introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Așa o fi, distinsă doamnă, dacă spuneți dumneavoastră! O seară bună în continuare Cand o sa-ti fut una peste ochi din fata usii sau blocului... Depinde daca vreau sa fumez in aer liber...Iti trece sarcasmul!Eu imi asum, tu ce ai abera cand chemi politia? :laugh2Stai unde stii ca ti-e locul, nu te-am iertat. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2020 @amada e bine cand iti pastrezi simtul realitatii....mai parsiv ca penguinul asta neavortat la timp n-ai sa vezi =)) =)) 1 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2020 @amada e bine cand iti pastrezi simtul realitatii....mai parsiv ca penguinul asta neavortat la timp n-ai sa vezi =)) =))s-a amorsat Azorelpecoaie a baut ieri vin de paie si a iesit pe troleala :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Raspunsul userului @picon la adresa userului @introaca este adecvat.Distant si ironic. Insa, cunoscand datele problemei, adica statueta-n chelie, parca nu mai e asa de ironic. Ai de :) mea, nu l-a inghitit, prost l-a mai facut. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Raspunsul userului @picon la adresa userului @introaca este adecvat.Distant si ironic. Insa, cunoscand datele problemei, adica statueta-n chelie, parca nu mai e asa de ironic. Ai de :) mea, nu l-a inghitit, prost l-a mai facut.Băgatul în cur ca supozitoru' specific userului @miskin este adecvat. Mârlănesc și prostesc.Însă necunoscând datele problemei, parcă e și mai idiot.Ai de plm, nu l-a înghițit, prost l-a mai făcut! 1 2 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Stie cineva ce s-a intamplat cu topicul acum fix 4 zile avea 440 de pagini iar acum 3 zile avea 200 ... ?! Sa fiti fericiti ! Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Băgatul în cur ca supozitoru' specific userului @miskin este adecvat. Mârlănesc și prostesc.Însă necunoscând datele problemei, parcă e și mai idiot.Ai de plm, nu l-a înghițit, prost l-a mai făcut!Tu esti de circ, da-te-n statueta cu chelia ta slinoasa, dupa ce te-ai bagat in discutia, de altfel foarte captivanta despre vasectomia metempsihotica hindusa a lui @Ananda cu @Estrogen, acuzi pe altii de aceeasi chestie, frantura logica, ce esti, in :) mea. Revenind la datele problemei, eu le cunosc, de altfel tot forumu' stie ca te-a batut @Amada, de aceea nu sesizezi, ce penibil e sa te dai ironic in fata ei. In incheiere, revenind la supozitoare, bag-o pe aia cu lice bou, in :) mea, erare humanum est, pisatum in gura ta, ai de :) mea. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Tu esti de circ, da-te-n statueta cu chelia ta slinoasa, dupa ce te-ai bagat in discutia, de altfel foarte captivanta despre vasectomia metempsihotica hindusa a lui @Ananda cu @Estrogen, acuzi pe altii de aceeasi chestie, frantura logica, ce esti, in :) mea. Revenind la datele problemei, eu le cunosc, de altfel tot forumu' stie ca te-a batut @Amada, de aceea nu sesizezi, ce penibil e sa te dai ironic in fata ei. In incheiere, revenind la supozitoare, bag-o pe aia cu lice bou, in :) mea, erare humanum est, pisatum in gura ta, ai de :) mea.Bă, nu mai fuma porcării, că uite cum delirezi! Și, da bă, bovis, tu nu vei avea niciodată dreptul să faci ce fac eu! Pentru că ești bou! Capisci!Hai, meri în pulă! 1 2 Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Bă, nu mai fuma porcării, că uite cum delirezi! Și, da bă, bovis, tu nu vei avea niciodată dreptul să faci ce fac eu! Pentru că ești bou! Capisci!Hai, meri în pulă!Clar, doar tu ai dreptul de a fi umilit/batut de Amada. Bovis, in :) mea. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Clar, doar tu ai dreptul de a fi umilit/batut de Amada. Bovis, in :) mea.Am dreptul să mă piș în strachina ta. Te cam plictisești, este? Că văd că ai chef de ceartă, rujatule! 1 2 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Stie cineva ce s-a intamplat cu topicul acum fix 4 zile avea 440 de pagini iar acum 3 zile avea 200 ... ?! Sa fiti fericiti ! L-a taiat pe motan căcarea si s-a sters cu paginile tale la cur 3 2 Link spre comentariu
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Partajează Postat Septembrie 4, 2020 L-a taiat pe motan căcarea si s-a sters cu paginile tale la cur Numărul postărilor pe topicul sinistratului eunuc cresc după mintea lui în sens invers, ca anii bătrânului ce moare bebe în filmul ăla "The Curious Case of Benjamin Button". 1 Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Am dreptul să mă piș în strachina ta. Te cam plictisești, este? Că văd că ai chef de ceartă, rujatule!Nu fi obraznic, ca iar te bate Amada. Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Numărul postărilor pe topicul sinistratului eunuc cresc după mintea lui în sens invers, ca anii bătrânului ce moare bebe în filmul ăla "The Curious Case of Benjamin Button".Ba, tu nu te-ai saturat sa tot dai din coada pe langa toti fraierii de pe forum? Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Ba, tu nu te-ai saturat sa tot dai din coada pe langa toti fraierii de pe forum? Si uite așa parca-mi vine să-ți bag pula in gura, dar stai liniștit, nu-mi murdaresc eu pula de căcat 2 2 Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Si uite așa parca-mi vine să-ți bag pula in gura, dar stai liniștit, nu-mi murdaresc eu pula de căcatStai, lache, bland, ce naibi te oftici asa. Link spre comentariu
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Ba, tu nu te-ai saturat sa tot dai din coada pe langa toti fraierii de pe forum? Hă? 😳 Vorbeam despre gurul bivolar făr' de sloboz.Te-am lezat în context cumva? ÃŽmi cer scuze dacă e aÅŸa. 🌷🌷🌷 + 🌽 1 1 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Stai, lache, bland, ce naibi te oftici asa. Nu ma oftic coaie, observ doar că atunci ca nu te baga unchiu' in seama cauti cu disperare pe cineva care să-ți bage pula in gat. Ba mai mult, de ani de zile observ că ăsta este singurul tau scop pe forum. Continuă cat vrei dar cântă la alta masă, nu esti genul meu 2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Nu fi obraznic, ca iar te bate Amada.Nu fi obraznic, că te piș în cur! 1 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Hă? Vorbeam despre gurul bivolar făr' de sloboz.Te-am lezat în context cumva? Îmi cer scuze dacă e aşa. + Kinuitu' ori e prăjit, ori mort de foame, că incurcă borcanele. Lasă-l! Nu ma oftic coaie, observ doar că atunci ca nu te baga unchiu' in seama cauti cu disperare pe cineva care să-ți bage pula in gat. Ba mai mult, de ani de zile observ că ăsta este singurul tau scop pe forum. Continuă cat vrei dar cântă la alta masă, nu esti genul meuOmu' e bolnav cu capu', lasă-l și tu! 1 2 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60320 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Septembrie 4, 2020 https://i.postimg.cc/SQcxzs6T/troll.jpg 4 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Pisicutz daca nu mai ai loc pe hard sterge toate conversatiile in care se vorbeste urat, in care nu se aduce nici o informatie noua ... sau care nu sunt on-topic te rog. Sa fii iubit ! Si voi toti ceilalti sa fiti in pace(ca vad ca mereu aveti ceva de impartit) ! 1 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1674 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Pisicutz daca nu mai ai loc pe hard sterge toate conversatiile in care se vorbeste urat, in care nu se aduce nici o informatie noua ... sau care nu sunt on-topic te rog. Sa fii iubit ! Si voi toti ceilalti sa fiti in pace(ca vad ca mereu aveti ceva de impartit) !Ananda e clar ca topicul deschis de tine deranjează și subiectul continentei deranjează. Au spus-o și Picon și alții de pe-aici ca îi iritam și ca îi deranjam cu topicul ăsta. Întrebarea pe care vreau sa ti-o pun este de ce? Ca eu unul n-am nici o explicație. Dacă e o prostie chestia asta cu continenta pai nu înțeleg de ce o baga lumea în seama și de ce se streseaza atât. Adica mie mi s-ar rupe de o chestie care mi se pare aiurea și nicidecum nu ar ajunge sa mă irite. Link spre comentariu
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Ananda e clar ca topicul deschis de tine deranjează și subiectul continentei deranjează. Au spus-o și Picon și alții de pe-aici ca îi iritam și ca îi deranjam cu topicul ăsta. Întrebarea pe care vreau sa ti-o pun este de ce? Ca eu unul n-am nici o explicație. Dacă e o prostie chestia asta cu continenta pai nu înțeleg de ce o baga lumea în seama și de ce se streseaza atât. Adica mie mi s-ar rupe de o chestie care mi se pare aiurea și nicidecum nu ar ajunge sa mă irite. Pompițăăă, "redistribuire" este clanța ce şi-o ia Ananda de 6 ani încoace pe topicul ăsta halucinant, din toate părțile, pe care în loc s-o înghită dreaq... ți-o pasează ție. Nu înghiți nici tu, o scuipi drăgăstos înapoi pe buzele gurului şi tot aşa, de ani buni. Vă jucați cu sperma altora în lipsa emulsiei gonadelor proprii. Sunteți un cerc inexorabil-masonic restrâns ce lucrează cu materialul clientului, sunteți frăția evocatoare a smacolinei voastre inexistente, confreeria ce regurgitează sperma noastră, cu gargară forumistică inutil de inoportună! Nu-ți este jenă bă impotentule să mai caşti gura p'acilea?? Ai uitat că ai scris pe nimfo că nu ți se mai scoală plua cu mult timp înainte să faci 30 de ani? Eşti sado-maso pasiv, ştiind că la fiecare apariție ți-e umplut botul în secunda doi cu jintiță...? :))) Conversează-te dreq cu gurul tău prin mesaje private. E greu cumva? De ce te expui opiniei publice? Nu înțelegi nicicum că schizofrenul tău idol este mai bolnav la cap ca tine? OMG, citeam cândva că EL este în măsură să trateze femeile de ciclul lunar al menstruației, asta ca să nu detaliez şi teoriile lui conspiraționiste cu argoni, reptilieni şi alte ființe ozn-istice ce au adus 5 G pe Terra :no2 :pope Du-te bă mijă Estrogenă naibii cu Ananda cu tot la Obregia!! Aveți mare nevoie de consiliere psihiatrică, trust me. 2 1 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1674 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Pompițăăă, "redistribuire" este clanța ce şi-o ia Ananda de 6 ani încoace pe topicul ăsta halucinant, din toate părțile, pe care în loc s-o înghită dreaq... ți-o pasează ție. Nu înghiți nici tu, o scuipi drăgăstos înapoi pe buzele gurului şi tot aşa, de ani buni. Vă jucați cu sperma altora în lipsa emulsiei gonadelor proprii. Sunteți un cerc inexorabil-masonic restrâns ce lucrează cu materialul clientului, sunteți frăția evocatoare a smacolinei voastre inexistente, confreeria ce regurgitează sperma noastră, cu gargară forumistică inutil de inoportună! Nu-ți este jenă bă impotentule să mai caşti gura p'acilea?? Ai uitat că ai scris pe nimfo că nu ți se mai scoală plua cu mult timp înainte să faci 30 de ani? Unde am scris eu treaba asta? Te rog sa-mi spui pe ce topic și când am spus eu așa ceva. Oricum văd ca tu știi ce mi se scoala și ce nu probabil ai vrut sa mi-o iei la vreun oral ca altfel era imposibil sa ajungi la mine în pantaloni ca sa știi ce și cum mi se scoala.Spui ca sunt impotent. Am vrut sa te fut și n-am reușit sau de unde știi tu treaba asta. Pai dacă mai vrei pot sa-ți fac o demonstrație a potentei mele oricând. Dar ții ori curuletul ori gurita ok? Link spre comentariu
Postări Recomandate