el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 Ai de :) mea, repet, ingeri, vindecat copile, citit trecutul oamenilor si tot eu aberez. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2019 Ai de :) mea, repet, ingeri, vindecat copile, citit trecutul oamenilor si tot eu aberez. Nu e cazul sa repeti, eu stiu ce am spus si nu schimb nimic.Multi au fost socati de ce le spuneam fara macar sa-i vad...Pot "scana" o persoana, pot s-o purific, doar ca evit sa mai fac asta pentru stiu sa o fac doar prin mine si e destul de greu dupa sa ma purific si eu...Dar vezi tu, asa cum pot face bine, pot face si rau.Spiritualitatea exista, doar ca a trecut pe langa un dement ca tine. :)
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 Pfoai, ce nebuna, tu ori esti pusa sa trolezi, sa mai faci si tu un ban ori esti dusa rau. Orice, numa' sa nu faci descantece Barcelonei in meciul de maine. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2019 Pfoai, ce nebuna, tu ori esti pusa sa trolezi, sa mai faci si tu un ban ori esti dusa rau. Orice, numa' sa nu faci descantece Barcelonei in meciul de maine. Prost mai esti, saracu' de tine! :laugh2Daca te ating si fac transfer de energie pozitiva de la mine, se simte, pe facute de mai multe ori.Stai in groapa ta cu nisip si joaca-te cu putza, nu te mai baga in seama ca ai intrecut limita penibilului. 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 De Messi nu te atingi sezonul acesta, s-a inteles? 1 1
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 15, 2019 Poftim discuții neprincipiale ale incontinentului, taman la un topic serios, despre continență în grup. Rușine ! :))) Observ că ai început săptămâna în forță. Bad day at the office? Culcă-te mă Meskinuitule că e târziu. Te muizează ăștia și mâine, sa nu ai grijă. E de-abia luni și dacă te scuturi bine, deja cade o găleată de sloboz de pe tine. Sau servești de pe-acum în contul zilei de marți? :))) Ai ștergătoare de parbriz noi la tuk tuk? 2
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 baaa monkey dust te mananca daca o mai tii asa =)) fututi olandezu ma-tii da rupt in cur
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 15, 2019 M-am sesizat că să nu-i mai răspund lu' XOXO brutal cu: bp din nou în mă-ta și în gura lu' cine te-o făcut, mongoloidule mitocan, ptr că de ce? M-am oglindit brusc (prin ochii lui) în handicapul meu dubios. Seamănă cu un apendice, care atârnă dupa mine ! Unul din cele 3 membre cu care merg pe stradă e ceva mai scurt. E chiar XOXO, care la 23 de ani încă nu înțelege să se dezlipească de țâța magică dintre picioarele mele. Are si el o vârstă, ce mama naibii. Da' până când??! Ce să mai cert la el, că și mie îmi place, doar că mă împiedică la mers și asta nu e ok ! :( 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 15, 2019 M-am sesizat că să nu-i mai răspund lu' XOXO brutal cu: bp din nou în mă-ta și în gura lu' cine te-o făcut, mongoloidule mitocan, ptr că de ce? M-am oglindit brusc (prin ochii lui) în handicapul meu dubios. Seamănă cu un apendice, care atârnă dupa mine ! Unul din cele 3 membre cu care merg pe stradă e ceva mai scurt. E chiar XOXO, care la 23 de ani încă nu înțelege să se dezlipească de țâța magică dintre picioarele mele. Are si el o vârstă, ce mama naibii. Da' până când??! Ce să mai cert la el, că și mie îmi place, doar că mă împiedică la mers și asta nu e ok ! :( Da-ti cu ardei iute pe pula.Asa am auzit ca se înțarcă Xoxoneii. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 Poftim discuții neprincipiale ale incontinentului, taman la un topic serios, despre continență în grup. Rușine ! :))) Observ că ai început săptămâna în forță. Bad day at the office? Culcă-te mă Meskinuitule că e târziu. Te muizează ăștia și mâine, sa nu ai grijă. E de-abia luni și dacă te scuturi bine, deja cade o găleată de sloboz de pe tine. Sau servești de pe-acum în contul zilei de marți? :))) Ai ștergătoare de parbriz noi la tuk tuk?Ahahahahahahaha :)))) Are bagat si radio cu casetofon la tuk tuk 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 16, 2019 Ahahahahahahaha :)))) Are bagat si radio cu casetofon la tuk tukȘi ABS. 2 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 16, 2019 Cu riscul de a ma repeta, ma pis pe ma-sa lu' picon, o tarfa, pentru ca o scarnavie ca picon doar dintr-o tarfa putea iesi. Hai, Godspeed. :)
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 16, 2019 Cu riscul de a ma repeta, ma pis pe ma-sa lu' picon, o tarfa, pentru ca o scarnavie ca picon doar dintr-o tarfa putea iesi. Hai, Godspeed. :)Cu riscul de a (mă) repeta, suferi nu numai de incontinență urinară, ci și de incontinență intelectuală. Mocofanule! 2 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 Cu riscul de a ma repeta, ma pis pe ma-sa lu' picon, o tarfa, pentru ca o scarnavie ca picon doar dintr-o tarfa putea iesi. Hai, Godspeed. :)Cu riscul de a ma repeta imi mai bag o data pula in ma-ta Si cu riscul de a iesi inca un cretin ca tine Ahahahahahahahha :)))) 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 16, 2019 Cu riscul de a ma repeta imi mai bag o data pula in ma-ta Si cu riscul de a iesi inca un cretin ca tine Ahahahahahahahha :))))E cam mare riscul totuși, deși nu ar fi vina ta. 2 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 E cam mare riscul totuși, deși nu ar fi vina ta.Sunt convins ca ma-sa e de vina pentru acest mongoloid . Daca ma-sa era o maimuta reusea mai bine in educatia boului. Dar na cine stie si aia vai de pizda ei ce tarfa de femeie e sau a fost . Ai de pula mea :))))) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 Sunt convins ca ma-sa e de vina pentru acest mongoloid . Daca ma-sa era o maimuta reusea mai bine in educatia boului. Dar na cine stie si aia vai de pizda ei ce tarfa de femeie e sau a fost . Ai de pula mea :))))) Am cunoscuti parinti de mai bine decat nota 10, care aveau copii in care iti venea sa-ti bagi pula.S-o lasam mai usor cu injuraturile de mame, a devenit o moda din cauza unor distrusi... 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 Am cunoscuti parinti de mai bine decat nota 10, care aveau copii in care iti venea sa-ti bagi pula.S-o lasam mai usor cu injuraturile de mame, a devenit o moda din cauza unor distrusi...N-am ce sa fac ...mie imi place sa-l injur de ma-sa =))
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 16, 2019 Da-ti cu ardei iute pe pula.Asa am auzit ca se înțarcă Xoxoneii. De thai street food zici? Nu-i rea ideea. Scap de Gomoku, din păcate nu şi de contele Mîşchinuitul. Ăla e un prădător versatil care se adaptează repede la orice situație, un cameleon care de câte ori se ușurează în nadragi, are impresia că și-a schimbat și culoarea. Adoră mâncarea spicy şi e uns cu toate alifiile (la bucepşi). Dar să nu mai divagăm de la subiectul principal, zic :))) Sărmanii ăștia care se țin cu dinții de orgasmele lor cosmice (în absența celor cu sloboz), nu-s numai poponauți, ci și eunuci. Combinație letală, în sensul de anduranță. Ar putea duce la ceas de noapte cu poştalionul un batalion întreg. Adevărate găuri negre. 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 16, 2019 De thai street food zici? Nu-i rea ideea. Scap de Gomoku, din păcate nu şi de contele Mîşchinuitul. Ăla e un prădător versatil care se adaptează repede la orice situație, un cameleon care de câte ori se ușurează în nadragi, are impresia că și-a schimbat și culoarea. Adoră mâncarea spicy şi e uns cu toate alifiile (la bucepşi). Dar să nu mai divagăm de la subiectul principal, zic :))) Sărmanii ăștia care se țin cu dinții de orgasmele lor cosmice (în absența celor cu sloboz), nu-s numai poponauți, ci și eunuci. Combinație letală, în sensul de anduranță. Ar putea duce la ceas de noapte cu poştalionul un batalion întreg. Adevărate găuri negre. Nu prea am citit topicul asta.Sa înțeleg ca sunt multi care au orgasme anale?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 N-am ce sa fac ...mie imi place sa-l injur de ma-sa =)):) Deci tu esti unul dintre initiatorii modei... :laugh2Eu rad acum, dar ma intristeaza fiecare injuratura de genul asta, nu trebuie sa fie adresata mie.Pe Pisi il doare la carici, deci continuare placuta! ;)
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 :) Deci tu esti unul dintre initiatorii modei... :laugh2Eu rad acum, dar ma intristeaza fiecare injuratura de genul asta, nu trebuie sa fie adresata mie.Pe Pisi il doare la carici, deci continuare placuta! ;)Coana, esti cam zen de o perioada. Cum asha? 1 1
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 16, 2019 Toti vor puteri dar acolo nu se ajunge decat pe calea arata de Iisus.El a zis ca I s-a dat toata puterea dar dupa rastignire si inviereFara Golgota in zadar cautati sa va umpleti de puteri adevarate.Doar puterile negative nalucitoare halucinante paguboase si mincinoase cum vezi la ani poti dobandi pe alta cale decat a crucii.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2019 Coana, esti cam zen de o perioada. Cum asha? Sunt pe tratament antidepresiv, functioneaza. Am facut in cateva zile cat nu am facut in 2 ani si mi-am propus in alte 2 zile sa termin si restul...Apoi vad in ce parte ma orientez. ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2019 Toti vor puteri dar acolo nu se ajunge decat pe calea arata de Iisus.El a zis ca I s-a dat toata puterea dar dupa rastignire si inviereFara Golgota in zadar cautati sa va umpleti de puteri adevarate.Doar puterile negative nalucitoare halucinante paguboase si mincinoase cum vezi la ani poti dobandi pe alta cale decat a crucii. Spiritualitatea nu tine de religie, religia te face sa te rogi, iar spiritualitatea independenta te ajuta mult mai mult.Pe la inceputuri ma rugam, numai nenorociri primeam, mi-a trecut. :hug1
Postări Recomandate