Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms

Holocaustul a fost din cauza faptului că lalala...

Afganistan, Iran, Irak, exemple clare că lucrurile o iau razna şi lalala

Bă Bebe Buză Rece, le zici bine de tot.

Am totuşi o mică nelămurire, ai fost cumva prin contengioasele zone respective vreodată, ficior? Ai idee unde este Afganistanul pe hartă???

Pune pe for nişte poze edificatoare. Pun şi eu după tine!    ;)

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca

De acord cu tine in formarea unui stil de viață sanatos, dar cum aș putea sa-mi programez nevoile sexuale? Adica de ce sa fut daca nu am chef doar ca mi-a venit ziua de futut? Este ca si cum te-aș obliga să mănânci fara să-ți fie foame.

Fuți doar când intensitatea senzatiilor sexuale a ajuns la limita suportabilitatii tale. Si-atunci sa vezi ce futaiuri ies. Ca daca nu faci asa vei avea parte de unele futaiuri de zici după aia ca mai buna era o laba.
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Fuți doar când intensitatea senzatiilor sexuale a ajuns la limita suportabilitatii tale. Si-atunci sa vezi ce futaiuri ies. Ca daca nu faci asa vei avea parte de unele futaiuri de zici după aia ca mai buna era o laba.

Sau cum fac astia super potenti 

Merg o saptamana la futut continuu pana gafaie si dupa o luna 2 deschid thread pe sfatulmedicului 

Ajutooor nu mai am chef de sex 

Da uita ca a dat ca surdu in clopot aiurea de asta zic ca si relatiile sexuale trebuiesc controlate 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sinaia
  • Oras:Sinaia

Sau cum fac astia super potenti 

Merg o saptamana la futut continuu pana gafaie si dupa o luna 2 deschid thread pe sfatulmedicului 

Ajutooor nu mai am chef de sex 

Da uita ca a dat ca surdu in clopot aiurea de asta zic ca si relatiile sexuale trebuiesc controlate 

Atâta poți, atata faci, laba trista!  :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:.

Orice trebuie facut cu masura

Trebuie sa te organizezi in fond gen ba fac sex o data la 3 zile dau un exemplu e vorba de bioritmul organismului

Ba frate, mie-mi plac femeile in general si ies cu baietii la agățat peste tot, in cluburi (fuck covid), la terasa, concerte.. etc. Iubesc sa agăț o fata frumoasa, iubesc sa o strang in brate, iubesc sa o sarut, iubesc sa o vad cum da in clocot, cand toate aceste lucruri se intampla si vine momentul asteptat de amandoi dar nu au trecut zilele de pauza eu ce-i spun, "vino poimaine să ne futem că mai am 2 zile de pauză"?
  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ba frate, mie-mi plac femeile in general si ies cu baietii la agățat peste tot, in cluburi (fuck covid), la terasa, concerte.. etc. Iubesc sa agăț o fata frumoasa, iubesc sa o strang in brate, iubesc sa o sarut, iubesc sa o vad cum da in clocot, cand toate aceste lucruri se intampla si vine momentul asteptat de amandoi dar nu au trecut zilele de pauza eu ce-i spun, "vino poimaine că mai am 2 zile de pauză"?

Daca se iveste o ocazie nu te pui contra 

Ma refeream in contextul mersului voluntar la prostituate in ce am vb pana acum 

Link spre comentariu

Frate, eu nu am suflet hain, dar sincer, eu cand vad useri, gen@pulesteu,@bic sau @moneytalks, automat ii asociez cu niste lache, pampalai, care copiaza replicile altora, scriu si ei sa vada baietzii, apoi, daca primesc feedback pozitiv, ii ai drept lachei pe viata.

Sincer.

• Like 2
Link spre comentariu

Frate, eu nu am suflet hain, dar sincer, eu cand vad useri, gen@pulesteu,@bic sau @moneytalks, automat ii asociez cu niste lache, pampalai, care copiaza replicile altora, scriu si ei sa vada baietzii, apoi, daca primesc feedback pozitiv, ii ai drept lachei pe viata.

Sincer.

Boss, nu vezi bine dar nu am copiat replica nimanui niciodata si in comparație cu tine care esti un trist cu o viață plictisitoare, eu chiar sunt baiat

Hai, marș la ignore langa @tantrica, ca esti la fel de cretin ca ea

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ba frate, mie-mi plac femeile in general si ies cu baietii la agățat peste tot, in cluburi (fuck covid), la terasa, concerte.. etc. Iubesc sa agăț o fata frumoasa, iubesc sa o strang in brate, iubesc sa o sarut, iubesc sa o vad cum da in clocot, cand toate aceste lucruri se intampla si vine momentul asteptat de amandoi dar nu au trecut zilele de pauza eu ce-i spun, "vino poimaine să ne futem că mai am 2 zile de pauză"?

