ananda777 Reputație: 245 Postat August 25, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat August 25, 2020 Iti spun din experienta ca ambele au energie vital-sexuala mica ... Dintr-un ochi iti spun ca prima fata pe care mi-ai aratat-o are vitalitate de vreo 3ore 3 ore si jumate iar a doua cam de maxim o ora - cam atat ar dura actul amoros mediu daca aceste fete mi-ar fi iubite ... Eu vorbesc de fete mai mari energetic ... exemplu: mal malloy cand era mai subtirica ... cam cand facea primele filme Succes in intelegere ! Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Scuze ca spun asta dar asta e adevarul.Femeile de care vorbesti sunt balene disperate ca nu le fute nici dracu.Si daca nu ar avea 90 de kile, 1.80 pt o tipa o califica la statutul de iapa.Unde dracu e feminitatea ? Bre, iapă nu-i clasificarea corectă, pentru un singur motiv. Două puncte. Caii sunt (aproape) fără excepție mai mari decât iepele, regulă valabilă în tot regnul animal. Totuşi, dacă vreodată te loveşti de vreo domnişoară mai mare decât tine, poți s-o iei cu ''vulturica, şoimica vieții mele'', pentru că doar în cazul păsărilor răpitoare, femelele sunt mult mai mari decât masculii şi nici pulea nu poate să explice de ce. Ananda poate să învețe uliii porumbari să se fută câte cinci ore. Asta contează. 1 Link spre comentariu
omulcultivat Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Iti spun din experienta ca ambele au energie vital-sexuala mica ... Dintr-un ochi iti spun ca prima fata pe care mi-ai aratat-o are vitalitate de vreo 3ore 3 ore si jumate iar a doua cam de maxim o ora - cam atat ar dura actul amoros mediu daca aceste fete mi-ar fi iubite ... Eu vorbesc de fete mai mari energetic ... exemplu: mal malloy cand era mai subtirica ... cam cand facea primele filme Succes in intelegere !ala care ti-a de-banat contul este mai prajit decat tine :X Link spre comentariu
pulcher Reputație: 2650 Postat August 25, 2020 Oras:Palas Oras:Palas Partajează Postat August 25, 2020 Bre, iapă nu-i clasificarea corectă, pentru un singur motiv. Două puncte. Caii sunt (aproape) fără excepție mai mari decât iepele, regulă valabilă în tot regnul animal. Totuşi, dacă vreodată te loveşti de vreo domnişoară mai mare decât tine, poți s-o iei cu ''vulturica, şoimica vieții mele'', pentru că doar în cazul păsărilor răpitoare, femelele sunt mult mai mari decât masculii şi nici pulea nu poate să explice de ce. Ananda poate să învețe uliii porumbari să se fută câte cinci ore. Asta contează.In regnul animal femelele sunt mai mari ca masculii, la vertebrate masculul e mai mare de obicei, in special la mamifere si pasari, dar la nevertebrate, care constituie cam 99,9% dintre animale, femela e mai mare. 3 3 Link spre comentariu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Bre, iapă nu-i clasificarea corectă, pentru un singur motiv. Două puncte. Caii sunt (aproape) fără excepție mai mari decât iepele, regulă valabilă în tot regnul animal. Totuşi, dacă vreodată te loveşti de vreo domnişoară mai mare decât tine, poți s-o iei cu ''vulturica, şoimica vieții mele'', pentru că doar în cazul păsărilor răpitoare, femelele sunt mult mai mari decât masculii şi nici pulea nu poate să explice de ce. Ananda poate să învețe uliii porumbari să se fută câte cinci ore. Asta contează.Imi cer scuze public fata de iepe.Exista asa ceva ca onoare de cocalar si nu a fost intentia mea. Iubesc animalele (mai putin bisonii din motive personale) si masinile de 50.000 eur + ca orice cocalar. Respect si multumesc ca mi-ai indreptat greseala. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Imi cer scuze public fata de iepe.Exista asa ceva ca onoare de cocalar si nu a fost intentia mea. Iubesc animalele (mai putin bisonii din motive personale) si masinile de 50.000 eur + ca orice cocalar. Respect si multumesc ca mi-ai indreptat greseala.Nu-s în stare să mă-ndrept la nivel personal, darămite s-o fac cu alții, bre. Bişonii-s ok, dacă nu eşti combinat cu vreuna care te pune să-l speli după ce v-ați futut şi orătania isterică te muşcă de mână în cadă, în timp ce-i dai cu şampon. Vorbesc şi eu din auzite :) La maşini nu mă pricep, cică. Lăv. Link spre comentariu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Bişonii-s ok,Singurul bison ok e tirbisonu.Restul sunt niste animale proaste si de cacat dar e prea offtopic. ii las pe continenti sa isi promoveze ideile. Link spre comentariu
_dark_ Reputație: 137 Postat August 25, 2020 Oras:--- Oras:--- Partajează Postat August 25, 2020 Klopfgeister & Mind Void (feat. Jost H. Walter) - Mad Ancestors [Official Audio]) Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat August 25, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 25, 2020 Singurul bison ok e tirbisonu.Restul sunt niste animale proaste si de cacat dar e prea offtopic. ii las pe continenti sa isi promoveze ideile.Scutrătura spre continență e să fuți doar bișoni. Nu-mi arătați ușa, ies singur... Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Măi nene, încetați naibii cu beutura şi plecatul. Pân' ne ia gaia, cu toate păcatele, aş dori să ştiu ce crede Ananda despre femeile care nu poartă chiloți luni, miercuri şi vineri. 1 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat August 26, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat August 26, 2020 Nu ma intelegeti gresit ... amorul nu e in neregula, doar curvia si desfranarea sunt in neregula. Curvia - a avea relatii sexuale fara sa iubesti - intra aici si daca partenera daca esti barbat sau partenerul daca esti femeie nu iubeste. Desfranarea - este incapacitatea de a te infrana, controla - adica aici intra toti cei care ejaculeaza fie in stare de veghe fie in stare de somn cu vise singura exceptie fiind conceptia unui copil intr-un cuplu care se bucura de iubire reciproca. Acestea 2 sunt intr-adevar pacate si duc la nefericire, batranete prematura, boala, conflicte nesfarsite ... sincer nu vi le recomand indiferent de context. Cand aveti optiunea sa faceti lucrurile bine e stupid sa le faceti prost sau sa va incapatanati sa le faceti prost in continuare.Dau un exemplu din auto: cand poti sa iti cumperi roti de la Michelin perfect adaptate pt masina ta si sezon, tu mergi cu niste roti vechi, uzate si strambe - evident mai devreme sau mai tarziu iti vei strica masina. Succes in intelegere si apoi in actiunea justa si corecta tuturor ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 26, 2020 Bine că ne-a lămurit Ananda cum e cu curvia și desfrânarea! Să fuți 5 ore la una, nu este pizdocid? Zic și eu ...Bine, în cazul că cineva crede că poți să ai pula sculată 5 ore! 1 3 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat August 26, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat August 26, 2020 Nu ma intelegeti gresit ... amorul nu e in neregula, doar curvia si desfranarea sunt in neregula. Curvia - a avea relatii sexuale fara sa iubesti - intra aici si daca partenera daca esti barbat sau partenerul daca esti femeie nu iubeste. Desfranarea - este incapacitatea de a te infrana, controla - adica aici intra toti cei care ejaculeaza fie in stare de veghe fie in stare de somn cu vise singura exceptie fiind conceptia unui copil intr-un cuplu care se bucura de iubire reciproca. Acestea 2 sunt intr-adevar pacate si duc la nefericire, batranete prematura, boala, conflicte nesfarsite ... sincer nu