estrogen Reputație: 1674 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Da atitudinea yin, deci feminina, este cea în care te abandonezi. Este foarte interesant ca actul ejacularii în sine este o atitudine maxim yin, adica maxim feminină deși tuturor bărbaților care ejaculeaza li se pare ca actul ejacularii e o dovada de yang, adica de bărbăție extremă. Dar în fapt este yin, adică femininul, dus la extrem! Prin actul ejacularii fiecare bărbat aduce în ființa sa o doza mare de yin cu consecințele care deriva din asta. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Cand pe un om il apuca nervii, frica, furia este valabil si in cazul ametelii de la betiei el are mereu 2 variante: 1. Atitudinea yin(sa se lase pe stare si sa actioneze conform ei - in cazul inspiratiilor angelice fiind cu stari placute, benefice, implinitoare si chiar de fericire - iar in cazul posesiei demoniace sau chiar diavolesti cu stari de revolta, manie, ura, batjocura etc )2. Atitudinea yang - sa rezisti acelei stari - chiar daca ai de exemplu un inceput de furie totusi prin puterea ta de autocontrol pui o frana(folosesti atributul exceptional al infranarii, al autocontrolului)si aici barbatii foarte yang pot rezista tendintelor malefice, pot rezista tendintei de a te imbata(poaet nu stiati dar de-asta unii se imbata foarte usor si unii foarte greu sau deloc) dar din pacate pot rezista si tendintelor benefice, elevate, aducatoare de fericire. Cazuri de posesie: piconCazuri de inspiratie: continentasexuala, estrogen, in unele postari mai de curand si marmotto Aceste 2 atitudini sunt prezente si in cazul fuziunilor amoroase: 1. Atitudinea yin(te lasi) urmata de atitudinea yang(pui frana, controlezi, stopezi) te duce la amor catre a experimenta orgasmul multiplu masculin2. Atitudinea yang doar(cazul lui estrogen) in timpul actului amoros nu atingi orgasmul(franezi inainte, nu intri in zona riscanta) dar poti implini orice femeie(pana la nivelul tau de control) .3. Atitudinea yin - te ambandonezi si nu controlezi nimic - este primul stadiu(stadiu in care din pacate deocamdata va aflati majoritatea care scrieti aici pe topicuri) - si ejaculezi(nu exista nici o frana, nimeni sa controleze) - atitudinea aceasta o recomand doar cand vreti sa concepeti un copil alaturi de femeia iubita. Succes in intelegere, in identificarea practica si in dezvoltarea a ceea ce momentan va lipseste !Mai du-te, bă, în posesia mea, escrocule! Dacă nu ne lăsăm îmbrobodiți de aiurelile tale și nu cumpărăm ierburile și ce plm ai recomandat mai demult, dacă nu punem botu' la practicile voastre nenaturale, suntem posedați? Mai lasă-ne, bă și tu și estrogenu' pulii și discutați în privat! Nu vedeți că aici nu aveți spor? 2 3 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1674 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Mai du-te, bă, în posesia mea, escrocule! Dacă nu ne lăsăm îmbrobodiți de aiurelile tale și nu cumpărăm ierburile și ce plm ai recomandat mai demult, dacă nu punem botu' la practicile voastre nenaturale, suntem posedați? Mai lasă-ne, bă și tu și estrogenu' pulii și discutați în privat! Nu vedeți că aici nu aveți spor?Bai dar ce trebuie sa-ți cerem ție aprobare? Hai valea de pe topicul ăsta. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Bai dar ce trebuie sa-ți cerem ție aprobare? Hai valea de pe topicul ăsta.Nu, bă, dar când vezi că te iau toți la pulă, din decență, bun simț și nu în cele din urmă din mândrie, abandonezi!Apoi, trebuie să-ți cer voie ție să postez și să combat aberațiile voastre? Cine plm ești tu?Și, btw ... nu mă adresam ție! 2 3 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1674 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Nu, bă, dar când vezi că te iau toți la pulă, din decență, bun simț și nu în cele din urmă din mândrie, abandonezi!Apoi, trebuie să-ți cer voie ție să postez și să combat aberațiile voastre? Cine plm ești tu?Și, btw ... nu mă adresam ție!Deocamdată văd ca m-ai făcut pula de-aia ti-am răspuns. Si văd ca te irita faptul ca postam. Trebuie sa-ți cerem ție voie sa postam sau care-i problema ta? Vrei sa-ți trimitem ție pt aprobare ceea ce avem de gând sa postam? Sau ce dorești? Sa nu mai postam? Dar sa respirăm ne dai voie? Sau sa ne pisham? Sau pt ca noi vedem lucrurile diferit nu mai avem nici un drept? Spune ce vrei ca vad ca faci pula mare pe topicul ăsta. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Deocamdată văd ca m-ai făcut pula de-aia ti-am răspuns. Si văd ca te irita faptul ca postam. Trebuie sa-ți cerem ție voie sa postam sau care-i problema ta? Vrei sa-ți trimitem ție pt aprobare ceea ce avem de gând sa postam? Sau ce dorești? Sa nu mai postam? Dar sa respirăm ne dai voie? Sau sa ne pisham? Sau pt ca noi vedem lucrurile diferit nu mai avem nici un drept? Spune ce vrei ca vad ca faci pula mare pe topicul ăsta.Vă dau voie să vă pișați, dar fracționat.Și, da, voi combate aceste practici aberante, pentru că am voie, așa cum aveți și voi, voie să postați! Sau, democrația și drepturile se opresc doar unde vreți voi și unde aveți interes?Postările aste din urmă ale tale, suferă de grave fracturi logice. Să fie de la continență? 2 2 Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Nu, bă, dar când vezi că te iau toți la pulă, din decență, bun simț și nu în cele din urmă din mândrie, abandonezi! Aplicand acest algoritm, inseamna ca tu ai epuizat toate rezervele de decenta, bun simt si, nu in cele din urma, mandrie, la cati se pisa pe tine(si pe chelia ta, lipsita de mandrie), zilnic, de ceva ani. Apoi, utilizand alt algoritm, ce treaba ai tu ca oamenii indragesc continenta, nimeni nu ti-a cerut parerea, pentru ca este irelevanta, doar in mintea ta avida de validare si traume din copilarie este altceva. In fine, utilizand inca un algoritm, ma pis pe tine si pe neamul tau. :) 1 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1674 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Vă dau voie să vă pișați, dar fracționat. Păi fracționat cum altfel? Ai voie sa postezi și la fel avem și noi. Deci atunci termin-o pe asta cu plecați de-aici ca sunteți prosti și nu mai postați ca sunteți penibili. Dacă suntem penibili arata de ce suntem penibili și reține faptul ca și postarile penibile pot sa existe. De parcă pe forumul ăsta postează numai urmașii lui Einstein sau ai lui Kant. .. Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Păi fracționat cum altfel? Ai voie sa postezi și la fel avem și noi. Deci atunci termin-o pe asta cu plecați de-aici ca sunteți prosti și nu mai postați ca sunteți penibili. Dacă suntem penibili arata de ce suntem penibili și reține faptul ca și postarile penibile pot sa existe. De parcă pe forumul ăsta postează numai urmașii lui Einstein sau ai lui Kant. ..Ba, tu cu Arsenie Boca al curvelor ti-ai gasit sa o dai de capat? Logica lui Trump pare a unui adult in comparatie cu mintea astuia. Canalizeaza-ti eforturile pe continenta si permite-mi mie pacatul incontinentei urinare pe chelia lui picon. Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Completeaza estrogen foarte corect: "Da atitudinea yin, deci feminina, este cea în care te abandonezi. Este foarte interesant ca actul ejacularii în sine este o atitudine maxim yin, adica maxim feminină deși tuturor bărbaților care ejaculeaza li se pare ca actul ejacularii e o dovada de yang, adica de bărbăție extremă. Dar în fapt este yin, adică femininul, dus la extrem! Prin actul ejacularii fiecare bărbat aduce în ființa sa o doza mare de yin cu consecințele care deriva din asta." sa dam si un exemplu: cand prezint un pricipiu toti cei incontinenti se enerveaza, reactioneaza umplu 2 pagini pe aici cu replici(atitudine feminina - re-actiunea)cand invers cineva zice ceva despre mine abia daca il iau in seama si continui ce mi-am propus sa prezint(yang - autocontrolat activ nu re-activ) Sper ca e mai clar despre yin (feminin) si yang (masdculin) Sa fiti fericiti oriunde v-ati afla ! Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Sa fiti fericiti oriunde v-ati afla !Eu sunt la Vaslui. Tu unde esti, dragul meu? Link spre comentariu
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Eu sunt la Vaslui.Tu unde esti, dragul meu? Stai liniştit bă piszdă masculină, ştim demult cine/ce eşti şi din ce cauză eşti ocrotitorul pederaştilor din tagma ta. Că de erai altfel, îl muizai şi tu pe cretinul continent scelerat, în loc să-l muşti de pluă pe venerabilul uncheş Picoño. Ți-am tot acordat circumstanțe atenuante şi nu ți-am mai lăsat o găleată de sloboz pe fățău de ceva timp.Ce faci, eşti cu Antanta noastră, ori eşti cu Trianon-ul poponarilor tăi, triunghiul inexpugnabil Ananda-Estrogen-Marmotto... ? :))) Ontopic: Nemernicul troglodit budhist se crede "arian" ptr că n-are sămânță în corcoduşe şi nu are ce slobozi la actul sexual, el nefiind capabil decât de orgasm prostatic, recte squirt muieresc. Halal superioritate! Ne spune calea cea dreaptă a sexualității masculine, încercând să-şi impună punctul de vedere cu continența lui amoroasă, doar ptr că el nu e capabil de ejaculare. Câtă ipocrizie şi fariseism! Cine are răbdarea să-i citească teoriile delirante ştie că e un caz psihiatric foarte grav. E un escroc ordinar prost grămadă şi incult, care spre deosebire de Davinoni (alt schizofren), alternează termeni pseudo-ştiințifici fără habar de proprietatea cuvintelor folosite.Dar hei, cine poate fi în cărdăşie cu ananda decât impotentul estrogen, zis şi "pompiță"? :))) Cu vreo câteva zeci de pagini în urmă am emis ipoteza că este de fapt unul şi acelaşi eunuc: cu Estrogen ridică la fileu "întrebări intelgente" şi cu user Anandamblagiu ne explică toate cele din poziția de guru la catedră, nouă, animalelor de rasă inferioară cu cojonele pline, siderate în aula universității nimfo. Să fie la mijloc un singur Dandanache, sau două-trei-patru canalii? :))) 2 1 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Pai ba retatdatilor, daca merg pe principiul vostru de căcat "nu slobozii femeia in gat ca săvârșesti pacatul suprem si ajungi in iad", ce pula mea o sa fac cu coaiele umflate in rai? 2 2 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 3, 2020 ...ce pula mea o sa fac cu coaiele umflate in rai?Tot continență... 2 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Ai dracu rupti, isi scutura praful de la pula cu matura, ultima pizda pe care au vazut-o fiind la nastere dar dau lectii de futut ca niste atotștiutori 3 2 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 O sa raspund la aceasta intrebare ... pt ca este una buna desi ciudat formulata. excesul de energie sexuala se rezolva simplu prin: 1. redistribuire direct(aveti exercitiile la pagina 7 si la pagina120) sau 2. dinamizare amoroasa alturi de iubita voastra si apoi redistribuire(un pic mai putin efort pe redistribuire daca energia e pusa in efervescenta si polarizata) si evident pastrata(pentru a ajunge in rai va trebuie benzina - cu rezervorul spart nu ajungeti prea departe) Daca aplicati solutiile de la punctul 1 sau 2 nu mai exista acel fenomen despre care vorbiti voi(co****e umflate) Succes !Puteti reusi fiecare dintre voi prin perseverenta ! Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Un lucru foarte important pe care foarte putini il stiu - pentru a tine femeia acasa daca esti barbat(pt ca sa iti mearga bine in timp relatia) trebuie sa fii intotdeauna prezent si sa acoperi nevoile iubitei(deci nu mofturile ci nevoile) la fel femeia trebuie sa acopere perfect(deci nu bine sau foarte bine ci perfect) nevoile barbatului(si aici la fel nu mofturile, nu obiceiurile ci nevoile) Mult succes in a constientiza si apoi aplica acest mare secret ! 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Ca să meargă bine treaba-n cuplu, acoperiți-vă perfect și reciproc stropii de pișat și căcărezele (nivelul următor de continență presupune și căcarea fracționată)! Tu ai nevoie de mult timp ca să trăiești nșpe stări orgasmice, pentru ea e un moft să tooot stea cu picioarele în aer pentru tine... 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Aplicand acest algoritm, inseamna ca tu ai epuizat toate rezervele de decenta, bun simt si, nu in cele din urma, mandrie, la cati se pisa pe tine(si pe chelia ta, lipsita de mandrie), zilnic, de ceva ani. Apoi, utilizand alt algoritm, ce treaba ai tu ca oamenii indragesc continenta, nimeni nu ti-a cerut parerea, pentru ca este irelevanta, doar in mintea ta avida de validare si traume din copilarie este altceva. In fine, utilizand inca un algoritm, ma pis pe tine si pe neamul tau. :)Aplicând acest algoritm, înseamnă că tu, supozitorule, ai epuizat toate rezervele, bun simț și nu în cele din urmă, mândrie la câți se pișă și s-au pășat pe tine, de ceva ani. Ai uitat, este? În afară de câțiva lăbari, armată de strânsură și de conjunctură (cum e cretinoidul ăla de te-a plusat mai sus), toți te-au împulat pentru grandomania și bășinile din capul tău, pentru minciunile de căcat pe care le tot înșiri pe aici.Apoi, utilizând alt algoritm, ce treabă ai tu, cu ce treabă am eu? Nu trebuie să ceară cineva cuiba părerea, pentru că ... forum. Pe același algoritm, ți-a cerut ție, cineva, părerea? Părere care oricum, e irelevantă.În fine, utilizând încă un algoritm, mă piș doar pe tine (fracționat), nu și pe neamul tău, care nu are nicio vină. Doar că ... mai bine înghițea! Păi fracționat cum altfel?Ai voie sa postezi și la fel avem și noi. Deci atunci termin-o pe asta cu plecați de-aici ca sunteți prosti și nu mai postați ca sunteți penibili. Dacă suntem penibili arata de ce suntem penibili și reține faptul ca și postarile penibile pot sa existe. De parcă pe forumul ăsta postează numai urmașii lui Einstein sau ai lui Kant. ..Coaie, tu și cu Ananda ați început și nu de azi de ieri, să-i faceți pe ceilalți proști, mai ales când nu aveați argumente logice! Renunțați la aceste permanente jigniri, renunțați la acest aer de superioritate nejustificată, fiți modești și reținuți nu numai la ejaculare, așa cum îndeamnă filosofia în care v-ați găsit refugiul și dialogul, discuțiile, vor avea alt ton! Deocamdată, tot ce ați produs pe aici, sunt speculații, sofisme, încercările de a da o notă științifică fiind puerile și nerealiste, neexistând dovezi în ... argumentațiile voastre. În concluzie: aveți, evident dreptul să postați, dar avem și noi, evident dreptul să o facem. Probleme? Ați vrea, știu, ca lumea fie să vă aplaude pentru minunatele voastre percepte, sau, măcar să nu vă critice sau să vă ia la pulă. Ntz, nu merge așa! Ba, tu cu Arsenie Boca al curvelor ti-ai gasit sa o dai de capat? Logica lui Trump pare a unui adult in comparatie cu mintea astuia. Canalizeaza-ti eforturile pe continenta si permite-mi mie pacatul incontinentei urinare pe chelia lui picon.... zise mârlanul nr.1 al mimfomane.com!' mi-aș pula-n sufletul lui Ceașcă, cu decretul lui! 1 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Ai dracu rupti, isi scutura praful de la pula cu matura, ultima pizda pe care au vazut-o fiind la nastere dar dau lectii de futut ca niste atotștiutoriMaxim! Maxim, am zis! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 2 Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Un algoritm numit statueta. Ai de :) mea, ba. Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1674 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Ați vrea, știu, ca lumea fie să vă aplaude pentru minunatele voastre percepte, sau, măcar să nu vă critice sau să vă ia la pulă. Ntz, nu merge așa! Nu, eu personal nu vreau nimic. Lumea poate sa mă ia și la pulă ca știu de ce face asta și n-am nici o problema. Si nu doar prin continența se rezolva problemele dar e și continenta o chestiune care e bine sa fie rezolvată. Mă rog cine vrea sa o rezolve. În discuția asta singurul meu scop e sa urmăresc ce spune Ananda pt ca uneori spune lucruri importante , mă ajută sa-mi clarific unele chestii care-mi erau neclare. Ca voi nu înțelegeți sau ca vouă nu va spune nimic e alta problema. Dar țin sa precizez ca e plin You Tube-ul de discuții pe tema asta așa ca nu doar eu și Ananda ne preocupam de problema ci foarte, foarte mulți. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Nu, eu personal nu vreau nimic. Lumea poate sa mă ia și la pulă ca știu de ce face asta și n-am nici o problema. Si nu doar prin continența se rezolva problemele dar e și continenta o chestiune care e bine sa fie rezolvată. Mă rog cine vrea sa o rezolve. În discuția asta singurul meu scop e sa urmăresc ce spune Ananda pt ca uneori spune lucruri importante , mă ajută sa-mi clarific unele chestii care-mi erau neclare. Ca voi nu înțelegeți sau ca vouă nu va spune nimic e alta problema. Dar țin sa precizez ca e plin You Tube-ul de discuții pe tema asta așa ca nu doar eu și Ananda ne preocupam de problema ci foarte, foarte mulți.Pe youtube sunt și foarte, foarte multe manele, e și Aby Talent și alți neica-nimeni. E plin cu de toate ca șaorma, așa că nu e un criteriu. Cei ce populează tot felul de platforme pentru discuții, reprezintă cam cât la sută din populatie, după părerea ta? Iar dacă vrei să-ți clarifici niște chestii, nu e mai bine să-l întrebi în privat? Poate că ceilalți nu sunt interesați de neclaritățile tale și se irită la citirea acestor chestii. În fine, cam asta am vrut să spun, acuma mă duc să mă piș! Fracționat. 1 2 Link spre comentariu
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Estrogen aka "pompiță" e culmea impotenței: îşi împinge la sex până şi limba cu degetul... Îl regăsim şi la workshopul cu dependenții de labă. E profesor anti-labă wannabe. Îi dă mâna, ce-i drept.. Le dă onaniştilor o "mână de ajutor". Aşa mai ține şi el în palmă o pluă erectă. Win win situation... @Ananda, fă-le şi tu "cu mâna" la băjeții de pe topicul de mai jos, sinistrule sinistrat în continență forțată de împrejurări endocrinologice. Afirmă-te. Implică-te. Fă şi tu ceva bun pe lumea asta! :))) https://nimfomane.com/forum/topic/164308-dependent-de-masturbare/page-2 1 1 Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Ta na na na na naa na na naaaa naTa na na na naa na na naaaa na. Link spre comentariu
Postări Recomandate