Sari la conținut

Cum definesti o femeie sexy?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

N-o sa-ti mai raspund :) dar nu e frumos cum imi vorbesti...credeam ca va place prezenta mea pe aici :)

Eu am vorbit frumos, nu ti-am vorbit cum mi-ai vorbit tu,... Credeam ca un om mai mare gandeste mai bine...dar m--am inselat in privinta ta :)

O seara frumoasa!

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Evident ca n-ai inteles nimic Laura, nici nu ma mira! Aia cu curu' si cu pula sculata e o vorba din popor, nu trebuie luata la propriu, ci la figurat.  E similara intr-un fel cu aia "in fata sefului si in spatele calului sa nu stai". Si n-ai facut tu pe nimeni lingai, ci eu...si nu era masina, ci bicicleta ...si nu I-au dat-o, ci I-au luat-o....si nu-ti interzic, dar imi exprim opinia pe forumul nostru.

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Necesita un pic de rautate, vointa si cursuri de photoshop.

ia sa iau si eu cursurile alea :P

La ce sport a facut ea, s-ar putea sa plaseze un croseu destul de eficient  ;) .

:laugh2  :laugh2

Postat

Pufosenieeeeeee...dai cu croseu' bre? :laugh2

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Picoane, serios?!? Ia de te mai gandeste ;)

http://s30.postimg.org/q4rsbz441/post_81995_0_92622700_1389132099.jpg

Eu de fiecare data cand vad poza asta, imi revine in minte expresia " sani de abia inmuguriti" :)))

Daca atunci erau de abia inmuguriti, acum cum sunt? dati in parg? copti si numa bine de cules si gustat ?? :)))

• Like 2
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Laura nu baga de seama ce zic astia rai. Continua sa-ti aduni fani pt un circuit inchis dar grabeste-te. Timpul e necrutator...uita-te la amada :)

• Oras:Bucharest
Postat

Cum definesti o femeie sexy ?

raspund strict din punctul meu de vedere(posibil o chestie de gust, de afinitati sau ca un fel de concluzie a experientelor de pana acum)

Se disting 3 aspecte fundamentale:

1.Aspect

2.Atitudine

3.Stare pe care o ai cand interactionezi cu o femeie sexy

1.Aspect: mie cel mai mult imi place femeia care este frumoasa la fata(angelica) exemple: Raluca, Julia, Natasha, care este trupesa si al carei trup are forma de clepsidra - prin trupesa inteleg ca are ceva carinta pe ea nicidecum stilul skinny nicidecum supraponderala iar prin forma de clepsidra inteleg funduletz bombat si mare pe ambele dimensiuni atat orizontala cat si fata-spate, mijloc subtire si sani mari si fermi(nu exagerat de mari nici prea mici), piele alba si curata

exemple: Julia, Natasha, Raluca :)

2.Atitudine - este afectiva, joviala, calma, binevoitoare, deschisa, dezinhibata si cel mai important ... manifesta acel ceva care te face sa te indragostesti instant de ea exemple: Natasha,Raluca, Julia :)

3.Fata care reuseste sa trezeasca deopotriva sufletul cat si erotismul intr-un barbat deci dinamizeaza atat afectiv cat si erotic prin simpla prezenta si manifestare fiind naturala fara sa faca vreun efort.

Postat

nu, mai degraba cum poti sa ramai sexy si frumoasa ca femeie si dincolo de 35-40 de ani prin continenta sexuala asa poate ... totusi asta trebuie luata din timp sa previi e mult mai usor decat sa reversezi ...

exista insa o relatie directa intre sa faci dragoste si sa fii sexy ... femeile care nu fac dragoste nu stiu sa fie sexy ...

Postat

"Cum definesti o femeie sexy ?

.

.

.

3.Stare pe care o ai cand interactionezi cu o femeie sexy

3.Fata care reuseste sa trezeasca deopotriva sufletul cat si erotismul intr-un barbat deci dinamizeaza atat afectiv cat si erotic prin simpla prezenta si manifestare fiind naturala fara sa faca vreun efort."

Pasajul asta mi-a placut cel mai mult. Mie.

:hihat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...