vi le recomand indiferent de context. Cand aveti optiunea sa faceti lucrurile bine e stupid sa le faceti prost sau sa va incapatanati sa le faceti prost in continuare.Dau un exemplu din auto: cand poti sa iti cumperi roti de la Michelin perfect adaptate pt masina ta si sezon, tu mergi cu niste roti vechi, uzate si strambe - evident mai devreme sau mai tarziu iti vei strica masina. Succes in intelegere si apoi in actiunea justa si corecta tuturor ! :slap2 :slap2 ai de plm! 4 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat August 26, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat August 26, 2020 Bine că ne-a lămurit Ananda cum e cu curvia și desfrânarea!Să fuți 5 ore la una, nu este pizdocid? Zic și eu ...Bine, în cazul că cineva crede că poți să ai pula sculată 5 ore! :laugh2 4 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Bine că ne-a lămurit Ananda cum e cu curvia și desfrânarea!Să fuți 5 ore la una, nu este pizdocid? Zic și eu ...Bine, în cazul că cineva crede că poți să ai pula sculată 5 ore!Bre, se poate, dar vai de p..a lor si de organismul lor. Citeam undeva ca la filmari, cand are cate 18-20 de ore in care trebuie sa stea cu ula bat pana ii vine randul, sau are mai multe scene de turnat, Nacho Vidal (parca) isi injecteaza nu stiu ce solutie in penis si mai da si cate o laba. Cat de "safe" este nici el nu stie, doar spera sa nu ajunga chiar o epava peste 10-15 ani (parca din 2018 era articolul) (ma rog el spunea ca daca nu ajunge in scaunul cu rotile se declara multumit). Profesia asta iti aduce orgasme si placere sexuala, dar uita-te la Ron Jeremy cum arata la aproape 70 de ani, tulburari de memorie, alcoolic cronic, rapist, bate actritele la filmari daca nu se fut cum trebuie sau daca nu respecta indicatiile lui ca regizor, intr-un cuvant epava umana are si un inceput de Alzhaimer... Se poate fute 5 ore (sau mai multe) daca esti in transa (meditatie tantrica) cu stari psihadelice, dar intra in scena speed-ul, THC, coca, liniute, poppers, e cool, dar tot epava umana ajungi. Singurul lucru safe in care e posibila chestia asta este sub meditatie tantrica-erotica, dar cred ca sunt 1-2 barbati sau femei (in Europa) care stiu sa faca chestia asta. Am auzit ca in Egipt exista un asemenea loc, dar nu am ajuns acolo, cat am fost in Egipt. Si nici nu-s curios (ma rog, nu foarte, oarecum sunt, dar nu intr-atat incat sa ma expun riscurilor). In India/Nepal sunt mai multe astfel de locuri si probabil si in Thailanda/Malaesia/Indonesia. Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat August 26, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat August 26, 2020 Picoane poti si 8 daca esti Continent Sexual si foarte vital si ai si o partenera foarte vitala si ea. Va dau 2 indicatori ai vitalitatii sexuale feminine: 1. Solduri largi in raport cu restyul skeletului pana in 35 de ani la femeile obisnuite(pentru ca au pierdut multa energie prin menstruatie) 2. O fiinta mare cu stari de furie, frustrare, iritabilitate si respectiva sau respectivul fac urat cand au aceste stari - este o energie foarte mare nedinamizata, nepolarizata si nesublimata(redistribuita) Aici ai conditii ideale chiar pentru amor de lunga durata. Succes in a intelege, in a face fata fetelor de la liga mare(deci a fi foarte foarte bun i pe continenta amoroasa) ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 26, 2020 Picoane poti si 8 daca esti Continent Sexual si foarte vital si ai si o partenera foarte vitala si ea. Va dau 2 indicatori ai vitalitatii sexuale feminine: 1. Solduri largi in raport cu restyul skeletului pana in 35 de ani la femeile obisnuite(pentru ca au pierdut multa energie prin menstruatie) 2. O fiinta mare cu stari de furie, frustrare, iritabilitate si respectiva sau respectivul fac urat cand au aceste stari - este o energie foarte mare nedinamizata, nepolarizata si nesublimata(redistribuita) Aici ai conditii ideale chiar pentru amor de lunga durata. Succes in a intelege, in a face fata fetelor de la liga mare(deci a fi foarte foarte bun i pe continenta amoroasa) !