chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 1, 2016 Vad ca esti curios ... daca vad la tine macar o luna de continenta amoroasa perfecta iti raspund Altfel va trebui sa te multumesti doar cu speculatiile Te imbratisez, multumesc pt replica. Sa fii cat mai fericit !poftim? continenta? esti sigur din secta lu bivolaru 100% , numai daca scrii pe google "continenta sexuala" primu link e yoga esoteric, siteu sectei lu bivolaru , un mare cretin, bine ca e la parnaie si apropo de continenta, iti spun din cunostintele mele medicale domnule ananda CA CONTINENTA SEXUALA DE ORICE FEL SI LA FEMEIE SI LA BARBAT TE IMBOLNAVESTE PE TERMEN LUNG, NU E NICI UN BENEFIU IN ASA CEVA de ce zic asta? pai ma nene.....tu nu stii ca in secretii se acumuleaza in timp toxine? care in timp vor duce la boli precum cancerul? la barbat, secretiile veziculelor seminale si prostatice se acumuleaza, cu precizarea ca fiind o secretie exocrina (adica secretiile se elimina inafara corpului) poate fi un mijloc de eliminare si a toxinelor, asadar cam ce toxine sunt in sange se pot gasi si in lichidele seminale la barbat, si la femeie IAR CU TIMPUL DACA NU LE ELIMINI POT DA CANCERE (la barbat canceru prostatic, la femeia de col uterin) SI NU NUMAI!!! o sa pun asta si pe celalalt topic al tau SA NU MAI PROSTESTI LUMEA Lasă-l! nu pot picoane, macar un avertisment sa las pentru lume , sa nu se lase dusa de nas de un dinasta 1
enervantul Reputație: 150 Postat Iulie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 1, 2016 Lasă-l! buna seara
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 buna searaBună să-ți fie inima, precum căutătura, voinicule!
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 poftim? continenta? esti sigur din secta lu bivolaru 100% , numai daca scrii pe google "continenta sexuala" primu link e yoga esoteric, siteu sectei lu bivolaru , un mare cretin, bine ca e la parnaie si apropo de continenta, iti spun din cunostintele mele medicale domnule ananda CA CONTINENTA SEXUALA DE ORICE FEL SI LA FEMEIE SI LA BARBAT TE IMBOLNAVESTE PE TERMEN LUNG, NU E NICI UN BENEFIU IN ASA CEVA de ce zic asta? pai ma nene.....tu nu stii ca in secretii se acumuleaza in timp toxine? care in timp vor duce la boli precum cancerul? la barbat, secretiile veziculelor seminale si prostatice se acumuleaza, cu precizarea ca fiind o secretie exocrina (adica secretiile se elimina inafara corpului) poate fi un mijloc de eliminare si a toxinelor, asadar cam ce toxine sunt in sange se pot gasi si in lichidele seminale la barbat, si la femeie IAR CU TIMPUL DACA NU LE ELIMINI POT DA CANCERE (la barbat canceru prostatic, la femeia de col uterin) SI NU NUMAI!!! o sa pun asta si pe celalalt topic al tau SA NU MAI PROSTESTI LUMEA nu pot picoane, macar un avertisment sa las pentru lume , sa nu se lase dusa de nas de un dinastaDe vreo 3 ani ne luptăm cu el dar ... Batman!
enervantul Reputație: 150 Postat Iulie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 1, 2016 Bună să-ți fie inima, precum căutătura, voinicule!multumescu-ti vrei o fetita. domnu'? e noua in meserie, are 21 de ani, dar n-are cont aici si m-a rugat s-o ajut. e vecina meamerci
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 1, 2016 De vreo 3 ani ne luptăm cu el dar ... Batman!aa , am inteles, deci e un caz pierdut , nu m-am uitat pe celelalte postari ale lui, dar daca tu zici, okk ) 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 multumescu-ti vrei o fetita. domnu'? e noua in meserie, are 21 de ani, dar n-are cont aici si m-a rugat s-o ajut. e vecina meamerciMulțumesc, dar e prea mare ca să o înfiez!
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 aa , am inteles, deci e un caz pierdut , nu m-am uitat pe celelalte postari ale lui, dar daca tu zici, okk )E pierdut.
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 1, 2016 E pierdut. off...bivolaru asta stie sa spele creiere, nu gluma..........si asta doar din cauza prostiei umane ..........ca daca prostia umana tindea spre 0 , la fel tindea si adeptii lu idiotu ala
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 off...bivolaru asta stie sa spele creiere, nu glumaCreierele slabe.
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 1, 2016 Creierele slabe. macar de ar citi lumea ce am scris daca are cineva dubii despre tampenia asta de continenta ca nu e bine, sa nu se mai inmulteasca prostia, ca si asa e multa
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 macar de ar citi lumea ce am scris daca are cineva dubii despre tampenia asta de continenta ca nu e bine, sa nu se mai inmulteasca prostia, ca si asa e multaCei vechi, știu care e treaba. E bine de știut pentru cei noi. 5 2
enervantul Reputație: 150 Postat Iulie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 1, 2016 Mulțumesc, dar e prea mare ca să o înfiez! nu ai bani?
