Sari la conținut

Vine lockdown-ul sau vaccinarea obligatorie (sau ambele)?

Postări Recomandate

• Oras:Tg-Mures
Postat

https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25120806-scrie-presa-internationala-despre-pandemia-din-romania-fost-iad-valul-4-face-ravagii-romania-bucuresti-este-focarul-covid-europei-discursul-cinic-lui-iohannis.htm

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 2
Postat

Se pare ca nici una, nici alta.

Oricum, discursul asta n-a venit cu nimic concret, putea la fel de bine sa spuna ca s-au intalnit pentru a decide sa decida sa ia masuri pentru a lua niste masuri INSP (?) (pai atunci ce mama masii au facut 2 ore, n-au vorbit, s-au vazut ca sa joace sah/golf sau ?)...

Si care masuri oricum o sa-i intarate si mai mult pe nevaccinati si o sa creeze revolta sociala, pentru ca se va creea o falsa ura impotriva celor vaccinati care (in viziunea celor nevaccinati) se vor bucura de mai multe drepturi si libertati decat vaccinatii.

Nu stiu daca aceste masuri vor duce la cresterea numarului vaccinatilor. S-ar putea sa vedem contrariul: sa duca la probleme sociale si mai mari si s-ar putea sa duca, in ultima instanta la alungarea presedintelui (prin suspendare sau alte cai mai violente) de la Cotroceni. Dar lui nici nu cred ca-i mai pasa...

Oricum ar fi, daca pana acum eram in rahat, acum suntem de-a dreptul in cacat imputit si s-ar putea sa ne balacim inca mult si bine pana o sa reusim sa scoatem capul la lumina, ca natie si ca tara.

Discursul presedintelui astazi ar fi trebuit sa fie scurt si cuprinzator: "Dragi romani, am esuat ! Va multumesc, buna seara !"

• Like 3
  • Oras:Everest
Postat

Vin amândouă. Probabil că vaccinarea va veni gradual. În primul rând pt personalul medical, profesori, poliție, jandarmerie, pompieri, bugetari. Apoi pt angajații din mediul privat. 

Să vezi cozi la vaccinare acum...

• Haha 1
Postat
1 minute ago, cincistele said:

Vin amândouă. Probabil că vaccinarea va veni gradual. În primul rând pt personalul medical, profesori, poliție, jandarmerie, pompieri, bugetari. Apoi pt angajații din mediul privat. 

Să vezi cozi la vaccinare acum...

Iti spun eu ca vaccinarea nu va fi obligatorie. Vor fi impuse din ce in ce mai multe restrictii pentru nevaccinati, in schimb. Iar cum in Romania exista deja mari dezechilibre sociale si ne indreptam periculos catre o criza economica majora, s-ar putea sa ajungem la convulsii sociale de amploare.

Mai e putin pana in decembrie....

Sa avem oare iarasi un decembrie rosu ? Sper totusi ca nu.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Trist 1
Postat

Angajatorul sa fie obligat sa puna angajatii in fata unei decizii: ori te vaccinezi, ori pa si pusi!

Dar intrebarea e urmatoarea: ce sa fie daca nici angajatorul nu este vaccinat?

• Like 2
  • Mersi 2
  • Minus 2
Postat

Se înăsprește legislația și cenzura, exact ca într-o dictatură. E un tembelism, i se pune în cîrcă lu' Șoșoacă faptul că nu s-a vaccinat lumea. Niște cretini odioși și mincinoși, Șoșoacă nu are încrederea a 70% din români oricum ai da-o. Nu sunt deloc vreun admirator al ei și al stilului ei isteric de tip hashtagist, pt cine nu știe...individa asta a fost o susținătoare a altei hidoase sinistre : Laura Codruța Kovesi. 

Pe fondul ăsta isteric mulți sunt de acord cu "salvarea" prin măsurile astea de tip sovietic. Eram copil de  școală generală în decembrie '89 când se scanda "Libertate te iubim, ori învingem ori murim !" .  Iar se fac alții stăpâni pe viața noastră. 🤷

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Nordului
  • Oras:Nordului
Postat
10 minutes ago, MacArthur said:

Angajatorul sa fie obligat sa puna angajatii in fata unei decizii: ori te vaccinezi, ori pa si pusi!

Daca angajatoru nu e vaccinat ii da afara pe vaccinati. Ca Becali 😂

• Haha 2
Postat
2 minutes ago, MacArthur said:

Mai rau, o multime de politisti de la Rutiera sau Ordine Publica care nu sunt vaccinati. Idem si la Jandarmerie. Adica te opreste patrula pe strada sa te intrebe de sanatate, dar ei vaccinati ioc !

Sau, si mai rau. Te duci la spital sa te tratezi de diverse, nu neaparat Covid si te trezesti ca dai de medici si asistente care nu s-au vaccinat si nici nu au de gand.

Pai nu merge asa bai tata. Ori la bal ori la spital. Ori ne vaccinam cu totii ca sa scapam de catastrofa asta de pandemie, ori ne bagam pwla'n ea de economie si stam cu totii prin case, frecam lula si ne uitam pe Netflix pana crapam de foame si tara da faliment, ca sa vina Ungurii sa ia o jumatate si rusii sa ia cealalta jumatate si gata...

Nu ai la ce sa te astepti, de la politicienii romani din ziua de astazi nu te poti astepta la nimic. Fiecare este interesat doar de propriile interese, propria agenda. Poporul nu mai intereseaza pe nimeni, nici macar pe presedinte sau pe primul ministru. Politicienii au uitat de popor, au uitat ca mai exista si poporul, nu doar interesul de partid.

Oricat de sinistru ar suna, ne cam meritam soarta. Dupa 30 de ani in care politicienilor le-a pasat din ce in ce mai putin de popor, s-a ajuns acum in punctul in care nu mai pasa nimanui... Suntem in punctul in care fiecare actioneaza pentru el, egoismul si lacomia sunt 2 caracteristici rusinoase ale natiei noastre, printre alte caracteristici negative. Iar in aceste zile acestea au iesit la iveala intr-un mod violent si se manifesta la fel de violent...

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, horny_gooner a spus:

Mai rau, o multime de politisti de la Rutiera sau Ordine Publica care nu sunt vaccinati. Idem si la Jandarmerie. Adica te opreste patrula pe strada sa te intrebe de sanatate, dar ei vaccinati ioc !

Sau, si mai rau. Te duci la spital sa te tratezi de diverse, nu neaparat Covid si te trezesti ca dai de medici si asistente care nu s-au vaccinat si nici nu au de gand.

Pai nu merge asa bai tata. Ori la bal ori la spital. Ori ne vaccinam cu totii ca sa scapam de catastrofa asta de pandemie, ori ne bagam pwla'n ea de economie si stam cu totii prin case, frecam lula si ne uitam pe Netflix pana crapam de foame si tara da faliment, ca sa vina Ungurii sa ia o jumatate si rusii sa ia cealalta jumatate si gata...

Nu ai la ce sa te astepti, de la politicienii romani din ziua de astazi nu te poti astepta la nimic. Fiecare este interesat doar de propriile interese, propria agenda. Poporul nu mai intereseaza pe nimeni, nici macar pe presedinte sau pe primul ministru. Politicienii au uitat de popor, au uitat ca mai exista si poporul, nu doar interesul de partid.

Oricat de sinistru ar suna, ne cam meritam soarta. Dupa 30 de ani in care politicienilor le-a pasat din ce in ce mai putin de popor, s-a ajuns acum in punctul in care nu mai pasa nimanui... Suntem in punctul in care fiecare actioneaza pentru el, egoismul si lacomia sunt 2 caracteristici rusinoase ale natiei noastre, printre alte caracteristici negative. Iar in aceste zile acestea au iesit la iveala intr-un mod violent si se manifesta la fel de violent...

Bre, mai lipsește să chemi tancurile merkava, să ne zdrobească sub șenile, păi la cum ne-ai descris...te țucă @-yorick- în buric și chiar mai jos un pic... 😁🙆🏻

• Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat

Bre, mai lipsește să chemi tancurile merkava, să ne zdrobească sub șenile, păi la cum ne-ai descris...te țucă @-yorick- în buric și chiar mai jos un pic... 😁🙆🏻

Nu ma intereseaza sa cheme/aduca cineva tancuri M-14 Armata, VT-4 sau Merkava IVm. Nu am vorbit aici de popor, care manifesta cu totul alte caracteristici si virtuti crestine, decat o fac politicienii din ziua de astazi si o serie de fete bisericesti care numai urmasii lui Hristos nu se pot numi.

Nu compara politicienii romani cu poporul. Politicienii romani din ziua de astazi au foarte putine lucruri in comun cu poporul. Chiar daca provin din popor, nu prea mai au nimic de-a face cu poporul care i-a adus la putere, sperand lucruri. Nici macar Sosoaca sau Simion, care se cred mari romani crestini nu prea au nimic de-a face cu poporul.

• Like 2
Postat
Acum 1 minut, horny_gooner a spus:

Nu am vorbit aici de popor, care manifesta cu totul alte caracteristici si virtuti crestine, decat o fac politicienii.

Nu compara politicienii romani cu poporul. Politicienii romani din ziua de astazi au foarte putine lucruri in comun cu poporul. Chiar daca provin din popor, nu prea mai au nimic de-a face cu poporul care i-a adus la putere, sperand lucruri. Nici macar Sosoaca sau Simion, care se cred mari romani crestini nu prea au nimic de-a face cu poporul.

Acum 17 minute, horny_gooner a spus:

Oricat de sinistru ar suna, ne cam meritam soarta.

Suntem in punctul in care fiecare actioneaza pentru el, egoismul si lacomia sunt 2 caracteristici rusinoase ale natiei noastre, printre alte caracteristici negative. Iar in aceste zile acestea au iesit la iveala intr-un mod violent si se manifesta la fel de violent...

🙄🤷😏

• Oras:*
Postat

Inseamna ca se vrea sa se instituie masuri ca in Italia? Vaccinare obligatorie, certificat verde peste tot? La romani nu stiu cum o sa mearga asta, pentru ca destui au alergie la masurile de la autoritati.

Cred ca va exploda numarul de certificate Covid false, unii vor face totul ca sa fenteze sistemul, fie si numai ca sa-i dea cu tifla. Iar partidele anti-sistem s-ar putea sa creasca mult in popularitate, mai mult decat acum.

Practic, masurile astea dau apa la moara acestor partide. Si atunci... cam orice e posibil.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 3 minute, natoporus a spus:

Inseamna ca se vrea sa se instituie masuri ca in Italia? Vaccinare obligatorie, certificat verde peste tot? La romani nu stiu cum o sa mearga asta, pentru ca destui au alergie la masurile de la autoritati.

Cred ca va exploda numarul de certificate Covid false, unii vor face totul ca sa fenteze sistemul, fie si numai ca sa-i dea cu tifla. Iar partidele anti-sistem s-ar putea sa creasca mult in popularitate, mai mult decat acum.

Practic, masurile astea dau apa la moara acestor partide. Si atunci... cam orice e posibil.

In Italia este obligatorie vaccinarea? Ai cumva un link catre o sursa serioasă cu informația asta? sunt tare curios. Ms

• Like 2
  • Minus 2
Postat
3 minutes ago, Subterana said:

In Italia este obligatorie vaccinarea? Ai cumva un link catre o sursa serioasă cu informația asta? sunt tare curios. Ms

Mea culpa, nu vaccinarea este obligatorie, ci certificatul verde care include vaccinarea, teste saptamanale, adeverinte, etc.

• Like 1
Postat
Acum 33 minute, horny_gooner a spus:

LA ROMÂNI  🤷 

Deci cum e ? Zi tu cu cuvintele tale și "fără context" : suntem o națiune de trădători și egoiști ? Ne caracterizează aceste însușiri ? 

Te lepezi de șoric ? 😁🤪

Ori nu ? 🤔

Postat
6 minutes ago, cincistele said:

LA ROMÂNI  🤷 

Deci cum e ? Zi tu cu cuvintele tale și "fără context" : suntem o națiune de trădători și egoiști ? Ne caracterizează aceste însușiri ? 

Te lepezi de șoric ? 😁🤪

Ori nu ? 🤔

Poporul a fost lasat la greu de-a lungul istoriei. Asa ceva din pacate s-a intamplat, si este una din cauzele care au dus la situatia din prezent. Citeste cartile si ai sa te convingi.

NU suntem o natiune de tradatori si egosti, am fost tradati de tradatori si egoisti din randul natiunii (si inca vom mai fi, atata vreme cat le vom ingadui sa ne tradeze si cat timp nu vom invata din lectiile trecutului). Ceea ce este cu totul si cu totul altceva, pentru ca natiunea romana este una din cele mai primitoare si blande natiuni de pe Terra (uneori, lucrul asta este in dezavantajul nostru).

Nu vad legatura cu "soric", nu-mi plac ideile lui (nici macar cele muzicale)...

Postat
Acum 2 minute, horny_gooner a spus:

Poporul a fost lasat la greu de-a lungul istoriei. Asa ceva din pacate s-a intamplat, si este una din cauzele care au dus la situatia din prezent. Citeste cartile si ai sa te convingi.

NU suntem o natiune de tradatori si egosti, am fost tradati de tradatori si egoisti din randul natiunii (si inca vom mai fi, atata vreme cat le vom ingadui sa ne tradeze si cat timp nu vom invata din lectiile trecutului). Ceea ce este cu totul si cu totul altceva, pentru ca natiunea romana este una din cele mai primitoare si blande natiuni de pe Terra (uneori, lucrul asta este in dezavantajul nostru).

Nu vad legatura cu "soric", nu-mi plac ideile lui (nici macar cele muzicale)...

Păi tocmai, nu te vedeam un fan al lui, dar când spui că egoismul și trădarea sunt caracteristici ale nației și că ne merităm soarta... 🤷🏻 

Indivizi abjecți și trădători sunt în toate națiile, nu poți spune că e o caracteristică a românilor...sau mă rog, poți spune orice vrei, dar nu înseamnă că e și adevărat. 

În ultima vreme e o obișnuință a unora dintre noi, dintre români, de a spune că suntem proști, hoți, săraci, puturoși... și avem și asemenea exemplare dar nu cred că asta ne caracterizează și nu așa să ne "lăudăm"

Postat
29 minutes ago, horny_gooner said:

NU suntem o natiune de tradatori si egosti, am fost tradati de tradatori si egoisti din randul natiunii (si inca vom mai fi, atata vreme cat le vom ingadui sa ne tradeze si cat timp nu vom invata din lectiile trecutului).

Ce legatura are istoria tarii noastre cu prezentul? Co oamenii care nu stiu sa-si ajute copii din clasa a 4-a cu temele, dar se cred mai presus de medici,

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Păi tocmai, nu te vedeam un fan al lui, dar când spui că egoismul și trădarea sunt caracteristici ale nației și că ne merităm soarta... 🤷🏻 

Indivizi abjecți și trădători sunt în toate națiile, nu poți spune că e o caracteristică a românilor...sau mă rog, poți spune orice vrei, dar nu înseamnă că e și adevărat. 

În ultima vreme e o obișnuință a unora dintre noi, dintre români, de a spune că suntem proști, hoți, săraci, puturoși... și avem și asemenea exemplare dar nu cred că asta ne caracterizează și nu așa să ne "lăudăm"

Asa este, aici sunt de acord cu tine. Natia romana ar fi putut realiza lucruri marete daca nu ar fi existat, in istoria sa, cate un tradator care sa distruga tot ceea ce au incercat inaintasii sai sa realizeze. Nu suntem nici prosti, nici hoti, nici puturosi. Suntem insa prostiti, furati si invatati sa lenevim de catre o sleahta de lichele politice, tocmai pentru a fi saraciti, ca natie. Si lucrul asta multumita politicienilor care, de 30 de ani, nu au ca prioritate bunastarea poporului, ci doar interese personale si de partid. INDIFERENT despre ce partid vorbim, toate-s la fel.

Legat de asta, este si un banc care circula zilele astea pe net, un banc trist, nicidecum hazliu.

Lucifer prin inspectie in iad.

Ajunge la cazanul in care erau francezi si vede ca sunt de paza 4 draci, pe cand la celelalte cazane sunt doar 2. Intreaba pe un drac de ce sunt 4 care pazesc cazanul. Un drac ii spune: Sefu, ei imediat stiga "Libertate, Fraternitate, Egalitate !" si fac o revolta ca sa iasa din cazan ! Trebuie paza mai multa, atentie sporita !

Merge Lucfier mai departe. La cazanul nemtilor vede 6 draci paznici. Un drac ii spune: Sefu, sunt periculosi, se apuca sa faca o masina Mercedes din ce gasesc prin darmaturile din iad si imediat demareaza din cazan ! Trebuie foarte multa atentie si paza !

Merge Lucifer mai departe, ajunge la cazanul cu americani, unde vede 8 draci de paza. Un drac ii spune: Astia sunt foarte rai, imediat semneaza o declaratie de independenta si aleg un lider, sunt in stare sa se ia la lupta cu noi ca sa iasa din cazan ! Trebuie extrem de multa atentie si trebuie bine paziti.

Ajunge Lucifer la cazanul cu romani. Liniste deplina, niciun paznic. Lucifer, infuriat foc incepe sa urle ca de ce nu e nici un paznic, o sa le jupoaie piele dracilor care trebuiau sa pazeasca acolo. Apare un drac somnoros si cascand: Sefu', aici nu trebuie paza. Cum se ridica cate un roman care vrea sa iasa din cazan, vin ceilalti si-l trag inapoi la fund....

• Haha 1

Postat
Acum 8 minute, horny_gooner a spus:

Asa este, aici sunt de acord cu tine. Natia romana ar fi putut realiza lucruri marete daca nu ar fi existat, in istoria sa, cate un tradator care sa distruga tot ceea ce au incercat inaintasii sai sa realizeze. Nu suntem nici prosti, nici hoti, nici puturosi. Suntem insa prostiti, furati si invatati sa lenevim de catre o sleahta de lichele politice, tocmai pentru a fi saraciti, ca natie. Si lucrul asta multumita politicienilor care, de 30 de ani, nu au ca prioritate bunastarea poporului, ci doar interese personale si de partid. INDIFERENT despre ce partid vorbim, toate-s la fel.

Legat de asta, este si un banc care circula zilele astea pe net, un banc trist, nicidecum hazliu.

Lucifer prin inspectie in iad.

Ajunge la cazanul in care erau francezi si vede ca sunt de paza 4 draci, pe cand la celelalte cazane sunt doar 2. Intreaba pe un drac de ce sunt 4 care pazesc cazanul. Un drac ii spune: Sefu, ei imediat stiga "Libertate, Fraternitate, Egalitate !" si fac o revolta ca sa iasa din cazan ! Trebuie paza mai multa, atentie sporita !

Merge Lucfier mai departe. La cazanul nemtilor vede 6 draci paznici. Un drac ii spune: Sefu, sunt periculosi, se apuca sa faca o masina Mercedes din ce gasesc prin darmaturile din iad si imediat demareaza din cazan ! Trebuie foarte multa atentie si paza !

Merge Lucifer mai departe, ajunge la cazanul cu americani, unde vede 8 draci de paza. Un drac ii spune: Astia sunt foarte rai, imediat semneaza o declaratie de independenta si aleg un lider, sunt in stare sa se ia la lupta cu noi ca sa iasa din cazan ! Trebuie extrem de multa atentie si trebuie bine paziti.

Ajunge Lucifer la cazanul cu romani. Liniste deplina, niciun paznic. Lucifer, infuriat foc incepe sa urle ca de ce nu e nici un paznic, o sa le jupoaie piele dracilor care trebuiau sa pazeasca acolo. Apare un drac somnoros si cascand: Sefu', aici nu trebuie paza. Cum se ridica cate un roman care vrea sa iasa din cazan, vin ceilalti si-l trag inapoi la fund....

Nimeni nu e profet în țara lui 🤷...cred că fiecare popor are un banc asemănător pă limba lui.

Dincolo de asta, dacă mulți români gândesc așa... acționează ca un uriaș egregor, înțelegi tu 😉

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...