Sari la conținut

0731059364 Doamna Lujerului

gigi_gigi

Postări Recomandate

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Doamna noua, isi face debutul pe AT pentru doritorii de masaj clasic si un happy end manual. Din ce am inteles la tel e singura in locatie, exclus sa ofere si alte servicii… pret 150 RON

https://www.anuntul.ro/anunt-doamna-matura-kDaEqj#1wxY86

Din poza, pe sub tricou se arata niste sfarcuri erectile….dar avand in vedere ca nu ofera nimic in plus am dat cu skip. Poate confirma cineva mai multe

• Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Am descărcat si pozele...☺😛🤗

263685921.jpg

263685931.jpg

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca e doamna care a mai activat in zona Natiunilor Unite. Face masaj si te lasa sa o atingi. La urmatoarea vizita promite bonus.

• Minus 1
  • Oras:Chitila
  • Oras:Chitila
Postat

Salut!este cumva Aura de la Natiunile Unite?Am fost la ea cu mult timp in urma si nu m-ai stiu unde s.o gasesc.

Nu pastrez numerele de tel. sa nu le gaseasca detectivul.

Daca stie cineva daca este ea sau unde o gasesc pe Aura....ii multumesc anticipat.

Postat

Astazi, ca tot treceam prin militari, am zis sa fac si un masaj la doamna. Am ajuns la locatie unde erea curatenie, dar un miros greu de ulei, ma intrebat daca vreau dus(evident ca da, la 34 g) si mi s a inmanat un prosop sintetic cu acelasi miros de ulei(probabil mai fusese folosit de cateva ori) si surpriza un prosop identic si cu urmeeee de ulei erea asezat pe masa de masaj. Am zis:,,la draq, mai bine nu ii dedeam banii decat daca ii cerea"....asa ca am ramas dupa ce am dansat un pic prin baie... 
M am asezat pe masa si dai cu masaj( ca doar de aia venisem si dar atat a spus la telefon ca executa),masajul bunicel, pe toate zonele( are ceva experienta in masajul terapeutic). Doama e comunicativa, iar din discutii in discutii intreaba de colegele ei de breasla...., iar in functie de cum vorbesti la final primesti o laba trista in aceiasi bani si tu o poti mangaia pe haine ca nu se dezbraca.
Daca vreti sa treceti pe la doama,va recomand sa va aduceti prosoapele voastre.

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0730819301
  • Telefon: 0730819301
Postat
  La 26.08.2022 la 11:34, Iondodel a spus:

Astazi, ca tot treceam prin militari, am zis sa fac si un masaj la doamna. Am ajuns la locatie unde erea curatenie, dar un miros greu de ulei, ma intrebat daca vreau dus(evident ca da, la 34 g) si mi s a inmanat un prosop sintetic cu acelasi miros de ulei(probabil mai fusese folosit de cateva ori) si surpriza un prosop identic si cu urmeeee de ulei erea asezat pe masa de masaj. Am zis:,,la draq, mai bine nu ii dedeam banii decat daca ii cerea"....asa ca am ramas dupa ce am dansat un pic prin baie... 
M am asezat pe masa si dai cu masaj( ca doar de aia venisem si dar atat a spus la telefon ca executa),masajul bunicel, pe toate zonele( are ceva experienta in masajul terapeutic). Doama e comunicativa, iar din discutii in discutii intreaba de colegele ei de breasla...., iar in functie de cum vorbesti la final primesti o laba trista in aceiasi bani si tu o poti mangaia pe haine ca nu se dezbraca.
Daca vreti sa treceti pe la doama,va recomand sa va aduceti prosoapele voastre.

Extinde  

Salut, cum arată Doamna ? , este și ea ok cât cât sau este și grasă cu burtică ?

Postat

Va salut domnilor,

Pentru doamna de mai sus....NU va recomand sa mergeți nici daca sunteți stătuți de 10 ani de zile.

Curățenie : 9

Conversație : 6

Masaj : 5 cu indulgenta

Laba : 5 cu indulgenta

Nu merita sub nici o forma !

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
  La 22.11.2021 la 13:10, gigi_gigi a spus:

Doamna noua, isi face debutul pe AT pentru doritorii de masaj clasic si un happy end manual. Din ce am inteles la tel e singura in locatie, exclus sa ofere si alte servicii… pret 150 RON

https://www.anuntul.ro/anunt-doamna-matura-kDaEqj#1wxY86

Din poza, pe sub tricou se arata niste sfarcuri erectile….dar avand in vedere ca nu ofera nimic in plus am dat cu skip. Poate confirma cineva mai multe

Extinde  

Va salut. Cu tot respectul, va spun ca nu merita sub nici o forma. mai bine faceți un act de caritate daca aveți un surplus de 150 de ron !

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Doamna prestează masaj în zona lujerului pe strada Agigea nr 4 SC 1. Locația modesta Baia ok prosoape papuci gel de dus. Ostilitățile se desfășoară în sufragerie pe masa de masaj. Masaj slăbuț, urmat de eterna finalizare manuala și uleioasa dar tot într-o nota modesta. Nu se dezbracă probleme de seriozitate vezi doamne, te lasă să o atingi sa o pipai dacă ești tupeist dacă nu stai la coada. Doamna e frumușică cam are burtica dar nu e grasa deloc are niște țâțe cam lăsate un pic dar superbe pt cei care vor țâțe nr 4 spre 5. Și asa cum zicea cineva pe aici cu sfarcuri restul de erecte. Doamna nu e de etnie dar are ceva trăsături probabil ramase în ADN de la înaintașii îndepărtați. Lozul e 150 ora și îți pune și muzica în bani ăștia. Mai are o prestatoare Mirela e una din fetele care au trecut prin mana lui Maria din Baba Novac, data dacă o cunoașteți e cam parsiva dar aici e mai greu pt ea ca doamna o tine din scurt. Pot întra amândouă la 4 mâini 300 prestația. 

Locație 6

Masaj 6

Aritudine 7

Masaj 6

Laba 6

Aspect 8,5 

Daca mai, aveți întrebări le formulați, și va răspund. Dar încercați sa le puneți pe toate o data 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

• Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria
Postat

Incercat astazi pe Apusului colega doamnei. Dezgustat :) am plecat. 
nu recomand locatia. 
nici masaj nici implicare si 30 min in loc de 50-60 min cu halatul 150 lei. 
prosop cu mirosuri suspecte. 
intr-un cuvant pas. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...