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 nu ai bani?Am lei.
enervantul Reputație: 150 Postat Iulie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 1, 2016 Am lei. cati lei ai?merci
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 cati lei ai?mercihttp://www.animalzoo.ro/wp-content/uploads/2015/12/lei-africani.jpgCu plăcere!
enervantul Reputație: 150 Postat Iulie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 1, 2016 http://www.animalzoo.ro/wp-content/uploads/2015/12/lei-africani.jpgCu plăcere!e o amenintare? ma dai la lei?
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2016 e o amenintare? ma dai la lei?Da.Mai ai o postare și câștigi pariul. Faci cinste la băieți? Pentru că fără ei, nu reușeai. 5 2
ananda Reputație: -414 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 2, 2016 invers ... eu ma lupt cu lenea, prostia, inchistarea sau lipsa de vointa din voi ... totusi ... tre sa recunosc ... unii din voi chiar se misca ... spre surprinderea tuturor ... pentru acestia exista sustinere, chiar si premii @chikosan - citeste replicile pe care le-am scris pe acest forum ... de la inceput, daca esti nou ia-o usor ... nici o cladire nu a fost ridicata instantaneu daca vrei sa probezi ... testeaza tot ce spun ... vorbesc dintr-o practica personala perseverenta si indelunga ... in mod sigur stiu ce spun ... vei vedea daca vei proba ...toti cei care probeaza se vor lamuri prin proprii experiente.Acum ai alegerea intre a ramane cu cateva speculatii mentale fara fundament si cunoastere efectiva 0 si a invata ceva nou care te va ajuta enorm(sa ai o viata echilibrata, armonioasa, sa ai trupul sanatos si mintea limpede(si astea sunt cele mai mici dintre avantaje) Ce intelegi prin a fi spalat pe creier: 1.Sa devii constient de programarea psiho-mentala si sa alegi liber cum sa te programezi2.Sa stergi toate programele si sa devii ca un bebelus cu singura diferenta ca ai mintea matura3.Sa fii in continuare inconstient doar ca sa schimbi programele cu altele Ma aflu acum in cazul 1. Va imbratisez cu iubire si va doresc sa fiti cat mai fericiti !
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 2, 2016 invers ... eu ma lupt cu lenea, prostia, inchistarea sau lipsa de vointa din voi ... totusi ... tre sa recunosc ... unii din voi chiar se misca ... spre surprinderea tuturor ... pentru acestia exista sustinere, chiar si premii @chikosan - citeste replicile pe care le-am scris pe acest forum ... de la inceput, daca esti nou ia-o usor ... nici o cladire nu a fost ridicata instantaneu daca vrei sa probezi ... testeaza tot ce spun ... vorbesc dintr-o practica personala perseverenta si indelunga ... in mod sigur stiu ce spun ... vei vedea daca vei proba ...toti cei care probeaza se vor lamuri prin proprii experiente.Acum ai alegerea intre a ramane cu cateva speculatii mentale fara fundament si cunoastere efectiva 0 si a invata ceva nou care te va ajuta enorm(sa ai o viata echilibrata, armonioasa, sa ai trupul sanatos si mintea limpede(si astea sunt cele mai mici dintre avantaje) Ce intelegi prin a fi spalat pe creier: 1.Sa devii constient de programarea psiho-mentala si sa alegi liber cum sa te programezi2.Sa stergi toate programele si sa devii ca un bebelus cu singura diferenta ca ai mintea matura3.Sa fii in continuare inconstient doar ca sa schimbi programele cu altele Ma aflu acum in cazul 1. Va imbratisez cu iubire si va doresc sa fiti cat mai fericiti !mi s-a rupt puntea lui varolio sub greutatea acestor revelatii
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 2, 2016 Am fost ieri la Carina si m-a facut sa-mi dau drumul de 2 ori! Si stii ce @ananda? A fost excelent! 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Dear God, not again !... :cry2 :ewpu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 2, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 2, 2016 Bună să-ți fie inima, precum căutătura, voinicule!Piconela, ce-ți mai plac voinicii.Nebunatica mică!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 Am fost ieri la Carina si m-a facut sa-mi dau drumul de 2 ori! Si stii ce @ananda? A fost excelent! Eşti anormal, am zis 2 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 2, 2016 Piconela, ce-ți mai plac voinicii.Nebunatica mică!Nu te mai juca fă cu curul gol în fața pulii sculate, că s-ar putea să se găsească vreun suflet caritabil, să-ți facă un tușeu cu pula, la prostata aia bolnavă a ta! #păcăliciule
Postări Recomandate