Sari la conținut

Sex Games

Postări Recomandate

Postat

Omule,ca sa-mi fac si eu o minima idee despre serviciile inculpatului,da-mi si mie link....dar in PM,rogu-te frumos! :)))

Nu mai gasesc acum exact unde am postat recenzia , dar iti spun in cateva cuvinte ...

Intr-o seara am intrat intr-un restaurant sa mananc si eu un mic ... nu mai tin minte cum se numeste ... ceva cu N parca .... Nici nu am apucat bine sa intru , ca de la o masa s-a ridicat unu' de semana cu actoru' ala de a jucat in filme cu Jan Constantin si Puiu Calinescu si a venit direct la mine , mi-a aruncat 1 (unu) leu , m-a descheiat la pantaloni si a inceput sa mi-o suga .... Si cum ti-am zis .... avea niste buze reci ..... Mi-a dat si o limba pe oute de am zis ca am ajuns in Antarctica ...... Am fugit cat am putut de repede ....... NU RECOMAND !!!!! ...... decat celor care prefera sexul oral la Polul Nord .... :) :) :) ))

P.S.1 Sper ca ti-ai facut o idee .... :) :) :) ))

P.S.2 Aia de pe la mese ziceau ca asa face el mereu .... :) :) :) ))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Io propun un joc mai simplu: ala cu sticluta. Poate il nimeresc pe Euflo :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc pt apreciere si pt spiritul de observatie,Sorina :)))))

Cu placere dragul meu...am simturi ascutite, miros fin...:D

• Oras:pretutindeni
Postat

Multumesc,draga mea! :)

Ce dulce sunt in exprimare,nu-mi pot a crede ochilor ce vaz :)))))))

Sa nu ma vada Bambuchaa ca iar ma acuza de fumat in exces :))))))))

Postat

Io propun un joc mai simplu: ala cu sticluta. Poate il nimeresc pe Euflo :laugh2

Aoleoooooo!!!!!!  Te-a ajuns varsta? Si ti-ai schimbat preferintele sexuale? Tinand cont de diferenta de varsta, este clar cine se "aprinde" mai repede, vrei sa vezi cum e si de partea cealalta? Nu uita, placerea unui sex oral depinde de care parte a penisului te afli... :no2  :slap2

• Oras:none
  • Oras:none
Postat

Daca vin, eu beau sticlele si voi le invartiti :)

Oricum nu as sti ce sa aleg... adevar sau provocare :)

Amandoua arata atat de ... bine !

post-41285-0-84921700-1390506964_thumb.jpg

• Oras:Deep
Postat

ALOOOOOOO!!!!

Gata joaca. Asta e topicul meu si va rog frumos sa nu il mai poluati cu stupiditati si gargara.

Eu vreau sa fac o "treaba serioasa" aici.

Deci, in afara de bascalie si propuneri aiuristice, are cineva niste propuneri realiste?

La bascalie ne pricepem toti (uniimai mult, altii mai putin, dupa bugetul neuronal) dar chestia este ca poate sa iasa chiar ceva misto!

Mai astept inca propuneri "serioase"

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Deep, ideea ta mi se pare foarte buna, insa nu trebuie sa lipseasca bautura No.1 pentru care as renunta la frigurile din Bavaria :P :  Visinata!!!

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Deep, ideea ta mi se pare foarte buna, insa nu trebuie sa lipseasca bautura No.1 pentru care as renunta la frigurile din Bavaria :P :  Visinata!!!

Foarte buna idee! Excelenta chiar! Iar pentru barbati nu trebuie sa ipseasca alcoolul!!!  :P

Postat

Aaaa, scuze, @harrypoker77, you are in!

Mersi mersi, ma simt onorat :D

Oare se pune si participarea telefonica? Sau macar cu gandul pot sa fiu alaturi de voi? :D

P.S. Let the dice (t)roll

Postat

Promit sa nu lipsesc la urmatoarea editie. Pana atunci, astept recenzia  :clap2

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Merci de invitatie, dar si pe mine m-ai nimerit. Din pacate n-am sculamentul de 2000 de km, si nici nu ma pot teleporta. Dar daca continua pana ajung prin tara.... ;)

Postat

:)))) 

NU stiam asta. Pacat, pari un tip de treaba. O sa fie o pierdere.

Deja doi taiati de pe lista. :(((

Ma bucur insa ca v-a facut placere invitatia.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.