Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 5778
  • Oras:Timisoara
Postat

Aștept să te pocăiești.

Si eu .

Am sa ma rog si pentru voi

Postat

Si eu .

Sunt convins ca o s-o faci, dar intai trebuie sa-mi explici cum e cu ''am sa ma rog''

E cumva ''o sa ma rog''?. O banuiala imbecila.

Sa nu dai in mine, pentru ca sunt firav si pot sa inteleg ca poti sa te rogi in viitor la timpul trecut.

Nuante. Si lipsuri.

• Like 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si eu .

Mulțumim!
  • Like 2
  • Minus 3
Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Sunt convins ca o s-o faci, dar intai trebuie sa-mi explici cum e cu ''am sa ma rog''

E cumva ''o sa ma rog''?. O banuiala imbecila.

Sa nu dai in mine, pentru ca sunt firav si pot sa inteleg ca poti sa te rogi in viitor la timpul trecut.

Nuante. Si lipsuri.

In limba romana viitorul se mai poate forma din:

1) particula "o" invariabila + conjunctivul prezent al verbului de conjugat

Ex:eu o sa invat, tu o sa inveti, el/ea o sa invete, noi o sa invatam, voi o sa invatati, ei/ele o sa invete;

2) verbul "a avea" la indicativ prezent + conjunctivul prezent al verbului de conjugat

Ex:eu am sa invat, tu ai sa inveti, el/ea are sa invete, noi avem sa invatam, voi aveti sa invatati, ei/ele au sa invete;

3) formele verbale ale verbului "a vrea" prin caderea consoanei "v" + infinitivul verbului de conjugat

Ex:eu oi invata, tu ai invata, el/ea a invata, noi om invata, Voi ati invata, ei/ele or invata.

• Like 2
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

Bai tompsone protia ta e colosala lucrurile sunt simple:

daca ejaculezi esti pacatos - cu pacatul desfranarii daca nu, nu

daca nu iubesti si ai relatii sexuale esti pacatos - cu pacatul curviei

daca gura ta este ca o ghena - esti pacatos cu pacatul vorbirii de rau, calomniei, barfei, defaimarii sau pentru ca invoci realitati sau fiinte malefice

daca nu iti mai ajunge(orice) - atunci esti in pacatul lacomiei

daca traiesti comod si nu faci mai nimic toata ziua - esti pacatos cu pacatul lenei

si tot asa ... ca la matematica - clar

nu e ca la filosofie - poate fi si asa si total opus decat pentru cei care deocamdata nu au discernamant ... si confunda binele cu raul fiind deocamdata o varza in capul lor ...

Va doresc tuturor discernamant exemplar si claritate mereu !

si daca esti prea plin de tine (de dai pe-afara) si-i jignesti pe ceilalti ce pacat savarsesti?

• Like 4
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

si daca esti prea plin de tine (de dai pe-afara) si-i jignesti pe ceilalti ce pacat savarsesti?

Are voie. Așa e când atingi un anumit nivel de excelență. A atins-o și pă Nirvana. Cred c-a și futut-o. Fără continență.

• Like 3
Postat

Daca ma jigneste pe mine nu e asa grav ca desi sunt mult peste el ca spiritualitate tot un biet curvar sunt

Dar cand oameni alesi parga firii omenesti cum erau sfintii apostoli sau sfintii parinti ai Bisericii spun unele lucruri iar el vine cu fudulie  si le anuleaza scuipa ca un labagiu bolnav atunci normal ca eu cu mila si compasiune o sa ma pis pe el ca sa ii auresc haloul

Adica mai exact , apostolii la cina cea de taina unde intr-adevar se produce o transfigurare a firii de care tot vorbeste boul asta , arat un adanc de smerenie si se cred chiar tradatori , intreband oare sunt eu ? vine pula verde si-o lalea si ne invata ca sa nu cumva sa ne invinovatim sa ne credem prosti si alte kkt uri , ci sa fim capre raioase cu coada in sus k el. Toata  Filocalia pune accentul pe smerenie stiut fiind ca fara ea harul singura energie esentiala si transfiguratoare nu ramane in noi , iar gibonu ani are alta parere ca trebuie sa te fudulesti pana la nori

• Oras:Cluj Napoca
Postat

e sii asta un mod de a priivi lucrurile

cand versi cafeaua nu zici ca e pacat de ea ?

Păi de cafea e păcat, dar ăla e singurul gen de păcat care există. De fapt și de energie e păcat s-o pierzi ca singur Îți faci viata mai grea și ăsta e păcat.
  • Like 1
Postat

Păi de cafea e păcat, dar ăla e singurul gen de păcat care există. De fapt și de energie e păcat s-o pierzi ca singur Îți faci viata mai grea și ăsta e păcat.

Asa si cu sperma , e pacat sa o pierdem , nu am contestat niciodata acest lucru , de fapt i-am dat dreptate pacaliciului ani de fiecare data cand a zis ceva corect

Postat

Asa si cu sperma , e pacat sa o pierdem , nu am contestat niciodata acest lucru , de fapt i-am dat dreptate pacaliciului ani de fiecare data cand a zis ceva corect

Stai sa vezi ceva interesant. Faptul de a pierde sperma este o pierdere de energie, dar dacă îți vine s-o pierzi dar tu te abții (faci un efort ca s-o tii in tine) e o pierdere și mai mare de energie.
  • Like 1
Postat

Eu cred că mai mare pierdere de energie e discuția pe topicul ăsta.

Părerea mea ...

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

@estrogen:

Stai sa vezi ceva interesant. Faptul de a pierde sperma este o pierdere de energie, dar dacă îți vine s-o pierzi dar tu te abții (faci un efort ca s-o tii in tine) e o pierdere și mai mare de energie.

Deloc adevarat ... poate fi o pierdere de energie in primele stadii cand poate te incordezi sau te incrancenezi tare necunoscand exercitiile dar nici atunci pe antrenament nu se pierde nici 10% din cat se pierde la o ejaculare full.Tu cred ca speculezi gresit pentru ca probabil nu ai mai pierdut demult si nu cunosti starea ... de asemenea nu cunosti starile penibile de aproape mort pe care le traiesc cei care ejaculeaza la rand ,,, eu le percep aurele cand ii intalnesc pe strada si imi fac cruce ...

Sa va fereasca Dumnezeu de asa prostie ... !

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Apropo de divina spermă, nu pierzi chiar nimic dacă te conectezi la plua pe care ți-o iubeşti şi ți-o divinizezi, cu botul , iar seva ce iese din ea la orgasm, dă-o ca pe Miorița din gură în gură la toți cei din tagma ta. Faci redistribuire de smacolină cu estrogena, cu agaricii plini de credință incontinentă de filofteia, faitfhful, andrewşka şi în special cu şarlatanul de anandha fox.

Veți fi one happy family.

Iubiți-vă, oameni buni.

Postat

La nivel fizic este sperma dar la nivel energetic este mult mai mult ... va invit sa nu faceti precum oamenii de stiinta care actioneaza precum copiii mici: ce se vede conteaza, ce nu se poate percepe prin simturi se poate ignora :)  - si mai au si pretentia ca sunt mari savanti si ca sfaturile lor ar trebui urmate :))))

De asemenea daca pe unii din voi ii busesc este pentru trezire pentru ca sunt in ultimele ceasuri si daca nu se trezesc acum infernurile ii pasc.

Daca te cearta Ananda e de rau ... mai bine zis de foarte rau ...

Multa intelepciune si iubire tuturor !

Postat

Apropo de divina spermă, nu pierzi chiar nimic dacă te conectezi la plua pe care ți-o iubeşti şi ți-o divinizezi, cu botul , iar seva ce iese din ea la orgasm, dă-o ca pe Miorița din gură în gură la toți cei din tagma ta. Faci redistribuire de smacolină cu estrogena, cu agaricii plini de credință incontinentă de filofteia, faitfhful, andrewşka şi în special cu şarlatanul de anandha fox.

Veți fi one happy family.

Iubiți-vă, oameni buni.

pai io tocmai asta combat bre divinizarea spermei si pulii

s-a trezit si mutulica

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Pt purificarea sufletului, e bine sa vă căcați zilnic la ora 14.00 fix.

• Like 1
Postat

@estrogen:

Deloc adevarat ... poate fi o pierdere de energie in primele stadii cand poate te incordezi sau te incrancenezi tare necunoscand exercitiile dar nici atunci pe antrenament nu se pierde nici 10% din cat se pierde la o ejaculare full.Tu cred ca speculezi gresit pentru ca probabil nu ai mai pierdut demult si nu cunosti starea ... de asemenea nu cunosti starile penibile de aproape mort pe care le traiesc cei care ejaculeaza la rand ,,, eu le percep aurele cand ii intalnesc pe strada si imi fac cruce ...

Sa va fereasca Dumnezeu de asa prostie ... !

Tu afirmi asta pt ca mintea ta este clar setată și nici nu-și mai dorește sa ejaculeze. Dar te asigur că pt un om a cărui dorința de a ejacula este foarte mare se creaza un conflict interior prin suprimarea ejacularii care consuma foarte multa energie, mult mai multă decât dacă ar ejacula. Din acest motiv este necesară o pregătire mentală mai întâi astfel încât mintea omului sa se opună total ejacularii, sa nu si-o mai doreasca deloc și abia apoi se poate trece la stoparea ejacularii fără consum de energie.
Postat

Practic reținerea spermei trebuie sa se facă fără nici un efort, de fapt nu ejacularea trebuie stopata ci dorința minții de a ejacula aia trebuie reglată și atunci nu mai este nici o pierdere ci doar câștig de energie.

