Sari la conținut

Malina 💜💜💜NOUA ÎN DOMENIU💋💋💋 0767447178

Postări Recomandate

Vizitator Eliza.sweet
Reputație: 0
Postat

❤️❤️❤️

Postat

am fost la Malina pt treaba asta cu dominarea si am intrebat-o daca este alaturi de Eliza pt a intra impreuna, lucru care s-a intamplat. 

dupa igienizare malina s-a apucat de treaba iar dupa cateva minute a aparut si Eliza. O experienta foarte frumoasa.  Un view minunat la oglinda din dormitor cu ele amandoua. 

M-am simtit foarte bine, overall. Am testat si urinarea pe Malina ( nu ma incercasem, dar acum stiu ca nu ma atrage ) . Malina si-a facut treaba exemplabil, s-a supus, am luat-o de cap si am pompat elegant in timp ce ma jucam la pizda elizei. Fff interesant

Am pus-o cu capul in jos la marginea patului pt oral, ff ok, intra toata, dar a mea e mititica, nu stiu cum s-ar descurca cu balaurii de aici :))

NAh, eu DAU NOTA 9 PT CA M-AM SIMTIT FOARTE BINE! MUIE ADANCA, AM EJACULAT PE FATA,LIMBA ETC , FF MISTO

MAI REVIN

AM DECARTAT 400 LA MALINA SI 200 LA ELIZA ( A STAT DOAR UN NR ELIZA ) 

SPOR LA TREABA S

• Like 3
  • Mersi 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
29 minutes ago, ninfomanee said:

am fost la Malina pt treaba asta cu dominarea si am intrebat-o daca este alaturi de Eliza pt a intra impreuna, lucru care s-a intamplat. 

dupa igienizare malina s-a apucat de treaba iar dupa cateva minute a aparut si Eliza. O experienta foarte frumoasa.  Un view minunat la oglinda din dormitor cu ele amandoua. 

M-am simtit foarte bine, overall. Am testat si urinarea pe Malina ( nu ma incercasem, dar acum stiu ca nu ma atrage ) . Malina si-a facut treaba exemplabil, s-a supus, am luat-o de cap si am pompat elegant in timp ce ma jucam la pizda elizei. Fff interesant

Am pus-o cu capul in jos la marginea patului pt oral, ff ok, intra toata, dar a mea e mititica, nu stiu cum s-ar descurca cu balaurii de aici :))

NAh, eu DAU NOTA 9 PT CA M-AM SIMTIT FOARTE BINE! MUIE ADANCA, AM EJACULAT PE FATA,LIMBA ETC , FF MISTO

MAI REVIN

AM DECARTAT 400 LA MALINA SI 200 LA ELIZA ( A STAT DOAR UN NR ELIZA ) 

SPOR LA TREABA S

Stai....tu efectiv te-ai pisat pe ea?

Adica nu acceptă sa o scuipi sau fisting si acceptă  sa te pisi pe ea?

• Oras:București
Postat
1 hour ago, ninfomanee said:

Se descurcă chiar foarte bine 😉

• Mersi 2
  • Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, Malinalove a spus:

Show incendiar cu colega mea 👄👄

Cine este colega ta și ce tarife aveți pentru show?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...