incepator2 Reputație: -5 Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 La 19.12.2021 la 14:22, Malinalove a spus: Te astept 😘 Doar tu, sauu ? Ahh, da persoana 1, deci da. Când și unde ? Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Disponibila din data de 27.12.2021 incepand cu ora 11 💋💖💋 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Disponibila pentru programari!!!💗💖💗 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Buna dimi!! Disponibila pentru programari!! Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2021 La 21.12.2021 la 9:21, incepator2 a spus: Doar tu, sauu ? Ahh, da persoana 1, deci da. Când și unde ? Cand poti tu ❤ ma poti gasi pe nerva Link spre comentariu
incepator2 Reputație: -5 Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Acum 2 minute, Malinalove a spus: Cand poti tu ❤ ma poti gasi pe nerva Ho-hooo, ce bine, am avut drum pe acolo acum ceva zile, și o să mai am. OK. 1 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Acum 35 minute, incepator2 a spus: Ho-hooo, ce bine, am avut drum pe acolo acum ceva zile, și o să mai am. OK. Cand ai timp si poti 😚😚 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2021 💯❤💯❤💯❤💯 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Disponibila 💯😚 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2021 💯❤💯❤💯🥰🥰😚 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2021 Buna dimi disponinila pentru programari!❤ Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2021 Buna dimi din nou ..astazi programul meu este pana in ora 16 :00 ..voi renevi la anu🤣❤ si va spun de acum un An Nou Fericit si plin de bogatie ..❤❤ Link spre comentariu
Vizitator catalin2308 Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Partajează Postat Decembrie 29, 2021 Acum 16 minute, Malinalove a spus: Buna dimi din nou ..astazi programul meu este pana in ora 16 :00 ..voi renevi la anu🤣❤ si va spun de acum un An Nou Fericit si plin de bogatie ..❤❤ Buna dimineața. Te rog sa mai stai și mâine ,as dorii enorm sa vin la tine. Multumesc Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2021 Acum 2 ore, catalin2308 a spus: Buna dimineața. Te rog sa mai stai și mâine ,as dorii enorm sa vin la tine. Multumesc Din pacate nu pot ...dar daca nu poti azi ne vedem la anu❤❤ Link spre comentariu
lilisor95 Reputație: 435 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Decembrie 30, 2021 la multi ani !!! 1 1 Link spre comentariu
Subterana Reputație: 91 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Am fost si eu in vizita la Mălina, programare făcută fara probleme pe whatsapp, sunt intampinat de fata in prosop si nemachiata aici un punct in minus pt ea dar era proaspăt dusata. Cam la 27-30 ani 162-168 si vreo 65kg a parut mai slaba de 70kg dar nu sunt expert. Am vb putin, foarte respectuoasa si dornica sa te facă sa te simți bine. Primit prosop si purced la dus. Actiunea: O gasesc pe pat ma servește cu un pahar de suc/apa, si după ce discutam putin ce anume vreau începem. Un oral bun cu atentie la oo supt bine si deep, m-a intrebat dacă este bine, am fost chiar plăcut surprins la acest capitol. O sarut soft pe buze, o sarut pe gât, Ii ling sanii care sunt mari si frumos apoi am simtit nevoia sa o simt mai aproape pe fata si am cerut-o in lot, s-a lipit bine de mine si s-a mișcat lasciv la început apoi mai ritmat, am făcut si Fk furat putin de val, gâfâie frumos s-a umezit, mi-sa parut ca i-a placut si ei ca părea destul de excitată. Preiau eu mișcarea dau cu ritm si termin. Mai vb putin, ma igienizez rapid, sunt sărutat si îmbrățișat la plecare apoi o întind pe usa. Notele Locatia: 8 zona foarte buna, tot ce ai nevoie la baie, ap vechi nerenovat. Malina: 7,5 dacă preferi cu cărnița,dacă nu, nota e mai mică evident. Nota ar fi mai mare…ar ajuta putin machiaj si o ținuta sexy in locul prosopului la față fiind comuna. Oralul: 9 deep, lins si supt bine, atentie la oo Normal: 8,5 se simte bine in păsărica ei si a ținut cont de tot ce am vb la început, se excita si ea. Este ok. Ramane sa încerc mai mult la urmatoarea vizita. Gfe: 8,5 îți acorda atentie cum trebuie, Fk, e destul de lipicioasa in acțiune si vrea sa te facă sa te simți bine, nu te grăbește deloc. M-a surprins plăcut simplitatea ei. Concluzia: Mălina este o surpriza plăcută pentru cei care prefera fetele mai pufoase, este o fata simpla si corecta in ce oferă. La ce tarife are acum merita vizitată. Data viitoare as incerca un show cu colega ei sa vedem ce iese😜 2 1 1 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 La 31.12.2021 la 18:17, Subterana a spus: Am fost si eu in vizita la Mălina, programare făcută fara probleme pe whatsapp, sunt intampinat de fata in prosop si nemachiata aici un punct in minus pt ea dar era proaspăt dusata. Cam la 27-30 ani 162-168 si vreo 65kg a parut mai slaba de 70kg dar nu sunt expert. Am vb putin, foarte respectuoasa si dornica sa te facă sa te simți bine. Primit prosop si purced la dus. Actiunea: O gasesc pe pat ma servește cu un pahar de suc/apa, si după ce discutam putin ce anume vreau începem. Un oral bun cu atentie la oo supt bine si deep, m-a intrebat dacă este bine, am fost chiar plăcut surprins la acest capitol. O sarut soft pe buze, o sarut pe gât, Ii ling sanii care sunt mari si frumos apoi am simtit nevoia sa o simt mai aproape pe fata si am cerut-o in lot, s-a lipit bine de mine si s-a mișcat lasciv la început apoi mai ritmat, am făcut si Fk furat putin de val, gâfâie frumos s-a umezit, mi-sa parut ca i-a placut si ei ca părea destul de excitată. Preiau eu mișcarea dau cu ritm si termin. Mai vb putin, ma igienizez rapid, sunt sărutat si îmbrățișat la plecare apoi o întind pe usa. Notele Locatia: 8 zona foarte buna, tot ce ai nevoie la baie, ap vechi nerenovat. Malina: 7,5 dacă preferi cu cărnița,dacă nu, nota e mai mică evident. Nota ar fi mai mare…ar ajuta putin machiaj si o ținuta sexy in locul prosopului la față fiind comuna. Oralul: 9 deep, lins si supt bine, atentie la oo Normal: 8,5 se simte bine in păsărica ei si a ținut cont de tot ce am vb la început, se excita si ea. Este ok. Ramane sa încerc mai mult la urmatoarea vizita. Gfe: 8,5 îți acorda atentie cum trebuie, Fk, e destul de lipicioasa in acțiune si vrea sa te facă sa te simți bine, nu te grăbește deloc. M-a surprins plăcut simplitatea ei. Concluzia: Mălina este o surpriza plăcută pentru cei care prefera fetele mai pufoase, este o fata simpla si corecta in ce oferă. La ce tarife are acum merita vizitată. Data viitoare as incerca un show cu colega ei sa vedem ce iese😜 Te asteptam cu drag ❤❤❤ 1 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Disponibila pentru programari!!!😚❤😚 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Disponibila ❤❤ Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Buna dimi !! Disponibila pentru programari!!🤗🤗🤗 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Show cu colega mea ..cu multe surprize💋💯💋 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Disponibila 😚🤗😚 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Buna dimi!! Disponibila pentru programari!! Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 🤗💋🤗 Link spre comentariu
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Disponibila 🤗🤗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum