Sari la conținut

Ana - 0733767710

Postări Recomandate

• Oras:cluj napoca
Postat

Nu i-am gasit un alt topic aici, cu toate ca,tineam minte ca a mai fost dezbatuta. Mai nou e o pasare calatoare, asa ca nu sta tot timpul in Cluj Aici e anuntul ei:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/g5h0g97f16607h54269dd2g083i2h4fe.html

Activeaza de ceva vreme, eu o stiu de vreo 8 ani, de la un salon din Grigorescu, apoi vechiul salon de masaj de pe Frunzisului.

Pozele sunt ale ei, chiar daca in ele e ceva mai tanara.

Face masaj la 100 - 30 min, 200 - ora, dar daca o intrebi la telefon, iti spune ca se poate si mai mult dar nu da detalii la telefon. Spune ca se discuta la fata locului. Un pic de masaj urmat de on si np, la 200 finalizarea. Accepta si CIM.

Fata de anii trecuti s-a mai cizelat si domesticit, poti sa pui mana, sa o mangai. Intr-o perioada nu te lasa.

Corp frumos, oral bun, duce si oral mai adanc, nu se trage. Se joaca cu ea in gura, stie sa o provoace cu limba.

La normal se poate si sa vii deasupra ei si caprita, probabil si ea calare, dar pe asta n-am incercat-o.

Ca locatie, str. Cojocnei.

Sa nu uit. E marca inregistrata, te asteapta dupa usa, complet dezbracata. Asa facea si pe vremuri.

Pentru on, np si si CIM, cu un pic de masaj inainte cere 250, mi se pare totusi un pic cam mult.

• Like 3
  • Oras:Terra
  • Oras:Terra
Postat
Acum 21 minute, carlos_cj a spus:

Nu i-am gasit un alt topic aici, cu toate ca,tineam minte ca a mai fost dezbatuta. Mai nou e o pasare calatoare, asa ca nu sta tot timpul in Cluj Aici e anuntul ei:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/g5h0g97f16607h54269dd2g083i2h4fe.html

Activeaza de ceva vreme, eu o stiu de vreo 8 ani, de la un salon din Grigorescu, apoi vechiul salon de masaj de pe Frunzisului.

Pozele sunt ale ei, chiar daca in ele e ceva mai tanara.

Face masaj la 100 - 30 min, 200 - ora, dar daca o intrebi la telefon, iti spune ca se poate si mai mult dar nu da detalii la telefon. Spune ca se discuta la fata locului. Un pic de masaj urmat de on si np, la 200 finalizarea. Accepta si CIM.

Fata de anii trecuti s-a mai cizelat si domesticit, poti sa pui mana, sa o mangai. Intr-o perioada nu te lasa.

Corp frumos, oral bun, duce si oral mai adanc, nu se trage. Se joaca cu ea in gura, stie sa o provoace cu limba.

La normal se poate si sa vii deasupra ei si caprita, probabil si ea calare, dar pe asta n-am incercat-o.

Ca locatie, str. Cojocnei.

Sa nu uit. E marca inregistrata, te asteapta dupa usa, complet dezbracata. Asa facea si pe vremuri.

Pentru on, np si si CIM, cu un pic de masaj inainte cere 250, mi se pare totusi un pic cam mult.

Am fost la asta mai demult in groapa Marasti pe Cojocnei, are corp, dar prestanta pula, nu fk, nu limbi in pzd ca urma sa vina ciclu, a fost aiurea, dpmdv nu recomand nici la 100 finalizarea in conditiile enumerate.  

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Hmmm. 

Înainte nu presta și altceva? Adică nu avea anunț cu masaj ca era excorta. Ți minte ca am fost la ea acum câțiva ani de vreo doua ori. Era destul de ok dar din câte știu scumpi el. Acum de fațada are anunț cu masaj! 

Seara buna tuturor! 

• Oras:Cluj
Postat
Acum 4 ore, KoxuDDB a spus:

@carlos_cj

Cum ai luat legatura cu ea? Wp nu are, le mesaje sau telefon nu prea are chef sa raspunda.

Poate nu lucrează duminica....😉

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, alvasos a spus:

Poate nu lucrează duminica....😉

Dumineca se reîntoarce în zona "folclorica" de proveniență. Pe bune.

Postat
Acum 35 minute, altu2 a spus:

Dumineca se reîntoarce în zona "folclorica" de proveniență. Pe bune.

Cu siguranță....pe la 9.39-10.00....dupa "somnul de frumusețe"....care uneori are efect, uneori nu....😉

Postat
Acum 15 ore, KoxuDDB a spus:

@carlos_cj

Cum ai luat legatura cu ea? Wp nu are, le mesaje sau telefon nu prea are chef sa raspunda.

Eu am sunat-o. Nu mi-a raspuns din ptima, dar am revenit dupa vreo 15 min. Daca pe publi24 nu are anuntul in primele pagini, e posibil sa fi plecat, ca, mai nou, e pasare calatoare. Dar cand ii reapare anuntul, e semn ca s-a intors.

Postat

Ze zvonea intr-o vreme ca ar avea BTS, atunci a trecut de la anunturi cu sex la cele cu doar masaj. Vad ca o ramas la acest tip de anunt.
Eu oricum is surprins de pretul cerut. Chiar sunt asa multi in Cluj care gandesc cu capul de jos? Ca altfel nu imi inchipui ca ar putea cere, ca de meritat garantat nu se merita sa-i dai atata.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...