futaciosul_69 Reputație: 1840 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 8 minute, Flx01 a spus: Domnule @futaciosul_69, te rog să-ți revizuiesti comportamentul!!! 🙆♂️ Imi este dor sa citesc o recenzie.... 🙈 Dar eu sunt cuminte😈 Oricum prea curând nu o să onorez comanda😛 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 4 minute, futaciosul_69 a spus: Dar eu sunt cuminte😈 Oricum prea curând nu o să onorez comanda😛 Te-ai calugargit!??? 🙆♂️🤦♂️🙈 Cum spuneam "te rog să-ți revizuiesti comportamentul", si sa onorezi "comanda" cit mai repede posibil🙈😜 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 AlexaNdra1q!, iar te-ai ratacit, pe aici!!! 🤪 @BunaNebuna Link spre comentariu
futaciosul_69 Reputație: 1840 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Te-ai calugargit!??? 🙆♂️🤦♂️🙈 Cum spuneam "te rog să-ți revizuiesti comportamentul", si sa onorezi "comanda" cit mai repede posibil🙈😜 😂😂 nu, nu m-am călugărit🤣, m-am făcut doar băiat cuminte și devreme acasă😈 Nu promit nimic dar voi onora și comanda aia anul ăsta😉 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 1 minut, futaciosul_69 a spus: 😂😂 nu, nu m-am călugărit🤣, m-am făcut doar băiat cuminte și devreme acasă😈 Nu promit nimic dar voi onora și comanda aia anul ăsta😉 Eu ma gindeam LUNA ASTA🙈😜 1 Link spre comentariu
futaciosul_69 Reputație: 1840 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 3 minute, Flx01 a spus: Eu ma gindeam LUNA ASTA🙈😜 Prea frig inca, nu iasă cucul la cântat🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 12 minute, Flx01 a spus: AlexaNdra1q!, iar te-ai ratacit, pe aici!!! 🤪 @BunaNebuna Asa îmi savurez eu cafeaua..bântui pe forum 😅 cred ca online ..am vizitat juma de țara😅 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 7 minute, futaciosul_69 a spus: Prea frig inca, nu iasă cucul la cântat🤣🤣 In Arad nu este problema cu🙈🙈🙈caldura in apartamente Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 1 minut, BunaNebuna a spus: Asa îmi savurez eu cafeaua..bântui pe forum 😅 cred ca online ..am vizitat juma de țara😅 Asta fac si eu!, bine macar ca nu bem cafeluța singuri!, suntem amindoi peacilea. Spor la cafeluța si o zi faina ca si tine sa ai 🤪😘🤗 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 4 ore, Flx01 a spus: Te-ai calugargit!??? 🙆♂️🤦♂️🙈 Cum spuneam "te rog să-ți revizuiesti comportamentul", si sa onorezi "comanda" cit mai repede posibil🙈😜 Și eu te rog să-ți "revizuiești comportamentul" Multă vreme a mai trecut de când ai scris trei recenzii in aceași zi.. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 8 minute, anthonio a spus: Și eu te rog să-ți "revizuiești comportamentul" Multă vreme a mai trecut de când ai scris trei recenzii in aceași zi.. Mai raruț ca-i mai draguț🙈 Ma iau si eu după @futaciosul_69🙈😂😂😂 2 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6226 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 5 hours ago, Flx01 said: AlexaNdra1q!, iar te-ai ratacit, pe aici!!! 🤪 @BunaNebuna Vrea sa vina in Arad, dar nu stie cum sa o spuna...e mai timida ea asa... 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 1 oră în urmă, altmarz a spus: Vrea sa vina in Arad, dar nu stie cum sa o spuna...e mai timida ea asa... Acum are pata pusa pe tine... Nu mai vrea la Arad, doar la Tm🙆♂️🤦♂️ 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 19 minute, Flx01 a spus: Mda se pare ca domnița Becka cu toți interactioneaza!, doar cu mine nu🙈 Mă indragostii singur🙆♂️🙆♂️🙆♂️🤦♂️😂😂😂 Nici o șansă fără recomandare 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Chiar acum, anthonio a spus: Nici o șansă fără recomandare 🤣🤣🤣 Trebuie și buletin acolo 😂😂😂 2 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 21 minute, Semakone a spus: Trebuie și buletin acolo 😂😂😂 De ce întrebi? Nu nu mai ai unde îl folosi!?... buletinul Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 1 oră în urmă, anthonio a spus: Nici o șansă fără recomandare 🤣🤣🤣 Ma ajuți? Ai lasat domnița sa faca curatenie singură aseara!? 🙆♂️ Asa ceva nu se face🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 29 minute, Flx01 a spus: Ma ajuți? Ai lasat domnița sa faca curatenie singură aseara!? 🙆♂️ Asa ceva nu se face🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Cu curățenia....DA! Să îmi spui doar când e doamna singură acasă și se rezolvă 😅 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Băiiii! Sa ma ajuți cu recomandarea de indragosteala, nu să-mi ții locul 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤛🤛🤛🤛 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Eu la curățenie m-am referit 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 @Flx01 când e să te lovească dragostea te lovește oricând😂😂😂 1 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 3 minute, mrwick a spus: @Flx01 când e să te lovească dragostea te lovește oricând😂😂😂 Numai eu nu am norocul ăsta 😁🤣🤣 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 1 minut, Semakone a spus: Numai eu nu am norocul ăsta 😁🤣🤣 Niciodată să nu spui niciodată😂😂 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 12 minute, mrwick a spus: Niciodată să nu spui niciodată😂😂 De Luni iară apar gagicii 🤣 pe gustul meu 🤣🤣 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 8 minute, Semakone a spus: De Luni iară apar gagicii 🤣 pe gustul meu 🤣🤣 Ai grijă ce-ți dorești ca..... 😜 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum