Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 43 minute, Rafaelooo a spus:

Vrei să închid contul??? Câți trebuie să-și închidă contul să ai tu loc....??? 🤔

Toți 🤣🤣🤣.

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
Acum 2 ore, Semakone a spus:

Mi se rupe mie pula de ce zici tu aici. Pot m-ai multe ...ne întâlnim să-ți arăt .....??

Ce să văd,...... văd, ai trecut la alt nivel,..... amenințări.....😲🤔

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Semakone a spus:

Mi se rupe mie pula de ce zici tu aici. Pot m-ai multe ...ne întâlnim să-ți arăt .....??

Ce să văd,...... văd, ai trecut la alt nivel,..... amenințări.....😲🤔

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Oare de ce renunta multe fete sa vina la noi dupa ce isi anunta prezenta?

Si de ce cele care vin, nu stau mult?

Tot hateru e de vina? 😂😂😂😂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 7435
Acum 31 minute, hateru a spus:

Nu va mai luati de prietenul meu @Semakone. El doar vrea sa fie seful haitei pe forum. 

Daca tot sunteti prieteni, mai bine ia-l la tine să-l inveti cum se face.... 🙈😂😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator
11 minutes ago, altmarz said:

Se spune "boss-ul" ...te rog frumos 🤣

Nuuuuuu, nu vrea sa fie boss. E mare golan, fute ce vrea si cand vrea.

Nu se lupta pentru un loc la fete, vrea doar sa fie cel mai smecher de aici, ca lumea sa se ia dupa el, ca atunci cand el scrie o recenzie, aia sa fie referinta. Asta e singura lui problema. Nu e curios de ce fut eu sau voi. Pe el il doare ca recenziile lui nu au o "greutate" mai mare. Si atunci ii ataca pe cei mai vechi.

In rest, cred ca e baiat de viata si super ok.

Link spre comentariu
Acum 20 minute, hateru a spus:

Oare de ce renunta multe fete sa vina la noi dupa ce isi anunta prezenta?

Si de ce cele care vin, nu stau mult?

Tot hateru e de vina? 😂😂😂😂

Salutare prietenene 💪 e simplu de ce !.

Când vine câte una buna rău de pula toții sar pe ea dc aia aialaltă ... când vin altele tot cu servicii bune tot așa (aci vb in cunoștință de cauză că am fost).

Nu ești tu de vina nici eu sunt alții 🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 3 minute, hateru a spus:

Nuuuuuu, nu vrea sa fie boss. E mare golan, fute ce vrea si cand vrea.

Nu se lupta pentru un loc la fete, vrea doar sa fie cel mai smecher de aici, ca lumea sa se ia dupa el, ca atunci cand el scrie o recenzie, aia sa fie referinta. Asta e singura lui problema. Nu e curios de ce fut eu sau voi. Pe el il doare ca recenziile lui nu au o "greutate" mai mare. Si atunci ii ataca pe cei mai vechi.

In rest, cred ca e baiat de viata si super ok.

M-ai citit drace 😁 nu sunt curios de ce fuți tu sau alți.Daca îmi place o gagica merg 😎.Nu mă interesează recenzii...daca ai observat eu doar scriu prost da scriu 🤣nu recomand 😂✌️

Link spre comentariu
Vizitator
3 minutes ago, Semakone said:

Salutare prietenene 💪 e simplu de ce !.

Când vine câte una buna rău de pula toții sar pe ea dc aia aialaltă ... când vin altele tot cu servicii bune tot așa (aci vb in cunoștință de cauză că am fost).

Nu ești tu de vina nici eu sunt alții 🤣🤣🤣🤣

Aici chiar iti dau dreptate! 

Si ce daca bruneta e party girl? Chiar e buna de pula si nu is eu curios ce face ea si ce party-uri baga. Sincer, nu is eu curios de ce bea, fumeaza sau trage pe nări vreo fata pe aici. Sa fie sanatoase si sa isi faca treaba cand merg eu la ele! In rest, sa bage ce vor ele.

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 31 minute, hateru a spus:

Aici chiar iti dau dreptate! 

Si ce daca bruneta e party girl? Chiar e buna de pula si nu is eu curios ce face ea si ce party-uri baga. Sincer, nu is eu curios de ce bea, fumeaza sau trage pe nări vreo fata pe aici. Sa fie sanatoase si sa isi faca treaba cand merg eu la ele! In rest, sa bage ce vor ele.

Eu am atras atentia câ sunt party girls din prisma experienței mele negative cu o astfel de fată care trăgea pe nas. Sexul cu ele poate fi foarte bun, dar si daca li se urca piticii pe cap, e jale, te suna noaptea, fac scandal când esti la ele, poate crea neplăceri acasă etc. Un singur număr am blocat, cel al unei fete party girl, după care mi-am luat telefon dedicat distracției. Fiecare face cum dorește, eu doar am semnalat o posibilă problemă.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, unsuflet a spus:

Eu am atras atentia câ sunt party girls din prisma experienței mele negative cu o astfel de fată care trăgea pe nas. Sexul cu ele poate fi foarte bun, dar si daca li se urca piticii pe cap, e jale, te suna noaptea, fac scandal când esti la ele, poate crea neplăceri acasă etc. Un singur numâr am blocat, cel al unei fete party girl, după care mi-am luat telefon dedicat distracției. Fiecare face cum dorește, eu doar am semnalat o posibilă problemâ.

Baa eu vreau sa se urce piticii pe ele când sunt acolo 😂 să mă futa in draci.De unde sa ști tu de-astea 🤣 tu ești pe modul soft 😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Chiar acum, Semakone a spus:

Baa eu vreau sa se urce piticii pe ele când sunt acolo 😂 să mă futa in draci.De unde sa ști tu de-astea 🤣 tu ești pe modul soft 😂😂😂

Piticii nu au telecomandă să se urce pe ele când vrei tu. Am recunoscut, sexul cu o aatfel de fată poate fi extraordinar, dar există și riscuri. De aceea am spus ca fiecare face cum vrea, important e să se cunoasca toate posibilele scenarii. Unii risca mai mult, alții mai puțin.

Link spre comentariu
Chiar acum, unsuflet a spus:

Piticii nu au telecomandă să se urce pe ele când vrei tu. Am recunoscut, sexul cu o aatfel de fată poate fi extraordinar, dar există și riscuri. De aceea am spus ca fiecare face cum vrea, important e să se cunoasca toate posibilele scenarii. Unii risca mai mult, alții mai puțin.

Mulțumesc că m-ai adus la cunoștința toate detaliile 🤣 șo ți tot așa 👍😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...