Sabina100 Reputație: 2456 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 9, 2022 Acum 2 ore, statistics a spus: statistics: 3. distractie 2. succes 1. corectitudine Un adevărat reprezentant al SIT (Serviciul de Informații Transparente) pe forum din ce am dedus!☺
Vizitator ioann03 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Second version.. Glumeț Autoironíc Pupăcios 😘 provoc 3 dintre preferatele mele @Giulia. , @Anayss_ și @Deea_Andreea.
rechinu00 Reputație: 15771 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 9, 2022 Acum 14 ore, elprofesoare a spus: În mare parte: implicat corect muncitor Poate colegii de mai jos ar vrea să spună ceva despre ei: @rechinu00 @kitkatlove @palosulgros 😁 Boss despre mine nu am ce sa zic prea multe, ca pana acu ceva vreme eram asa , mai mult pe local .. ...... dar pot doar sa zic ca deja m-am emancipat si eu, si ma bucur ca de vreo cateva luni incoace am prins si eu "valoare" ..... ...... n-am asa multi "suporteri" care sa imi vaneze postarile , dar asemena propunere generoasa cum am eu in semnatura nu cred ca au mai primit multi de pe aici , din partea vreunui alt coleg de pe forum ...... Nu stiu pe cine sa mai nominalizez mai departe, orice coleg care vrea sa ne mai zica cate ceva e bine venit ... 2 1 1
Tan-Optimist Reputație: 3839 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Aprilie 10, 2022 La 08.04.2022 la 23:32, AndreiFlo7 a spus: Altruist, sincer, sensibil Bine ca sunt doar 3 :))))) @Tan-Optimist La 16.10.2021 la 14:41, Tan-Optimist a spus: Tandru, optimist, învingător! 😇 Provoc pe arhivarul @witcher 😁 Cele 3 stări de spirit din prima mea postare pe topic s-au contopit și mi-au dăruit ceva incredibil... O dragoste nebună 😇 Așadar: 1. Iubesc!; 2: Sunt iubit!; 3. Sunt fericit! Provoc pe oricine, Care e fericit ca mine 😊 4
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2022 Postat Aprilie 21, 2022 “Prietenul" meu, tovarășul @MacArthur poate dă curs invitației. Provocarea să nu fie pentru o clonă de-a ta... alfon22b ... hai că ți-ai mai revenit.
Sabina100 Reputație: 2456 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 25, 2022 Oare @colericul ar veni să se joace cu noi?🤔😁
Sabina100 Reputație: 2456 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 27, 2022 Dacă tot și-a găsit "nașul"😁 Chem aici pe @Patimasu
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 Am rămas tare impresionat De Sabina să fiu menționat Nici prin gând nu îmi trecea Să am succes, cu poezia mea Nu am mare experiență Nu compun in permanență Doar, când o muză mă inspiră Sau îmi cântă că o liră Contul eu când l-am făcut M-am gândit doar la (iubit)🤭 Talentul l-am descoperit Când pe @alinaaa2000 am iubit Nu mă simt chiar foarte bine Fiindcă lista ai început cu mine Sunt alti mai talentați La poezie m-ai doxati Folosesc simple cuvinte Ce îmi ies ușor din minte, Simplu vreau să fiu și eu Da nici chiar un derbedeu Mecanic de meserie Compun că îmi place mie Am un suflet pătimaș Nu sunt un mare golaș Citesc topice puține Acuma îmi pare bine Că tu m-ai descoperit De azi eu te-am urmărit 👍 Încet încet învăț să zbor Prin clubul poeților Ușor mă pot prăbuși Daca nevastă mea va ști 🤪 Acum în încheiere Îmi face mare plăcere Cu un salut vă deranjez Pe Sabina o îmbrățișez
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 Acum 4 minute, Patimasu a spus: Am rămas tare impresionat De Sabina să fiu menționat Nici prin gând nu îmi trecea Să am succes, cu poezia mea Nu am mare experiență Nu compun in permanență Doar, când o muză mă inspiră Sau îmi cântă că o liră Contul eu când l-am făcut M-am gândit doar la (iubit)🤭 Talentul l-am descoperit Când pe @alinaaa2000 am iubit Nu mă simt chiar foarte bine Fiindcă lista ai început cu mine Sunt alti mai talentați La poezie m-ai doxati Folosesc simple cuvinte Ce îmi ies ușor din minte, Simplu vreau să fiu și eu Da nici chiar un derbedeu Mecanic de meserie Compun că îmi place mie Am un suflet pătimaș Nu sunt un mare golaș Citesc topice puține Acuma îmi pare bine Că tu m-ai descoperit De azi eu te-am urmărit 👍 Încet încet învăț să zbor Prin clubul poeților Ușor mă pot prăbuși Daca nevastă mea va ști 🤪 Acum în încheiere Îmi face mare plăcere Cu un salut vă deranjez Pe Sabina o îmbrățișez Am postat in p...a mea Fix unde nu trebuia
Sabina100 Reputație: 2456 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 27, 2022 Acum 31 minute, Patimasu a spus: Am postat in p...a mea Fix unde nu trebuia 🙈🙈😹🙉🙉 Las' că-i bine și așa Dar predă și ștafeta Numește pe-altcineva Pentru a se ...prezenta.
22leon Reputație: 34300 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Aprilie 27, 2022 Acum 24 minute, Sabina100 a spus: 🙈🙈😹🙉🙉 Las' că-i bine și așa Dar predă și ștafeta Numește pe-altcineva Pentru a se ...prezenta. În mai puține cuvinte ....daca se poate 😁😂 2
Sabina100 Reputație: 2456 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 27, 2022 Acum 5 minute, 22leon a spus: În mai puține cuvinte ....daca se poate 😁😂 Nu fi rău, mărite rege, Pătimasu înțelege!😉 1
22leon Reputație: 34300 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Aprilie 27, 2022 Acum 5 minute, Sabina100 a spus: Nu fi rău, mărite rege, Pătimasu înțelege!😉 Știu, de asta mi-am și permis. Am vrut să scriu "te-am pupat" , dar cică doar uni "pot" 😁😂😂 2
Sabina100 Reputație: 2456 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 27, 2022 Da, cronicar fără GFE , cum se zice pe aici. 😁 1
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 Stau aici mă tot gândesc Pe cine să pomenesc Fiindcă prieten nu găsesc @Cozonac7
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 1, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 1, 2022 On 4/27/2022 at 11:31 PM, Patimasu said: Stau aici mă tot gândesc Pe cine să pomenesc Fiindcă prieten nu găsesc @Cozonac7 Druje, țin să-ți mulțumesc, ca duJman mi te doresc Aici toată lumea se laudă... Eu n-am cu ce 🥺 dar dacă trebuie neapărat, pot lasă câteva caracteristici: Sărac Incult Curvar! Ca să continue jocul (😉), strig câteva nume de mult ieșite din scenă și (cam) uitate... Încep cu - @antoniaaaaa, @roxy_roxy, @deea31sexy, @mayamaya1, @catalina666 și @andreea5222. 1
Sabina100 Reputație: 2456 Postat Iulie 28, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Iulie 28, 2022 La 16.10.2021 la 14:37, Vizitator SABINNA a spus: Recunosc că titlul conține și puțină strategie de marketing, ca să dați curs provocării. Așadar, spune-ne 3 cuvinte despre tine, abstracte, concrete, dure ...cochete, jucăușe....și predă ștafeta altui user! Sau scrie fără să menționezi alt forumist! Incită-ne!😉 Provoc pe @Ame.. un 😁iubitor al Cronicii Sabinei! Mulțumesc de lectură! Dacă nu-i dă cu...minus! 1
Sabina100 Reputație: 2456 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Septembrie 23, 2022 La 16.10.2021 la 14:37, Vizitator SABINNA a spus: Recunosc că titlul conține și puțină strategie de marketing, ca să dați curs provocării. Așadar, spune-ne 3 cuvinte despre tine, abstracte, concrete, dure ...cochete, jucăușe....și predă ștafeta altui user! Sau scrie fără să menționezi alt forumist! Incită-ne!😉 Apar useri noi, sau mai vechi🤔 Sa-i mai chemam la joacă... Provoc pe @cleopatra1, tot sunt forumiștii curioși! 1
22leon Reputație: 34300 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Septembrie 23, 2022 Acum 22 minute, Sabina100 a spus: Provoc pe @cleopatra1, tot sunt forumiștii curioși! Eu am o idee mai năstrușnica 🤣🤣 @pisicuts , cum ai descri-o în câteva cuvinte pe @cleopatra1? 2
starfix Reputație: 441 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:aproape de Oras:aproape de Postat Septembrie 23, 2022 Mai bine (ne)potrivitu, Sa ne zica daca-i place fusta roz.
Sabina100 Reputație: 2456 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Septembrie 23, 2022 Acum 1 minut, 22leon a spus: Eu am o idee mai năstrușnice 🤣🤣 @pisicuts , cum ai descri-o în câteva cuvinte pe @cleopatra1? Mărite Rege, nu zici rău.... Asteptăm să intre moderatorii aici, se mai relaxează....intre banări, restricții și alte treburi de oameni mari🤭 1 1
tendoi Reputație: 298 Postat Septembrie 24, 2022 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Septembrie 24, 2022 Si eu sunt curios daca printesa Cleopatra stie de ce femeile nu sunt, si nu vor fi niciodata, egale cu barbatii. Ms.
Vizitator cleopatra1 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 19 ore, 22leon a spus: Eu am o idee mai năstrușnica 🤣🤣 @pisicuts , cum ai descri-o în câteva cuvinte pe @cleopatra1? Nu-i o idee buna.😁
nemuritoru Reputație: 82 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Sus Oras:Sus Postat Septembrie 24, 2022 23 hours ago, 22leon said: Eu am o idee mai năstrușnica 🤣🤣 @pisicuts , cum ai descri-o în câteva cuvinte pe @cleopatra1? Bună ideea , eu o văd echilibrată și echidistantă momentan . Mai știe și de glumă din când în când, deși Cleo uneori doarme ore întregi. De asemenea pare gospodină , muncitoare la forum și femeie cu capul pe umeri. Mă scuzi că am răspuns în locul motanului, dar el nu va da din casă never. 1
22leon Reputație: 34300 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Septembrie 24, 2022 1 oră în urmă, nemuritoru a spus: Bună ideea , eu o văd echilibrată și echidistantă momentan . Mai știe și de glumă din când în când, deși Cleo uneori doarme ore întregi. De asemenea pare gospodină , muncitoare la forum și femeie cu capul pe umeri. Mă scuzi că am răspuns în locul motanului, dar el nu va da din casă never. Și eu o văd aproximativ la fel, dar speram la o mica descriere în (macar) 3 cuvinte de la Motan sau de la ea 😁😂 Am încercat, asta e ! 😜😂 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum