Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat

Salut sunt super-bine ... lupt din greu cu prostia omeneasca(oamenii care se lasa pacaliti) si bineinteles cu acesti bizari illuminatti(oculta sau francmasooneria) care vor nici mai mult nici mai putin decat sfarsitul umanitatii(vezi agenda 21 si agenda 30) prin reducerea drastica a populatiei ...

Pai aici am o intrebare. Daca nu ejaculeaza barbatul cum facem copiii? Sunam un prieten sau ramane tipa insarcinata cu duhul sfant?
  • Oras:Palas
Postat

Salut sunt super-bine ... lupt din greu cu prostia omeneasca(oamenii care se lasa pacaliti) si bineinteles cu acesti bizari illuminatti(oculta sau francmasooneria) care vor nici mai mult nici mai putin decat sfarsitul umanitatii(vezi agenda 21 si agenda 30) prin reducerea drastica a populatiei ... din pacate cei de pe acest forum nu imi permit sa ma desfasor asa ca activez in alte parti ... pentru cei care vor sa mentinem legatura imi puteti scrie pe mail.

Sa fiti cat mai fericiti oriunde v-ati afla !

PS: Nu uitati continenta sexuala va poate schimba in extrordinar de bine viata asa cum nici nu va puteti imagina ! 

Sunt bune videoclipurile asa cum va spuneam lumea incepe sa se miste ... continenta e o arta a viitorului predata in prezent :)

Eu ejaculez in somn, cum pot evita chestia asta?

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator cocalar20
Postat

Eu ejaculez in somn, cum pot evita chestia asta?

Cine te pune sa dormi?
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut sunt super-bine ... lupt din greu cu prostia omeneasca(oamenii care se lasa pacaliti) si bineinteles cu acesti bizari illuminatti(oculta sau francmasooneria) care vor nici mai mult nici mai putin decat sfarsitul umanitatii(vezi agenda 21 si agenda 30) prin reducerea drastica a populatiei ... din pacate cei de pe acest forum nu imi permit sa ma desfasor asa ca activez in alte parti ... pentru cei care vor sa mentinem legatura imi puteti scrie pe mail.

Sa fiti cat mai fericiti oriunde v-ati afla !

PS: Nu uitati continenta sexuala va poate schimba in extrordinar de bine viata asa cum nici nu va puteti imagina !

Sunt bune videoclipurile asa cum va spuneam lumea incepe sa se miste ... continenta e o arta a viitorului predata in prezent :)

O curiozitate am:

Cum lupți cu prostia omenească?!

Ce metode folosești?

Ce modalitate ai?

Mă interesează ceva concret, exact, palpabil, exemple practice.

Dacă faci același lucru pe care îl faci și aici, doar că aici s-au săturat oamenii să te asculte repetând aceeași placă la infinit, respectiv, repeți continuu că nu e bine să ejaculăm, și tu interpretezi asta că "îți pun cei de pe forum piedică de la salvarea lumii" .......

Doar că spui în alt loc, altor oameni, fix același lucru, "nu vă mai dați drumu că e nasol" , și cataloghezi asta ca pe o salvare a lumii.....

Și te consideri erou/salvator....

Cred că e destul de greu totuși să lupți cu Illuminatti/ Francmasoneria.... din ce știu eu.... ăștia cam conduc lumea....

cam ce poți face tu?

Sper că nu urmează să îmi spui că dacă nu îți dai drumu și ții sperma în tine ... poți lupta cu Illuminatti

• Like 1
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

1.Evident cei care sunt continenti amoros nu au pb cu raceli, viroze ... eu personal ma imbolnavesc de asa ceva cel mai des o data la 7 ani ... 

legat de covid trebuie evitat fumatul si intarit mult sistemul imunitar ... se realizeaza foarte simplu ...

2.Continenta sexuala inseamna ca barbatul extrem de controlat prin puterea lui de autocontrol paranormala nu ejaculeaza decat cand vrea el(cand vrea sa faca un copil alaturi de sotia sau iubita lui de exemplu) altfel e o irosire de potential vital si creator.

3.Ejaculatul in somn(polutia nocturna) poate fi evitata permanent cu exercitiile de redistribuire de la pagina 7 de pe acest topic ... inainte de somn(mai ales lumanarea este foarte eficienta) iti recomand minim 10-15 minute in mai multe reprize daca nu poti dintr-o singura ridicare(esential e sa nu fortezi deloc)

4. Cum lupti cu prostia? Ma adaptez la felul de a fi al fiecaruia - unii invata daca le explici, altii daca citresc si cerceteaza ei, altii doar studiind cazurile practice(contraexemplele practice), altii pe fond religios, altii au prins incredere in mine fiind pacienti de-ai mei ... fiecare are metoda lui de a se trezi la realitate - alt lucru: salvarea nu are legatura directa cu continenta ci doar cu a te feri de anumite catastrofe care au venit sau care vor veni ... 

Sa fiti iubiti ! Sa iubiti nebuneste ! Sa fiti fericiti !

Vizitator cocalar20
Postat

2.Continenta sexuala inseamna ca barbatul extrem de controlat prin puterea lui de autocontrol paranormala nu ejaculeaza decat cand vrea el(cand vrea sa faca un copil alaturi de sotia sau iubita lui de exemplu) altfel e o irosire de potential vital si creator.

Pai si daca nu are sotie/prietena cum naiba isi mai face daca nu ejaculeaza? Sunteti un grup care ofera intalniri de genul? Ca asta cu abstinenta gen la mormoni merge doar daca vi si cu 2-3 fete care nu te cred nebun la creier.
Postat

O sa detalieaz doua dintre raspunsuri - care merita detaliate ... 

1. Despre polutia nocturna iti recomanda asa:

- sa nu mai mananci cu 4 ore inainte de somn

- sa faci incalzirea(exercitii de rotire, rasucire si pendulare a capului precum si exercitii de incalzire pentru coloana vertebrala)

- sa faci minim 10 minute postura continentei - fara sa fortezi ... daca nu poti sta intreaga durata cronometrezi cat ai stat si mai stai inca o data si chiar inca o data daca e nevoie ... daca nu poti face postura finala din cauza articulatiilor stai pe o perna sub fund

- sa faci minim 15 minute postura lumanarii cu aceleasi specificatii(nu fortezi deloc si faci executii coronometrate repetate)

- sa faci o relaxare scurta - tehnicile astea sunt explicate detaliat la pagina 7 a acestui topic

2.Salvarea lumii inseamna efectiv salvarea sufletelor, continenta sexuala tine de dezvoltarea sufletului care e altceva(acumularea de cunostiinte si experienta cu viteza).

Crezi sau nu, intelegi sau nu, constientizezi sau nu sufletele oamenilor sunt intr-un foarte mare pericol despre care vorbesc si apocalisele textelor sacre ale mai multor religii.

Sa detaliez ... daca faci tampenii mari - chiar cele mai mari sa zicem ca esti chiar un Hitler(unul din cele mai proaste personaje care a trait vreodata pe pamant din punct de vedere spiritual) - dupa ce pleci din lumea asta mergi in iadurile de jos suferi groaznic, apoi revii prin reincarnare suferi si aici groaznic apoi iar in iad si apoi iar aici ... mii si mii de ani(acestia sunt aceia batuti de soarta - cersetori, copii abuzati de mici, somalezi etc)

ei bine pericolul in care va aflati toti si chiar intreaga populatie de pe pamant este cu mult mai mare de atat ... exista niste spirite satanice conduse de asa zisul antihrist care vrea sa scoata in afara creatiei(deci in afara traseului sa zicem natural al sufletului) cat mai multe suflete intrupate acum pe pamant.Deci salvarea inseamna efectiv salvarea acelor suflete ...

Apoi acesti Illuminati despre care vorbesti sunt doar o gasca de inconstienti ahtiati dupa putere si control ... ei in sine nu sunt periculosi ... cine ii manevreaza e extrem de periculos ... acela este adevaratul dusman al umanitatii ... 

Traim intr-o vreme a eroilor(incep sa ii inteleg de ce au facut astia atatea filme cu super-eroi in vremurile in care traim este super nevoie de asa ceva).

Sa fiti si voi eroi planetari !  

Vizitator cocalar20
Postat

Eu chiar nu faceam misto cu intrebarea, cunosc oameni(si barbati si fete culmea) care au fost nenorociti cu chestii din astea scoase din contextul social la modul "stai tu virgin/vorgina ca iti da Dumnezeu". Le-a dat o muie 🤣

In plus chiar sunt curios, ok, inteleg barbatul trebuie sa faca asta, femeia ce trebuie sa faca?

Postat

@coca - nu suntem ... sau mai bine zis nu mai suntem ... avem alte probleme mai urgente ... dar daca vrei sincer sa inveti aceasta arta si sa evoluezi cu viteza iti stau la dispozitie sa te ajut ... e necesar sa mobilizezi vointa la maxim si sa iti impui o disciplina severa pana reusesti iar dupa ce reusesti vei fi foarte-foarte fericit(nici nu se poate descrie in cuvinte ce trairi poti avea in timpul fuziunilor amoroase cu iubire si continenta perfecta - felurite stari de extaz inaccesibile in orice alt mod cu exceptia unor meditatii transcedentale ale unor spiritualisti foarte avansati)

Succes deplin !

Postat

Vezi ca tu faci mari confuzii ... virginii merg pe calea abstinentei(nu angreneaza in nici un fel energia amoroasa), continentii fac altceva - angreneaza chiar mult mai mult decat ceilalti(cred ca pot spune de sute de ori mai mult decat ceilalti) energia amoroasa si apoi o eleveaza in fiinta lor nepierzand deloc energia vital-sexuala prin banala ejaculare ...

Iti sugerez sa citesti cu atentie si sa cauti termenii in dictionar daca nu ii stii sau sa intrebi ce inseamna ... esti cam confuz ...

Iti doresc discernamant ! 

Vizitator cocalar20
Postat

@coca - nu suntem ... sau mai bine zis nu mai suntem ... avem alte probleme mai urgente ... dar daca vrei sincer sa inveti aceasta arta si sa evoluezi cu viteza iti stau la dispozitie sa te ajut ... e necesar sa mobilizezi vointa la maxim si sa iti impui o disciplina severa pana reusesti iar dupa ce reusesti vei fi foarte-foarte fericit(nici nu se poate descrie in cuvinte ce trairi poti avea in timpul fuziunilor amoroase cu iubire si continenta perfecta - felurite stari de extaz inaccesibile in orice alt mod cu exceptia unor meditatii transcedentale ale unor spiritualisti foarte avansati)

Succes deplin !

Eu nu vreau pt ca nu e pt mine. Inteleg de unde vine ideea (din India o societate patriarhala in care femeia are zero drepturi si este supusa barbatului).

Vreau doar sa inteleg cum ai/ati adaptat tehnica la societatea occidentala spre exemplu: eu vreau dar iubita vrea sa se dea cu sperma pe fata(serios e tratament de makeup unele zic ca iti intinereste pielea, google it daca nu crezi).

Ok in conditiile astea eu nu ejaculez, ea se duce la vecinu, spre deosebire de India unde pot sa o bat sa se cace pe ea, la noi e cu cazier penal si pana la urma tot la vecinu ajunge.

Deci cum faceti sa aveti succes?

Postat

Problema pe care o ridici tu e simpla ... ii spui de ce practici asa ceva, ii explici ce avantaje exista ii spui ca asa esti tu si nu vei renunta la sa zicem asa obiceiurile tale.

Oricum femeia care face amor cu un continent in foarte rare cazuri se duce la vecinu ... si daca se duce e proasta tare ... e preferabila alta mai inteligenta ... daca pleaca la vecinu inseamna ca din cauza prostiei colosale sau a atasamentului fata de pierderea barbatului(atasamentul fata de obiceiul de a vlagui barbatii - un fel de vampirism neconstientizat) 

Mai degraba se intampla sa faca amor cu tine in fiecare zi cate 4-5 ore sau mai mult(mie mi s-a intamplat de mai multe ori) decat sa se duca la vecinu ... in plus daca ajungi continent amoros nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu vecinii ... o sa ai o virilitate foarte mare si o sa ai prea multe oferte de la femei ... femeile simt cine are vlaga si cine nu :)

Avantajele sunt multiple incearca si vei vedea.

In plus pentru ten exista foarte multe tratamente: cu aloe si miere, cu castravete, cu diferite combinatii de fructe, cu urina din post etc

Succes ! 

• Like 1
Vizitator cocalar20
Postat

Nu m-ai convins pt ca totul e despre ce sa faca barbatul si femeia vine ea ca exista multe femei care accepta stiluri dr viata alternativa. Exista stiluri de viata diferite nu neg existenta lor, dar nu vad nici un atac de femei pe calugarii ortodoxi nici aia budisti deci cam ciuciu femei interesate 🤣

Postat

Bre, Ananda tocmai insinuează că trebuie să se pişe una care ține post pe mecla mea?

Lasă-mă aşa netratat, Anado.

Numa' mască de scafandru n-aveam prin casă.

• Like 1
Postat

Problema pe care o ridici tu e simpla ... ii spui de ce practici asa ceva, ii explici ce avantaje exista ii spui ca asa esti tu si nu vei renunta la sa zicem asa obiceiurile tale.

Oricum femeia care face amor cu un continent in foarte rare cazuri se duce la vecinu ... si daca se duce e proasta tare ... e preferabila alta mai inteligenta ... daca pleaca la vecinu inseamna ca din cauza prostiei colosale sau a atasamentului fata de pierderea barbatului(atasamentul fata de obiceiul de a vlagui barbatii - un fel de vampirism neconstientizat) 

Mai degraba se intampla sa faca amor cu tine in fiecare zi cate 4-5 ore sau mai mult(mie mi s-a intamplat de mai multe ori) decat sa se duca la vecinu ... in plus daca ajungi continent amoros nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu vecinii ... o sa ai o virilitate foarte mare si o sa ai prea multe oferte de la femei ... femeile simt cine are vlaga si cine nu :)

Avantajele sunt multiple incearca si vei vedea.

In plus pentru ten exista foarte multe tratamente: cu aloe si miere, cu castravete, cu diferite combinatii de fructe, cu urina din post etc

Succes ! 

Se poate folosi urina de dimineata?

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bre, Ananda tocmai insinuează că trebuie să se pişe una care ține post pe mecla mea?

Lasă-mă aşa netratat, Anado.

Numa' mască de scafandru n-aveam prin casă.

Păi, hai să-l tratăm pe el, zic! Ținem și noi post o săptămână!
  • Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ma bag! De maine ma apuc de post

• Like 1
Postat

Pe guru Anada tre' să-l omorâm cu bunătatea din noi, pân' ne-nvață cum să futem câte cinci ore la rând.

După ce furăm meserie de el, da.

Mâncărică de cartofi, snițele din soia, bere la pet şi pă el.

• Like 1
Vizitator cocalar20
Postat

Pe guru Anada tre' să-l omorâm cu bunătatea din noi, pân' ne-nvață cum să futem câte cinci ore la rând.

După ce furăm meserie de el, da.

Mâncărică de cartofi, snițele din soia, bere la pet şi pă el.

Bah tu n-ai inteles. De futut futi 5 ore da nu femei.
Vizitator cocalar20
Postat

Plus ca de la exercitii imposibil sa n-o dai in ioghism si sa ajungi sa ti-o sugi singur fara efort. Combina asta cu lipsa de femei interesate de ciudati si fa culculul ce faci 5 ore la rand. Nu stiu daca merita.

Vizitator cocalar20
Postat

Asta ca sa nu mai zic de aspectele astea marunte din realitatea materiala decadenta, gen, ce pula mea te faci daca prietena are job, 5 ore pe zi futai, 10 ore la job, cand pula mea mai gateste de post?

Postat

Bah tu n-ai inteles. De futut futi 5 ore da nu femei.

Plm, îs tontee. Mereu am zis-o.

Asta ca sa nu mai zic de aspectele astea marunte din realitatea materiala decadenta, gen, ce pula mea te faci daca prietena are job, 5 ore pe zi futai, 10 ore la job, cand pula mea mai gateste de post?

Măcar să-şi pună curul şi ea curul pă masa din bucătărie?

Ca gest de bun-simt, aşa.

Vizitator cocalar20
Postat

Măcar să-ÅŸi pună curul ÅŸi ea curul pă masa din bucătărie?

Ca gest de bun-simt, aÅŸa.

Nu stiu ce sa zic...sincer strangeam bani de ÅŸlapi sa imi dau si eu drumu in 40 de secunde...da acuma dupa ce am citit postul asta cu 5 ore sunt confuz...

O vorba din batrani zice ca onania salveaza Romania, dar eu cum pot salva lumea? 🤔

Postat

eu cum pot salva lumea? 🤔

Nu ÅŸtiu dacă mai există speranță pentru lumea asta, dar hei, măcar există pentru ten.

Uitați cum o să fac eu asta.

Mă piÅŸ în palmă, mă clătesc bine pe meclă ÅŸi pă urmă mă bag la nani, cu felii de castraveți pă ochi.

De tare ce-o să radiez când mă trezesc, cred c-o să-i trimit o poză Amadei, ca să nu mai doarmă vreo trei zile.

Mulțumesc Ananda!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...