niku731 Reputație: 491 Postat Noiembrie 12 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 12 Numărul nu este valabil. Asa zice daca suni
Misuursulet Reputație: 722 Postat Noiembrie 12 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 12 Acum 18 minute, niku731 a spus: Numărul nu este valabil. Asa zice daca suni 0767477506 este noul nr de telefon, spor 1
muhammet Reputație: 11 Postat Noiembrie 13 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 13 Merge doar pe whatup.
noanonymus Reputație: 419 Postat Noiembrie 21 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Noiembrie 21 Și a revenit chiar acum Anais la Pitești. Și nu am putut să ratez un oral de senzație cu CIM de la ea, de nota 10+ și oralul cu CIM și Anais. Te pup dulceață de fată ce ești ♥️ Și vouă, băieți, vă urez spor la actiune! 2
awokeone10 Reputație: 8927 Postat Noiembrie 21 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 21 Acum 4 ore, noanonymus a spus: Și a revenit chiar acum Anais la Pitești. Și nu am putut să ratez un oral de senzație cu CIM de la ea, de nota 10+ și oralul cu CIM și Anais. Te pup dulceață de fată ce ești ♥️ Și vouă, băieți, vă urez spor la actiune! Baftosule! A promis ca vine si pe la noi dar a uitat,vad! 3
noanonymus Reputație: 419 Postat Decembrie 4 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Decembrie 4 La 21.11.2024 la 17:50, awokeone10 a spus: Baftosule! A promis ca vine si pe la noi dar a uitat,vad! Chiar acum a revenit! Fug repede la ea! Baftă la întâlniri ! 2
noanonymus Reputație: 419 Postat Vineri la 08:54 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Vineri la 08:54 Văzând că azi a revenit Anais, am revizitat-o pentru un oral neprotejat cu CIM, ca de obicei de senzație, e super pentru mine, data viitoare o să stau o oră, acum am fost cam pe grabă. Mulțumesc Anais, te pup! ❤️
noanonymus Reputație: 419 Postat Vineri la 09:03 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Vineri la 09:03 0767477506 este numărul fetei! Să modifice totuși cineva numărul din titlu! Mulțumesc!
STG92 Reputație: 0 Postat 1 oră în urmă Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat 1 oră în urmă Superba si vorbareata 😂 pare sa fie mereu cu zambetul pe buze ^^ Nu am prea multe de spus - nota 10 - fara graba si ‘implicata’ - poate din cauza ca am fost ultimul 🤷🏻♂️ dar a fost o companie foarte placuta 🍫😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum