Sari la conținut

diana 0722827361

Postări Recomandate

• Oras:Somewhere in the universe
Postat

Tare gagica, dar nu cred ca sunt poze reale, plus ca ultima cred ca e din "alt set". 

Postat

Ti-a confirmat pozele? Daca e reala din poze si nu pe gen fast fuck chiar merita. Totusi sunt cam sceptic, desi in prima poza cred ca stiu locatia sau se aseamana cu una din spate de la cora lujerului. O sa incerc sa dau si eu de ea zilele urmatoare, daca nu o incearca vreun coleg intre timp. 

• Like 1
Postat

Desi zice ca da detalii pe whatsapp, eu nu am avut noroc. Seen si atat. Ma retrag din cursa pana vad ceva de la o sursa care o si testeaza. 

Postat
Acum 12 ore, dogeatkitkat a spus:

Ti-a confirmat pozele? Daca e reala din poze si nu pe gen fast fuck chiar merita. Totusi sunt cam sceptic, desi in prima poza cred ca stiu locatia sau se aseamana cu una din spate de la cora lujerului. O sa incerc sa dau si eu de ea zilele urmatoare, daca nu o incearca vreun coleg intre timp. 

Nu a confirmat poza data pe wapp

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara, colegilor,

Scriu aceste randuri dupa o vizita facuta domnisoarei, mai nou se prezinta Beatrice. 
Locatia este Nicolae Balcescu 33, singura in locatie, blocul destul de dubios.

Am luat legatura cu ea pe WhatsApp programat cu o ora inainte. Ajuns la locatie ma intampina o fata miniona(1,60 cel mult) slabuta, in jur de 50 kg.

Domnisoara din subiect de etnie fiind, i a sunat telefonul non stop cat am stat si am fumat o tigara. Preturile comunicate 150/300, on, np. Am optat pentru un numar si cand sa ii dau banii imi spune ca pentru oral neprotejat trebuie sa platesc extra 100 lei. Nu accepta CIM.

Nu am ramas, nu este vorba de cei 100 lei ci despre faptul ca prin mesaje nu mi a spus nimic despre asta.

Nu v o recomand.

Sper ca recenzia mea sa va fie de folos. Spor

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare