Sari la conținut

Cine va fi urmatorul presedinte al Romaniei din 2024 ?

ghost13

Postări Recomandate

Postat

Asta in cazul in care Romania nu va deveni republica parlamentara asa cum planuiesc USL-istii ca Citu si cu Ciolacu si  daca  Iohannis nu  devine  cancelar-kaiser  pe viata ,  pe care candidat dintre urmatorii de pe lista  credeti ca-l va vota populatia Romaniei in 2024? 

1. Florin Citu- cu cele mai mari sanse  dupa parerea mea, pentru ca oricat de antipatic pare, PSD-istii si USR-istii  cu masurile lor idioate despre crescut taxe   il fac sa para votabil.  Eu deduc ca e  sustinut de masoneria germana  si de familia Rothschild, la fel ca si Iohannis. 

2. Mircea Geoana - apare in sondaje ca va castiga cu 60% in fata oricarui candidat, desi nu a spus nimic despre candidatura, ba isi vede  linistit de functia sa de secretar adjunct NATO . De ce ar vrea sa devina presedintele unei populatii care l-a scos drept "prostanac"? 

3. George Simion - si asta cu mari sanse datorita carismei, caracterului impulsiv,  tupeismului.....il vad ca pe un nou Basescu de 2024 

4.  Diana Sosoaca - la cata popularitate are pe Facebook , cred ca vor iesi toate femeile din Romania sa o voteze 

5. Kelemen Hunor- ar merge ca experiment un presedinte maghiar dupa unul neamt, dar nu cred ca-l voteaza lumea

6. Marcel Ciolacu - cam are sanse, dar refuza orice functie, probabil se stie cu ceva si nu vrea sa pateasca ca Dragnea fiindca ezita sa iasa la inaintare 

7. Victor Ponta- nici vorba, a fost un candidat mai slab decat Geoana si ca premier a dovedit ca nu e bun de condus tara , si-a epuizat potentialul 

8. Cristian Diaconescu- ar fi hilar sa fim iar condusi de inca un -escu, dar n-are deloc carisma. Ar fi presedinte probabil intr-o tara mai scandinava sau germana. Ochelaristii nu prea  sunt iubiti in  tara asta dupa Iliescu ,  Boc , MRU si Ponta.  

9. Gabriela Firea- sa stiti ca ar castiga daca  l-ar avea drept candidat pe Nicusor de exemplu sau vreun alt USR-ist, dar ea prefera sa se intoarca la primarie in 2024, ceea ce in mod sigur se va intampla dupa prestatia lui Nicusor 

10. Ludovic Orban- nici vorba, degeaba s-o da el acuma patriot si bisericos si imprumuta discursul celor de la AUR, nu mai pupa nici mandat de parlamentar cu toata forta lui liberala. Romanii n-au uitat cum au ramas fara locuri de munca in 2020 dupa restrictiile implementate cretin. Nici studentii nu-l suporta dupa cum a gestionat problema scolii online.  Cred ca e mai detestat decat Citu. Citu macar a redeschis economia punand drept conditie VACCINAREA . Orban era cu inchisul afacerilor, inclusiv industria HoReCa si cea sexuala au avut de suferit din cauza astuia. 

11. Robert Negoita - pentru ca a avut cel mai bun scor ca primar reales de 3 mandate si cam are figura de prezidential, dar  e implicat intr-un scandal 

12. Daniel-Cătălin Zamfir - spunea cineva pe Softpedia ca ar candida 

13. Dacian Ciolos - dupa cum s-a facut de ras in parlament  unde a luat 88 de voturi si dupa prestatia sa de premier mediocru timp de un an, nu cred 

14. Vlad Voiculescu - nici vorba,  bine ca macar a iesit din peisaj si sta doar pe Facebook dupa ce a evacuat bolnavii de la spital in niste conditii cumplite. Pana si Citu pare mai empatic in raport cu asta. 

15. Catalin  Drula - se lauda doar cu autostrazi pe hartie, desi m-ar mira sa fie multi naivi care sa puna botu' 

16. Clotilde Armand - lol 

17. Laura Codruta Kovesi -  ar vota-o multi liberali si USR-isti, dar pare mai preocupata de functia sa de sef procuror european 

Dar stiti ce ar fi si mai tare?

Sa-si anunte candidatura la prezidentiale la 1 ianuarie 2024 chiar Mircea Badea, chiar in noaptea revelionului de la Antena 3. 

Daca PNL-istii vor fi atat de nebuni sa-l scoata pe Rares Bogdan la inaintare si sa avem lupta jurnalistilor in 2024 pentru functia suprema, cred ca Badea va iesi castigator detasat dupa ce in 2014 si in 2019 a pierdut pariul luandu-si pumni de la  boxerul motociclist. 

• Haha 2
  • Confuz 1
Postat
Acum 23 minute, MacArthur a spus:

Gigi Becali. 🤣

Fiind condamnat și fost pușcăriaș, cred ca are interdicție. 

La fel și Dan Diaconescu 

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Primarul Baluta de la sect 4 😁. A facut ceva concret in sectorul ala. Da cred ca e mai potrivit la Primaria Generala . Oricum , ii da clasa lu Plicusor Ban. 

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, il pupparo a spus:

Primarul Baluta de la sect 4 😁. A facut ceva concret in sectorul ala. Da cred ca e mai potrivit la Primaria Generala . Oricum , ii da clasa lu Plicusor Ban. 

Aluia ii da clasa oricine… 

Presedinte? Simion vs. Firea, clar. 
Inclin catre Simion, totusi. Il vor ajuta circumstantele viitoare deloc roz. 

• Like 1
Postat
Acum 29 minute, wurdulak a spus:

Aluia ii da clasa oricine… 

Presedinte? Simion vs. Firea, clar. 
Inclin catre Simion, totusi. Il vor ajuta circumstantele viitoare deloc roz. 

Pai si aia de la PSD si PNL stiu asta, de aia si  vor sa negocieze transformarea Romaniei in republica parlamentara, iar presedintele sa ajunga un functionar cu statut onorific, rol figurativ si numit de catre Parlament. La fel ca in Germania si Italia.  Iar in schimb, premierul sa fie ala care taie si spanzura tot si ia decizii.  

Pentru PSD si PNL, Simion presedinte ales cu 55-60% de catre populatie ar fi un adevarat COSMAR! Ar fi primul politician din afara establishmentului ales ca presedinte, un fel de Trump, dar unul si mai sarac, care sa fie pe placul populatiei sarace.  Ori Simion in postura de presedinte ar fi capabil sa incite populatia la proteste  impotriva guvernului si parlamentului controlate de mafia USL.  

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Everest
Postat

Cre'că vă grăbiți... ăștia de afară nu mai reprezintă nimic ?! Și nu, nu mă refer la diaspora 😉

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
Postat
Acum 27 minute, cincistele a spus:

Cre'că vă grăbiți... ăștia de afară nu mai reprezintă nimic ?! Și nu, nu mă refer la diaspora 😉

“Partenerii” incep sa se erodeze. 
Lumea incepe sa vada ce ne-a adus NATO si UE si nah… 

• Like 1
Vizitator lig76ct
Reputație: 0
Postat

Greu de spus acum până în 2024 se pot întâmpla multe pe scena politică românească,un singur lucru este limpede din toți de mai sus cel mai bun cred că ar fi Cristian Diaconescu sau Dacian Ciolos 

Postat

De n-o lua APP-ul lui Dragnea un 30%… 😅

Cat credeti ca mai tine cu vrajeala? 

Postat
Acum 2 minute, wurdulak a spus:

“Partenerii” incep sa se erodeze. 
Lumea incepe sa vada ce ne-a adus NATO si UE si nah… 

NATO și UE nu sunt malefice, din contră, ne pot aduce multe lucruri bune. Doar că pentru moment jocurile sunt făcute de globaliști progresiști neomarxiști. Nici imaginea noastră nu este prea bună, și automat suntem tratați ca niște rude sărace. 

#ne_vom_descurca_noi_cumva 🙆🏻😎

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Eu cred ca ne-am dat seama ca tot ce am avut pana acum inclusiv tehnocrati, nu au facut nimic pentru tara. In 2024 este fff posibil ca poporul sa vrea pe cineva din zona Becali, Aur Simion-Sosoaca de ce nu?, chiar si psd Ciolacu. Nu vad sa mai avem incredere in cei care NU reprezinta interesul neamului sau. Astept sa vedem ce se intampla cu Ungaria, Polonia si iesirea din UE, Nato.....e clar ca uniunea se chinuie sa mai ramana unita, doar motivul acestei pandemii sa zicem ca ne-ar mai tine cumva uniti dar este clar ca globalismul a distrus lumea. La anul va fi foamete pe pamant, noi avem ce sa mancam din ce produce Romania, dar ce ne facem cand strainul plateste de 3 ori pretul la producator si ne ia mancarea de la gura? Ca dehhhh strainul are bani.....

• Like 4
Postat
Acum 8 minute, laury a spus:

Eu cred ca ne-am dat seama ca tot ce am avut pana acum inclusiv tehnocrati, nu au facut nimic pentru tara. In 2024 este fff posibil ca poporul sa vrea pe cineva din zona Becali, Aur Simion-Sosoaca de ce nu?, chiar si psd Ciolacu. Nu vad sa mai avem incredere in cei care NU reprezinta interesul neamului sau. Astept sa vedem ce se intampla cu Ungaria, Polonia si iesirea din UE, Nato.....e clar ca uniunea se chinuie sa mai ramana unita, doar motivul acestei pandemii sa zicem ca ne-ar mai tine cumva uniti dar este clar ca globalismul a distrus lumea. La anul va fi foamete pe pamant, noi avem ce sa mancam din ce produce Romania, dar ce ne facem cand strainul plateste de 3 ori pretul la producator si ne ia mancarea de la gura? Ca dehhhh strainul are bani.....

#FACTS ! 

Postat
Acum 49 minute, lig76ct a spus:

Greu de spus acum până în 2024 se pot întâmpla multe pe scena politică românească,un singur lucru este limpede din toți de mai sus cel mai bun cred că ar fi Cristian Diaconescu sau Dacian Ciolos 

Cristian Diaconescu e prea desptept si cizelat ca sa fie presedinte pentru o tara ca Romania.   Plus ca dupa accidentele "Tapul" si "Neamtul", nu cred ca romanii vor mai vota profesori  cizelati si destepti  10 ani de acum incolo.    In 2024  vor vota doar cu candidati care sunt mai "da topor", asa ca Iliescu sau ca Basescu.  

Cat despre Ciolos:  

PE PLICTISITORUL  ASTA IL VREI TU CA PRESEDINTELE ROMANIEI? 

Sau pe George Simion care are personalitate?  

• Haha 1
  • Oras:Brasov
Postat

Sincer nu știu pe cine-l voi vota la alegerile prezidențiale, dar un lucru îl știu sigur, ca nu va fii unul care a mai fost prim ministru, președinte sau nu o sa fie unul care face parte din partidele care s-au tot perindat pe la guvernare

Postat
Acum 4 minute, extraterestru78 a spus:

Sincer nu știu pe cine-l voi vota la alegerile prezidențiale, dar un lucru îl știu sigur, ca nu va fii unul care a mai fost prim ministru, președinte sau nu o sa fie unul care face parte din partidele care s-au tot perindat pe la guvernare

Pai AUR n-a fost deloc la guvernare.

Odata si odata trebuie sa-i testam si pe astia, sa-i punem la incercare. 

Fie afunda Romania in prapastie de tot, fie incepe o noua epoca de "aur",  macar sa iesim  dracu din  letargia USL-ista care nu se mai termina si dureaza de vreo 10 ani aproape.  

S-au imbogatit destul psd-istii, udmr-istii si  pnl-istii si pdl-istii  dupa 30 ani de furat, i-am lasat si pe PNT-isti vreo 4 ani, pe USR-isti vreo 9 luni (ca atata merita jigodiile astea "progresiste") ,   hai sa-i mai lasam si pe altii.  

• Like 2
  • Haha 1
Postat
Acum 1 minut, ghost13 a spus:

Pai AUR n-a fost deloc la guvernare.

Odata si odata trebuie sa-i testam si pe astia, sa-i punem la incercare. 

Fie afunda Romania in prapastie de tot, fie incepe o noua epoca de "aur",  macar sa iesim  dracu din  letargia USL-ista care nu se mai termina si dureaza de vreo 10 ani aproape.  

S-au imbogatit destul psd-istii, udmr-istii si  pnl-istii si pdl-istii  dupa 30 ani de furat, i-am lasat si pe PNT-isti vreo 4 ani, pe USR-isti vreo 9 luni (ca atata merita jigodiile astea "progresiste") ,   hai sa-i mai lasam si pe altii.  

Nu stiu ce sa zic de Aur, dar un lucru este clar, mai trădători decât ăștia care sau perindat pe la guvernare 30 de ani, nu au cum sa fie

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat

Sosoaca o sa construiască tuneluri dacice în loc de autostrăzi 

Postat

Se teme presa de AUR de zici ca-i miscarea legionara..................dar nu se uita  la PNL-istii si PSD-istii care ne jupoaie cu taxele si impozitele lor si stam de 10 ani cu 0 km de autostrazi , cu gunoaie imprejur si cu gropi in asfalt, , care fura din bani publici  si isi bat joc de tara asta incat ca au  plecat 4-5 milioane de romani definitiv din Romania  de cand au fost siamezii aia de Ponta si Crin la conducere.  Nici cu PDL nu mi-e rusine de cand cu austeritatea aia, dar aia mai miscau cu proiectele si cu fondurile europene.  

Daca facem statistici, au murit mai multi romani in spitale in ultimii 30 ani  (si nu, nu doar de la COVID si dotarea slaba din spitale , ci de la simpla pneumonie sau diagnosticul gresit ca tot au dat la Digi24 azi dimineata stirea cu tanara aceea ucisa de medici prin malpraxis) decat au  murit in al doilea razboi mondial sau din cauza miscarii legionare. 

Ce sa mai zic de romanii care au murit cu miile pe sosele numai in ultimii 10 ani de guvernare USL? 

Dar nu, presa din Romania, si mai ales aia privata care e controlata de securisti si  cumparata si de PSD si de PNL,  ne zice ca AUR e cel mai mare pericol, ca e partid fascist! 

Partide mai FASCISTE  ca PSD si PNL nu  cred gasesti nicaieri in Europa, cred ca nicaieri in lume.  

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, CharonIV a spus:

Sosoaca o sa construiască tuneluri dacice în loc de autostrăzi 

Decât nimic, sunt bune și alea, numai sa se faca ceva... 

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

LCK are mari sanse....mai ales ca are si spate asigurat.

Deocamdata nu s-a distantat de pluton nici un candidat....

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Lumea e la un pas de razboi - vedeti ce se intampla prin Ucraina, la granita  Belarus-Polonia  sau in Taiwan.  Toti liderii politici , indiferent ca-s de stanga sau de dreapta,  isi pregatesc populatiile pentru  in caz de razboi, le recomanda sa-si faca provizii, iau masuri corespunzatoare.  

Cat a fost pandemia, pana si Trump care era ultra-capitalist le dadea americanilor care au ramas someri  cecuri de 1000 dolari. Biden la fel, le da ajutoare sociale si promulga planuri pentru proiecte infrastructurale si revenire economica. In Germania se testeaza venitul minim garantat.  In Franta il mai vezi pe Macron ca mai face ceva cat sa fie pe placul nationalistilor si progresistilor ca sa castige al doilea mandat.  In Anglia, Boris incepe sa regrete Brexitul si incearca sa repare problema cu aprovizionarea , incearca sa aduca  soferi de camion din Europa, iar populatia fiind majoritar vaccinata, societatea a reintrat pe fagasul normal (nici nu se mai poarta MASTI pe strada).  Si cred ca pana si in tarile africane vad ca liderii politici, ca-s dictatori sau politicieni alesi democratic, au grija de populatie, ori macar se prefac ca fac ceva. Chiar si ala din Brazilia, cel putin mimeaza.   

La noi, chiar si in al 12 lea ceas, jigodiile negociaza  si se cearta pe  functiile din ministere, in timp ce populatia Romaniei incepe sa cam flamanzeasca, vin facturi mari la energie, infractorii si bisnitarii isi fac de cap, bolnavii mor prin spitale,  generatii de elevi de prin sate  sunt compromise definitiv din cauza scolii online fiindca n-au electricitate, dar internet. 

Si cica AUR e partid fascist.....

Partide mai fasciste decat PSD si PNL nu au cum sa existe pe planeta asta.  

• Like 2

Postat

Apropo, spuneti-mi si mie vreun dictator mai prost ca Ceausescu , un rege mai cretin  ca Ludovic al XVI-lea sau  un presedinte mai retardat  ca Iohannis care sa se duca in vacanta la piramide  in timp ce tara arde. Ceausescu macar mai incerca sa mimeze bunul simt si negocia contracte favorabile pentru Romania, voia sa creeze o alternativa la FMI cu tarile din miscarea de non-aliniere.   Ludovic al XVI-lea   , cand a vazut ca e groasa,  macar a avut bunul simt sa fuga din Franta (cu toate ca nu l-au lasat revolutionarii si l-au executat) 

Iohannis   primeste premii si medalii in timp ce spitalele din Romania ard. 

Cand incepeau sa vina facturile mari la electricitate , el ne recomanda sa ne jucam golf.  

Iohannis s-a dus in Egipt sa se pozeze la piramide si a venit cu mainile in buzunar, la fel cum a plecat, asta in timp ce campania de vaccinare a esuat si mor cu miile prin spitale in tara pe care o conduce.  

Daca asta nu e FASCISM, atunci ce este?  

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...