Și marmota ce plm făcea? Ne futem pentru plăcere, nu pentru a bate recorduri. Și nu, nu se poate avea o elecție de 8 sau 5 ore, cu toată continența! Și nici plăcere nu e nici pentru tine, nici pentru ea, dacă totuși se întâmplă. Cine căută asta e un complexat care neavând succes la femei, încearcă să le "cucerească" prin sexul extrem de lung. Pică alea care văd pula mai rar decât ursul coada. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Și marmota meow roar wruummm...(ratonul, nea Picoane, ratonul)... :blushing2 :blushing2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Picoane poti si 8 daca esti Continent Sexual si foarte vital si ai si o partenera foarte vitala si ea. Va dau 2 indicatori ai vitalitatii sexuale feminine: 1. Solduri largi in raport cu restyul skeletului pana in 35 de ani la femeile obisnuite(pentru ca au pierdut multa energie prin menstruatie) 2. O fiinta mare cu stari de furie, frustrare, iritabilitate si respectiva sau respectivul fac urat cand au aceste stari - este o energie foarte mare nedinamizata, nepolarizata si nesublimata(redistribuita) Aici ai conditii ideale chiar pentru amor de lunga durata. Succes in a intelege, in a face fata fetelor de la liga mare(deci a fi foarte foarte bun i pe continenta amoroasa) ! :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 Stiu ca (virgula) gusturi, caca (maca), dar mie unuia genul asta de femei nu-mi trezeste nicio placere. A, daca vorbim despre asa ceva, asta este alta mancare de peste (foto1 si foto2 ) Link spre comentariu
_dark_ Reputație: 137 Postat August 26, 2020 Oras:--- Oras:--- Partajează Postat August 26, 2020 logica / motiviația continenței sexuale ține schizofrenie paranoidă compensată cu ... urina din post, paranoidă pt că cică (vlaga) se termină ca lămâia (dacă nu postești suficient) psihologic vorbind, un alt joc de putere sexuală masculină, de data asta nu cu centrimetri, ci cu o grevă sexuală de CÂT TIMP VREAU EU PÂNĂ TE FUT! 1 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat August 26, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat August 26, 2020 @picon - adevar graiesti ... daca faci sex pentru placere si vrei sa te limitezi doar la asta atunci nu mai putem continua discutia ce spun eu este a face dragoste pentru a trai stari de extaz atat tu cat si minunata si super-norocoasa ta partenera. Dragoste >> sex si Extaz >> placere Cam despre asta vorbesc ... iar timpul ... zboara ... de odata te trezesti ca au trecut foarte multe ore ... exact asa este. Va doresc si voua ! @ marmotto - tie iti plac femeile slabute tare si false(cu implanturi) cred ca ai ceva probleme(impuritati mentale) precum si energie sexuala foarte mica(e probabil normal sa fie asa ca la toti cei care au ejaculat mult - si-au diminuat rezervele care in cazul unora chiar initial au fost mici) Acum evident ca fiecare are gusturile lui, compatibilitatile lui si nu in ultimul rand capacitatea lui energetica. Vestea buna e ca se poate creste, potentialul pierdut se poate recupera, viata poate deveni muuuult mai calitativa.Aceasta e informatia pentru care sunt aici sa v-o transmit ! Succes ! Link spre comentariu
pulcher Reputație: 2650 Postat August 26, 2020 Oras:Palas Oras:Palas Partajează Postat August 26, 2020 Picoane poti si 8 daca esti Continent Sexual si foarte vital si ai si o partenera foarte vitala si ea. Va dau 2 indicatori ai vitalitatii sexuale feminine: 1. Solduri largi in raport cu restyul skeletului pana in 35 de ani la femeile obisnuite(pentru ca au pierdut multa energie prin menstruatie) 2. O fiinta mare cu stari de furie, frustrare, iritabilitate si respectiva sau respectivul fac urat cand au aceste stari - este o energie foarte mare nedinamizata, nepolarizata si nesublimata(redistribuita) Aici ai conditii ideale chiar pentru amor de lunga durata. Succes in a intelege, in a face fata fetelor de la liga mare(deci a fi foarte foarte bun i pe continenta amoroasa) !Parca ai descris popotara din armata. Avea grad de plutonier adjutant, 1,85, 150 kg, mustata, par in nas si-i curgea transpiratia de pe varful nasului in oala cu ciorba. Avea o energie atat de mare ca mancam macaroanele cu slanina ca pe steakurile de wagyu. 4 3 Link spre comentariu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 2. O fiinta mare cu stari de furie, frustrare, iritabilitate si respectiva sau respectivul fac urat cand au aceste stari - este o energie foarte mare nedinamizata, nepolarizata si nesublimata(redistribuita) Aici ai conditii ideale chiar pentru amor de lunga durata. Succes in a intelege, in a face fata fetelor de la liga mare(deci a fi foarte foarte bun i pe continenta amoroasa) !Frate nu vreau continenta da cu tine in club as iesi ca e clat ca nu ne batem pe nici o femeie 😅Deci ignorand faptul ca e balena, mai e.si isterica? 😀😀😀😀😀😀 Link spre comentariu
_dark_ Reputație: 137 Postat August 26, 2020 Oras:--- Oras:--- Partajează Postat August 26, 2020 colegul care a deschis topicul trebuie ca e un bolnav psihic insuportabil pentru femei, daca nu cumva sacu si-a gasit petecu bărbati (prea) continenti nu exista (poate aia in 3 schimburi din productie), femei continente (pe vibrator) sunt o gramada, cu acest tip de "enoriase" BOR a distrus si distruge milioane de barbati (cu mame la fel) in tara asta, 1 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat August 26, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat August 26, 2020 Hai sa va explic intr-un mod mai usor de inteles pt voi ... inca o data insa altfel poate mai intelege cate cineva ceva ce i-a scapat pana acum ... Exista fraieri si smekeri exista 1 smeker la 1000 de fraieri ... cum procedeaza fiecare: fraierul simte un orgasm si apoi ejaculeaza(se vlaguieste nu mai e bun de nimic o vreme - ii trebuie 14 zile pt a se reface complet) smekerul stie ca orgasmul si ejacularea sunt fenomene fiziologice diferite si traieste orgasmul insa se abtine de la ejaculare(pastreaza ce e bun si renunta la ce e inutil), apoi mai traieste unul si tot asa ... deci traieste mult mai multe stari de orgasm si din ce in ce mai intense si nici nu se vlaguieste la final ... deci smeker tare ... pt asta stie ca in orgasm mai ales in al sa zicem 25-lea orgasm esti drogat bine poate cineva sa te intepe cu un ac ca tu nu simti ... deci iti trebuie o vointa colosala si un muschi ce opreste urinarea mai tare decat are coapsa un halterofil deci se antreneaza mereu(asta e smekeria lui)Deci isi antreneaza mereu vointa, atentia si muschiul respectiv mai ales cand urineaza(vezi procedeul de urinare fractionata prezentat de vreo 5 ori aici pe topic) sau in timpii morti ai zilei (contractii kegel cele 3 tipuri) Evident pe smeker se bat femeile, fraierul are si el una si asta doar daca are un pic de inteligenta emotionala. Masonii de exemplu stiu si aplica aceasta smekerie ... la fel tantricii, la fel yoghinii, la fel unii sportivi de performanta. Va doresc sa fiti ceva mai smekeri ! ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate