Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 12, 2019 Postat Mai 12, 2019 Ba daaa... limbi, bomboane si banii aferenti... Dar daca madam karma e exacta, cum si cine o sa-mi suga pwla??? Fac operatie de schimbare de sex??se cheamă secs oral. Ai dat, ai primit. Dacă o fo bun, karma te-a răsplătit, boNboane și bistari. 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 12, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 12, 2019 Daca barbatii respectivi au pierdut samanta prin devitalizarea specifica ejacularii atunci esti partasa la pacatul desfranarii ... karma este de oboseala si boala(cel mai probabil ti-ai apropiat sau complicat menopauza)Daca nu a existat iubire pacatul este curvia si rasplata: nu vei primi iubire cand vei avea nevoie.Ce ai facut "bine" - ai implinit vointa egotica a unor fiinte e posibil ca si altii sa implineasca vointa ta egotica ... Cam asa arata schema ... Ai multe de invatat, iti doresc succes si daca vrei sfatul meu ori 1.te transformi in zeita aducatoare de fericire(faci doar vointa lui Dumnezeu in deplina puritate adica fara nici un pacat, trebuie sa iti dezvolti mult vointa, iubirea si discernamantul pentru o astfel de misiune)2.mergi pe calea omeneasca si nasti copii la fiecare ejaculare a barbatului tau3.abandonezi toate actiunile care contin desfranare si curvie si te dedici altor activitati ... ideal menirii tale ... Succes deplin !
faithful Reputație: 1 Postat Mai 12, 2019 Postat Mai 12, 2019 Ananda, sunt curios.... care-i treaba cu pacatul? Daca tu l-ai facut, de ce trebui sa plateasca altul? Mai ales daca in carte scrie sa nu pacatuiesti cu gandul, fapta sau cuvantul. Atata timp cat tu nu stii ca pacatuiesti, ala e tot un pacat si trebuie sa fie pedepsit ca atare? Asta vine ca aia cu "necunoasterea legii nu te scuteste de conscintele ei". Si de ce 7 ani?
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 12, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 12, 2019 Daca barbatii respectivi au pierdut samanta prin devitalizarea specifica ejacularii atunci esti partasa la pacatul desfranarii ... karma este de oboseala si boala(cel mai probabil ti-ai apropiat sau complicat menopauza)Daca nu a existat iubire pacatul este curvia si rasplata: nu vei primi iubire cand vei avea nevoie.Ce ai facut "bine" - ai implinit vointa egotica a unor fiinte e posibil ca si altii sa implineasca vointa ta egotica ... Cam asa arata schema ... Ai multe de invatat, iti doresc succes si daca vrei sfatul meu ori 1.te transformi in zeita aducatoare de fericire(faci doar vointa lui Dumnezeu in deplina puritate adica fara nici un pacat, trebuie sa iti dezvolti mult vointa, iubirea si discernamantul pentru o astfel de misiune)2.mergi pe calea omeneasca si nasti copii la fiecare ejaculare a barbatului tau3.abandonezi toate actiunile care contin desfranare si curvie si te dedici altor activitati ... ideal menirii tale ... Succes deplin ! 1. Pentru unii sunt deja "zeita" aducatoare de "fericire", macar pentru 30 de minute. 2. Fereasca al de sus sa fie asa, ca toate femeile n-ar naste, ar depune icre ca pestii😀😀. 3. De unde stii tu ca Dumnezeu nu vrea sa fiu curva? 4. Tu de ce te-ai dus la curve? Chiar daca esti seful continentilor si n-ai ejaculat, nu tot un pacat e? Nu inseamna si pentru tine desfrau?? Sau doar femeile sunt curve, barbatii care ne viziteaza cad saracii in ispita si n-au nici o vina!! 1
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 12, 2019 Tot conform adevarului meu nici macar nu va fi nici o judecata. Dumnezeu are o compasiune enorma fata de greutatile prin care treci tu ca simplu muritor prin urmare nu te va judeca pt ca in intelegerea Lui vede clar ca n-aveai cum sa faci fata vietii altfel decat asa cum ai facut-o prin urmare n-are de ce sa te judece, n-are de ce sa te invinovateasca. In plus are treburi mai importante de facut decat sa stea sa-i calculeze fiecaruia facutele si nefacutele. Pentru El esti ca un graunte de nisip, un nimic adica, crezi ca-si pierde El timpul cu tine si cu judecarea ta? Fii serios, nu suntem noi atat de importanti, suntem egali cu zero. Foarte adevarat asta spune si El dar cu o singura conditie de bun simt , sa nu judeci pe aproapele, dc incepi a osandi pe tine insuti te osandesti de fapt Era o pilda cu un calugar care desi fusese celmai lenes din obste la momentul mortii era foarte linistit si l-au intrebat cum asa ? ca doar stie si el ca nu s-a silit prea mult .A raspuns ca de cand a intrat in obste nua judecat pe nimeni si crede ca nici el nu va fi judecat. Dc poti face asta e ok , scapi :-)))majoritatea insa judecam la greu pe ceilalti
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 12, 2019 Ba daaa... limbi, bomboane si banii aferenti... Dar daca madam karma e exacta, cum si cine o sa-mi suga pwla??? Fac operatie de schimbare de sex??deci karma exacta la tine ar fi : supt pl = limbi + bomboane + bani + supt pl
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 12, 2019 Bai tompsone protia ta e colosala este dar prostia ta nu numai ca e incomparabil mai mare dar tu o si iubesti si o sporesti in fudulia ta lucrurile sunt simple: Sa enunte decalogul sau lista cu pacate poate oricine e simplu dar sa le faca nu pot decat cei ce au putere iar aia se ia de la Cel ce are si nu oricum ci asa cum trebuie daca ejaculezi esti pacatos - cu pacatul desfranarii daca nu, nudaca nu iubesti si ai relatii sexuale esti pacatos - cu pacatul curvieiSi de unde ai tu iubire cu adevarat ? De unde stii ca e dragoste si nu altceva un fals o vrajeala cu evident e cazul tau ? Iubirea vine de la persoana care este Iubire , este o energie pe care sufletul omului are posibilitatea sa o primeasca daca vrea si o cere , o lucreaza. Iar prezenta ei este lamurita din fapte daca e in adevar atunci intreaga lume se bucura de faptele bune ale omului respectiv care au intotdeauna forma de jertfa se sine. Tu din moment ce ocarasti si defaimi ca un imbecil obraznic pe cei care au dovedit in fapta ca au iubire e clar ca nu o ai. De atunci am stiut ca esti un gunoi infect de cand ai inceput a scuipa pe invataturile oamenilor care au facut ceva bun pentru ceilalti. daca gura ta este ca o ghena - esti pacatos cu pacatul vorbirii de rau, calomniei, barfei, defaimarii sau pentru ca invoci realitati sau fiinte maleficedaca nu iti mai ajunge(orice) - atunci esti in pacatul lacomieidaca traiesti comod si nu faci mai nimic toata ziua - esti pacatos cu pacatul lenei si tot asa ... ca la matematica - clar nu e ca la filosofie - poate fi si asa si total opus decat pentru cei care deocamdata nu au discernamant ... si confunda binele cu raul fiind deocamdata o varza in capul lor ... Va doresc tuturor discernamant exemplar si claritate mereu !
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 12, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 12, 2019 Foarte adevarat asta spune si El dar cu o singura conditie de bun simt , sa nu judeci pe aproapele, dc incepi a osandi pe tine insuti te osandesti de fapt Era o pilda cu un calugar care desi fusese celmai lenes din obste la momentul mortii era foarte linistit si l-au intrebat cum asa ? ca doar stie si el ca nu s-a silit prea mult .A raspuns ca de cand a intrat in obste nua judecat pe nimeni si crede ca nici el nu va fi judecat. Dc poti face asta e ok , scapi :-)))majoritatea insa judecam la greu pe ceilaltiDa, asta-i o prostie imensa, sa-I judeci pe alții sau pe tine însuți.
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 12, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 12, 2019 1. Pentru unii sunt deja "zeita" aducatoare de "fericire", macar pentru 30 de minute. 2. Fereasca al de sus sa fie asa, ca toate femeile n-ar naste, ar depune icre ca pestii😀😀. 3. De unde stii tu ca Dumnezeu nu vrea sa fiu curva? 4. Tu de ce te-ai dus la curve? Chiar daca esti seful continentilor si n-ai ejaculat, nu tot un pacat e? Nu inseamna si pentru tine desfrau?? Sau doar femeile sunt curve, barbatii care ne viziteaza cad saracii in ispita si n-au nici o vina!!Nu există păcat, exista doar pierdere de energie. Când pierzi energia pt tine ca om viata va fi mai grea. Atata tot. N-are Dumnezeu nici o problema cu ceea ce face sau nu face fiecare. 1
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 12, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 12, 2019 Tare chestia cu karma asta... cum o sa ajung in locul celor care au primit etc... azi 3 persoane au primit sex oral de la mine, sunt curioasa cum o sa fie daca ei vor trebui sa-mi suga ce n-am in dotare😀😀Păi ei o sa-ți linga. Dacă vrei bineînțeles.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2019 Mos Piki lasa puritanismul ca Dumnezeu nu e puritanasa se mirau ca uite cum lasa o curva sa-i sarute picioareleSa stii ca cei mai recptivi pacatosi ca L-au urmat au fost curvarii si curvele iar cei mai putin receptivi , hotii , zgarcitii , avarii , tradatorii , politicienii si capii Bisericii. ( cred ca ii recunostii si in tabloul zilelor noastre ) Prima sau a 2 -a care L-a atins dupa inviere era o fosta prostituataDe Dumnezeu de rugaciune nu trebuie sa desparti orice ai face , sex sau altcevaSi femei si sex dc vrei tot de la El primestiE o conceptie gresita ca diavolul da sex . Fix pix , diavolu nu da nimic bun , minte ca da sex dar iti ia de faptCu samarineanca aia un fel de tigani petru evrei care avusese 5 barbati si era in concubinaj vorbea de aproape spre mirarea tuturorSa nu se inteleaga ca incurajeaza pactul curviei , nu dar se iarta mai usor cum spun sf parinti pentru ca vine prin fireE grav doar cand uiti a spui o ruga de iertare si incepi sa crezi ca e dragoste sau amor ca nu e pacat , atunci da ai o problema , devii nesimtit netrbnic cum vezi la aniNu e voba de puritanism, e vorba de "nuca în perete". Ceea-ce spui tu referitor la Maria-Magdalena ș.a.m.d. sunt poate legende, sau poate nu, dar, ca fapt divers, nu poți merge la curve, nu te poți lăuda cu pula ta cea mare și să faci apologia creștinismului, ortodoxiei, mântuire, rugăciuni și toate alea. Tu ori nu cunoști esența, ori interpretezi tu cum îți convine, adică te minți singur. Esti credincios, dar și curvar și încerci să-ți dai singur argumente care să te facă să ai conștiința împăcată. Asta e doar ipocrizie, fără supărare!Nu știu de unde ai scos-o pe aia că se iartă mai ușor preacurvia, dar spre știința ta, popii nu te spovedesc/împărtășesc dacă trăiești cu o femeie/bărbat- de la caz la caz, dacă nu ești căsătorit, chiar dacă acea persoană e singura din viața ta și nu mergi din floare în floare. 1 3
faithful Reputație: 1 Postat Mai 12, 2019 Postat Mai 12, 2019 ... popii mai spovedesc si curvele care-i mai cauta-n pula pe clienti. Ele, insa, au trecere si se izbavesc repede stiind totusi ca ceea ce fac este gresit si nu le intra in atributii.Vina nu le apartine lor atat de mult, ci mai mult parintilor, care in loc sa le invete sa nu se bage in ciorba altora, ei le incurajeaza.De altfel, nu stiu cum de ajung sa se mire unii cand vad ca relatia curva - client este deseori una scurta, frumoasa pe alocuri, dar in mare parte mizerabila. Eu nu neg faptul ca mai sunt si clienti nebuni, dar cert e faptul ca unele curve au curiozitati. As spune ca in proportie de minim 95%, ele de multe ori nu sunt cu capul pe umeri, ori de la bautura, ori de la altceva.Nu numai ca nu gandesc clar, dar sunt si proaste, pentru ca uneori trebuie sa (le) treaca clientul de atate ori pe langa ele, incat sa realizeze ca au gresit programarea.Imi inchipui ca si in mintea lor exista o farama de constiinta, ca altfel clientii si-ar pierde din simpatia pe care le-o poarta. Ei stiind ca si curvele sunt confuze, uneori cu lunile, alteori cu anii, aleg totusi sa le ierte, gandindu-se si spunandu-si incontinuu ca vina e a parintilor, care intre timp s-au screlozat si au dat in mintea copiilor.Astfel, din parinti nebuni, ies curve nebune, care innebunesc la randul lor pe altii. Cei mai cu frica de Dumnezeu se resemneaza, ajungand sa vada ca oricat se spovedesc curvele, ele a doua zi, o vor lua de la capat.Toate aceste curiozitati cu privire la client nu se concretizeaza insa pentru curve, ci ajung subiect de barfa pentru cei care le-au crescut. Printre crapaturi, altii zaresc agoniseala de-o viata si se intreaba cum, atunci cand le ai mai pe toate, tot ce-ti mai ramane e sa despici firu-n patru si sa-i citesti altuia-n cafea.La curve le trec prin mana mult prea multi clienti, insa la clienti mult prea putine curve. Astfel, unii clienti aleg sa pastreze vie, in suflet, memoria curvelor care le-au furat mintile, printre altele.Parca avea si forumul un Parinte. Nu face el exorcizari si la astia care au draci pe ei de-i cauta pe altii (la propriu cu sens dublu primar - secundar, dar si la figurat) ca sa le dea si lor?Ne mai intrebam de ce prefera omul mucenici, decat doamne si lozinci?
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 12, 2019 Nu există păcat, exista doar pierdere de energie. Când pierzi energia pt tine ca om viata va fi mai grea. Atata tot. N-are Dumnezeu nici o problema cu ceea ce face sau nu face fiecare.e sii asta un mod de a priivi lucrurilecand versi cafeaua nu zici ca e pacat de ea ?
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 12, 2019 Nu e voba de puritanism, e vorba de "nuca în perete".Ceea-ce spui tu referitor la Maria-Magdalena ș.a.m.d. sunt poate legende, sau poate nu, dar, ca fapt divers, nu poți merge la curve, nu te poți lăuda cu pula ta cea mare și să faci apologia creștinismului, ortodoxiei, mântuire, rugăciuni și toate alea. Tu ori nu cunoști esența, ori interpretezi tu cum îți convine, adică te minți singur. Esti credincios, dar și curvar și încerci să-ți dai singur argumente care să te facă să ai conștiința împăcată. Asta e doar ipocrizie, fără supărare!Nu știu de unde ai scos-o pe aia că se iartă mai ușor preacurvia, dar spre știința ta, popii nu te spovedesc/împărtășesc dacă trăiești cu o femeie/bărbat- de la caz la caz, dacă nu ești căsătorit, chiar dacă acea persoană e singura din viața ta și nu mergi din floare în floare.poti sa spui ca nu sunt vrednic sa predic de astea si nici nu o fac tocmai, ca nu e vreun forum ortodox pe aici unde eu ma dau invatator ci un forum de curvari un de ma consider curvar si spun ce cred si fac iar faptul ca sunt sincer insemna sigur ca nu sunt macar ipocrit adica fals. Io nu invat pe nimeni nimic e un tread de spiritualitate pe forum de curve unde ne spunem ce credm Care e problemaAsa sunt eu asta fac si asta credStai linistit nu ma impartasesc de cand merg la feteLa mine e clar ori curvie ori impartasanie amandoua neverNu m-am impartasit din data care o vezi la inscriere pe forum 2014SI cand o voi face nu voi mai fi aici , sigur
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 12, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 12, 2019 Ananda, sunt curios.... care-i treaba cu pacatul? Daca tu l-ai facut, de ce trebui sa plateasca altul? Mai ales daca in carte scrie sa nu pacatuiesti cu gandul, fapta sau cuvantul. Atata timp cat tu nu stii ca pacatuiesti, ala e tot un pacat si trebuie sa fie pedepsit ca atare? Asta vine ca aia cu "necunoasterea legii nu te scuteste de conscintele ei". Si de ce 7 ani? I-am zis pacat folosind denumirea crestineasca, daca pe cineva deranjeaza cuvantul puteti folosi in loc expresia: greseala aducatoare de suferinta. Niciodata nu plateste altul cand tu il faci ... legile universului sunt corecte ... Da, scrie corect in carte ... cand nu stii(la modul autentic adica nu ai auzit vreodata pe cineva spunand ca ar fi un pacat) ca pacatuiesti atunci intr-adevar esti intr-o mica masura absolvit ... din acest punct de vedere poti spune ca nu va ajut ... spunandu-va ce e pacat si ce nu(presupunand prin absurd ca nu v-a spus nimeni) :) va trebui sa suportati consecintele full :) De ce 7 ani ? explica toti ... cercetari anatomice arata ca dupa 7 ani toate celulele s-au innoit, 7 ani ia unei transformari in caracter sa se impregeze complet in ADN, nu ma bag in explicatiile ezoterice sau religioase pt ca nu are rost ... ideea de baza este ca despre acesti 7 ani pomenesc aproape toate stiintele care studiaza, corpul, mintea, psihicul sau evolutia spirituala a omului ... Pe scurt cand faci un pacat te autocondamni la suferinta ... e foarte inteligent sa eviti toate pacatele ...
faithful Reputație: 1 Postat Mai 12, 2019 Postat Mai 12, 2019 Are sens tot ce spui, si parca treaba cu celulele care se reinnoiesc la 7 ani o mai citisem pe undeva, deci, da. Tu ai fost cumva la dreapta tatalui, ca dupa avatar nu pari pamantesc ca alti useri de pe aici. Tu pari mai de credinta si mai sincer. Era unu tot mai credincios pe aici, dar nu stiu daca adera la aceeasi credinta.
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 12, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 12, 2019 @Eva 1. Pentru unii sunt deja "zeita" aducatoare de "fericire", macar pentru 30 de minute. Fii foarte obiectiva ... fara sa ne imaginam, fara sa fabulam ... tu ai niste clienti prinsi in patima sexului animalic - acestia traiesc o excitare animalica si apoi se devitalizeaza prin ejaculare(mica moarte) apoi sunt tristi, obositi si pleaca rusinati ... asta e actiunea unei zeite ?! Hai sa o luam mai de la inceput... ce este aia o zeita(dupa parerea ta)? 2. Fereasca al de sus sa fie asa, ca toate femeile n-ar naste, ar depune icre ca pestii. Scopul ejacularii este NUMAI procreerea, nu exista un alt scop ... aceasta energie materializata in acest fel daca nu este folosita intr-un cuplu in care exista iubire reciproca pentru aducerea pe aceasta lume a unui bebelus sanatos reprezinta o pierdere regretabila si inutila ... 3. De unde stii tu ca Dumnezeu nu vrea sa fiu curva? Se vede ca nu vorbesti deloc cu Dumnezeu ... ar trebui sa vorbesti ... este Tatal tau. 4. Tu de ce te-ai dus la curve? Eu nu privesc in acest mod ... am ales sa ofer aceasta initiere(sa le arat ca se poate ca barbatul sa nu se devitalizeze printr-un contact amoros tuturor fetelor care prezinta inteligenta si un pic de iubire) am ales dintre aproximativ 100 de fete la care am fost si doar am purtat o mica discutie 5 pe care le-am vizitat doar intr-o anumita perioada, doar la una din ele am revenit si doar de vreo 3 ori ... In plus inainte de aceasta la inceput cautare si apoi vizitare am daruit toate consecintele acestor intalniri-initieri lui Dumnezeu si doar daca el a acceptat am continuat ... apoi am realizat 7 binecuvantari si apoi am mers la intalnirea cu respectivele fete. Chiar daca esti seful continentilor si n-ai ejaculat, nu tot un pacat e? Nu sunt seful continentilor , pacat este daca desfranezi tu sau desfraneaza ea sau daca macar unul nu iubeste nici macar un pic ... Nu inseamna si pentru tine desfrau?? Desfranarea inseamna sa pierzi energie sexuala ... aceasta este energia vietii este strans legata cu vitalitatea si este lasata de Dumnezeu doar pentru a crea viata ... Sau doar femeile sunt curve, Fii lucida- doar femeile care accepta relatii sexuale fara sa iubeasca sunt cazute deocamdata in pacatul curviei ... barbatii care ne viziteaza cad saracii in ispita si n-au nici o vina!! la barbati e la fel ... cei care nu iubesc deloc sunt si ei in pacatul curviei ... orice ocazie pe care o are orice fiinta umana de a iubi si o rateaza este o cauza de regret la finalul vietii iar la cei constienti chiar si din timpul vietii ... Iti doresc o intelegere clara urmata apoi de actiuni juste si corecte !
faithful Reputație: 1 Postat Mai 12, 2019 Postat Mai 12, 2019 Sunt multe forte negative care ma inconjuara si fiecare are o pista cu luminite si stegulete. E dificil, dat fiind faptul ca eu dau sa aterizez si in loc sa o fac unde vreau, s-nvart pistele prea des.
faithful Reputație: 1 Postat Mai 12, 2019 Postat Mai 12, 2019 barbatii care ne viziteaza cad saracii in ispita si n-au nici o vina!! la barbati e la fel ... cei care nu iubesc deloc sunt si ei in pacatul curviei ... orice ocazie pe care o are orice fiinta umana de a iubi si o rateaza este o cauza de regret la finalul vietii iar la cei constienti chiar si din timpul vietii ... Iti doresc o intelegere clara urmata apoi de actiuni juste si corecte ! + Este nevoie de iubire si pe langa de cate o escapada, pana sa inradacineaza iubirea, sau daca ea nu e puternica trebuie sa facem eforturi sa o reinnoim, altfel o putem pierde.
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 12, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 12, 2019 @ faithful - zici tu: Are sens tot ce spui, si parca treaba cu celulele care se reinnoiesc la 7 ani o mai citisem pe undeva, deci, da. Tu ai fost cumva la dreapta tatalui, ca dupa avatar nu pari pamantesc ca alti useri de pe aici. Tu pari mai de credinta si mai sincer. Era unu tot mai credincios pe aici, dar nu stiu daca adera la aceeasi credinta. Ma bucur ca intelegi, te rog sa pui si in practica si fara compromis, ai intuit un aspect interesant ... da inainte de aceasta incarnare am fost mult timp in anumite zone ale astralului superior cunoscute aici pe pamant ca raiuri insa nu sunt total desavarsit(doar cineva total desavarsit poate sta de-a dreapta Tatalui - adica poate avea acces permanent in imparatia lui Dumnezeu) o astfel de fiinta total desavarsita a fost Iisus de exemplu.
faithful Reputație: 1 Postat Mai 12, 2019 Postat Mai 12, 2019 Dragii mei, ananda ne spune ca pacatul este sa nu acorzi sansa oricarei oportunitati de a te face si de a ii face pe altii fericiti. Din pacate, si nu-i joc de cuvinte, lucrurile sunt deseori mai complicate deoarece ca oameni noi alergam dupa un ideal conceput din fragmente, adunate din diverse parti, dar care totusi nu alcatuiesc un intreg. Pe ala il formam noi, cu vointa si daruire in tot ceea ce facem. Eu zic ca si mersul la curve este o activitate, iar atata timp cat viata nu este centrata strict in jurul ei, iar in suflet nu-i golicune, atunci mai putem calca si pe poteca, ca altfel, trebuie sa o luam pe drumul drept, pavat.
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 12, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 12, 2019 Mai zici tu: Sunt multe forte negative care ma inconjuara si fiecare are o pista cu luminite si stegulete. E dificil, dat fiind faptul ca eu dau sa aterizez si in loc sa o fac unde vreau, s-nvart pistele prea des. Ai liber arbitru - foloseste-l intelept si vei fi foarte fericit.Evita cu maiestrie tot ce este rau sau inutil si vei fi numit un maestru al vietii ... Despre iubire asa cum mai spuneam: intr-un cuplu daca exista iubire reciproca la inceput si nici unul nu se opreste din a iubi continuu si nu exista desfranare la nici unul dintre ei iubirea creste continuu si fericirea in cuplu se tot amplfica si nu se termina niciodata(se merge numai in sus spre Dumnezeu) - relatia de cuplu este o extraordinara sansa de evolutie data atat barbatului cat si femeii - este o comoara de mare pret care trebuie pazita si apreciata si trebuie multumit cu recunostiinta zi de zi pentru ea. In acest context reprezinta o initiere interactiunea amoroasa pe care am avut-o cu toate femeile care m-au cunoscut - le-am aratat atat ca se poate cat si cum se face ... si sper ca ele sa retina si sa spuna, sa le arate si sa ii ajute sa reuseasca si barbatii pe care ii iubesc si sa spuna copiilor lor si astfel generatii intregi de continenti sexuali(barbati care isi stapanesc deplin toate energiile din fiintele lor) sa fie dupa noi ...
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 12, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 12, 2019 zici tu: Dragii mei, Ananda ne spune ca pacatul este sa nu acorzi sansa oricarei oportunitati de a te face si de a ii face pe altii fericiti. Nu, ci chiar opusul : sa alegi fiecare oportunitate de a te face fericit si de a-i face pe ceilalti care sunt pregatiti sa fie fericiti.Eu vorbesc chiar de fericire nu de surogate cum ar fi: distractia, consumul de droguri, pasiunile necontrolate animalice etc. - acestea sunt evident pacaleli si devieri de la calea omului spre fericire. Pacatul este sa faci lucrurile prost, inconstient sau ignorand anumite aspecte esentiale. Decat sa le faceti asa mai bine nu le faceti deloc acordand un timp studiului si reflectiei ... pentru ca modul in care actionati sa fie unul cat mai corect si cat mai aducator de fericire pentru toti. Mult succes !
faithful Reputație: 1 Postat Mai 12, 2019 Postat Mai 12, 2019 Da, cred ca fiecare intelege ce vrea prin fericire. Unii inteleg droguri, bautura, altii familie, calatorii, experiente, socializare cu diverse natii si culturi. Cred ca pentru a ajunge la stadiul in care te poti crede a fi fericit, trebuie mai intai sa gasesti un echilibru care sa-ti sustina stilul de viata pe termen lung, altfel fericirea nu se va concretiza. 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2019 poti sa spui ca nu sunt vrednic sa predic de astea si nici nu o fac tocmai, ca nu e vreun forum ortodox pe aici unde eu ma dau invatator ci un forum de curvari un de ma consider curvar si spun ce cred si fac iar faptul ca sunt sincer insemna sigur ca nu sunt macar ipocrit adica fals. Io nu invat pe nimeni nimic e un tread de spiritualitate pe forum de curve unde ne spunem ce credm Care e problemaAsa sunt eu asta fac si asta credStai linistit nu ma impartasesc de cand merg la feteLa mine e clar ori curvie ori impartasanie amandoua neverNu m-am impartasit din data care o vezi la inscriere pe forum 2014SI cand o voi face nu voi mai fi aici , sigurAștept să te pocăiești. 😄 1 3
Postări Recomandate