humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Februarie 13, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Februarie 13, 2019 Omu nu glumea. A avut nevoie de geniul lui eli noether ca sa i construiasca aparatul matematic pentru teoremele lui. Parnasiuse, nu ma dezamagi coaie. 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Vezi si: Sistemul de racire Einstein, in colaborare cu Leo Szilard
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Vezi si: Sistemul de racire Einstein, in colaborare cu Leo SzilardAdica bomba A? Nu cunosc
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Adica bomba A? Nu cunosc Da, si va fi mai tarziu adaptat si folosit la rachetele spatiale.
ananda777 Reputație: 245 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Februarie 13, 2019 Voi aveti probleme grave de a intelege lucruri elementare, unii aveti probleme grave de sanatate si voi va bateti in teorii gasite pe net, scrise de altii sau furate de altii acum multa vreme si care sunt doar pe jumate adevarate :) Deci oameni buni, puneti mana si deveniti sanatosi mai intai, apoi traiti armonios, apoi dezvoltati-va mentalul care la unii din voi a inceput sa involueze fata de varsta studentiei si apoi veti putea sa dezvoltati singuri anumite teorii ... Mult succes !
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Februarie 13, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Februarie 13, 2019 Ba daca si ananda a inceput sa si bata pula de noi... 1
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 ananda, cand baietii nu te intelege.. da-ma pa mine exemplu ca doar ma stii baiat constiincios care asi face exercitiile si e un zeu pe pamant 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 14, 2019 Voi aveti probleme grave de a intelege lucruri elementare, unii aveti probleme grave de sanatate si voi va bateti in teorii gasite pe net, scrise de altii sau furate de altii acum multa vreme si care sunt doar pe jumate adevarate :) Deci oameni buni, puneti mana si deveniti sanatosi mai intai, apoi traiti armonios, apoi dezvoltati-va mentalul care la unii din voi a inceput sa involueze fata de varsta studentiei si apoi veti putea sa dezvoltati singuri anumite teorii ... Mult succes ! :offtopic 2 2
amun ra Reputație: 1447 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 aveti undeva la 138 de pagini de laba mentala, nu va ajunge ?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 14, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 14, 2019 Voi aveti probleme grave de a intelege lucruri elementare, unii aveti probleme grave de sanatate si voi va bateti in teorii gasite pe net, scrise de altii sau furate de altii acum multa vreme si care sunt doar pe jumate adevarate :) Deci oameni buni, puneti mana si deveniti sanatosi mai intai, apoi traiti armonios, apoi dezvoltati-va mentalul care la unii din voi a inceput sa involueze fata de varsta studentiei si apoi veti putea sa dezvoltati singuri anumite teorii ... Mult succes !Mahnitule, decat sanatosi ca tine mai bine nesanatosi ca noi! 1 6
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 14, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Februarie 14, 2019 @cip cip zici tu: Referitor la partea sexuala, se pare ca yoga nu ajuta oamenii care vor sa faca dragoste. Asta e exact cum ai vrea sa ai roti la masina fara cauciucuri folosind doar camere :) mai mare tampenie nu am auzit :) Daca tu ca barbat iti doresti doar sa rezisti la pat si atat, yoga te ajuta mult, numai ca tu ca barbat numai esti prezent in actul sexual. Mai exact ... atat intelegi tu fara sa ai experienta de a fi yoghin ... iar alegerea de a fi prezent sau nu depinde de tine ... daca iubesti esti prezent, daca actul amoros te ajuta doar ca o polarizare si nu esti interesat deloc de femeie atunci poti fi transcendent - aceasta atitudine poate fi privita ca absenta dar doar de cine nu intelege starea. Totusi nu dispera nici nu ai cum sa intelegi ce nu ai experimentat deja, asta nu a reusit nimeni si nu reusesti nici tu ... tu ia cat poti, integreaza in viata ta si gradat daca vei deveni continent din ce in ce mai bun aceste aspecte ti se vor revela ... e posibil ca mintea pe care o ai acum sa nu poata concepe insa mintea pe care o vei avea atunci(mult purificata datorita stilului de viata si alegerilor facute) va putea accepta la inceput iar mai apoi chiar intelege prin practica zilnica ...Am discutat si cu psihologul meu despre treaba asta si ea mi-a spus exact cam ce se intampla cand te implici prea mult in partea asta cu yoga.Prea mult sau prea putin sunt relative ... ce pt unul e putin pt altul e mult.Referitor la psiholoaga sincer acum ... ce putea sa iti zica ea? Din moment ce nici ea nu e yoghina poate maxim sa iti spuna observatiile ei si o parere de mana a 2-a asta daca nu are tendinta sa te influenteze(adica daca vorbeste obiectiv) Mi-a dat si un exemplu de o persoana care practica yoga, tipul sta excelent pe partea cu rezistenta, numai ca nu prea e prezent in actul sexual, iar la finalul actului sexual, in loc sa se ocupe in continuare de iubita lui, intra intr-o stare ciudata (cei care practica yoga stiu mai exact) de fata cu iubita lui, trist din pacate. Actul sexual normal este pe etape: curtare, preludiu, ludiu, postludiu(se ocupa de iubita lui) apoi redistribuire ideal impreuna sau separat apoi avalansa. - Acum ti-am dat exemplul perfect, daca unii sar peste etape e greseala lor si sufera consecintele ... Dupa parerea mea, ca barbat degeaba rezisti mult in pat, daca nu esti prezent in actul sexual. Exercitile kegel sunt bune, dar fara yoga. Deci pe scurt ce spui tu - ai gasit un exemplu - yoghinul din exemplu era bine pregatit pe continenta insa nu stia sa se comporte cu iubita lui ...cauta mai multe exemple si vei intelege mai mult ... iubitele mele nu mi-au reprosat vreodata ca nu ma ocup de ele dupa actul sexual ...cumva prin proprie experienta nu am ajuns niciodata in acest caz particular al exemplului tau ... Tu practica si nu te lua dupa altii - daca tu ai intuit sau ai ajuns prin logica la faptul ca sa fii continent sexual merita atunci ajungi acolo ... daca yoga nu ti se potriveste ia doar ce iti este strict necesar fara sa te complici cu alte lucruri inutile pt tine acum, mult succes te sustin !Aveți dreptate amândoi și în același timp sunt idei care nu prea se așează. Keghel este un simplu exercițiu pentru tonifierea musculaturii vaginale.... până la un punct. Yoga...prin practicarea ei poți obține cel mult o curățare a minții și instalarea imaginii în locul limbajului ca suveran absolut.Cuvantul reapare într-un târziu...dar într-o formă completă (ceea ce numim că fiind trinitate).In conferințele din alte țări am observat că yoga este înlocuită de alte practici, deja de câteva sute de ani este eliminată din actul sexual. KeghelLucrul musculaturii crează o sensibilitate aparte în pereții vaginali și este necesară înlăturarea gândului pentru crearea unui spațiu gol.Intelectualii nu cred că vor plange pentru acest spațiu...din infinitate, o întâmplare recentă m-a determinat să nu țin sub auspiciile misterului acest răspuns.Am sub supraveghere toți spiritualii de succes ai lumii... pentru că pot.Recent am invitat un maestru din Vâlcea la o cafea...El mi-a impus renunțarea la intelect și mi-a refuzat unirea cu spiritul său ce l-am inițiat prin intermediul privirii.Aici sunt două erori de judecată făcute... Judecată-Intelect!Nu și-a ferit privirea, i-a plăcut...dar nici n-a suportat sa privească soarele.Un pic de spațiu dacă lăsa...din intelectul său, cel mult simțea o ușoară amețeală. 2 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Februarie 14, 2019 Buna Vis, o sa iti dau o replica pentru ca tinzi sa influentezi pe cei care citescc prin ce scrii ... zici tu: Keghel este un simplu exercițiu pentru tonifierea musculaturii vaginale.... până la un punct. In primul rand exercitiile aduse in europa de respctivul sunt mudras si bandas din yoga deci ele sunt o parte din sistemul yoga adaptate pentru europeanul nerabdator si grabit.Daca le privesti corect exercitiile Kegel asa cum vi le-am prezentat aici pe topic reprezinta o metoda perfect naturala si necostisitoare de a avea un aparat genital sanatos, de a putea controla energia sexuala proprie in orice moment si secundar antrenarea muschilor vaginali la femeie si ai celui care misca penisul la barbatiYoga...prin practicarea ei poți obține cel mult o curățare a minții și instalarea imaginii în locul limbajului ca suveran absolut.Cuvantul reapare într-un târziu...dar într-o formă completă (ceea ce numim că fiind trinitate).In conferințele din alte țări am observat că yoga este înlocuită de alte practici, deja de câteva sute de ani este eliminată din actul sexual. Privesti yoga extrem de superficial ... dau un exemplu: in fata ta e un munte impadurit, ai padure virgina, munte, vale, aer curat ... afirmatia ta este asa cum analogic vorbind o fiinta umana ar privi peisajul din exemplu si ar spune ca a vazut un bradut(deci a scapat 99,5% din ce a fost in fata sa)Cuvantul reapare intr-un tarziu ... dar intr-o forma completa(ceea ce numim ca fiind trinitate) - exprimarea e bizara grav de tot deci ori in capul tau e o varza si tu nu intelegi ... ori te exprimi foarte ciudat(daca este acest caz te rog exprima inca o data ce ai vrut sa spui, apoi citeste ce ai scris sa vezi daca are sens pentru un cititor care nu stie ce traire ai tu si singura forma de a intelege ideea ta este acest text) Nu da exemple alte tari sau alte practici pentru ca dai un exemplu gresit ... daca forme initiatice de tantra yoga au fost inlocuite cu alte practici ale unor zanatici care sunt atat de neatenti incat nici nu isi dau seama ca le produce suferinta ceea ce fac atunci e clar ca vorbesti de decadenta lumii actuale foarte vizibila in ultimele zeci de ani... si asta inseamna doar o tendinta nicidecum o tendinta benefica sau de urmat ...KeghelLucrul musculaturii crează o sensibilitate aparte în pereții vaginali aici sunt de acord si din pacate este singurul lucru care este corect ... și este necesară înlăturarea gândului pentru crearea unui spațiu gol.- aici e buna ideea de vid mental insa o exprimi aiurea si nu ai facut legatura cu afirmatia dinainte ... Intelectualii nu cred că vor plange pentru acest spațiu...din infinitate, o întâmplare recentă m-a determinat să nu țin sub auspiciile misterului acest răspuns.Am sub supraveghere toți spiritualii de succes ai lumii... pentru că pot. - cu aceasta afirmatie ai dat-o de gard cel mai tare pare ca esti EXTREM de inconstienta - nu ti-o spun cu rautate ci dimpotriva - iti punctez unde ai de lucruRecent am invitat un maestru din Vâlcea la o cafea ...El mi-a impus renunțarea la intelect și mi-a refuzat unirea cu spiritul său ce l-am inițiat prin intermediul privirii. - daca era un maestru nu putea sa consume cafea(cafeaua este pentru prosti), nu ti-ar impune ceva si scuza-ma ca iti zic poate asa direct dar e bine sa stii - in cazul fiintei tale intelectul este foarte-foarte nedezvoltat, cred ca ti-a propus renuntarea la minte, personal cred ca nu esti capabila sa recunosti un maestru spiritual(adica un om obisnuit care stie sa "vrajeasca" ar putea trece drept maestru fara ca tu sa iti dai seama)Aici sunt două erori de judecată făcute... Judecată-Intelect!Nu și-a ferit privirea, i-a plăcut...dar nici n-a suportat sa privească soarele.Un pic de spațiu dacă lăsa...din intelectul său, cel mult simțea o ușoară amețeală. Aici te exprimi din nou foarte neclar e nevoie de intuitie si proiectie empatica pentru a intelege ...te rog sa te dezvolti pe exprimare clara si coerenta. Un singur lucru este bun din ce ti-a spus, iti spun la fel: renuntarea la minte in cazul tau particular te poate ajuta foarte mult sa evoluezi ... Mult succes !
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 14, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 14, 2019 Asta cu ejacularea intarziata....noi cei care bem cafea iti transmitem.....multa muie sa iei! i. - daca era un maestru nu putea sa consume cafea(cafeaua este pentru prosti), nu ti-ar impune ceva si scuza-ma ca iti zic poate asa direct dar e bine sa stii - in cazul fiintei tale intelectul este foarte-foarte nedezvoltat, cred ca ti-a propus renuntarea la minte, 1 6
ananda777 Reputație: 245 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Februarie 14, 2019 HCU - intelegi gresit, interpretezi prin mentalull tau deocamdata impur si te exprimi ca o ghena de gunoi ... Pentru cei care nu inteleg prin mine se face o lucrare al carei scop este rezolvarea tuturor problemelor de sanatate(de la obicei fizic, verbal, mental pana la mod de gandire, mod de perceptie) de asemenea ma adresez DOAR celor pregatiti pentru o astfel de purificare holistica(purificare a fiintei vazute ca un intreg). Doar metodele le-am variat adaptandu-ma la personalitatea, caracterul sau caracteristicile fiecaruia iar cand vorbesc la general ma refer la voi ca si tendinte pe care majoritatea dintre voi le prezinta. Deci mesajul este: rezolvati problemele, purificati-va si impliniti scopul pentru care ati venit aici pe pamant altfel ... pierdeti vremea si acumulati si karma deci daca nu realizati ce este de realizat la finalul vietii va veti da seama ca ati fost pacaliti si pentru cei mai multi dintre voi sa stiti ca locul catre care va indreptati acum nu va fi prea roz dupa parasirea corpului fizic ... Deci incepeti de oriunde va aflati pentru ca nu e vreme de pierdut ... cat se mai poate ... Mult succes divin tuturor !
