ionica2000 Reputație: 326 Postat Iulie 26 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 26 Merita la top Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Merg destul de des si de ceva ani la Cleo, am scris si recenzii am scris si în DG si în privat moderatorilor când i-a disparut topicul pentru că chiar îmi place maxim oralul cu lins-supt la OO, deep si facefuck cu smotocit de par si toate nebuniile ce mi le permite si total-pret super accesibil pentru toata lumea , dar parca pentru top ar mai trebui unele lucruri, pe lânga locatie ar trebui să umble si la stil-eleganta si rafinament, lucru care nu cred că-l face! Ea este multumita că are clienti si îsi face banutii care-i vrea! Oricum este de vizitat când vrei ceva mai hard. Link spre comentariu
Mik00 Reputație: 3 Postat August 21 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 21 Am fost și eu la Cleo ieri pentru prima dată și confirm spusele colegului ,,Distins,, de mai sus. Un oral np de top. O ia toată și nu se oprește pina nu ii zici tu. Eu am luat o ora ON și Ap. Super fata. Achitat 300 Ron. Recomand 2 Link spre comentariu
Valjean Reputație: 392 Postat Octombrie 27 Oras:Balcik Oras:Balcik Partajează Postat Octombrie 27 Confirm,CLEO la oral este de neegalat,d-ai in ea cum nici tu nu te gandeai,iti dezvolta un pic de sadism ptr ca este foarte stoica si permisiva,chiar am impresia ca ii si place hard,am fost a treia oara azi,150 lei finalizarea plus un bonus din partea mea ca am muncit-o rauu de toti bani, dar nu te lasa si nici nu se lasa la greu 5 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1667 Postat Octombrie 27 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Octombrie 27 1 oră în urmă, Valjean a spus: Confirm,CLEO la oral este de neegalat,d-ai in ea cum nici tu nu te gandeai,iti dezvolta un pic de sadism ptr ca este foarte stoica si permisiva,chiar am impresia ca ii si place hard,am fost a treia oara azi,150 lei finalizarea plus un bonus din partea mea ca am muncit-o rauu de toti bani, dar nu te lasa si nici nu se lasa la greu Oare a venit Cleo printre noi de i s a deblocat topicul 😁? Confirm la ce spui ! 2 Link spre comentariu
Valjean Reputație: 392 Postat Octombrie 28 Oras:Balcik Oras:Balcik Partajează Postat Octombrie 28 Acum 5 ore, jerry84 a spus: Oare a venit Cleo printre noi de i s a deblocat topicul 😁? Confirm la ce spui ! Mi-a spus ieri ca il are deblocat,de aceea am si postat ca sa o readucem in prim plan ,acolo unde ii este locul 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum