Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 16 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 16 Acum 5 minute, unsuflet a spus: Așa da, nu ne incurcăm unul pe altul😁. 🤣🤣🤣🤣 Peste tot ești și scriiiii 😂. Vezi sa nu te facă ,,, tovarășul,, și pe tine lăbar că și pe mine 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Martie 16 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Martie 16 Acum 7 minute, Semakaone a spus: 🤣🤣🤣🤣 Peste tot ești și scriiiii 😂. Vezi sa nu te facă ,,, tovarășul,, și pe tine lăbar că și pe mine 🤣🤣🤣🤣 Trebuie saăajung la 200 postări, doar pe topicele fetelor, pt a avea acces la reacții, pm, conținut video etc. Dacă m-o mâncat in kur sa imi inchid contul vechi😅. 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Martie 19 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 19 La 16.03.2024 la 22:02, unsuflet a spus: Trebuie saăajung la 200 postări, doar pe topicele fetelor, pt a avea acces la reacții, pm, conținut video etc. Dacă m-o mâncat in kur sa imi inchid contul vechi😅. Din postarea de pe Tm apare că e inclus. Pari o fată finuță si interesantă. Acum 18 ore, EmmaLuxury a spus: Bună ziua domnilor! Vă rugăm să luați câteva momente din timpul dumneavoastră prețios și să citiți descrierea mea de mai jos pentru a afla câteva lucruri despre mine ACEST PROFIL ESTE 100% ORIGINAL ȘI COMPLET SCRIS ȘI ÎNTREȚINUT DOAR DE MINE. Sunt Emma o domnișoară complet reală și educată. Mă vei întâlni mereu în timp ce port LENJERIE SEXY, sunt o fată foarte deschisă și sociabilă. Sunt Independentă, locuiesc într-un apartament discret, curat, într-una dintre cele cele mai frumoase și mai sigure zone din oraș, astfel încât să fii sigur de intimitate. Așa că nu există niciun motiv să-ți faci griji că mă vizitezi. Pentru detalii ma puteti contacta oricand. Nu deranjați inutil Pretul este de : 200 finalizarea (+50lei ON) Fk 69 +diferite poziții 1H (300 lei) plus masaj Dacă și Fk e extra, mai rămâne 69, și fiecare poziție să fie "extra" și plătim biletu' ..... pentru socializare.😂😂😂 Na, dacă are cu cine....🤔😂😂 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Martie 19 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Martie 19 Acum 25 minute, Rafaelooo a spus: Din postarea de pe Tm apare că e inclus. Pari o fată finuță si interesantă. Acum 18 ore, EmmaLuxury a spus: Bună ziua domnilor! Vă rugăm să luați câteva momente din timpul dumneavoastră prețios și să citiți descrierea mea de mai jos pentru a afla câteva lucruri despre mine ACEST PROFIL ESTE 100% ORIGINAL ȘI COMPLET SCRIS ȘI ÎNTREȚINUT DOAR DE MINE. Sunt Emma o domnișoară complet reală și educată. Mă vei întâlni mereu în timp ce port LENJERIE SEXY, sunt o fată foarte deschisă și sociabilă. Sunt Independentă, locuiesc într-un apartament discret, curat, într-una dintre cele cele mai frumoase și mai sigure zone din oraș, astfel încât să fii sigur de intimitate. Așa că nu există niciun motiv să-ți faci griji că mă vizitezi. Pentru detalii ma puteti contacta oricand. Nu deranjați inutil Pretul este de : 200 finalizarea (+50lei ON) Fk 69 +diferite poziții 1H (300 lei) plus masaj Dacă și Fk e extra, mai rămâne 69, și fiecare poziție să fie "extra" și plătim biletu' ..... pentru socializare.😂😂😂 Na, dacă are cu cine....🤔😂😂 😅 Ori face diferenta intre arâdeni si timișoreni, ori incâ nu si-a stabilizat oferta (cel mai ptobabil). Dacă e 50+ pt fk, eu nu dau 300 pt o finalizare cu on si fk. 250 mai mergr...dar greu, asa o data. De revenit doar dacă e waw. 2 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Martie 19 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 19 1 oră în urmă, unsuflet a spus: 😅 Ori face diferenta intre arâdeni si timișoreni, ori incâ nu si-a stabilizat oferta (cel mai ptobabil). Dacă e 50+ pt fk, eu nu dau 300 pt o finalizare cu on si fk. 250 mai mergr...dar greu, asa o data. De revenit doar dacă e waw. Pentru extra-urile astea, eu nu plătesc, decât să presteze "de muszáj" pentru 50 de lei, mai bine lipsă. Dacă nu-i place, mai bine nu face, sunt fete care au astea în meniu, sau dacă nu le place ceva, nu fac, avem exemple destule, și da, alea sunt corecte, nu "fură curent", din start știi ce te așteaptă. 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Martie 19 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 19 Acum 57 minute, Rafaelooo a spus: Pentru extra-urile astea, eu nu plătesc, decât să presteze "de muszáj" pentru 50 de lei, mai bine lipsă. Dacă nu-i place, mai bine nu face, sunt fete care au astea în meniu, sau dacă nu le place ceva, nu fac, avem exemple destule, și da, alea sunt corecte, nu "fură curent", din start știi ce te așteaptă. Pentru fk nici eu nu plătesc extra. Că și dacă plătești extra face fk la vrăjeală și nu din plăcere. La on plătesc extra foarte rar, la zile mari. 1 Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 19 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 19 Acum 23 minute, mrwick a spus: Pentru fk nici eu nu plătesc extra. Că și dacă plătești extra face fk la vrăjeală și nu din plăcere. La on plătesc extra foarte rar, la zile mari. Fk trebuie să-l primești din plăcere.Mai plăcut este să-l primești acolo unde gagică nu-l are in meniu 🤔😂😂😂👍 Link spre comentariu
bigsmoke12 Reputație: 13 Postat Martie 20 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 20 Vă salut! Sunt curios,daca vrea careva sa îmi împărtășească si mie, ce fata cu un oral bun spre foarte bun avem pe zonă? M-ar interesa ON cat mai deep si cu saliva multă 🫠 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Martie 20 Membru Premium Partajează Postat Martie 20 Acum 24 minute, bigsmoke12 a spus: Vă salut! Sunt curios,daca vrea careva sa îmi împărtășească si mie, ce fata cu un oral bun spre foarte bun avem pe zonă? M-ar interesa ON cat mai deep si cu saliva multă 🫠 Parca am citit de Samira ca ar avea un on bun si deep, cele locale sunt mai pe soft, sa zic, citeodata mai accepta si ele cite un on mai deep si salbatic. Mie imi place mult si oralul Rebecăi @beckaRebe 1 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Martie 20 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Martie 20 1 oră în urmă, Flx01 a spus: Parca am citit de Samira ca ar avea un on bun si deep, cele locale sunt mai pe soft, sa zic, citeodata mai accepta si ele cite un on mai deep si salbatic. Mie imi place mult si oralul Rebecăi @beckaRebe Și mie😇. Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 20 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 20 Acum 6 minute, unsuflet a spus: Și mie😇. Și mie 😁. Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Martie 20 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 20 Acum 2 ore, bigsmoke12 a spus: Vă salut! Sunt curios,daca vrea careva sa îmi împărtășească si mie, ce fata cu un oral bun spre foarte bun avem pe zonă? M-ar interesa ON cat mai deep si cu saliva multă 🫠 Eu zic că @ancaanca972, are cel mai fain, ....are o combinație de ON cu sex între sâni, tare de tot...... știu cunoscătorii. 1 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Martie 20 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Martie 20 Acum 2 ore, bigsmoke12 a spus: Vă salut! Sunt curios,daca vrea careva sa îmi împărtășească si mie, ce fata cu un oral bun spre foarte bun avem pe zonă? M-ar interesa ON cat mai deep si cu saliva multă 🫠 Dacă vrei on f bun, cu atenție și spre părțile dorsale😅, du-te la Claudia din Vlaicu, e la rubrica masaj. Doar că nu acceptă programări nici măcar de pe o zi pe alta. Nu face sex normal. Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 20 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 20 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Dacă vrei on f bun, cu atenție și spre părțile dorsale😅, du-te la Claudia din Vlaicu, e la rubrica masaj. Doar că nu acceptă programări nici măcar de pe o zi pe alta. Nu face sex normal. Ești sigur că nu face și sex normal 😂? Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Martie 20 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Martie 20 Acum 1 minut, Semakaone a spus: Ești sigur că nu face și sex normal 😂? Face, dar ea singură spune că nu ii place, că unii ii spun că e lărguță. Eu nu am incercat, m-am multumit cu ceea ce știe ea să facă cel mai bine. Are totuși o vârstă, e de ințeles. Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 20 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 20 Chiar acum, unsuflet a spus: Face, dar ea singură spune că nu ii place, că unii ii spun că e lărguță. Eu nu am incercat, m-am multumit cu ceea ce știe ea să facă cel mai bine. Are totuși o vârstă, e de ințeles. 😂😂😂😂 Aha ...am crezut că doar eu mi-am pierdut viermele prin scorbura acolo 🙈😂😂😂! Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Martie 20 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Martie 20 Acum 12 minute, Semakaone a spus: 😂😂😂😂 Aha ...am crezut că doar eu mi-am pierdut viermele prin scorbura acolo 🙈😂😂😂! Fata a recunoscut sinceră, incearcă să le asculți ce spun. Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 20 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 20 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Fata a recunoscut sinceră, incearcă să le asculți ce spun. Nu-i mai fată 😁... mulțumesc de sfat ,așa am sa fac decuma..o să ascult pe fiecare un parte ce are de spus. Link spre comentariu
shadow0123 Reputație: 1000 Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 Acum 3 ore, bigsmoke12 a spus: Vă salut! Sunt curios,daca vrea careva sa îmi împărtășească si mie, ce fata cu un oral bun spre foarte bun avem pe zonă? M-ar interesa ON cat mai deep si cu saliva multă 🫠 Samira, deep si cu saliva multa. Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 20 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 20 Acum 20 minute, shadow0123 a spus: Samira, deep si cu saliva multa. De care ,Samira, zici tu 🤔🤣🤣 Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 20 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 20 @unsuflet te-ai ingalbenit 🤣 ai făcut 200 postări în 3saptamani 😂 Eu am făcut 1000 într-o lună 🤣 și ,, tovarășul ,, na făcut labagiu 😂😂😂 . Îl prind eu și îl înjur 🤣 daca mă baneza ..îmi plătesc cont verde și tot îl înjur 🤣 numai să-l prind și la tovarășul îi dau minus înapoi 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 20 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 20 @Markus6 ce faci tati 🤣👍 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Martie 21 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Martie 21 Acum 4 ore, Semakaone a spus: @unsuflet te-ai ingalbenit 🤣 ai făcut 200 postări în 3saptamani 😂 Eu am făcut 1000 într-o lună 🤣 și ,, tovarășul ,, na făcut labagiu 😂😂😂 . Îl prind eu și îl înjur 🤣 daca mă baneza ..îmi plătesc cont verde și tot îl înjur 🤣 numai să-l prind și la tovarășul îi dau minus înapoi 🤣🤣🤣 Depinde și cum faci postările. Eu am făcut multe pe alte județe, pt a nu supâra fetele locale. Link spre comentariu
shadow0123 Reputație: 1000 Postat Martie 21 Partajează Postat Martie 21 Acum 4 ore, unsuflet a spus: Depinde și cum faci postările. Eu am făcut multe pe alte județe, pt a nu supâra fetele locale. El le face din 3 cuvinte :)) 1 Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 21 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 21 1 oră în urmă, shadow0123 a spus: El le face din 3 cuvinte :)) Ți-a luat adidași noi 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum