Sari la conținut

Londra72

Postări Recomandate

Postat

Chiar daca e ambalata intr-un cadru metaforic, ofensa e tot ofensa. Nu pot fi atat de ipocrit ca sa n-o fac.

Insa nu e egala cu o injurie direct adresata. E vorba doar de limbajul folosit. La asta se rezuma interventia mea.

Si nu putea sa ia si tanchistul un mic warn ? Sau o pauza de doua zile ?  Este corect ca sa fie pedepsit numai unul si celalat sa isi rada in barba ca a ma facut o victima pe site ?

• Oras:pretutindeni
Postat

Acest mare maidanez in piele de saint-bernard al forumului,specific lui,a lovit miseleste si a disparut in neant :(

Isi va face aparitia dupa limpezirea apelor.....intr-adevat,un mare................n-am cuvinte :(

• Oras:Constanta
Postat

BAIETII DIN STRADA PALL. acum la batrinete ,pe acest forum, imaginile din carte mi se deruleaza in creier, a fost nevoie de o tragedie ca doua tabere adverse sa reuseasca sa se apropie si sa dea dovada de omenie. cine a citit cartea sper sa inteleaga la ce ma refer.

Te pup OBi! Mi-ai facut o mare bucurie aducandu-mi aminte de aceasta carte a copilariei mele!  :hihat

Postat

Mda deci asta inseamna ca daca ma duc acum si injur pe alti de pe site gen troglodit potaie si alte cuvinte metaforice care pana la urma sunt cuvinte grele nu gresesc cu nimic.Am inteles.....(desigur ca sunt ironic)In fine nu cred ca mai e ceva de spus sincer acum doar ne invartem in juru cozii

Postat

Acest mare maidanez in piele de saint-bernard al forumului,specific lui,a lovit miseleste si a disparut in neant :(

Isi va face aparitia dupa limpezirea apelor.....intr-adevat,un mare................n-am cuvinte :(

Apreciez limbajul elevat pe care l-ai folosit!  :laugh2

Postat

Si nu putea sa ia si tanchistul un mic warn ? Sau o pauza de doua zile ?  Este corect ca sa fie pedepsit numai unul si celalat sa isi rada in barba ca a ma facut o victima pe site ?

Aceasta este intrebarea!

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

@g2br13l

Masurile punitive nu le-am laudat si nici nu le-am apreciat. Punctual, am postat doar pentru:

*a condamna limbajul folosit (recunoasteti si voi ca a sarit peste cal)

*a lauda coeziunea voastra

@coolandhotman

Postarea respectiva am facut-o in gluma, dar ma bucur ca replicile voastre mi-au dat sansa sa constat ca in spatele userului Londra72 sta o persoana apreciata.

Postat

Gabriel,diferenta banarii nu a facut-o intelectualismul ofenselor sau cartierismul insultelor,ci gradul de pupinpulism :(

Pupi,scapi...nu pupi,esti scapat...de cont/user :))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

coolandhotman

Postarea respectiva am facut-o in gluma, dar ma bucur ca replicile voastre mi-au dat sansa sa constat ca in spatele userului Londra72 sta o persoana apreciata.

Dar intentia mea nu a fost sa te blamez pentru acea postare...ci dimpotriva...ca plecand de la acea postare prin celelalte care au urmat se putea incheia totul! Dar nu a vrut "tanchistul"  :no2

Postat

Dar intentia mea nu a fost sa te blamez pentru acea postare...ci dimpotriva...ca plecand de la acea postare prin celelalte care au urmat se putea incheia totul! Dar nu a vrut "tanchistul"  :no2

Mai bine ma blamai si dadeai o bere de 1 Mai in Mamaia ca sa te iert :P

Postat

Pokere,o intrebare si ma duc:

Toata ziua s-a dezbatut problema Londra72,asta pentru ca ne pasa......ti se pare normal ca din bun simt si din respect pt colegii de forum ,intelectualul forumului sa fi venit sa-si asterne negru pe alb punctul de vedere,indiferent care ar fi fost acela???

Iti spun eu,nu este atat de barbat incat sa o faca....exact cum spuneam,comportament de maidanez...ataca pe la spate si face pasul inapoi :(

Postat

Sincer sa fiu, n-as sari atat de repede cu acuzele. Cu totii avem o viata personala, mai exista seri sau chiar zile cand nu ne gasim timp de dat cu placa pe forum.

Postat

Sincer sa fiu, n-as sari atat de repede cu acuzele. Cu totii avem o viata personala, mai exista seri sau chiar zile cand nu ne gasim timp de dat cu placa pe forum.

Asa spre stiinta voastra...."tanchistul" a accesat de multe ori acest topic in cursul zilei de astazi! Asa ca inclin sa-i dau dreptate lui @troll!

Postat

Hmmmm,mda....in fine!

O mica dilema:

Daca ma supara un user si ii dau penisul la felationat,merit sa fiu banat?

Eu consider ca NU,deoarece nu i-am spus sa-mi suga pula...am dreptate? :)))))

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Treaba sta cam asa : Londra a jignit rau si a platit. Ceilalti care au instigat se considera masculii Alfa si cred ca eu au voie sa jigneasca intr-un limbaj mai elevat pentru ca astfel nu li se intampla nimic. Si uite asa ridicam jignirea la rang de arta si cautam metode cat mai elevate sa jignim pe cei care au ideii opuse noua sau cei care nu au fost de acord cu ideile nostre de-a lungul timpului.Hai sa nu ne mai facem ca nu pricepem grandomania la care unii au ajuns pe acest site.

