Sari la conținut

Hotel-Restaurant Nimfomane

Postări Recomandate

Postat

Si a postat baiatu` dupa 7 zile

In care s-a dopat doar cu pastile,

Si spune c-a avut doar un cosmar

Ce am citit nu-i nici macar ilar.

I-a dat o forma de review

Amada spune simplu,... asta-i ptiu !

A pus si trei baieti in el,

La pomenit si pe Chanel,

Si si-a inchipuit badie 

O maxima paranghelie.

In care el credea ca poate

Ca sa ne futa pe la spate.

Dar totul este in zadar! 

Euflo, i-ai tu un ceas Polar

Saworma dai tu cu de toate

Sa-l usture adanc in spate.

Trolica, Trolisor va fi pe faza,

Orice postezi, o sa te faca varza.

Ca altadata Dem sa stie

Ca noi facem paranghelie!

Iar daca tot o sa te dai istet,

Hobitii spun - Esti nataflet !

Nu ne mai arunca fitile

Ca noi nu consumam pastile.

P.S. Pisicul o sa-ti puna o manea

Noi no sa-ti spunem date-n p... mea

Pentru ca sintem educati

N-avem noi ceasuri, dar sintem barbati!

Trolesule mea culpa! Am rectificat si corectat  :laugh2

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

-De azi ai ban la DG o luna!-mi-a spus Dulcica.-O luna,bre,auzi?????O luna n-ai voie nici macar sa postezi o litera.

Du-te nene la curve si scrie recenzii,lasa neamul hobbitzilor in pace.

-OK,am zis.Asa sa fie!!!!

Poate stie Dulcica mai multe...

S-ar putea sa asistam la prima autoflagelare din analele forumului :P

Postat

Nu-i exclus sa fi distorsionat el putin intamplarea cu trolli de azi noapte.

Poate totusi n-a fost vis.

Poate trollii au fost mai tupeisti.

Poate i-e greu sa scrie cand nu sade pe scaun.

Poate...

Sau poate nu poate!

(Asta daca tot ai adus vorba de anal ;))

• Oras:bucuresti
Postat

A vazut ca nu are cu cine si cred ca s-a cufundat in vis. Ca sa fiu f sincer cu voi cred ca nici nu a visat.....era o realitate pe care a perceput-o ca pe un vis. Va dau eu motiv de cearta in caz ca va lipseste 1. Aveti probleme cu vederea!!! Omul nu e nici tigan mucos si nici incult. Din ce si cum a scris e clar ca le stie daca nu pe toate,CLAR ca mult mai multe decat voi si v-a tras-o in toate felurile!!!!

Cred ca mai bine va resemnati si va obisnuiti cu ideea,SENSIBILILOR!!!

Sensibilitatea asta a voastra ( a unora dintre voi ) m-a facut pe mine sa nu mai intru in restaurantul asta care a fost candva de lux si a ajuns acum un gratar cu mici din carne tocata de calitate inferioara. SA AVETI POFTA IN CONTINUARE SI SA VA GHIFTUITI PANA O SA RAGAITI !!!!!!

• Like 1
Postat

A vazut ca nu are cu cine si cred ca s-a cufundat in vis. Ca sa fiu f sincer cu voi cred ca nici nu a visat.....era o realitate pe care a perceput-o ca pe un vis. Va dau eu motiv de cearta in caz ca va lipseste 1. Aveti probleme cu vederea!!! Omul nu e nici tigan mucos si nici incult. Din ce si cum a scris e clar ca le stie daca nu pe toate,CLAR ca mult mai multe decat voi si v-a tras-o in toate felurile!!!!

Cred ca mai bine va resemnati si va obisnuiti cu ideea,SENSIBILILOR!!!

Sensibilitatea asta a voastra ( a unora dintre voi ) m-a facut pe mine sa nu mai intru in restaurantul asta care a fost candva de lux si a ajuns acum un gratar cu mici din carne tocata de calitate inferioara. SA AVETI POFTA IN CONTINUARE SI SA VA GHIFTUITI PANA O SA RAGAITI !!!!!!

Si asta o spui chiar in acest restaurant de lux, devenit intre timp bodega cu gratar de mici, in care in virtutea amintirilor ti-ai ascultat dorinta si au intrat si-o sa mai intri   :slap2  :slap2

P.S. Intrand aici se presupune ca ai consumat si tu macar un mic, ca deh ca in orice locatie de alimentatie publica , consumatia e obligatorie... :slap2  :slap2

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Dem a trimis mancarea inapoi...era nesarata. 

16.02.2014

Cea mai desteapta replica de pana acum. Tine-o tot asa ;)

• Oras:Bucharest
Postat

Sky, sper ca nu ai vise erotice asemeni actorului din povestea noastra. Sper ca nu te gandesti la fel ca actorasul nostru, din rautate, bucurie sau boala, ca o masina sa loveasca un om si nici macar un caine. Crezi sau nu, dar in momentul asta si tu esti troll.

Postat

Hai frate ca exagerati! Omul nu a dat nume,deci nu a jignit pe nimeni in mod di RECT.  S-a exprimat la modul generic si asa este. Are dreptate dar sunt unii care se simt cu musca pe cur si sar ca arsi. Eu si multi ca mine nu ne-am simtit jigniti dar sunt si persoane sensibile aiurea si fara motivatie. SI da,ma mai uit pe geam ca sa vad daca am facut bine cand am ales sa nu-mi mai pierd vremea pe aici. Nu sunt singurul,nici primul si cu certitudine nici ultimul care se dezice de psihologia de grup. Sunt niste stimabili pe aici care prefera sa futa pagini de scris aiurea decat sa futa fete si sa acrie ceva constructiv si eficient....persoane care nu se pot deromaniza.....

Cine are placere, sa vina la adunari reale nu virtuale.aaaici 1000 de vorbe nu fac 2 lei. Ma prezint maine la adunare si invit la masa pe orice mancacios de aici!

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

Sunt multi stimabili care fut pagini aiurea?...perfect adevarat :)

Sunt multi useri ,care odata ajunsi la rangul de platinum stau si trandavesc la umbra culorii fara a mai pune pe tapet macar o juma' de recenzie de luni bune de zile?....perfect adevarat :))))) ( e verificabil)

Traiasca Pisicuts si forumul liber! :)))))))))))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Intr-adevar, sunt membri platinum care nu mai recenzeaza, de ceva timp. Ei au dat cat au dat, si-au adus aportul. Intrebarea este: de ce procedeaza acum asa? Raspunsul ni-l pot da, poate, cei ce fut pagini aiurea.

Nu dau nume, m-am exprimat la modul generic.

Postat

Deoarece si pentru ca asta este dorinta conducerii,asta este mersul forumului,asta se cere,asta se primeste :)

Si dintre cei care fut paginile aiurea sunt useri care au dat cat au dat si nu se mai plang ca au dat cat au dat :)))))))))

Vrem sau nu,ne place sau nu,urmam cursul forumului...nu ne tine ninemi cu japca aici :)

Peace!

Postat

Vrem sau nu,ne place sau nu,urmam cursul forumului...nu ne tine ninemi cu japca aici :)

Peace!

Fara sa fiu rautacios, dar i-ai furat discursul lui Picon de acum cateva luni sau chiar un an !  Bine ca el o zicea cu plantatia de pepeni sau ceva de genul :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...