 Sunt chiar bine🤣 și bucuros pe lângă că sunt bine 😁 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2024 Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 12 minute, anthonio a spus: Sunt chiar bine🤣 și bucuros pe lângă că sunt bine 😁 Da cine te-a imbucurat așa tare?
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Da cine te-a imbucurat așa tare? Nu zice ăsta 🤣 că-i bandit 🤣🤣🤣
anthonio Reputație: 2567 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 17, 2024 Acum 11 ore, unsuflet a spus: Da cine te-a imbucurat așa tare? Mai bine primeam un șut în fund și o palmă după ceafă, decât să aflu ce am aflat 🫣 Orice șut în fund e un pas înainte, eu mă simt bucuros😇 Acum 11 ore, Semakone a spus: Nu zice ăsta 🤣 că-i bandit 🤣🤣🤣 Nu vreau să fiu iar amenințat🤣🤣🤣 că nu-i de bine😜 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 17, 2024 @mrwick ai făcut ceva până la urmă 🤣 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 17, 2024 Nu te rade @anthonio suntem colegi de suferințe 😁 numai eu știu ce-i in sufletul meu când vreau sa merg la o gagica și nu mă primește 😂😂😂 1
Membru Premium altmarz Reputație: 6504 Postat Ianuarie 17, 2024 Membru Premium Postat Ianuarie 17, 2024 23 minutes ago, Semakone said: Nu te rade @anthonio suntem colegi de suferințe 😁 numai eu știu ce-i in sufletul meu când vreau sa merg la o gagica și nu mă primește 😂😂😂 De ce nu te primeste?
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 17, 2024 Acum 16 minute, altmarz a spus: De ce nu te primeste? Am fost supărat și eu 🤣 și am dat mai tare decât era permis 😂.
Membru Premium altmarz Reputație: 6504 Postat Ianuarie 17, 2024 Membru Premium Postat Ianuarie 17, 2024 4 minutes ago, Semakone said: Am fost supărat și eu 🤣 și am dat mai tare decât era permis 😂. Nu avea indicator cu limita de viteză? 2
mrwick Reputație: 868 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 17, 2024 1 oră în urmă, Semakone a spus: @mrwick ai făcut ceva până la urmă 🤣 Mo rezolvat nevasta dacă gagica nu o răspuns🤣🤣🤣 1
florinurugan Reputație: 75 Postat Ianuarie 17, 2024 Postat Ianuarie 17, 2024 1 minute ago, mrwick said: Mo rezolvat nevasta dacă gagica nu o răspuns🤣🤣🤣 a cui nevasta?
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 23 ore, altmarz a spus: Nu avea indicator cu limita de viteză? Aia zic că avea și am depășit puțin 🤣..
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 19, 2024 De ce te razi @mrwick 🤣 este prima dată când văd și eu anunțul ăsta 😁 Îmi pare c-am prea slim gagica.Mie îmi plac astea cu forme sa pocnescă din bucii 😁
mrwick Reputație: 868 Postat Ianuarie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 19, 2024 Acum 37 minute, Semakone a spus: De ce te razi @mrwick 🤣 este prima dată când văd și eu anunțul ăsta 😁 Îmi pare c-am prea slim gagica.Mie îmi plac astea cu forme sa pocnescă din bucii 😁 Am anticipat că nu îți plac astea scânduri de aia am dat haha, și îmi plac astea cu forme, dar nu grase gen peste 75 kile 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 19, 2024 Chiar acum, mrwick a spus: Am anticipat că nu îți plac astea scânduri de aia am dat haha, și îmi plac astea cu forme, dar nu grase gen peste 75 kile M-ai nou mi sa pus pata 😂 pe-o dominatoare. 🤣.,Nu știu dacă oferă și servicii normale .. că m-aș baga puțin 😁 1 1
mrwick Reputație: 868 Postat Ianuarie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 19, 2024 Acum 26 minute, Semakone a spus: M-ai nou mi sa pus pata 😂 pe-o dominatoare. 🤣.,Nu știu dacă oferă și servicii normale .. că m-aș baga puțin 😁 Io nu am fantezii din astea cu dominatoare😅. Ce imi mai place ii să mă aștepte gagicile in costumații sexy, role play. Să îmi acorde îngrijiri medicale o asistentă sau să mă aresteze o polițistă😂😂. Era o manea făină veche: Cine bate la fereastra mea? O gagică cu poliția🤣🤣. 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 19, 2024 Acum 5 minute, mrwick a spus: Io nu am fantezii din astea cu dominatoare😅. Ce imi mai place ii să mă aștepte gagicile in costumații sexy, role play. Să îmi acorde îngrijiri medicale o asistentă sau să mă aresteze o polițistă😂😂. Era o manea făină veche: Cine bate la fereastra mea? O gagică cu poliția🤣🤣. Sa ști ca fetele care practică dominare sexuala sunt finute că și civile .De exemplu Anca și Diana că fac și dominare păi ne-am traso de n-am mai știu de noi 🤭 Cu role play da îmi place o costumație de asistenta sexi 😁 sa folosim masa pe post de birou 🤣 Am făcut 🤣 cu o iubita dar a cedat masa in timp ce ne iubeam 😂😂 2
anthonio Reputație: 2567 Postat Ianuarie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 19, 2024 Acum 29 minute, Semakone a spus: Sa ști ca fetele care practică dominare sexuala sunt finute că și civile .De exemplu Anca și Diana că fac și dominare păi ne-am traso de n-am mai știu de noi 🤭 Cu role play da îmi place o costumație de asistenta sexi 😁 sa folosim masa pe post de birou 🤣 Am făcut 🤣 cu o iubita dar a cedat masa in timp ce ne iubeam 😂😂 Tare pogan v-ați mai hăndrălit🤣 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 1 oră în urmă, Semakone a spus: Sa ști ca fetele care practică dominare sexuala sunt finute că și civile .De exemplu Anca și Diana că fac și dominare păi ne-am traso de n-am mai știu de noi 🤭 Cu role play da îmi place o costumație de asistenta sexi 😁 sa folosim masa pe post de birou 🤣 Am făcut 🤣 cu o iubita dar a cedat masa in timp ce ne iubeam 😂😂 Si ce ti-ai mai rupt? 🙈😂 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 19, 2024 Acum 4 minute, Flx01 a spus: Si ce ti-ai mai rupt? 🙈😂 Nimic că am cazut pe moale 😂 s-au dus picioarele de la masă și am picat că bivolul peste gagica 🤭🤣 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum