Sari la conținut

Malina 💜💜💜NOUA ÎN DOMENIU💋💋💋 0767447178

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 3 ore, Futureman a spus:

Am fost azi sa vad prospatura. 

Nu arata bine, plinnuta, nimic atrăgător. 

Eu nu am rămas. 

Mulțumim frate!

Postat
Acum 7 ore, Futureman a spus:

Am fost azi sa vad prospatura. 

Nu arata bine, plinnuta, nimic atrăgător. 

Eu nu am rămas. 

E cea din pozele de la pag.1 ?

Vizitator Eliza.sweet
Reputație: 0
Postat

❤️

• Oras:bucuresti
Postat
Acum 21 ore, uritescu a spus:

Generația tik tok... Dacă dădeai și tu o singură pagină în urmă, citeai recenzia mea. Hai că-ți rezum în 15 secunde: da.

Bosu întreb și eu. Am citit recenzia aia... Singura.... 

Vreau o confirmare ca poate sa facă deepthroat cu puli mai mari de 15 cm... E greu? 

• Minus 2
Postat

Joi a facut fata postarea si ati scris 4 pagini de mizerii si 2 recenzii.

Daca nu ati phootut la ea, de ce va bagati in seama, aveti frustrari, sau nu aveti cu cine vb acasa? 

Ai asteptat 5 min si era cuib? La ce te asteptai? La o curva de 100 lei ai mers.....saracule. 

E grasa si nu ai stat? Pai nu e aia din poze? Ca daca e, esti varza cumetre.

• Like 1
  • Mersi 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 51 minute, eugen2012 a spus:

Bosu întreb și eu. Am citit recenzia aia... Singura.... 

Vreau o confirmare ca poate sa facă deepthroat cu puli mai mari de 15 cm... E greu? 

Fara suparare e putin amuzanta intrebarea. Daca zice da inseamna ca o are mai mare de 15 cm. daca zice nu, o are mai mica? Mai mare de 15 cm poate fi si 16 si 25 cm. Colegul a scris cu subiect si predicat ca a avut parte de DT. Cred ca daca ii dai domnisoarei mesaj pe whatsapp sau o suni, cel mai bine te poate lamuri chiar ea. Confirmarea e doar la fata locului.

• Oras:București
Postat
23 minutes ago, partygoer said:

Fara suparare e putin amuzanta intrebarea. Daca zice da inseamna ca o are mai mare de 15 cm. 

D-aia nu-i răspund 🤣

• Haha 1
Postat
Acum 5 ore, partygoer a spus:

Fara suparare e putin amuzanta intrebarea. Daca zice da inseamna ca o are mai mare de 15 cm. daca zice nu, o are mai mica? Mai mare de 15 cm poate fi si 16 si 25 cm. Colegul a scris cu subiect si predicat ca a avut parte de DT. Cred ca daca ii dai domnisoarei mesaj pe whatsapp sau o suni, cel mai bine te poate lamuri chiar ea. Confirmarea e doar la fata locului.

M-am plictisit de dat bani pe răspunsuri pe WhatsApp.... Nu e greu în moloz sa primim și noi ăștia o recomandare de o curva care sa o ia în gat chiar dacă ai peste 15 cm. Poți sa ai și 5 ca nu rade ba nimeni de tine... Dar asa cum e nația asta de muistii, în loc sa vorbim la subiect, mâncăm căcat în 4000 de pagini... Tipic. 

Deci fata asta poate lua pula în gat dacă e mai mare de 20....simplu, da sau nu. Restu țineți pentru voi, plângeți, fiți invidioși sau sa va para rău.... Asta e pula, cu asta ma duc la curve și parca as fute pe una în gat 🤣🤣🤣 dacă era de 12 eram cel mai fericit, asa uite ca am de tras și de cautat. 

• Minus 1
Postat

Ce humble-brag prost. Am de tras.. "noi, astia". "voi, natia de muisti". 

La cat de prost scrii, probabil faci si tu parte din natie, iar la pula... stai cuminte. 

• Haha 1
Postat
La 30.10.2021 la 1:11, gicutu41 a spus:

E cea din pozele de la pag.1 ?

Nu seamăna

Cand am fost nu era aranjata, nu ochelari 

Postat

Am fost și eu. Cu siguranța nu are 27 ani, e mai bătrânică, garantat. Eu am rămas pt un oral care spre surprinderea mea a fost executat corespunzător, cu scuipinol, spumițe, ff ok. Finalizat in balon si plecat. Raport calitate preț decent. 

eu revin pt muie și prețul ok

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
Acum 8 ore, mustaine a spus:

Ce humble-brag prost. Am de tras.. "noi, astia". "voi, natia de muisti". 

La cat de prost scrii, probabil faci si tu parte din natie, iar la pula... stai cuminte. 

Ești un scump. Luar-ai foc pe câmp când îți faci labă.... În rest, te poți abține de la orice elucubrație.... Auzi, scriu prost... Băgati-ai pl în mâta de frustrat cititor de Cioran și Cohelo... E forum de curve... Te duci, dai la muie și scrii recenzie... Plm dacă vrei story îți faci abonament pe antenaplay... 

• Minus 1
Postat
29 minutes ago, giancarlofis said:

e… “Baga-ti-ai” 😂🤣

Frustratule care ești! Ai citit și tu prea mult Ciroan și Coielio 😉

• Haha 3
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 20 ore, ninfomanee a spus:

Am fost și eu. Cu siguranța nu are 27 ani, e mai bătrânică, garantat. Eu am rămas pt un oral care spre surprinderea mea a fost executat corespunzător, cu scuipinol, spumițe, ff ok. Finalizat in balon si plecat. Raport calitate preț decent. 

eu revin pt muie și prețul ok

Deci e buna ptr un oral cu fin in balon? Bun asa, o specializam pe oral. 😊

Postat
42 minutes ago, laury said:

Deci e buna ptr un oral cu fin in balon? Bun asa, o specializam pe oral. 😊

Eu zic că dacă finalizezi în balon, pierzi bunătate de c.i.m./ c.o.f. 😉

Postat
Acum 22 minute, uritescu a spus:

Eu zic că dacă finalizezi în balon, pierzi bunătate de c.i.m./ c.o.f. 😉

Am sters o de pe lista…. Eram cu un amic a sunat o ala sa mergem la ele si i a vorbit tare naspa la telefon Malina…cuib pe fast clar.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...