Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 7 ore, gigi brecu a spus: Malina este un mare castig pt noi pe praful asta. Acum si-a tras locatie noua si foarte misto,singura,si a promis ca ramane in oras definitiv. Am fost la ea asa fara mari sperante si mi-a depasit toate asteptarile,pe scurt ne-am futut de toti banii. Este fix genul de femeie pe care o caut de obicei,si unde mai pui ca face si un oral de oscar,fara fite si cu suflet. Pe scurt,dragoste,conditii de 4 stele si pret de dumping.Bine,eu am prins acum ultima strigare,urmeaza sa creasca la 150/nr dar si asa este foarte rezonabil.Cu alte cuvinte te simti bine de toti banii,nu-ti faci nervi pe aceeasi suma precum la fatucile astea pasagere prin zona. Are recomandarea si suportul meu. Sopr! Multumesc 🤗🤗😘😘 si te astept cu drag 💋💋
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Ianuarie 20, 2022 Postat Ianuarie 20, 2022 5 hours ago, kerote said: Gigi , inteleg ca s-a mutat din T3 , dar unde? Este vecina de scara si chiar de palier cu Maya de la top. 1
kerote Reputație: 198 Postat Ianuarie 20, 2022 Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 33 minute, gigi brecu a spus: Este vecina de scara si chiar de palier cu Maya de la top. Merci boieru'! 1 2
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2022 Buna dimi !! Disponibila pentru programari 🤗
mita69 Reputație: 94 Postat Ianuarie 21, 2022 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Ianuarie 21, 2022 Salutare !! Am fost si eu la detinatoarea topicului, si pot sa zic ca mi-a depasit asteptarile. Locatia e usor de ajuns, pe aleea Capidava, locatie moderna, curatenie. Innainte de a incepe treaba, m-a invitat la o tigare si la un pahar de suc, in care am socializat timp de cateva minute. Trecut la actiune, mi-a facut un oral foarte bun si lung, de mi-a inmuiat genunchi. La normal nu am apucat foarte multe, fiind aproape de finalizare de la oral, am incercat o pozitie cu ea deasupra, se umezeste natural, e strampta, a fost ok. Notele sunt urmatoare : Locatie : 10 On : 10 Np : 9 ( nu am apucat foarte mult, dar cred ca iesea ceva frumos). Atitudine : 10 Aspect : 8 Ca si tarif eram pregatit cu 100 lei, dar am aflat ca e 150, desi eram pregatit doar cu 100, mi-a zis ca nu e nicio problema. O recomand pe domnisoara, sigur ma voi mai intoarce la ea. 3 1 1
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 4 ore, mita69 a spus: Salutare !! Am fost si eu la detinatoarea topicului, si pot sa zic ca mi-a depasit asteptarile. Locatia e usor de ajuns, pe aleea Capidava, locatie moderna, curatenie. Innainte de a incepe treaba, m-a invitat la o tigare si la un pahar de suc, in care am socializat timp de cateva minute. Trecut la actiune, mi-a facut un oral foarte bun si lung, de mi-a inmuiat genunchi. La normal nu am apucat foarte multe, fiind aproape de finalizare de la oral, am incercat o pozitie cu ea deasupra, se umezeste natural, e strampta, a fost ok. Notele sunt urmatoare : Locatie : 10 On : 10 Np : 9 ( nu am apucat foarte mult, dar cred ca iesea ceva frumos). Atitudine : 10 Aspect : 8 Ca si tarif eram pregatit cu 100 lei, dar am aflat ca e 150, desi eram pregatit doar cu 100, mi-a zis ca nu e nicio problema. O recomand pe domnisoara, sigur ma voi mai intoarce la ea. Multu si te mai astept 🤗🤗🤗
Vizitator subtoc Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2022 Postat Ianuarie 21, 2022 Buna Malina cand revii in Bucuresti ?
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 16 ore, subtoc a spus: Buna Malina cand revii in Bucuresti ? Buna dimi ..nu cred ca o sa mai revin la Bucuresti ..dar niciodata sa nu zici niciodata ..🤗😚 1
sxx Reputație: -60 Postat Ianuarie 22, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 22, 2022 Fut mult ăia de la bucuresti :))) 1 1
Vizitator subtoc Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2022 Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 5 ore, Malinalove a spus: Buna dimi ..nu cred ca o sa mai revin la Bucuresti ..dar niciodata sa nu zici niciodata ..🤗😚 Ajung eu la Constanta la sfarsitul lunii, esti pe lista scurta alaturi de Adelinne😘!
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 24, 2022 Buna dimi!! Disponibila pentru programari incepand cu ora 10 ..servicile mele sunt : sex oral protejat/ nep în funcție de igienă sex normal protejat EXCLUS anal COF extra 50 COB CIM extra 50 DEEP GARANTAT Swallow extra 50 sex in duș FK in funcție de compatibilitate discreție și igienă garantată 🎁 Cadou: 💸*150lei/ 30 min incall 💸*250ei / 60 min incall 💸*350lei/ 90 min incall DOMINARE /URO, SCATO 400h SUBMISIVA (SOFT) 400 H Outcall 500( hotel..)
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2022 Buna dimi !! Disponibila pentru programari !!🤗💋🤗
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 26, 2022 Buna dimi!! Disponibila pentru programari !!💋😚💋
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2022 Buna dimi !! Disponibila pentru programari !! Programul meu este pana la ora 18 .. In weekend nu voi fii ..o sa revin de luni .. Pupici💋😘💋
Pandishpan Reputație: 896 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 27, 2022 Daca ai si raspunde la mesaje...ar fi ok..sau ai schimbat numarul..?
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 4 ore, Pandishpan a spus: Daca ai si raspunde la mesaje...ar fi ok..sau ai schimbat numarul..? Buna daca nu raspund inseamna ca sunt ocupata ..si cum am si specificat mai devreme am fost doar pana la ora 18 ... 😚
Malinalove Reputație: 272 Postat Ianuarie 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2022 Buna dimi!! Disponibila pentru programari incepand cu ora 10 😚😘
Malinalove Reputație: 272 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2022 Buna!! Disponibila dupa ora 12 :40 pentru programari 😘😍😘
Malinalove Reputație: 272 Postat Februarie 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2022 Buna dimi !! Disponibila pentru programari incepand cu ora 10 😘😍😘
Vizitator subtoc Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2022 Postat Februarie 2, 2022 Am vizitat-o si eu pe Malina undeva pe langa City (nu sunt din zona). Nu am reusit sa ajung la ea cand era in Bucuresti si am vizitat-o aici pe parte de dominare. Nu o sa detaliez actiunea, dar iubitorii genului o pot vizita cu incredere, e chiar meserie. Tribut 400 lei pentru una ora.
Malinalove Reputație: 272 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 3, 2022 Buna dimineata!! Disponibila pentru programari incepand cu ora 10 💯❤💯
Malinalove Reputație: 272 Postat Februarie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2022 Buna dimi !! Disponibila pentru programari Programul meu este de la 10 -18 💯❤💯
Malinalove Reputație: 272 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2022 Buna dimi !! Disponibila pentru programari Programul meu este de la 10 -16:30💯❤💯
Malinalove Reputație: 272 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 7, 2022 Buna dimi !! Disponibila pentru programari incepand cu ora 10 😚🤗😚
Malinalove Reputație: 272 Postat Februarie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 8, 2022 Buna dimi !! Disponibila pentru programari 🤗😘🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum