Sari la conținut

Cum definesti o femeie sexy?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pe Laura asta n-o peshteshte nimeni, nici macar niciunul de la petrecerile de joi?

N-o peshtisheste nimeni, "nici macar niciunul" de la petrecerile de joi, parol mon cher! :laugh2

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

nu, mai degraba cum poti sa ramai sexy si frumoasa ca femeie si dincolo de 35-40 de ani prin continenta sexuala asa poate ... totusi asta trebuie luata din timp sa previi e mult mai usor decat sa reversezi ...

exista insa o relatie directa intre sa faci dragoste si sa fii sexy ... femeile care nu fac dragoste nu stiu sa fie sexy ...

Bine frumosule, s-a retinut!

Acum avem si brosurica asta.

Keep it coming!

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Bine frumosule, s-a retinut!

Acum avem si brosurica asta.

Keep it coming!

Trebuia sa fi zis keep it cuming  :laugh2  :laugh2  :laugh2 .

• Oras:Bucharest
Postat

@ Patrick - nu sa se retina e ideea ci sa se practice pt ca ideea e in Romania dinainte de Ceausescu in schimb practica e aproape 0 ... oamenii prefera sa discute tot felul de prostioare, sa se bascaleasca intre ei, sa se imbete, sa se drogheze sau mai stiu eu ce alte prostii sa faca in loc sa faca ceva cu adevarat util ...  si apoi se mira de ce imbatranesc mai repede, de ce nu au puterea de a se indragosti, de ce viata trece pe langa ei :)

A te indragosti e o gratie ... gratia este acordata celor puri sau celor care o cauta(care o cer reamintesc cere si ti se va da) 

O cerere inteligent dormulata ar fi ... imi doresc o femeie sexy, inteligenta, vitala si armonioasa de care sa ma indragostesc si care si ea sa se indragosteasca de mine si sa ne facem fericiti unul pe celalalt ...

Ei ce ziceti de asta ? Ingerul pazitor e pe umarul din dreapta si noteaza ;)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ba nu bre, e pe umarul stang si se slobozeste ....Unde? Hummmm...ia ghici!

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

A te indragosti e o gratie ... gratia este acordata celor puri sau celor care o cauta(care o cer reamintesc cere si ti se va da) 

O cerere inteligent dormulata ar fi ... imi doresc o femeie sexy, inteligenta, vitala si armonioasa de care sa ma indragostesc si care si ea sa se indragosteasca de mine si sa ne facem fericiti unul pe celalalt ...

Ei ce ziceti de asta ? Ingerul pazitor e pe umarul din dreapta si noteaza ;)

Mai ananda...tu stai bine cu teoria...PRACTICA TE OMOARA.

PS- incep sa cred ca o zgudui in baie mai mult ca toti de aici

• Oras:Deep
  • Oras:Deep
Postat

Eu as reveni putin la subiectul de baza al topicului. Ca peste tot, mult prea mult bla bla bla pe marginea, sau mai degraba, pe langa subiect. Asta e ceva deja super uzual, din pacate.

Care va sa zica o femeie sexy, este o femeie care emana senzualitate. Prin aspect, desi sunt multe cazuri in care femei mai putin aratoase decat altele le-au "luat fata" , in ochii mei, altora mai aproapiate de masurile 90/60/90. Prin atitudine, siguranta de sine, naturalete si "vino-ncoa". Printr-o sexualitate de care sunt sigure si pe care o stapanesc, insa nu si-o inhiba. Prin dialogul pe care il initiaza prin schimbul de priviri. Prin limbajul trupului. Prin nonsalanta cu care comunica. Prin felul in care stiu sa se imbrace, nu foarte provocator, insa care le pune in evidenta feminitatea. Prin faptul ca se ingrijesc: manichiura si pedichiura e ingrijita, parul aranjat, machiajul e discret, insa le pune in valoare conturul fetei si culoarea ochilor, sunt epilate (nu de o luna).

Si nu in ultimul rand prin voce si prin ceea ce spun.

Cam ASA!

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Cum definesti o femeie sexy?

....are un fund frumos,rotund,fara dungi  :eek

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mecjsvj3k71qjtq3eo1_250.gif

Postat

In dorinta de a placea,femeile uita de cele mai multe ori,sa se intrebe ce anume il atrage de fapt pe un barbat...Nu exista un ideal de frumusete,in schimb,un decolteu adanc si o fusta scurta,cu siguranta fac impresie...sex-appeal in orice conditii,...o dantela intrezarita a sutienului,hainele mulate (nu vulgare si exagerate,tinand cont de fizic),nu lasa indiferent un organism masculin sanatos,insa excitatia,lipsita de interes pentru comunicare,trece la fel de repede cum a aparut...Orice om are nevoie de dragoste si apreciere,in primul rand...sa nu uitam ca suntem tot niste fiinte,ceea ce inseamna ca cel mai atragator este pentru noi,partenerul cu care ne potrivim,si organismul simte acest lucru intr-o secunda...si cu ajutorul mirosului natural...de aceea e bine sa fim noi insene,atunci suntem atragatoare pentru cei din jur!Starea de relaxare,de satisfactie,este un fel de "tors",atrage privirile,intriga un barbat sa vrea sa se apropie mai mult,de o asemenea sursa minunata de  confort...Sexul facut/daruit cu placere,aduce :sanatate,frumusete si bucurie...Imi expun de cate ori pot parerea personala,nu dau curs oamenilor care nu inteleg pe deplin mesajul. :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos

• Like 1
  • Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Zice înţeleptul că o femeie frumoasă şi fără minte este ca un inel de aur în râtul unui porc. Şi tot el spune că ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui.

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Dacă n-ai văzut încă o femeie care iubește, atunci n-ai vazut niciodată o femeie frumoasă. Camil Petrescu

• Like 1
Postat

Total de acord cu Leonidas ... o femeie care iubeste(este cat mai deschisa afectiv) este precum o floare inflorita ... radioasa, frumosa, bucuroasa, fericita

Chiar daca dupa anumite standarde(care exista in mintea unora) nu are formele perfecte(desi chiar si modelarea corporala prin metode naturale non-invazive e posibila) - este cea mai frumoasa :)

Deci tuturor femeilor de Dragobete le urez sa fie iubite !

• Like 1
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...