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 14, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 14, 2019 HCU - intelegi gresit, interpretezi prin mentalull tau deocamdata impur si te exprimi ca o ghena de gunoi ... Pentru cei care nu inteleg prin mine se face o lucrare al carei scop este rezolvarea tuturor problemelor de sanatate(de la obicei fizic, verbal, mental pana la mod de gandire, mod de perceptie) de asemenea ma adresez DOAR celor pregatiti pentru o astfel de purificare holistica(purificare a fiintei vazute ca un intreg). Doar metodele le-am variat adaptandu-ma la personalitatea, caracterul sau caracteristicile fiecaruia iar cand vorbesc la general ma refer la voi ca si tendinte pe care majoritatea dintre voi le prezinta. Deci mesajul este: rezolvati problemele, purificati-va si impliniti scopul pentru care ati venit aici pe pamant altfel ... pierdeti vremea si acumulati si karma deci daca nu realizati ce este de realizat la finalul vietii va veti da seama ca ati fost pacaliti si pentru cei mai multi dintre voi sa stiti ca locul catre care va indreptati acum nu va fi prea roz dupa parasirea corpului fizic ... Deci incepeti de oriunde va aflati pentru ca nu e vreme de pierdut ... cat se mai poate ... Mult succes divin tuturor !Pana la urma se prind ei ca ai evadat.....si te baga la locul tau unde poti fii chiar si Napoleon mai purificat! 1 6
ananda777 Reputație: 245 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Februarie 14, 2019 @xoxo - despre caracteristicile zeilor: un zeu este ancorat in binele divin(pe raza specifica lui)un zeu nu ejaculeaza niciodata asta fac doar oamenii slabi si/sau prostiun zeu nu reactioneaza ci actioneaza - adica are o dominanta yangun zeu este adorat de femei si recunoscut de zeite el este totodata temut de demoni si demoniteun zeu actioneaza ferm si nu se razgandesteun zeu are o vitalitate iesita din comunun zeu nu are nevoie de laude pentrru ca stie ce valoare si rol are in aceasta lume deci tu deocamdata esti realist vorbind aspirant la starea de zeu poti sa iti propui asta dar nu e bine sa spui asta, lasa-i pe ceilalti sa spuna ... spor la antrenamente - tu esti pe directie si asta e un lucru mare ... totusi mergi foarte incet, accelereaza ! Mult succes ! 1
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 @xoxo - despre caracteristicile zeilor: un zeu este ancorat in binele divin(pe raza specifica lui) - esteun zeu nu ejaculeaza niciodata asta fac doar oamenii slabi si/sau prosti - adevaraatun zeu nu reactioneaza ci actioneaza - adica are o dominanta yang - de mic am fost un alpha maleun zeu este adorat de femei si recunoscut de zeite el este totodata temut de demoni si demonite - MA ADORA FEMEILE ADEVARATE SI MA URASTE MOLDOVENII CU PULA DA 25CM, SUNT TEROAREA LORun zeu actioneaza ferm si nu se razgandeste - asa fac t0t timpuun zeu are o vitalitate iesita din comun - DUPA CE BAG UN TWINKIE SI O COLA VANILLA FUT 3 ZILE IN CONTINUU IN FIECARE ZIun zeu nu are nevoie de laude pentrru ca stie ce valoare si rol are in aceasta lume - toata lumea stie ca nu ma laud deci tu deocamdata esti realist vorbind aspirant la starea de zeu poti sa iti propui asta dar nu e bine sa spui asta, lasa-i pe ceilalti sa spuna ... - gata sefu asa fac spor la antrenamente - tu esti pe directie si asta e un lucru mare ... totusi mergi foarte incet, accelereaza ! - e belea daca accelerez, lasa ca merge si asa Mult succes ! - multumesc, daca e ceva te caut 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Februarie 14, 2019 Cel mai bun film pe care l-am vazut despre cum ar putea fi un zeu pe pamant este Naan Kadavul - il recomand tuturor celor care pot sa treaca peste obiceiurile de traditii si religie precum si peste obisnuinta pe care studiourile de la Holywood se straduiesc sa ne-o induca in scopul de a vedea doar filmele lor majoritatea fara mesaj ... Uita-te la el Xoxo pt ca pe tine o sa te bucure :) Mult succes divin integrat! 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Februarie 14, 2019 Tie xoxo ti-l aduc personal cand ne vedem daca nu dai de el :) Spor si ar fi foarte bine sa ne vedem la un moment dat 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Februarie 14, 2019 @xoxo - despre caracteristicile zeilor: un zeu este ancorat in binele divin(pe raza specifica lui)un zeu nu ejaculeaza niciodata asta fac doar oamenii slabi si/sau prosti De la toți proștii care ejaculează, îți transmit multă, multă muie. Cu căcat. 1 2
