el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Micționezi pe mata'.Gresit, mictionez pe tarfa de ma-ta si pe chelia ta.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 18, 2019 Gresit, mictionez pe tarfa de ma-ta si pe chelia ta.Greșit, pe mata'! 1 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Greșit, pe mata'!Repet, in mod negresit, pe ma-ta, care a fost o tarfa.Si pe chelia ta.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 18, 2019 Repet, in mod negresit, pe ma-ta, care a fost o tarfa.Si pe chelia ta.Ești din ce în ce mai penibil. Mă piș pe mata'. 1 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Ești din ce în ce mai penibil.Mă piș pe mata'.Repet, in mod negresit, pe ma-ta, care a fost o tarfa.Si pe chelia ta.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Repet, in mod negresit, pe ma-ta, care a fost o tarfa.Si pe chelia ta. Circarule, "mata'" este prescurtat de la "matale", nu "ma-ta"!'Mi-as ceva in inteligenta ta!Ti-ai batut joc si de topicul asta! :slap2
legitpare Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Circarule, "mata'" este prescurtat de la "matale", nu "ma-ta"!'Mi-as ceva in inteligenta ta!Ti-ai batut joc si de topicul asta! :slap2Baleno ce faci nu ma banezi o data?A stai nu esti moderatoare
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Baleno ce faci nu ma banezi o data?A stai nu esti moderatoare Nu-mi pierd timpul sa vad ce face fiecare, nu te mai baga in seama neintrebat.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Circarule, "mata'" este prescurtat de la "matale", nu "ma-ta"!'Mi-as ceva in inteligenta ta!Ti-ai batut joc si de topicul asta! :slap2 E deja o obraznicie fara de margini si o samavolnicie fara seaman sa tot insisti ca '' mata' '', tinand cont mai ales de la cine vine aceasta forma de exprimare, este doar o prescurtare de la matale si nu o injuratura mascata de mama.Voi doi, tu si iubirea ta, @picon, clar, ca nu trolati, precum altii, voi sunteti chiar convinsi in actiunile, pe care le intreprindeti in haznaua aceasta. Exemplul cel mai elocvent, ati canonizat-o fortat pe biata aia, care a decedat in urma unei boli teribile, ati stat de paza pe topicul ei, ati luat lumina de la ea, v-ati spalat pacatele, apoi ati trecut la amenintari cu bataia si injurii la adresa lui @vistantric.Exact, cum fac babele, care te spurca in toate felurile, apoi sunt evlavioase in fata unei icoane cu Arsenie Boca. In loc sa-ti vezi de Seroxatul, Venlafaxina, Lorazepamu sau pe ce te-o pus doctoru' ala incompetent.
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 18, 2019 Mata Hari cum se scrie? :blushing2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 E deja o obraznicie fara de margini si o samavolnicie fara seaman sa tot insisti ca '' mata' '', tinand cont mai ales de la cine vine aceasta forma de exprimare, este doar o prescurtare de la matale si nu o injuratura mascata de mama.Voi doi, tu si iubirea ta, @picon, clar, ca nu trolati, precum altii, voi sunteti chiar convinsi in actiunile, pe care le intreprindeti in haznaua aceasta. Exemplul cel mai elocvent, ati canonizat-o fortat pe biata aia, care a decedat in urma unei boli teribile, ati stat de paza pe topicul ei, ati luat lumina de la ea, v-ati spalat pacatele, apoi ati trecut la amenintari cu bataia si injurii la adresa lui @vistantric.Exact, cum fac babele, care te spurca in toate felurile, apoi sunt evlavioase in fata unei icoane cu Arsenie Boca. In loc sa-ti vezi de Seroxatul, Venlafaxina, Lorazepamu sau pe ce te-o pus doctoru' ala incompetent. Nu te mai obosi, latratul tau trece pe langa mine si nu o sa vorbesc de mata sau ma-ta.Fata de Cassy m-am revansat chiar inainte de... apropos de simturi, am simtit ceva grav, desi parea vesela...Cosmarul tantric mi se tot baga pe gat de nu mai stiam cum sa mai scap de ea, nu o transforma in victima.Iar denumirile alea poate sunt bune pentru tine, eu am altceva in reteta si chiar functioneaza.Pisi te bana la cateva postari, acum esti unul din principalii iniatiatori de trafic in "haznaua aceasta" pentru ca esti inca un rahat!Lasa nasul ala mai jos ca nu ma impresionezi.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Ti-a dat placebo, nebuno, nici un preparat antidepresiv nu incepe sa-si arate efectele mai devreme de 3 saptamani. Chestia e ca tu nu esti depresiva, diagnosticul e doar un surogat pentru faptul ca esti o lenesa, care isi inchipuie, ca societatea ii datoreaza ceva. Cat despre restul, mai bine nu comenta, iar angajatorului tau, adminsarmala, poti sa-i transmiti, ca ma pis pe el.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Ti-a dat placebo, nebuno, nici un preparat antidepresiv nu incepe sa-si arate efectele mai devreme de 3 saptamani. Chestia e ca tu nu esti depresiva, diagnosticul e doar un surogat pentru faptul ca esti o lenesa, care isi inchipuie, ca societatea ii datoreaza ceva. Cat despre restul, mai bine nu comenta, iar angajatorului tau, adminsarmala, poti sa-i transmiti, ca ma pis pe el. Grea ti-e boala! :laugh2 :popeTratamentul il am peste 2 saptamani, curios ca stii amanunte de genul asta. :)Angajatorul meu, Pisi?!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2Hai, fa pasi ca ai gresit persoana de agasat. ;)
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Stiu, pentru ca am vazut pe National Geographic.Spre deosebire de tine, care isi inchipuie, ca stie psihiatrie/psihologie, dupa o noapte petrecuta in camasa de forta. Este evident, ca incerci cu disperare sa fii moderator, pentru ca esti o lenesa, ti s-ar potrivi de minune, stai acasa si veghezi forumul, mai tragi o dusca, plus de asta nu poti lucra cu alti oameni din cauza ca esti anxioasa. Eu nu o zic cu rautate, reconsidera diagnosticul.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Stiu, pentru ca am vazut pe National Geographic.Spre deosebire de tine, care isi inchipuie, ca stie psihiatrie/psihologie, dupa o noapte petrecuta in camasa de forta. Este evident, ca incerci cu disperare sa fii moderator, pentru ca esti o lenesa, ti s-ar potrivi de minune, stai acasa si veghezi forumul, mai tragi o dusca, plus de asta nu poti lucra cu alti oameni din cauza ca esti anxioasa. Eu nu o zic cu rautate, reconsidera diagnosticul. Bla, bla, bla... :slap2Diagnosticul tau: Delir.La urmatoarea nu mai raspund.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Claro que si
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Aprilie 18, 2019 Glosarul de termeni: Termenul DROGURI Definitie: orice substanta solida, lichida sau gazoasa indiferent cum administrata(injectie, pilula, capsula, dizolvata in lichid, trasa pe nas sau inspirata pe nas sau pe gura) care creeaza dependenta si careia ii este necesara o perioada de sevraj in conditiile in care biata fiinta umana prinsa in aceasta capcana incearca sa iasa. Observatie: in perioada de sevraj pacientul este foarte tulburat psihic are o dispozitie variabila de la usor irascibil pana la manifestari nebunesti.(In realitatea nevazuta orice drog este actiunea in plan fizic a unui demon si posesia bietei fiinte umane iar sevrajul este momentul cand demonul incepe sa dispere pentru ca este posibil sa fie exorcizat si se lupta inducand sarmanei victime stari nefaste cu scopul de a o intoarce inapoi la administrarea de droguri) Exemple: fumatul, administrarea de medicamente, heroina injectabila in vena, amfetaminele, cocaina care se trage pe nas, marihuana etc Poate parea uimitor pentru unii dar cel mai periculos drog este de departe fumatul iar medicamentele in alte tari se numesc sugestiv drugs si se gasesc la Drug Store sau drogherie ... Sfatul meu pt fiecare dintre voi: feriti-va cat puteti de orice fel de drog, feriti-va familiile, feriti-va prietenii si daca Doamne Fereste vreunul mai naucit a pasit pe aceasta panta abrupta spre nefericire si boala ajutati-l sa revina la normal ... Mult succes !
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Glosarul de termeni: Termenul DROGURI Definitie: orice substanta solida, lichida sau gazoasa indiferent cum administrata(injectie, pilula, capsula, dizolvata in lichid, trasa pe nas sau inspirata pe nas sau pe gura) care creeaza dependenta si careia ii este necesara o perioada de sevraj in conditiile in care biata fiinta umana prinsa in aceasta capcana incearca sa iasa. Observatie: in perioada de sevraj pacientul este foarte tulburat psihic are o dispozitie variabila de la usor irascibil pana la manifestari nebunesti.(In realitatea nevazuta orice drog este actiunea in plan fizic a unui demon si posesia bietei fiinte umane iar sevrajul este momentul cand demonul incepe sa dispere pentru ca este posibil sa fie exorcizat si se lupta inducand sarmanei victime stari nefaste cu scopul de a o intoarce inapoi la administrarea de droguri) Exemple: fumatul, administrarea de medicamente, heroina injectabila in vena, amfetaminele, cocaina care se trage pe nas, marihuana etc Poate parea uimitor pentru unii dar cel mai periculos drog este de departe fumatul iar medicamentele in alte tari se numesc sugestiv drugs si se gasesc la Drug Store sau drogherie ... Sfatul meu pt fiecare dintre voi: feriti-va cat puteti de orice fel de drog, feriti-va familiile, feriti-va prietenii si daca Doamne Fereste vreunul mai naucit a pasit pe aceasta panta abrupta spre nefericire si boala ajutati-l sa revina la normal ... Mult succes ! Recunosti public ca te-a futut amada cu dildoul in cur, DOAR ca sa nu ejaculezi? 3 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 18, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 18, 2019 Din contră...se ejaculează mai ușor așa, la intrare e chiar punctul G al bărbaților care pulseaza in timpul unei masturbări.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Din contră...se ejaculează mai ușor așa, la intrare e chiar punctul G al bărbaților care pulseaza in timpul unei masturbări. Dupa atatia ani de "meserie" nu stii ca punctul ala este prostata, iar pulsatul vine la orgasm, nu masturbare... :laugh2Cand barbatii vorbesc de punctul lor G, eu o vad ca feminizare proprie. Recunosti public ca te-a futut amada cu dildoul in cur, DOAR ca sa nu ejaculezi? Ai fi uimit cati mi-au ejaculat cu obiecte/ degete in fund... ;) 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 18, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 18, 2019 Dupa atatia ani de "meserie" nu stii ca punctul ala este prostata, iar pulsatul vine la orgasm, nu masturbare... :laugh2Cand barbatii vorbesc de punctul lor G, eu o vad ca feminizare proprie. Ai fi uimit cati mi-au ejaculat cu obiecte/ degete in fund... ;)Bine spus! 😀
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 18, 2019 Dupa atatia ani de "meserie" nu stii ca punctul ala este prostata, iar pulsatul vine la orgasm, nu masturbare... :laugh2Cand barbatii vorbesc de punctul lor G, eu o vad ca feminizare proprie. Ai fi uimit cati mi-au ejaculat cu obiecte/ degete in fund... ;)Pe rebordul capului pulii in partea superioara este o mica proeminenta unde sunt f sensibil , ca un lindic sau punct G sa spunem care dc e stiimulat produce ej.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2019 Pe rebordul capului pulii in partea superioara este o mica proeminenta unde sunt f sensibil , ca un lindic sau punct G sa spunem care dc e stiimulat produce ej. Deci poate sa-ti suga doar capul. ;) :laugh2Daca erai circumcis tineai mai mult. :hug1 2
demass2 Reputație: 88 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 Bea un pahar de vin rosu inainte de futai cu 10 minute si imi zici dupa cum a fost
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 19, 2019 Deci poate sa-ti suga doar capul. ;) :laugh2Daca erai circumcis tineai mai mult. :hug1Da poate actiona doar pe cap dar sa depaseasca rebordul luiSunt circumcis de aia tin mult ;-) si de aia e bine sa stie unde G ul ca sa aiba succes
Postări Recomandate