Amin!

Ai mare dreptate!

Acum, practic cei ce au lins mai multe pagini de carte la viata lor, ar putea sa aduca mii de jigniri evidente si mai "abuzive" decat un pur românesc "sa-mi bag pula in gura ta", prin folosirea unor cuvinte, pe care unii le vor cauta pe DEX.ro.

Ok, avem liber la jigniri metaforice, nu pățești nimic, insa un bichon maltez, care nu o sa poata sa iti răspundă pe limba ta si iti scapa pula printre dinti direct pe limba aia mieroasa, primește ban.

Apropo de chestia asta, cu Stalingrad si amintirea lui referitoare la câinele pulii mele....se pare ca este un iubitor de "pisici" pana la urma - si probabil știți ce se spune despre cei ce iubesc pisicile!!!

• Like 3
Postat

Johnholmes,

Eu personal nu am pretentii intelectuale si nici nu ma prezint a fi un domn distins si manierat. Departe de mine gandul de a-mi face un scop in sabotarea altor useri. Stiu unde bati, sunt absolut convins ca nici Stalingrad nu are asemenea intentii subversive, mai ales ca reactia lui nu a fost una directa, ci s-a raliat parerii lui Picon. Hai sa nu starnim o vanatoare de vrajitoare pentru o pedeapsa data de administratia forumului.

Sunt itotal de acord ca fiecare sa lupte cu propriile arme. Insa loviturile sub centura se penalizeaza spre deosebire de cele regulamentare. Regulamentul de-aici nu l-am facut eu, ci doar il urmez.

Cam asta e diferenta dintre replicile celor doi (mai degraba trei), si tot asta e motivul pentru care am intervenit in tot tambalaul iscat.

Ar mai fi ceva. Chiar daca ma repet, ma inclin in fata voastra, a constantenilor pentru coeziunea de care ati dat dovada.

@g2br13l

Masurile punitive nu le-am laudat si nici nu le-am apreciat. Punctual, am postat doar pentru:

*a condamna limbajul folosit (recunoasteti si voi ca a sarit peste cal)

*a lauda coeziunea voastra

@coolandhotman

Harry la interval de 40 de minute te contrazici ? Pai acum 40 de minute functionam dupa un regulament care printre alte reguli are si masuri punitive. Acum 40 de minute trebuia sa respectam un regulament si acum nu il mai apreciem pentru ca are masuri punitive. In schimb Londonezul este foarte bine ca a fost pedepsit. Pacat ca nu s-a inventat emoticonul si pentru zambetul amar.

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Baieti degeaba vorbim noi 20 de pagini aici ca nu are nici un rost, pisicu odata ce baneaza...baneaza nu mai exista cale de intoarcere, doar sa isi faca omu alt cont atata ( asta daca nu e banat pe IP ) oricat ne strofocim aici ca a fost vina lui X sau Y nu ajungem nicaieri...pisicu e cel care decide si din cate stiu eu omu nu debaneaza !

• Oras:Univers
  • Oras:Univers
Postat

Motanu din cate stiu nu baneaza pe IP.

Eu am putut sa imi fac cateva conturi fara stress.

Daca el asa crede de cuviinta ii site-ul lui, degeaba va stresati voi aici.

SI eu am vrut sa demonstrez ceva si au tabarat astia pe mine ca plang dupa functia veche.

NU stiu motivele pentru care a fost banat, dar chiar si pentru o mik greseala, daca esti vizat de mult nu prea ai scapare.

Noi doar il ajutam cand comentam si ne uitam multi si scriem pe topice, ii cream trafic, iar traficul aduce bani de la aceste scandaluri.

Sa ai putere de revenire stimabile Londra72.

Postat

@g2br13l

Masurile punitive nu le-am laudat si nici nu le-am dezapreciat. Mea culpa pentru greseala in postare. Ma refeream la banarea lui Londra72 comparativ cu indulgenta aratata  lui Stalingrad. Repet, comparativ! Asta ca o replica la postarea ta in care cereai warn pentru Stalingrad.

Regulamentul il respect. Am de ales?

Postat

@g2br13l

Masurile punitive nu le-am laudat si nici nu le-am dezapreciat. Mea culpa pentru greseala in postare. Ma refeream la banarea lui Londra72 comparativ cu indulgenta aratata  lui Stalingrad. Repet, comparativ! Asta ca o replica la postarea ta in care cereai warn pentru Stalingrad.

Regulamentul il respect. Am de ales?

Si totusi care e comparatia care o faci ca eu tot nu pot intelege. Unul e banat si unul este foarte vesel ca a fost banat Londonezul. Care e comparatia ? 

Postat

Si totusi care e comparatia care o faci ca eu tot nu pot intelege. Unul e banat si unul este foarte vesel ca a fost banat Londonezul. Care e comparatia ? 

Hai sa nu mai discutam discutii de dragul conversatiei. Vorba e scrisa si n-o poti sterge nici cu guma de sters SIDA. Nici macar daca trimiti un taliban in picaj peste server. No offence Talibane, oriunde te-ai afla.

In rest, sa ne-auzim cu bine si sa fim noi sanatosi ca boala vine oricum ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...