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 Ananda e pe aratura. Se pregateste sa se duca cu plugul, ca incep lucrarile de primavara. Ce-o fi zis el, daca cu sorcova n-a mai apucat sa se duca, macar cu boii sa se duca... :slap2 :slap2 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 Dar ce Creanga si Eminescu? Ananda si Xoxo, doi buni prieteni :bow
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 14, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Februarie 14, 2019 Buna Vis, o sa iti dau o replica pentru ca tinzi sa influentezi pe cei care citescc prin ce scrii ... zici tu: Keghel este un simplu exercițiu pentru tonifierea musculaturii vaginale.... până la un punct. In primul rand exercitiile aduse in europa de respctivul sunt mudras si bandas din yoga deci ele sunt o parte din sistemul yoga adaptate pentru europeanul nerabdator si grabit.Daca le privesti corect exercitiile Kegel asa cum vi le-am prezentat aici pe topic reprezinta o metoda perfect naturala si necostisitoare de a avea un aparat genital sanatos, de a putea controla energia sexuala proprie in orice moment si secundar antrenarea muschilor vaginali la femeie si ai celui care misca penisul la barbati Yoga...prin practicarea ei poți obține cel mult o curățare a minții și instalarea imaginii în locul limbajului ca suveran absolut.Cuvantul reapare într-un târziu...dar într-o formă completă (ceea ce numim că fiind trinitate).In conferințele din alte țări am observat că yoga este înlocuită de alte practici, deja de câteva sute de ani este eliminată din actul sexual. Privesti yoga extrem de superficial ... dau un exemplu: in fata ta e un munte impadurit, ai padure virgina, munte, vale, aer curat ... afirmatia ta este asa cum analogic vorbind o fiinta umana ar privi peisajul din exemplu si ar spune ca a vazut un bradut(deci a scapat 99,5% din ce a fost in fata sa)Cuvantul reapare intr-un tarziu ... dar intr-o forma completa(ceea ce numim ca fiind trinitate) - exprimarea e bizara grav de tot deci ori in capul tau e o varza si tu nu intelegi ... ori te exprimi foarte ciudat(daca este acest caz te rog exprima inca o data ce ai vrut sa spui, apoi citeste ce ai scris sa vezi daca are sens pentru un cititor care nu stie ce traire ai tu si singura forma de a intelege ideea ta este acest text) Nu da exemple alte tari sau alte practici pentru ca dai un exemplu gresit ... daca forme initiatice de tantra yoga au fost inlocuite cu alte practici ale unor zanatici care sunt atat de neatenti incat nici nu isi dau seama ca le produce suferinta ceea ce fac atunci e clar ca vorbesti de decadenta lumii actuale foarte vizibila in ultimele zeci de ani... si asta inseamna doar o tendinta nicidecum o tendinta benefica sau de urmat ...KeghelLucrul musculaturii crează o sensibilitate aparte în pereții vaginali aici sunt de acord si din pacate este singurul lucru care este corect ... și este necesară înlăturarea gândului pentru crearea unui spațiu gol.- aici e buna ideea de vid mental insa o exprimi aiurea si nu ai facut legatura cu afirmatia dinainte ... Intelectualii nu cred că vor plange pentru acest spațiu...din infinitate, o întâmplare recentă m-a determinat să nu țin sub auspiciile misterului acest răspuns.Am sub supraveghere toți spiritualii de succes ai lumii... pentru că pot. - cu aceasta afirmatie ai dat-o de gard cel mai tare pare ca esti EXTREM de inconstienta - nu ti-o spun cu rautate ci dimpotriva - iti punctez unde ai de lucruRecent am invitat un maestru din Vâlcea la o cafea ...El mi-a impus renunțarea la intelect și mi-a refuzat unirea cu spiritul său ce l-am inițiat prin intermediul privirii. - daca era un maestru nu putea sa consume cafea(cafeaua este pentru prosti), nu ti-ar impune ceva si scuza-ma ca iti zic poate asa direct dar e bine sa stii - in cazul fiintei tale intelectul este foarte-foarte nedezvoltat, cred ca ti-a propus renuntarea la minte, personal cred ca nu esti capabila sa recunosti un maestru spiritual(adica un om obisnuit care stie sa "vrajeasca" ar putea trece drept maestru fara ca tu sa iti dai seama)Aici sunt două erori de judecată făcute... Judecată-Intelect!Nu și-a ferit privirea, i-a plăcut...dar nici n-a suportat sa privească soarele.Un pic de spațiu dacă lăsa...din intelectul său, cel mult simțea o ușoară amețeală. Aici te exprimi din nou foarte neclar e nevoie de intuitie si proiectie empatica pentru a intelege ...te rog sa te dezvolti pe exprimare clara si coerenta. Un singur lucru este bun din ce ti-a spus, iti spun la fel: renuntarea la minte in cazul tau particular te poate ajuta foarte mult sa evoluezi ... Mult succes !Ce n-ai înțeles?Tu vorbești în capul tău sau folosești imaginea?Tu numești renunțare la minte...reducerea la tăcere pentru a forma un spațiu în care imaginile sa devina coerente.Cuvintele sunt judecata, imaginile sunt creația...am trecut dincolo de minte și am văzut că este un ecran superb constituit, genial.Coerenta este informatia...ceea ce eu nu am găsit în răspunsul tău, practic nu ai gândit și nu ai lăsat să-ți vină.Logosul știi ce este? 2 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 Sa inceapa domnia milenara a lui Logos! :)
ananda777 Reputație: 245 Postat Februarie 15, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Februarie 15, 2019 @vis: Ce n-ai înțeles? Nu este vorba de ce am inteles eu personal ci de ce se intelege din ceea ce scrii ... cel mai neclar este: Cuvantul reapare intr-un tarziu ... dar intr-o forma completa(ceea ce numim ca fiind trinitate) Tu vorbești în capul tău sau folosești imaginea? Eu sunt observatorul - deci in capul meu(mintea mea) este liniste majoritatea timpului, cand simt vreo inspiratie care vine ca o intutie si aleg sa o transmit atunci folosesc mentalul si intelectul pentru a o formula coerent - aceasta poate fi considerata voribire(in minte) pentru ca este un proces mental care are loc inainte de vorbirea fizica.Imaginea mentala o folosesc pentru a intelege(inteleg prin reprezentare sub forma de imagine) sau pentru a transmite telepatic - aceasta este imaginea din minte.Tu numești renunțare la minte...reducerea la tăcere pentru a forma un spațiu în care imaginile sa devina coerente. Nu, reducerea la tacere inseamna oprirea dialogului interior, renuntarea pe cel mai inalt nivel este oprirea oricarei fluctuatii mentale(deci si formarea de imagini mentale) - cea mai inalta forma a acestei taceri a mintii o numesc meditatie, Iisus o numea veghe. Cuvintele sunt judecata, imaginile sunt creația... Aici iar e neclar daca te referi la minte si dialogul interior poti defini cuvintele ca judecata dar imaginile sunt mentale, creatia este altceva. am trecut dincolo de minte și am văzut că este un ecran superb constituit, genial. Da, prin proiectie empatica iti confirm ai reusit sa treci dincolo de minte si chiar ai experimentat temporar o stare de fericire insa ce ai vazut tu acolo nu as numi un ecran ci o imagine de ansamblu(un intreg) intr-adevar genial constituit ca intreg desi are multe defecte privit ca parte. Coerenta este informatia...ceea ce eu nu am găsit în răspunsul tău, practic nu ai gândit și nu ai lăsat să-ți vină. In ce parte a raspunsului meu nu ai gasit coerenta ? Intr-adevar rareori gandesc cand va scriu de cele mai multe ori practic exact aceasta actiune: intr-o stare de vid mental las sa vina ... si stiu de unde vine pentru ca am facut constient integrarea ... Logosul știi ce este? Daca te referi in sensul comun logosul este procesul de vorbire, daca tr referi la sensul divin logosul este vorbirea Dumnezeiasca ce precede creatia poate fi considerata ordinea celor trei lumi ...
Postări Recomandate