Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

spermolatrie spermofilie , idolatrizezi sperma si ajungi zeu, ca ani saracu.

Sperma ca si alte lucruri e buna , da nu inseamna ca daca nu risipesti banii sau sperma sau orice alt lucru bun o sa devii spiritualizat.  Pentru aia e nevoie de dragoste adevarata de milostenie de fapte bune 

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Sperma ca si alte lucruri e buna , da nu inseamna ca daca nu risipesti banii sau sperma sau orice alt lucru bun o sa devii spiritualizat. Pentru aia e nevoie de dragoste adevarata de milostenie de fapte bune

Așa v-a învățat pe voi la orele de religie?

Ei pai uite ca eu nu asa vad lucrurile. Da nu mai doresc sa intru în polemici din partea mea poate sa creadă fiecare ce dorește. Dar asta este adevărat ca doar reținerea spermei nu-I suficienta deși e obligatorie.

• Oras:Bucuresti
Postat

Așa v-a învățat pe voi la orele de religie?

Ei pai uite ca eu nu asa vad lucrurile. Da nu mai doresc sa intru în polemici din partea mea poate sa creadă fiecare ce dorește. Dar asta este adevărat ca doar reținerea spermei nu-I suficienta deși e obligatorie.

Pizdetz, retinerea spermei este obligatorie pentru ce anume?

Cat nu te-ai minti tu ca ai orgasm fara ejaculare, nu este acelasi lucru. Aduni hormoni inutili in corp care te rup de realitate si posibil iti dau senzatii, cum ca ar fi si cea ca esti mai aproape de divin...

De cand te stiu pe forum, erai cam misogin si destul de dur in exprimare, zici ca funtioneaza continenta? Repet: la ce?

• Like 2
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Sperma ca si alte lucruri e buna , da nu inseamna ca daca nu risipesti banii sau sperma sau orice alt lucru bun o sa devii spiritualizat.  Pentru aia e nevoie de dragoste adevarata de milostenie de fapte bune 

Tomsoneee, Estrogen ăsta e unul și același cu Anacoanda. Pe un nick e guru indezirabil și intangibil cu ozn-uri în cap, pe celalalt se scoboară la discuții cu megieșii (de noi). Un parvenit și-un escroc semidoct. Pute de la o poștă că e prost grămadă și folosește în scrierile lui retraduceri analfabete din diverse cărți cu ozn-uri religioase din India. Singurele adăugiri (de la el, scientologul) îl trădează ca habar nu are de Darwin etc, e îndoctrinat completamente. I-aș sparge botul în max 10 secunde după ce l-aș auzi în directa apropiere, perorând fantasmagorii. Nu e cazul, nu am în cercurile de prieteni asemenea exemplare. Ei cu doctrina lor, noi cu realitatea unanim acceptată. E loc sub soare ptr toți, nu?

Problema este că din cercul celor ca ăsta se nasc, sau derivă din tulpinile sectelor lor, indivizi ce vor să braveze trecând la next level... Fanatici care în spiritul turmei de oi  din care fac parte, se cred lei și acționează în numele crezului grupului lor kaka mikaze...

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pai n-am citit eu cine știe cât, dar am citit totuși destul ca sa-mi pot da seama când discut cu unul care la viata lui n-a citit chiar nimic.

În ceea ce privește continenta pt mine este o chestiune secundara nu fac mare tam tam pe tema asta si de fapt am intervenit pe topic nu pt a discuta despre continenta ci pt ca am observat niște aberații care m-au scos din sărite.

Se vede. Că n-ai prea citit...

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ananda este normal ca dupa exercitiile de redistribuire(nu stiu exact daca asta e cauza), in starea de somnolenta sau in timpul meditatiei cu ochii inchisi simt foarte puternic si real ca ma rotesc incontinuu?Nu se intampla de fiecare data dar mi sa intamplat trecut si astazi dinou.

Postat

"Redistribuirea" pe care o promovează dobitocul ăsta e o traducere greșită, zic :))

Cum văd eu redistribuirea asta? La un trio bff, ori curge din mij smacolina pe gura celei ce stă dedesubt dând limbi, ori iese tot aia de dedesupt cu gura plină și împarte cu cea pe care o regulezi sperma. As easy as it getzy :)))

• Like 2
Postat

Ananda este normal ca dupa exercitiile de redistribuire(nu stiu exact daca asta e cauza), in starea de somnolenta sau in timpul meditatiei cu ochii inchisi simt foarte puternic si real ca ma rotesc incontinuu?Nu se intampla de fiecare data dar mi sa intamplat trecut si astazi dinou.

Dacă ai fost de curând pe litoralul românesc, e normal.
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Pizdetz, retinerea spermei este obligatorie pentru ce anume?

Cat nu te-ai minti tu ca ai orgasm fara ejaculare, nu este acelasi lucru. Aduni hormoni inutili in corp care te rup de realitate si posibil iti dau senzatii, cum ca ar fi si cea ca esti mai aproape de divin...

De cand te stiu pe forum, erai cam misogin si destul de dur in exprimare, zici ca funtioneaza continenta? Repet: la ce?

Continenta Îți dă mult mai multa energie în special la creier. Când creierul are mai multa energie vede lucrurile mult mai clar incluzând aici povestea asta cu Divinitatea.
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Continenta Îți dă mult mai multa energie în special la creier. Când creierul are mai multa energie vede lucrurile mult mai clar incluzând aici povestea asta cu Divinitatea.

Bă, la tine e cel mai evident. Tu vezi lucrurile muuult mai clar, pula mea.

• Like 1
Postat

Confunzi agitatia cu energia cerebrala. 

Si Ananda era foarte agitat cand l-am vazut, sincer nu cred ca ajuta psihic.

Daca mai crezi si restul balivernelor... nu te vad bine. Fara suparare, sper. ;)

• Like 2
Postat

Daca mai crezi si restul balivernelor... nu te vad bine. Fara suparare, sper. ;)

exact si halucinatiile , inchipuirile drept revelatii

• Like 1
Postat

Orice cale spirituala are inclusa continenta și alimentația vegetariana. Asta nu am inventat-o eu sau Ananda ci călugării budiști și creștini din toate timpurile. Dacă noi suntem prosti atunci și ei sunt proști și cu asta am încheiat subiectul.
Postat

Orice cale spirituala are inclusa continenta și alimentația vegetariana. Asta nu am inventat-o eu sau Ananda ci călugării budiști și creștini din toate timpurile. Dacă noi suntem prosti atunci și ei sunt proști și cu asta am încheiat subiectul.

Religia impune abstinenta, cu continenta, pentru ca si aceasta este preacurvie chiar daca nu ejaculezi.

Vegetarieni sunt multi din principiu, nu credinta. Carnea contine toxine, dar fara exagerare poti avea o alimentatie sanatoasa, ne-am nascut omnivori si ejaculatori. E impotriva naturii, poate de asta unii se simt speciali...

Nu am vorbit de prostie, doar iluzie.

Mai bine inveti cum sa-ti purifici corpul si sufletul, cum te poti proteja de influientele rauvoitorilor, nici aici nu trebuie sa fii religios. :hihat

• Like 1
  • Oras:Malmö
Postat

Nebuno, mai bine ti-ai lua Seroxatu' sau Venlafaxinu' si lasa oamenii sa se ilumineze.

Ti-a zis psihiatru' ca, pentru a stabili un diagnostic corect de depresie, trebuie sa te abtii de la alcool minim 3 luni?

Ceea ce este imposibil in cazul tau.

Postat

Nebuno, mai bine ti-ai lua Seroxatu' sau Venlafaxinu' si lasa oamenii sa se ilumineze.

Ti-a zis psihiatru' ca, pentru a stabili un diagnostic corect de depresie, trebuie sa te abtii de la alcool minim 3 luni?

Numai un cretin ca tine si CatelulRozkendrei ar crede ca as bea cand iau tratament.

Mai si vorbesti de nebunie.  :slap2

Diagnosticul este pus, nu-mi purta de grija ca nu esti invitat, nu am tratament pentru bautura ca nu eram alcoolica.

Visati la cai verzi pe pereti, e treaba voastra, s-o mancati cu placere! :)

Postat

Ce bine cunoști tu pastilele astea! Folosești? Dacă da, degeaba, schimbă-le!
  • Like 3
  • Minus 2
Postat

Ba, io nu te inteleg, ai dificultati in a intelege, la randul tau, o rugaminte cat se poate de amicala?

Nu ma mai cita, pisa-m-as pe tine si pe otreapa, care te-a fatat/defecat/regurgitat, scarnavie **spam editat**a, ce esti.

:)

• Like 1
Postat

Ce bine cunoști tu pastilele astea! Folosești? Dacă da, degeaba, schimbă-le!

Nu am asa ceva, m-am uitat pe prospect, primul pe langa depresie are si tuburari obsesiv-compulsive... Plm.

Ba, io nu te inteleg, ai dificultati in a intelege, la randul tau, o rugaminte cat se poate de amicala?

Nu ma mai cita, pisa-m-as pe tine si pe otreapa, care te-a fatat/defecat/regurgitat, scarnavie **spam editat**a, ce esti.

:)

Ti-am dat raport, tine-o tot asa! ;)

• Like 1
Postat

Nu am asa ceva, m-am uitat pe prospect, primul pe langa depresie are si tuburari obsesiv-compulsive... Plm.

Ti-am dat raport, tine-o tot asa! ;)

Lasă-l! Ne mai batem și noi pula de el, dă-l în sloboz de jegos!

Prost l-a mai făcut!

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Intrerup din nou glosarul de termeni pt a-i raspunde lui Andrei ... acea stare de vertigo(invartire) este inceputul dedublarilor constiente ... este extraordinar ce simti si iti sugerez ca plin de curaj sa amplifici aceasta invartire cu forta mentala si sa o orientezi catre in sus ... daca reusesti sa iti invingi frica de moarte(pentru ca ce se intampla in timpul dedublarii este similar cu ce se intampla in somn in mod inconstient, in coma sau cand o fiinta paraseste definitiv acest trup prin moartea fizica) te poti dedubla in uuniversul astral si poti experimenta lumi constient angelice ... este un inceput extraordinar si totodata inceputul etapei a 2-a pe care eu o planuisem pt acest grup ... se pare ca doar tu esti pregatit pt aceasta etapa si ai trecut la ea natural ...

Senzatia cand te dedublezi este nenaturala(necunoscuta) si ideea este sa te abandonezi plin de incredere experientei si sa nu te sperii ...

Ce urmeaza este o amplificare a miscarii(miscarea este in sensul invers ceas) apoi o ridicare apoi parasirea trupului cu proiectie in lumea asta pentru unii iar pentru mine a fost in lumi paradisiace angelice din universul astral(in dimensiunile 5-9 cum le numeste stiinta moderna insa nu e prea precisa aproximarea) ... acolo vei intalni fiinte cu o puritate exceptionala prietene, vei cunoaste ce este dupa viata in aceasta lume in mod direct.

Mult succes si te rog sa ma tii la curent sau chiar sa scrii aici daca doresti ...

Vei reusi !

• Minus 1
Postat

Intrerup din nou glosarul de termeni pt a-i raspunde lui Andrei ... acea stare de vertigo(invartire) este inceputul dedublarilor constiente ... este extraordinar ce simti si iti sugerez ca plin de curaj sa amplifici aceasta invartire cu forta mentala si sa o orientezi catre in sus ... daca reusesti sa iti invingi frica de moarte(pentru ca ce se intampla in timpul dedublarii este similar cu ce se intampla in somn in mod inconstient, in coma sau cand o fiinta paraseste definitiv acest trup prin moartea fizica) te poti dedubla in uuniversul astral si poti experimenta lumi constient angelice ... este un inceput extraordinar si totodata inceputul etapei a 2-a pe care eu o planuisem pt acest grup ... se pare ca doar tu esti pregatit pt aceasta etapa si ai trecut la ea natural ...

Senzatia cand te dedublezi este nenaturala(necunoscuta) si ideea este sa te abandonezi plin de incredere experientei si sa nu te sperii ...

Ce urmeaza este o amplificare a miscarii(miscarea este in sensul invers ceas) apoi o ridicare apoi parasirea trupului cu proiectie in lumea asta pentru unii iar pentru mine a fost in lumi paradisiace angelice din universul astral(in dimensiunile 5-9 cum le numeste stiinta moderna insa nu e prea precisa aproximarea) ... acolo vei intalni fiinte cu o puritate exceptionala prietene, vei cunoaste ce este dupa viata in aceasta lume in mod direct.

Mult succes si te rog sa ma tii la curent sau chiar sa scrii aici daca doresti ...

Vei reusi !

Du-te, bă, escrocule și lasă-ne!
  • Like 3
  • Minus 2
Postat

Vei reusi !

Cu prima ocazie cand mai pleci dintre noi poate ne spui cum e pe Marte, n-ar fi rau daca ai face si niste poze, NASA ti-ar multumi

• Like 6

Postat

Auzi, Gogule, a dat report, pisa-m-as pe ma-sa(adica otreapa) lu' picon.

Ma-ta o suge periculos de bine caca-te-ai elefant cu colti
  • Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...