Sari la conținut

Cleo 0725685770 / 0721164842

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Merg destul de des si de ceva ani la Cleo, am scris si recenzii am scris si în DG si în privat moderatorilor când i-a disparut topicul pentru că chiar îmi place maxim oralul cu lins-supt la OO, deep si facefuck cu smotocit de par si toate nebuniile ce mi le permite si total-pret super accesibil pentru toata lumea , dar parca pentru top ar mai trebui unele lucruri, pe lânga locatie ar trebui să umble si la stil-eleganta si rafinament, lucru care nu cred că-l face! Ea este multumita că are clienti si îsi face banutii care-i vrea! 
 Oricum este de vizitat când vrei ceva mai hard. 

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Am fost și eu la Cleo ieri pentru prima  dată și confirm spusele colegului ,,Distins,, de mai sus.   Un oral np de top.    O ia toată  și nu se oprește pina nu ii zici tu.    Eu am luat o ora     ON și Ap.  Super fata.   Achitat 300 Ron.   Recomand

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Balcik

Confirm,CLEO  la oral este de neegalat,d-ai in ea cum nici tu nu te gandeai,iti dezvolta un pic de sadism ptr ca este foarte stoica si permisiva,chiar am impresia ca ii si place hard,am fost a treia oara azi,150 lei finalizarea plus un bonus din partea mea ca am muncit-o rauu de toti bani, dar nu te lasa si nici nu se lasa la greu

• Like 5
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
1 oră în urmă, Valjean a spus:

Confirm,CLEO  la oral este de neegalat,d-ai in ea cum nici tu nu te gandeai,iti dezvolta un pic de sadism ptr ca este foarte stoica si permisiva,chiar am impresia ca ii si place hard,am fost a treia oara azi,150 lei finalizarea plus un bonus din partea mea ca am muncit-o rauu de toti bani, dar nu te lasa si nici nu se lasa la greu

Oare a venit Cleo printre noi de i s a deblocat topicul 😁? Confirm la ce spui ! 

• Like 2
Link spre comentariu

Acum 5 ore, jerry84 a spus:

Oare a venit Cleo printre noi de i s a deblocat topicul 😁? Confirm la ce spui ! 

Mi-a spus ieri ca il are deblocat,de aceea am si postat ca sa o readucem in prim plan ,acolo unde ii este locul

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...