Sari la conținut

ALESSIA 0740866023

alessia01

Postări Recomandate

• Oras:Suceava
Postat

Am fost si eu azi pe la Alessia, durata 30 de minute. 

Programare: 10. Pe whatsapp , cu putin timp inainte, circa jumate de ora.

Locatie: 10. Apartamanet nou in George Enescu (West Side). Toate conditiile inclusiv la baie, m-am cerut la un dus rapid. Singura problema ar fi ca are si colega dar camere separate si nu influenteaza. Abia cand am plecat, plecase client si de la colega ei dar nu ne-am intalnit deloc, fetele au grija sa nu vedem si noi ceilalti clienti sau sa ne intalnim cu ei.

Prima impresie: 10. Femeie draguta spre milf, este ce trebuie. Nu e chiar cum zic colegii ca ai intoarce capul pe strada dupa ea dar e ok, prezentabila etc. Are intre 35-40 de ani as spune eu. Experienta isi spune cuvantul. Am intrat in camera Alessiei, m-am dezbracat si m-am cerut la un dus, cand am iesit ea ma astepta pe hol goala si apoi am mers in camera.

Curatenie: 10. Curat si in ordine, Am primit prosop curat. Geluri de dus in baie.

Atitudine: 10. Este experimentata, stie ce face si o face bine. 

Igiena: 10. Curata, epilata, de mirosuri nu stiu ca nu a fost cazul de un 69. 😁

ON: 10. Oralul a fost bun, a durat prima data cam 5 minute, atenta la toate zonele si dupa am montat imediat prezervativul si am trecut la Np in pozitia LOT in timp ce ii pipaiam si sanii care sunt foarte placuti la atingere. Am incercat putin NP apoi am trecut iarasi la ON deoarece la schimbarea pozitiei al meu prieten nu mai vroia sa tina prezervativ pe el asa ca ceda usor usor. Dar am avut parte de un CIM excelent unde a ramas cateva secunde si dupa ce a cules tot din mine. Apoi a avut grija sa imi dea un servetel prima data mea apoi sa scuipe ea in alt servetel. 😅

NP: 10. Gemete naturale, participa si reactioneaza normal. Am avut parte de cateva minute de NP in pozitia LOT apoi a 2 -a pozitie nu a existat si am trecut tot la ON si la un CIM de note mari in timp ce facea si un handjob si oral.. 

GFE: 10. Discuta amical, e atenta la ce ii cere partenerul, cand simteam ca imi dau drumul i-am zis sa o ia iarasi in gurita pentru a ce face CIMul. Revenit de la dus m-am facut comod in pat, a trecut peste mine si a inceput sa ma sarute de la gat in jos pana a dat de soldatel si de acolo a inceput showul.

Per total o experienta foarte placuta, recomand si celorlalti, De revenit cu siguranta cand o sa mai vad ca va fi in Suceava. Am avut parte si de fete mult mai frumoase dar am avut parte si de fete mult mai naspa. Este ok asa cum este, face un oral de te urci pe pereti.. 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:FAR AWAY
  • Oras:FAR AWAY
Postat

RECENZIE 

Locație: la data vizitei un bloc nou de pe Aleea Jupiter, apartamentul ok, nimic de reproșat

Tarife: conform celor precizate în topic

Modalitate de contact: whatsapp

Doamna este frumușică pentru vârsta ei, pe care o apreciez undeva în intervalul 38-40 ani, ar putea fi încadrată undeva în categoria regular (normală), 3-4 kg în plus, dar în nici un caz în categoria următoare ”plinuță”, cred că are o înălțime undeva pe la 1,60-1,65 metri, e frumoasă la față, e bine proporționată, sâni medii naturali fermi, nelăsați (frumoși, foarte rar am întâlnit o doamnă să aibă sâni specifici vârstei de circa 20 ani), un funduleț OK care se simte bine la pozițiile pe la spate.

DTD: până în 30 de minute

Acum notele:

Locație și curățenie în locație: 10 (nimic de reproșat)

Frumusețe: 8.

Igienă: 9- 10. Nu am simțit nici un miros suspect, la final nu s-a îmbrăcat, ceea ce mă conduce la ideea că este posibil să fie din categoria celor care fac duș după fiecare client.

Atitudine în pat și în afara patului: 9. Doamna este amabilă și cooperantă, nu refuză poziții, nu e pe grabă.

ON: 7. Asistat de mână (dar nu în mod deranjant), susținut, mai mult pe jumătatea superioară a mădularului, fără atenție la sateliți, fără lins mădularul sau alte artificii, la finalul oralului s-a concentrat destul de bine pe capul mădularului, ca durată suficient, până îi spui tu să treacă la NP.

NP: 8. Am făcut 2 poziții, a dat contre, ceea ce este de apreciat la ea ar fi faptul că ”simte” momentul când te ”apropii” și accentuează în mod plăcut contrele, într-adevăr are un geamăt plăcut, dar cred că ține mai mult de job.

Concluzii: Pentru amatorii de doamne (MILF-uri) din categoriile slim, regular (normală) și "plinuțe" pentru serviciile prestate vizitarea doamnei se justificată.

Pentru amatorii de doamne din alte categorii, ori amatorii de domnișoare, nu formulez opinii.

• Like 8
  • Mersi 2
  • Telefon: 0740866023
  • Oras:Targu Mureș
Postat

Neața …disponibilă pentru programări …💋💋💋

Postat

Neața …va anunț ca o sa mai fiu câteva zile pe la voi …sa aveți o săptămâna frumoasa și va aștept pentru programări 😘😘😘

Postat

Neața …Va aștept pentru programări …Nu uitați de trio… pup și va aștept 💋

Postat

Neața lume … Va aștept cu drag pentru programări 💋💋💋

Postat

Buna ziua …disponibilă pana la 22:00 💋💋💋

Postat

Neața lume …pe vremea asta va aștept la un masaj și putina relaxare …💋💋💋

Postat

Buna …va așteptăm pentru programări 🙈😘🙈

CCB78595-BC81-444A-8996-06B1FBF3A7B3.png

• Mersi 1
Postat

Neața …Mai sunt la Suceava câteva zile după care o mică vacanța …Va pup și va aștept pentru programări 😘

• Oras:La femei
  • Oras:La femei
Postat
La 19.07.2025 la 12:31, alessia01 a spus:

Buna …va așteptăm pentru programări 🙈😘🙈

CCB78595-BC81-444A-8996-06B1FBF3A7B3.png

Pune o poză și cu sânii aceia superbi tu mâță!😛

• Inimioara 1
Postat
Acum 14 ore, reemy79 a spus:

Pune o poză și cu sânii aceia superbi tu mâță!😛

Va așteptăm 😘🙈😘

70955EA5-2BF7-4822-A628-F72F640EC192.jpeg

• Inimioara 1
Postat

Neața … Disponibilă pentru programări … 😘

Postat

Neața …ultimile 3 zile …va pup și va aștept pentru programări 😘

• Oras:Bistrița
Postat
La 11.07.2025 la 17:39, gentelman a spus:

Am fost si eu azi pe la Alessia, durata 30 de minute. 

Programare: 10. Pe whatsapp , cu putin timp inainte, circa jumate de ora.

Locatie: 10. Apartamanet nou in George Enescu (West Side). Toate conditiile inclusiv la baie, m-am cerut la un dus rapid. Singura problema ar fi ca are si colega dar camere separate si nu influenteaza. Abia cand am plecat, plecase client si de la colega ei dar nu ne-am intalnit deloc, fetele au grija sa nu vedem si noi ceilalti clienti sau sa ne intalnim cu ei.

Prima impresie: 10. Femeie draguta spre milf, este ce trebuie. Nu e chiar cum zic colegii ca ai intoarce capul pe strada dupa ea dar e ok, prezentabila etc. Are intre 35-40 de ani as spune eu. Experienta isi spune cuvantul. Am intrat in camera Alessiei, m-am dezbracat si m-am cerut la un dus, cand am iesit ea ma astepta pe hol goala si apoi am mers in camera.

Curatenie: 10. Curat si in ordine, Am primit prosop curat. Geluri de dus in baie.

Atitudine: 10. Este experimentata, stie ce face si o face bine. 

Igiena: 10. Curata, epilata, de mirosuri nu stiu ca nu a fost cazul de un 69. 😁

ON: 10. Oralul a fost bun, a durat prima data cam 5 minute, atenta la toate zonele si dupa am montat imediat prezervativul si am trecut la Np in pozitia LOT in timp ce ii pipaiam si sanii care sunt foarte placuti la atingere. Am incercat putin NP apoi am trecut iarasi la ON deoarece la schimbarea pozitiei al meu prieten nu mai vroia sa tina prezervativ pe el asa ca ceda usor usor. Dar am avut parte de un CIM excelent unde a ramas cateva secunde si dupa ce a cules tot din mine. Apoi a avut grija sa imi dea un servetel prima data mea apoi sa scuipe ea in alt servetel. 😅

NP: 10. Gemete naturale, participa si reactioneaza normal. Am avut parte de cateva minute de NP in pozitia LOT apoi a 2 -a pozitie nu a existat si am trecut tot la ON si la un CIM de note mari in timp ce facea si un handjob si oral.. 

GFE: 10. Discuta amical, e atenta la ce ii cere partenerul, cand simteam ca imi dau drumul i-am zis sa o ia iarasi in gurita pentru a ce face CIMul. Revenit de la dus m-am facut comod in pat, a trecut peste mine si a inceput sa ma sarute de la gat in jos pana a dat de soldatel si de acolo a inceput showul.

Per total o experienta foarte placuta, recomand si celorlalti, De revenit cu siguranta cand o sa mai vad ca va fi in Suceava. Am avut parte si de fete mult mai frumoase dar am avut parte si de fete mult mai naspa. Este ok asa cum este, face un oral de te urci pe pereti.. 

Ai dreptate.Pentru că ești un gentlemen  care prin prezență și comentarii ești pro,te anunț tocmai a sosit din vacanță bronzată la fel de frumoasă dar cu cîteva kg.în minus ,semn că ceva nu ia priit.Să fie oare lipsa măciucarilor?

În rest aceași prețuri 200 și 400

Locație ușor de găsit, Universității 488.

Zi frumoasă la toți

Postat
17 minutes ago, Maciucar01 said:

Ai dreptate.Pentru că ești un gentlemen  care prin prezență și comentarii ești pro,te anunț tocmai a sosit din vacanță bronzată la fel de frumoasă dar cu cîteva kg.în minus ,semn că ceva nu ia priit.Să fie oare lipsa măciucarilor?

În rest aceași prețuri 200 și 400

Locație ușor de găsit, Universității 488.

Zi frumoasă la toți

Ca sa nu plateasca ea contul, ii faci tu reclama aici, bravo boss...cum invarte p&$*a omul, nu invarte stiuca somnul.

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 9 ore, Omnipotent a spus:

Ca sa nu plateasca ea contul, ii faci tu reclama aici, bravo boss...cum invarte p&$*a omul, nu invarte stiuca somnul.

Visezi la un somn😅...Fapte nu bla , bla , bla .Încearca chiar și pentru o simplă curiozitate . Blocurile noi vizavi de Kaufland.

Postat

Bună dragii mei vă anunț că începând de mâine pe la ora 13:00 voi fi activă pt o sap la Suceava …Va pup și vă aștept pentru programări…o seară plăcută tuturor 💋💋💋

Postat

Bună dragilor, am ajuns în Suceava …locație ALEEA JUPITER 14… Vă pup și vă aștept pentru programări 💋

Postat

Neața …disponibilă pentru programări ( locuri limitate) vă pup și vă așteptăm 🙈

IMG_0877.png

• Inimioara 2
Postat

Am vizitat-o și eu pe Alessia...având și colega (Sandra)  m-a întrebat dacă doresc și un trio și mi-a surâs ideea.Amandoua excelează la oral,sex nu am mai apucat căci m-au încălzit destul de mult,cu siguranta data viitoare.O experienta plăcută,m-am simtit f răsfățat de ambele.Recomand cu drag! Spor!

Postat
1 oră în urmă, Dariuss1985 a spus:

Am vizitat-o și eu pe Alessia...având și colega (Sandra)  m-a întrebat dacă doresc și un trio și mi-a surâs ideea.Amandoua excelează la oral,sex nu am mai apucat căci m-au încălzit destul de mult,cu siguranta data viitoare.O experienta plăcută,m-am simtit f răsfățat de ambele.Recomand cu drag! Spor!

Mulțumim frumos pentru recenzie…Și da săptămâna asta sunt împreună cu Sandra și facem trio…cei care doresc să fie în compania a 2 doamne mă pot contacta pentru programări…💋💋💋

Postat

Neața …astăzi disponibilă de la 10:00 la 22:00… vă pup și vă aștept pentru programări 💋

Postat

Neața …disponibilă astăzi de la 10:00 la 22:00… pup și vă aștept pentru programări (locuri limitate)..

📌DIN MOTIVE PERSONALE NU POT ATAȘA POZES-AU VIDEO CU MINE.

MA VOI DESCRIE IN CÂTEVA CUVINTE ,CA SA AVEȚI OIMAGINE DE ANSAMBLU DESPRE MINE:

📌BLONDÄ,1,65,OCHII VERZI,CORPORATURA NORMALA,58 KG.

📌VA ATAȘEZ O LISTA A SERVICIILOR MELE:

🛑ORAL PROTEJAT

🛑ORAL NEPROTEJAT(IGIENA IMPECABILA)

🛑NORMAL STRICT PROTEJAT

🛑ORICE POZIȚIE,INCLUS 69

🛑FINALIZARE ORALA

🛑MASAJ EROTIC ȘI DE RELAXARE INCLUS IN PREȚUL OREI

🛑MASAJ DE RELAXARE LA 30 MIN, CONTRA COST

🛑MICI FANTEZII IN LIMITA BUNULUI SIMT

🛑 MASAJ PROSTATIC CONTRA COST

🛑DOMINARE SOFT CONTRA COST

200 FINALIZAREA

400-ORA

NU PRESTEZ ANAL

NU PRESTEZ FINALIZARE ORALĂ CU ÎNGHIȚIRE ȘINICI FACIALA.

NU PRESTEZ FRENCH KISS

🛑PROGRAMĂRILE SE POT FACE TELEFONIC ȘI WHATAPP.

🕍 ALEEA JUPITER 14

Postat

Neața …Va doresc o duminică plăcută și dacă aveți nevoie de puțin relax va aștept la mine …ultimele 3 zile la Suceava 💋💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.