miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 3, 2020 Mie imi vine sa rad Totusi , daca scria o fata/femeie de continenta , aceleasi cugetari din ceasloavele lu' guru Bivolaru cred ca altfel stateau replicile , nu ? Apropo de asta , secta aceluia reusise sa adune , culmea , destul de multi adepti de pe intreg teritoriul Romaniei , Dubios oarecum , dar o spun fara gluma .
vitesse17 Reputație: 477 Postat Septembrie 3, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Septembrie 3, 2020 Ce limba vorbeste?! Nu rusa.Mi-ar fi placut, nu suport caldura! Mai mult de lemne, la liber, capcane si sageti... As vrea viata aia de libertate si responsabilitate deplina! :) [w/quote] Slavonă veche din cărțile ei probabil. Habar nu am... Femeia e din alte timpuri
vitesse17 Reputație: 477 Postat Septembrie 3, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Septembrie 3, 2020 Apropo de asta , secta aceluia reusise sa adune , culmea , destul de multi adepti de pe intreg teritoriul Romaniei , Dubios oarecum , dar o spun fara gluma .MISA există și azi. Anul asta au ținut Spirala pe net pentru prima oara
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Ce limba vorbeste?! Nu rusa.Mi-ar fi placut, nu suport caldura! Mai mult de lemne, la liber, capcane si sageti... As vrea viata aia de libertate si responsabilitate deplina! :) [w/quote] Slavonă veche din cărțile ei probabil. Habar nu am... Femeia e din alte timpuri Suna a rusa, dar e dusa sau beata... Rusa e limba mea natala...Oricum, m-as fi descurcat si mi-ar fi placut in salbaticie... Acum, fiecare... Pentru ăla te urci pe un vârf de munte şi stai acolo vreo trei luni. Ți se reglează tot când te speli cu apă rece din izvor :). Mai mult decât pă următorul răsărit de soare. M-am suparat, vii sa ma tii in brate? :( Mie imi vine sa rad Totusi , daca scria o fata/femeie de continenta , aceleasi cugetari din ceasloavele lu' guru Bivolaru cred ca altfel stateau replicile , nu ? Apropo de asta , secta aceluia reusise sa adune , culmea , destul de multi adepti de pe intreg teritoriul Romaniei , Dubios oarecum , dar o spun fara gluma . Daca aduna, nu o tinea langa pe aici, era ocupat cu onanistii din cult...Ridicol.
gitana Reputație: 186 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:lux Oras:lux Postat Septembrie 3, 2020 Amada e ok
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 M-am suparat, vii sa ma tii in brate? :( Aş vrea eu :)
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Aş vrea eu :) Ma mir ca citesc asta aici, faza cu nimeni sa nu stie ce gandesc, simt... M-ai ajutat oricum, un gand bun ajunge si peste oceane.... Nu mai vorbim de Ferentari! :laugh2Scuza-ma, ziceai ca esti tigan... :laugh2Pupici! :hug1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2020 Baaaa, Arsenie Boca, poate tu ar trebui sa discuti in privat, eventual cu mata. Lasa oamenii in pace, 'ti-ar algoritmu' si statueta, care te-o facut.Ești nervos, cocoșel? 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2020 Da, pai aici e întrebarea de ce se irită. Ce anume e iritant la chestia asta? Adică e la urma urmei o teorie, dacă nu ești de acord treci mai departe, nici n-o bagi în seama. Deci de ce se irita, asta-i întrebarea.Voi sunteți iritanți, închipuiților! 1 2
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Ești nervos, cocoșel? Voi sunteți iritanți, închipuiților! Te mananca in cur pe MATALE?
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 3, 2020 Mie imi vine sa rad Totusi , daca scria o fata/femeie de continenta , aceleasi cugetari din ceasloavele lu' guru Bivolaru cred ca altfel stateau replicile , nu ? Apropo de asta , secta aceluia reusise sa adune , culmea , destul de multi adepti de pe intreg teritoriul Romaniei , Dubios oarecum , dar o spun fara gluma .Spui din putea gândirii tale cele mai profunde? Esu spun ca sugi pula și faci gratuit pe marele patron! Te știu, știu în ce chicineta trăiești, stiu ca nu ești doar saarac! Ești atât de prost încânt ÎMI ESTE MILA DE TINE! 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2020 Te mananca in cur pe MATALE?Nu. 1 2
gitana Reputație: 186 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:lux Oras:lux Postat Septembrie 3, 2020 Aici se văd pestii și matroanele vechi
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Nu. Fara sa caut, vad 3 persoane de care te agati la cearta... Narav prost ti-ai facut. Eu credeam ca noi facem site-ul, nu invers. ;)
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2020 Fara sa caut, vad 3 persoane de care te agati la cearta... Narav prost ti-ai facut. Eu credeam ca noi facem site-ul, nu invers. ;)Site-ul îl face motanul. ;) 1 2
gitana Reputație: 186 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:lux Oras:lux Postat Septembrie 3, 2020 Fara sa caut, vad 3 persoane de care te agati la cearta... Narav prost ti-ai facut. Eu credeam ca noi facem site-ul, nu invers. ;) Amada tu faci site-ul ? Sau voi ?
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Amada tu faci site-ul ? Sau voi ? Spanac, am foslosit "we" Site-ul îl face motanul. ;) Cand il pupi in cur sa nu-ti baneze contul, se spala maroul de pe limba sau faceti totalul la traficul facut? :)Intreb, nu cunosc cum e sa fii curva...regesc... Dar petarda inca are impresia ca are ceva de spus...
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Ma mir ca citesc asta aici, faza cu nimeni sa nu stie ce gandesc, simt... M-ai ajutat oricum, un gand bun ajunge si peste oceane.... Nu mai vorbim de Ferentari! :laugh2Scuza-ma, ziceai ca esti tigan... :laugh2Pupici! :hug1Sunt o cioară elevată, cum zicea maestrul Adi :D Te pup şi eu, cu toată mecla asta de tălâmb bărbos :)Să fii bine.
gitana Reputație: 186 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:lux Oras:lux Postat Septembrie 3, 2020 Spanac, am foslosit "we" Cand il pupi in cur sa nu-ti baneze contul, se spala maroul de pe limba sau faceti totalul la traficul facut? :)Cotizează și ai ... csf...ncsf
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Eu am scris unde trebuia, fiecare intelege cum poate.Magare, chiar era nevoie? Sunt o cioară elevată, cum zicea maestrul Adi :DTe pup şi eu, cu toată mecla asta de tălâmb bărbos :)Să fii bine. Ti-ai ales belea, eu iubesc sufletul, nu mecla...Sa lasam topicul labarilor fara sperma, tot nervozata sunt... Am vrut sa pasez un interviu, m-au chemat oricum... Poate, maine, poate bag pula si dorm! ;) :hug1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2020 Spanac, am foslosit "we" Cand il pupi in cur sa nu-ti baneze contul, se spala maroul de pe limba sau faceti totalul la traficul facut? :)Intreb, nu cunosc cum e sa fii curva...regesc... Dar petarda inca are impresia ca are ceva de spus...Greșit! 1 2
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Greșit! Ce? Motanul inca ascuta ce aberezi?...Sunt niste ani, in plm, te citea si el pana acum, prea prost sa fii sa nu vezi sarpele din casa pe post de veioza cu adevar absolut!Jegule, tot ce faci este cearta. Aiurea esti batran, nimic nu stii! 2
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Postat Septembrie 3, 2020 Ce? Motanul inca ascuta ce aberezi?...Sunt niste ani, in plm, te citea si el pana acum, prea prost sa fii sa nu vezi sarpele din casa pe post de veioza cu adevar absolut!Jegule, tot ce faci este cearta. Aiurea esti batran, nimic nu stii!lasa-l! e un troll! 6 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2020 Ce? Motanul inca ascuta ce aberezi?...Sunt niste ani, in plm, te citea si el pana acum, prea prost sa fii sa nu vezi sarpele din casa pe post de veioza cu adevar absolut!Jegule, tot ce faci este cearta. Aiurea esti batran, nimic nu stii!Așa o fi, distinsă doamnă, dacă spuneți dumneavoastră! O seară bună în continuare 1 2
gitana Reputație: 186 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:lux Oras:lux Postat Septembrie 3, 2020 Statuia unde e ? 😂 1
Postări Recomandate