Dedei90 Reputație: 172 Postat Septembrie 20 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 20 9 hours ago, Leeonidas said: Că nu mă poț abține 🤣..referitor la fetele astea care se fut pe bani trei în apartament,. Să nu mă luați cu igienă , discreție că nu are cum🤣🍻 Oare câte camere are apartamentul? 🤣 Şi câte băi? 🤣🤣🤣 Clienții fac duṣ toți odată? Se spală pe spate unul pe altul Oare intra toate 3? Cu 2 am fost dar cu 3 nu. 1 Link spre comentariu
germanu Reputație: 101 Postat Septembrie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 21 Pai doar una lucrează restul așteaptă să se elibereze nu e problema de igiena și discreție că sunt ok fetele problema e că pozele le cam avantajează:) sunt reale dar le avantajează, la fel și la Beatrice. Cea mai faina ce a fost vara asta cu poze ce sa nu o avantajeze a fost Kriss99. Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1810 Postat Septembrie 22 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Septembrie 22 Acum 9 ore, germanu a spus: Pai doar una lucrează restul așteaptă să se elibereze nu e problema de igiena și discreție că sunt ok fetele problema e că pozele le cam avantajează:) sunt reale dar le avantajează, la fel și la Beatrice. Cea mai faina ce a fost vara asta cu poze ce sa nu o avantajeze a fost Kriss99. Păi le convine să le vina rândul la lucru odata la o oră jumătate? Ciudată organizare. Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2538 Postat Septembrie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 22 Acum 2 ore, unsuflet a spus: Păi le convine să le vina rândul la lucru odata la o oră jumătate? Ciudată organizare. O dată la trei ore😬 sunt și bogați care își permit o oră nu ca mine🤦 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22 Partajează Postat Septembrie 22 Acum 10 ore, anthonio a spus: O dată la trei ore😬 sunt și bogați care își permit o oră nu ca mine🤦 Sa nu meargă fetele nefutue 😅 și fără banii 🤣 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2538 Postat Septembrie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 22 Acum 13 minute, Leeonidas a spus: Sa nu meargă fetele nefutue 😅 și fără banii 🤣 Nefutut și fără bani sunt și eu😬 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22 Partajează Postat Septembrie 22 Acum 1 minut, anthonio a spus: Nefutut și fără bani sunt și eu😬 Cu atâtea mandre în oraș 🙊😅 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2538 Postat Septembrie 23 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 23 Acum 16 ore, Leeonidas a spus: Cu atâtea mandre în oraș 🙊😅 Am impresia că mandrele astea îi fraieresc din tastatură 🤪 Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 319 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Acum 49 minute, XAlinaX a spus: Și legat de competiție, sunt 3 femei toate ... Sunt vreo 6-7 d-re, doar pe acest minunat Forum. Dacă mai adăugăm vreo 3 blonde și (cel puțin) o brunetă de pe Publi care sunt constant în oraș.. ié de unde alege. Plus de asta, ați poposit pe perioada week-end-ului.. ori, sunt mulți clienți care au "obligații" pe acasă și care pot efectua vizite doar în cursul săptămânii. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Acum 4 ore, anthonio a spus: Am impresia că mandrele astea îi fraieresc din tastatură 🤪 Nu știu ce ai vrut să zici 🤣✌️...dar eu mi-am luat bere 🍻 și urmăresc ultimul episod din telenovela 🤣🙊🍻 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2538 Postat Septembrie 23 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 23 Acum 3 minute, Leeonidas a spus: Nu știu ce ai vrut să zici 🤣✌️...dar eu mi-am luat bere 🍻 și urmăresc ultimul episod din telenovela 🤣🙊🍻 Bea lapte până te prinzi, nu bere🤣 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 1 oră în urmă, anthonio a spus: Bea lapte până te prinzi, nu bere🤣 Am băut și lapte 😅 și bere 🍻 ,ce ți-am scris mai sus 😁 sa nu meargă nefutute și fără banii 🙊🤣. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 @Eliza04 ne urmărești 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Acum 1 minut, Leeonidas a spus: @Eliza04 ne urmărești 😘 Ești fanul meu nr1 😂😂😂😂 imi clăteam ochii pe aici 🤣😘 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2538 Postat Septembrie 23 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 23 Acum 1 minut, Eliza04 a spus: Ești fanul meu nr1 😂😂😂😂 Țiți hai in Arad că înnebunesc aici🙊 una nu lucră, una nu are chef, două plecă 🤣 două îi cu bodigarzi🤣🤣🤣 Mie dor de ceva adevărat ❤️ 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Chiar acum, anthonio a spus: Țiți hai in Arad că înnebunesc aici🙊 una nu lucră, una nu are chef, două plecă 🤣 două îi cu bodigarzi🤣🤣🤣 Mie dor de ceva adevărat ❤️ 🤣🤣 pare rău pentru tine , mai lasă-mă un pic să mă acomodez cu marea și vin ✈️✈️ Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2538 Postat Septembrie 23 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 23 Acum 2 minute, Eliza04 a spus: 🤣🤣 pare rău pentru tine , mai lasă-mă un pic să mă acomodez cu marea și vin ✈️✈️ Să vi bronzată, se anunță ☀️ 😍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Chiar acum, anthonio a spus: Să vi bronzată, se anunță ☀️ 😍 🫡🫡 sigur ca da 🥵😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Acum 12 minute, Eliza04 a spus: 🫡🫡 sigur ca da 🥵😘 Noi vezi 🤣 ,,titi,, am întrebat eu 🙊 Acum 22 minute, Eliza04 a spus: Ești fanul meu nr1 😂😂😂😂 imi clăteam ochii pe aici 🤣😘 Vezi 🤣,,titi,, ești viața mea 🙊😁😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Acum 12 minute, Leeonidas a spus: Noi vezi 🤣 ,,titi,, am întrebat eu 🙊 Vezi 🤣,,titi,, ești viața mea 🙊😁😘 Nu înțeleg limba ta în seara asta 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Chiar acum, Eliza04 a spus: Nu înțeleg limba ta în seara asta 😂😂 Numai la ,,limba,, mea te gândești 🙊🤣😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Acum 1 minut, Leeonidas a spus: Numai la ,,limba,, mea te gândești 🙊🤣😘 De aia nu puteam eu să dorm la ora asta 🤣🤣🤣 ai elucidat misterul 🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Acum 4 minute, Eliza04 a spus: De asta nu puteam eu să dorm la ora asta 🤣🤣🤣 ai elucidat misterul 🤣 De aia îmi place de tine 🤣,mă provoci tot timpul 😁😘 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Septembrie 23 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 23 Acum 45 minute, anthonio a spus: Țiți hai in Arad că înnebunesc aici🙊 una nu lucră, una nu are chef, două plecă 🤣 două îi cu bodigarzi🤣🤣🤣 Mie dor de ceva adevărat ❤️ Dreptate ai că nu ai la cine să te duci. Am vrut să merg la fetele care au plecat, m-am și aranjat făcut băiat frumos și pl că or plecat😂😂. După am mai scris la 3 dive de pe forum, că de sunt dive și nu se deranjează divele să răspundă. Poate am mâine mai mult noroc cu Publi😅. Link spre comentariu
Dedei90 Reputație: 172 Postat Septembrie 24 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 24 8 hours ago, mrwick said: Dreptate ai că nu ai la cine să te duci. Am vrut să merg la fetele care au plecat, m-am și aranjat făcut băiat frumos și pl că or plecat😂😂. După am mai scris la 3 dive de pe forum, că de sunt dive și nu se deranjează divele să răspundă. Poate am mâine mai mult noroc cu Publi😅. Iți recomand publi 🤣🤣🤣🤣 Acolo nu sunt dive că nu au parte de multă laudă ca şi aci. Prea multă laudă strică si uită de unde au plecat 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum