Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

Vad ca esti curios ... daca vad la tine macar o luna de continenta amoroasa perfecta iti raspund :)

Altfel va trebui sa te multumesti doar cu speculatiile :)

Te imbratisez, multumesc pt replica.

Sa fii cat mai fericit !

poftim? continenta? 

esti sigur din secta lu bivolaru 100% , numai daca scrii pe google "continenta sexuala" primu link e yoga esoteric, siteu sectei lu bivolaru , un mare cretin, bine ca e la parnaie

si apropo de continenta, iti spun din cunostintele mele medicale domnule ananda CA CONTINENTA SEXUALA DE ORICE FEL SI LA FEMEIE SI LA BARBAT TE IMBOLNAVESTE PE TERMEN LUNG, NU E NICI UN BENEFIU IN ASA CEVA

de ce zic asta? pai ma nene.....tu nu stii ca in secretii se acumuleaza in timp toxine? care in timp vor duce la boli precum cancerul?

la barbat, secretiile veziculelor seminale si prostatice se acumuleaza, cu precizarea ca fiind o secretie exocrina (adica secretiile se elimina inafara corpului) poate fi un mijloc de eliminare si a toxinelor, asadar cam ce toxine sunt in sange se pot gasi si in lichidele seminale la barbat, si la femeie

IAR CU TIMPUL DACA NU LE ELIMINI POT DA CANCERE (la barbat canceru prostatic, la femeia de col uterin) SI NU NUMAI!!!

o sa pun asta si pe celalalt topic al tau SA NU MAI PROSTESTI LUMEA

Lasă-l!  :laugh2

nu pot picoane, macar un avertisment sa las pentru lume , sa nu se lase dusa de nas de un dinasta

• Like 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

buna seara

Bună să-ți fie inima, precum căutătura, voinicule!

Postat

poftim? continenta? 

esti sigur din secta lu bivolaru 100% , numai daca scrii pe google "continenta sexuala" primu link e yoga esoteric, siteu sectei lu bivolaru , un mare cretin, bine ca e la parnaie

si apropo de continenta, iti spun din cunostintele mele medicale domnule ananda CA CONTINENTA SEXUALA DE ORICE FEL SI LA FEMEIE SI LA BARBAT TE IMBOLNAVESTE PE TERMEN LUNG, NU E NICI UN BENEFIU IN ASA CEVA

de ce zic asta? pai ma nene.....tu nu stii ca in secretii se acumuleaza in timp toxine? care in timp vor duce la boli precum cancerul?

la barbat, secretiile veziculelor seminale si prostatice se acumuleaza, cu precizarea ca fiind o secretie exocrina (adica secretiile se elimina inafara corpului) poate fi un mijloc de eliminare si a toxinelor, asadar cam ce toxine sunt in sange se pot gasi si in lichidele seminale la barbat, si la femeie

IAR CU TIMPUL DACA NU LE ELIMINI POT DA CANCERE (la barbat canceru prostatic, la femeia de col uterin) SI NU NUMAI!!!

o sa pun asta si pe celalalt topic al tau SA NU MAI PROSTESTI LUMEA

nu pot picoane, macar un avertisment sa las pentru lume , sa nu se lase dusa de nas de un dinasta

De vreo 3 ani ne luptăm cu el dar ... Batman!

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Bună să-ți fie inima, precum căutătura, voinicule!

multumescu-ti

vrei o fetita. domnu'? e noua in meserie, are 21 de ani, dar n-are cont aici si m-a rugat s-o ajut. e vecina mea

merci

Postat

De vreo 3 ani ne luptăm cu el dar ... Batman!

aa , am inteles, deci e un caz pierdut =)) , nu m-am uitat pe celelalte postari ale lui, dar daca tu zici, okk :))

• Like 1
Postat

multumescu-ti

vrei o fetita. domnu'? e noua in meserie, are 21 de ani, dar n-are cont aici si m-a rugat s-o ajut. e vecina mea

merci

Mulțumesc, dar e prea mare ca să o înfiez! 

Postat

aa , am inteles, deci e un caz pierdut =)) , nu m-am uitat pe celelalte postari ale lui, dar daca tu zici, okk :))

E pierdut. 

Postat

E pierdut. 

off...bivolaru asta stie sa spele creiere, nu gluma..........si asta doar din cauza prostiei umane ..........ca daca prostia umana tindea spre 0 , la fel tindea si adeptii lu idiotu ala

Postat

off...bivolaru asta stie sa spele creiere, nu gluma

Creierele slabe. 

Postat

Creierele slabe. 

macar de ar citi lumea ce am scris daca are cineva dubii despre tampenia asta de continenta ca nu e bine, sa nu se mai inmulteasca prostia, ca si asa e multa

Postat

macar de ar citi lumea ce am scris daca are cineva dubii despre tampenia asta de continenta ca nu e bine, sa nu se mai inmulteasca prostia, ca si asa e multa

Cei vechi, știu care e treaba. E bine de știut pentru cei noi. 

• Like 5
  • Minus 2
Postat

nu ai bani?

Am lei. 

Postat

e o amenintare? ma dai la lei?

Da.

Mai ai o postare și câștigi pariul. Faci cinste la băieți? Pentru că fără ei, nu reușeai. 

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

invers ... eu  ma lupt cu lenea, prostia, inchistarea sau lipsa de vointa din voi ... :)

totusi ... tre sa recunosc ... unii din voi chiar se misca ... spre surprinderea tuturor ... pentru acestia exista sustinere, chiar si premii :)

@chikosan - citeste replicile pe care le-am scris pe acest forum ... de la inceput, daca esti nou ia-o usor ... nici o cladire nu a fost ridicata instantaneu ;)

daca vrei sa probezi ... testeaza tot ce spun ... vorbesc dintr-o practica personala perseverenta si indelunga ... in mod sigur stiu ce spun ... vei vedea daca vei proba ...toti cei care probeaza se vor lamuri prin proprii experiente.

Acum ai alegerea intre a ramane cu cateva speculatii mentale fara fundament si cunoastere efectiva 0 si a invata ceva nou care te va ajuta enorm(sa ai o viata echilibrata, armonioasa, sa ai trupul sanatos si mintea limpede(si astea sunt cele mai mici dintre avantaje)

Ce intelegi prin a fi spalat pe creier:

1.Sa devii constient de programarea psiho-mentala si sa alegi liber cum sa te programezi

2.Sa stergi toate programele si sa devii ca un bebelus cu singura diferenta ca ai mintea matura

3.Sa fii in continuare inconstient doar ca sa schimbi programele cu altele

Ma aflu acum in cazul 1.

Va imbratisez cu iubire si va doresc sa fiti cat mai fericiti !

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

invers ... eu  ma lupt cu lenea, prostia, inchistarea sau lipsa de vointa din voi ... :)

totusi ... tre sa recunosc ... unii din voi chiar se misca ... spre surprinderea tuturor ... pentru acestia exista sustinere, chiar si premii :)

@chikosan - citeste replicile pe care le-am scris pe acest forum ... de la inceput, daca esti nou ia-o usor ... nici o cladire nu a fost ridicata instantaneu ;)

daca vrei sa probezi ... testeaza tot ce spun ... vorbesc dintr-o practica personala perseverenta si indelunga ... in mod sigur stiu ce spun ... vei vedea daca vei proba ...toti cei care probeaza se vor lamuri prin proprii experiente.

Acum ai alegerea intre a ramane cu cateva speculatii mentale fara fundament si cunoastere efectiva 0 si a invata ceva nou care te va ajuta enorm(sa ai o viata echilibrata, armonioasa, sa ai trupul sanatos si mintea limpede(si astea sunt cele mai mici dintre avantaje)

Ce intelegi prin a fi spalat pe creier:

1.Sa devii constient de programarea psiho-mentala si sa alegi liber cum sa te programezi

2.Sa stergi toate programele si sa devii ca un bebelus cu singura diferenta ca ai mintea matura

3.Sa fii in continuare inconstient doar ca sa schimbi programele cu altele

Ma aflu acum in cazul 1.

Va imbratisez cu iubire si va doresc sa fiti cat mai fericiti !

mi s-a rupt puntea lui varolio sub greutatea acestor revelatii

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Am fost ieri la Carina si m-a facut sa-mi dau drumul de 2 ori!

Si stii ce @ananda? A fost excelent!

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dear God, not again !... :cry2 :cry2 :cry2 :ewpu :ewpu :ewpu

Postat

Piconela, ce-ți mai plac voinicii.

Nebunatica mică!

Nu te mai juca fă cu curul gol în fața pulii sculate, că s-ar putea să se găsească vreun suflet caritabil, să-ți facă un tușeu cu pula, la prostata aia bolnavă a ta! :laugh2

#păcăliciule

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...