Există și alte organe cu care se poate face sex cum ar fi limba.
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri

O intrebare buna:

Crezi că noi vom putea trezii constiintele si vom putea reversa acest curent in Romania si nu numa ??

Da, cred! Mai mult decat atat o vom face(o facem deja - este in desfasurare) cei care credeti ca vreti si ca puteti contribui si voi(ati reusit sa treceti de obstacolele mentale) luam legatura ... se fac rugaciuni, meditatii si binecuvantari la unison(toti in acelasi timp, aceeasi rugaciune, meditatie sau binecuvantare). Atunci apelam(multi in acelasi timp) forte cosmice(aspecte ale Duhului Sfant care este atotputernic).

Hai Romania ! Hai umanitatea ! Succes deplin tuturor lucratorilor spirituali(lightworkerilor) !

Link spre comentariu

@

>miskinbkk<

Nu trebuie sa mergi nicaieri trebuie doar sa activezi credinta, sa reusesti sa controlezi mintea(sa nu zboare aiurea in timpul meditatiei) si sa vrei din tot sufletul binele intregii umanitati.

E simplu de tot nu trebuie nimic nici bani, nici efort, nu trebuie decat o intentie ferma, putina concentrare, putina credinta(cat un bob de orez) si restul fac alte fiinte mult mai dotate decat oamenii(extraterestrii daca vreti sa ii numiti intr-un mod pe care il accepta stiinta moderna).

Succes tuturor celor care lupta pentru eliberare umanitatii, pentru binele umanitatii si chiar avand in vedere situatia pentru salvarea umanitatii !

PS: Continenta sexuala este de un imens ajutor in aceasta directie.

Link spre comentariu

@

>miskinbkk<

Nu trebuie sa mergi nicaieri trebuie doar sa activezi credinta, sa reusesti sa controlezi mintea(sa nu zboare aiurea in timpul meditatiei) si sa vrei din tot sufletul binele intregii umanitati.

E simplu de tot nu trebuie nimic nici bani, nici efort, nu trebuie decat o intentie ferma, putina concentrare, putina credinta(cat un bob de orez) si restul fac alte fiinte mult mai dotate decat oamenii(extraterestrii daca vreti sa ii numiti intr-un mod pe care il accepta stiinta moderna).

Succes tuturor celor care lupta pentru eliberare umanitatii, pentru binele umanitatii si chiar avand in vedere situatia pentru salvarea umanitatii !

PS: Continenta sexuala este de un imens ajutor in aceasta directie.

Deci tu afirmi, ca eu pot sa devin mai bun, chiar si la Vaslui?

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Pfoai, ce mi-ai zis-o...

In alta ordine de idei, sclavete : replici imprumutate si umor pentru baieti, asteptari mari.

Ma pis pe tine.

Păi, ți-a zis-o bă, rujatule! Să-l înșeli tu pe chinezoi! Așa ceva ...

Ne pișăm cu toții pe tine!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Păi, ți-a zis-o bă, rujatule! Să-l înșeli tu pe chinezoi! Așa ceva ...

Ne pișăm cu toții pe tine!

Ce dreaq ai, pensionarule, de dimineata?

Statueta si urmari nedepistate de doftori?

@>miskinbkk<

Evident! La asta te invit de cand am inceput postarile aici si pe tine si pe ceilalti.

Succes !

Te rog, fii bun si explica, detailiaza.

Cum dau de Kundalini la Vaslui??

Link spre comentariu
Vizitator cocalar20
Reputație: 0

@>miskinbkk<

Evident! La asta te invit de cand am inceput postarile aici si pe tine si pe ceilalti.

Succes !

Auzi da daca devin mai bun mie imi e frica ca ajung dracu in rai si imi canta aia la harpa pe eternitate.

Mie imi place la cazane ca macar e cald plus ca sper sa vina si Salam sa imi cante sa-i dau 100 de euroi pe frunte.

Link spre comentariu

Vizitator cocalar20
Reputație: 0

Ceea ce vreau sa zic e ca orice filozofie/religie trebuie sa aibe si un scop final, salvarea lumii cu pretul sa ajung iar printre saraci prosti in rai mi se pare o gluma de prost gust a lui Kundalini de Vaslui.

Zi-ne, ce se intampla dupa ce dam ortu popii, ajung la petreceri cu Salam sau nu?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...