• Like 2
Postat

Tu afirmi asta pt ca mintea ta este clar setată și nici nu-și mai dorește sa ejaculeze. Dar te asigur că pt un om a cărui dorința de a ejacula este foarte mare se creaza un conflict interior prin suprimarea ejacularii care consuma foarte multa energie, mult mai multă decât dacă ar ejacula. Din acest motiv este necesară o pregătire mentală mai întâi astfel încât mintea omului sa se opună total ejacularii, sa nu si-o mai doreasca deloc și abia apoi se poate trece la stoparea ejacularii fără consum de energie.

Din propria experienta iti zic,dinainte sa stiu ceva despre continenta sexuala:

De fiecare data cand ma abtineam ejacularii,in urmatoarele zile gandurile acestea dispareau iar universul parca incepea sa faca miracole pentru mine.Zilele urmatoare lucruri bune se intamplau,aveam noroc in orice ,prieteni cu care nu am vorbit mult timp incepeau sa ma contacteze, fosta prietena sa imi scrie.

Si cel mai esential lucru,aveam multa energie si increderea de sine era foarte mare.

Lucrurile astea le-am experimentat inainte sa stiu despre continenta,abstinenta sau redistribuire.

• Like 2
Postat

Practic reținerea spermei trebuie sa se facă fără nici un efort, de fapt nu ejacularea trebuie stopata ci dorința minții de a ejacula aia trebuie reglată și atunci nu mai este nici o pierdere ci doar câștig de energie.

Gandurile apar datorita faptului ca se aduna prea multa energie la nivelul chakrelor inferioare dupa cum spune Ananda.Deci acest lucru se poate rezolva prin redistribuire

Despre faptul ca pierzi energie cand cand te gandesti este posibil cauzat de faptul ca iti faci fantezii in mintea ta si acest lucru duce la cantitati mari de dopamina produsa.

Iar dupa ce te opresti te simti fara energie,epuizat ,nervos.

E la fel ca in cazul consumului de droguri,iti ofera ub spike de dopamina care te fac sa te simti foare high si dupa cazi in stari de depresie.

Am experimentat si eu lucrul acesta

• Like 2
Postat

Gandurile apar datorita faptului ca se aduna prea multa energie la nivelul chakrelor inferioare dupa cum spune Ananda.Deci acest lucru se poate rezolva prin redistribuire

Despre faptul ca pierzi energie cand cand te gandesti este posibil cauzat de faptul ca iti faci fantezii in mintea ta si acest lucru duce la cantitati mari de dopamina produsa.

Iar dupa ce te opresti te simti fara energie,epuizat ,nervos.

E la fel ca in cazul consumului de droguri,iti ofera ub spike de dopamina care te fac sa te simti foare high si dupa cazi in stari de depresie.

Am experimentat si eu lucrul acesta

Păi înseamnă ca tu deja ti-ai reglat mintea sa nu mai ejaculeze și evident corpul ascultă de minte fără sa mai genereze frustrari. Bravo.
Postat

Înseamnă că și-a regulat mintea.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

@Andrei

Gandurile apar datorita faptului ca se aduna prea multa energie la nivelul chakrelor inferioare dupa cum spune Ananda.Deci acest lucru se poate rezolva prin redistribuire - corelatie exceptionala

@estrogen

Dar te asigur că pt un om a cărui dorința de a ejacula este foarte mare se creaza un conflict interior prin suprimarea ejacularii care consuma foarte multa energie

Dorinta de a ejacula este ideea pe care o plaseaza demonul in mintea omului pentru a-l face sclav neputincios dar asta doar dupa ce omul a ejaculat de multe ori(a chemat demonul in aura lui), intr-adevar metaforic vorbind sa redistribui fara exercitii specifice foarte eficiente si sa desfaci si ghearele demonului care te tine de cap este foarte greu(iti trebuie o vointa foarte puternica) insa pentru cei inteligenti exista exercitiile de redistribuire cum foarte bine zicea si Andrei ...

Mult succes celor inteligenti in a iesi din mizeria planetara deocamdata(referitor la alegerile privind sexualitatea) !

• Like 1

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat

[quote name="ananda777" post="5622925" timestamp="15579367

Dorinta de a ejacula este ideea pe care o plaseaza demonul in mintea omului pentru a-l face sclav neputincios dar asta doar dupa ce omul a ejaculat de multe ori(a chemat demonul in aura lui), intr-adevar metaforic vorbind sa redistribui fara exercitii specifice foarte eficiente si sa desfaci si ghearele demonului care te tine de cap este foarte greu(iti trebuie o vointa foarte puternica) insa pentru cei inteligenti exista exercitiile de redistribuire cum foarte bine zicea si Andrei ...

Exersati si redistribuiti pana desfaceti ghearele demonului care va tine de cap😀😀

post-285560-0-29913000-1557937765_thumb.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...