Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 1, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 1, 2022 Acum 16 ore, Machedonul12 a spus: Pe mine m-a repezit la telefon. Desi m-as fi dus la ea pentru preturile populare practicate. Nu mai prins în stare bună 🤣 1 1
Vizitator JustAss Reputație: 0 Postat Martie 1, 2022 Postat Martie 1, 2022 Acum 2 ore, Izabel22 a spus: Nu mai prins în stare bună 🤣 Aha...scuza-ma pe mine că trebuia sa te prind in stare buna de futut,dar banii îți place să ii iei,nu?Rusinica sora mea
Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 1, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 1, 2022 Acum 1 oră, JustAss a spus: Aha...scuza-ma pe mine că trebuia sa te prind in stare buna de futut,dar banii îți place să ii iei,nu?Rusinica sora mea 😉😉😉
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Martie 1, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Martie 1, 2022 La 27.02.2022 la 14:22, Izabel22 a spus: Eu nu îmi pot permite sa sun pe cineva înapoi că poate a intervenit ceva. Și omul sa dus acasă sai fac probleme .Sau exemplu mau sunat citeva persoane care au spus că ajung in 20 30 de minute și nu a ajuns sau mai rău cînd ajung cite 2 3 persoane o dată...... Și pe programări nu merg că din 10 persoane poate 1 sau 2 au cuvînt mulțumesc nu ti-ai pus intrebarea de ce se poarta asa clientii cu tine ? ba cred ca ti-ai pus-o uite si raspunsul tau la ea La 28.02.2022 la 11:42, Izabel22 a spus: Auzi daca nu îți convine caută în altă parte tratez cum sunt tratată 👍👍👍👍 ......raspunsul asta unui potential client spune totul despre tine si te descrie mai bine decat as face-o eu . tu singura prin ceea ce spui si ceea ce faci arata ceea ce esti .....si crede-ma ca nu este nevoie sa mai adaug eu nimic la autodescrierea ta autodistructiva . .....degeaba ai preturi sociale ......la comportamentul si gandirea ta orice client se gandeste de doua ori inainte sa te sune. 1
Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 3, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 3, 2022 La 01.03.2022 la 12:23, gica 1955 a spus: nu ti-ai pus intrebarea de ce se poarta asa clientii cu tine ? ba cred ca ti-ai pus-o uite si raspunsul tau la ea ......raspunsul asta unui potential client spune totul despre tine si te descrie mai bine decat as face-o eu . tu singura prin ceea ce spui si ceea ce faci arata ceea ce esti .....si crede-ma ca nu este nevoie sa mai adaug eu nimic la autodescrierea ta autodistructiva . .....degeaba ai preturi sociale ......la comportamentul si gandirea ta orice client se gandeste de doua ori inainte sa te sune. Mulțumesc
derby-f Reputație: 157 Postat Martie 3, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 3, 2022 Degeaba i se atrage atenția..pe o ureche intra pe alta iese..ori face la ambiție ori are probleme cu softul.. 1 1
Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 4, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 4, 2022 Acum 14 ore, derby-f a spus: Degeaba i se atrage atenția..pe o ureche intra pe alta iese..ori face la ambiție ori are probleme cu softul.. 🤣🤣🤣🤣🤣 1
Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 5, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 5, 2022 Bună dimineața ce faceți ce ziceți 😂😂😂
Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 7, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 7, 2022 Bună ziua ce faceți 😀😀
Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 8, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 8, 2022 Bună dimineața ❤️❤️❤️
balan1992 Reputație: 175 Postat Martie 10, 2022 Postat Martie 10, 2022 Eu propun sa o trecem la (De Evitat) se vede clar că îsi bate pl de noi fata , Am trecut si eu acum 2 saptamani la ia bine inteles dupa 3 drumuri in trecut degeaba , am vb cu ia ne-am inteles ! Am ajuns la , locatie a ieșit sa ma ia de la scară cand am urcat scarile ma uitam la curul ei numai anal vedeam , am ajuns ne-am dezbracat i-am spus sa facem un 69 cu scarbă a , acceptat si cand sa ajungem la anal se ferea frate intra doar capul dupa se tragea inapoi strangea din cur sa nu intre pl. M-am pus in picioare sa io infig odata in cur odata am apucat sa io bag toata si a zis ca o doare sa facem normal , am facut normal am dat ca surdu in clopot 5 minute ma impingeam cat de tare puteam ca me-a stricat tot cheful dadeam in ciuda in ia , ia foarte crispata mai sa ma injure ! Am achitat 100 lei si am fugit initial vroiam sa stau 1 ora am venit pentru anal dar nu a meritat , cica se retrage de vreo luna dar isi mai incearca putin norocul cu fraeri , asa la corp arata ok mai ales merita pentru anal la 250 ora , dar atitudinea ei lasa de dorit favea banii multi daca stia cum sa se comporte ! 3 1 2 1
Vizitator JustAss Reputație: 0 Postat Martie 10, 2022 Postat Martie 10, 2022 La 07.03.2022 la 10:27, Izabel22 a spus: Bună ziua ce faceți 😀😀 Uite iti dam la muie,penalo ce esti...te futi in scarba si nici ce trebuie nu faci.Asa ca suge-o
Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 12, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 12, 2022 La 10.03.2022 la 8:15, JustAss a spus: Uite iti dam la muie,penalo ce esti...te futi in scarba si nici ce trebuie nu faci.Asa ca suge-o Vai de Steaua ta și cultură care o ai in tine se vede ce educație ai 🥵🥵🥵
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 12, 2022 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 12, 2022 @Izabel22 pentru tine este inca in pending ce zic baieti mai sus ?. In felul asta o sa ai timp liber mult . uite deja se "vede" 3 postari de ale tale in zile diferite pe acest topic si nici macar offtopic intre ele de la baieti. Sti gura bate curul ! . La 05.03.2022 la 6:51, Izabel22 a spus: Bună dimineața ce faceți ce ziceți 😂😂😂 La 07.03.2022 la 10:27, Izabel22 a spus: Bună ziua ce faceți 😀😀 La 08.03.2022 la 8:09, Izabel22 a spus: Bună dimineața ❤️❤️❤️ 6 1
Vizitator JustAss Reputație: 0 Postat Martie 12, 2022 Postat Martie 12, 2022 Acum 7 ore, Izabel22 a spus: Vai de Steaua ta și cultură care o ai in tine se vede ce educație ai 🥵🥵🥵 Pai cu zdrențe ca tine cum vrei?
Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 12, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 12, 2022 Acum 7 ore, 2peu_2peu a spus: @Izabel22 pentru tine este inca in pending ce zic baieti mai sus ?. In felul asta o sa ai timp liber mult . uite deja se "vede" 3 postari de ale tale in zile diferite pe acest topic si nici macar offtopic intre ele de la baieti. Sti gura bate curul ! . Sincer nici nu ști cum să o dai nici așa nu este bine nici așa cînd mă comport frumos etc..... Dar dece nu spun și adevăratele discuți cum ar fi vine 1 sau de 2 ori și după o încearcă cu hai sa facem fără și multe chestii de genul sau așa zisi băieți că sunt uni și pe aici ..( Nu vrei sa o facem moca său fără să îți pun o recenzie bună 😉😘 astea nu se spun
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 12, 2022 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 12, 2022 1 oră în urmă, Izabel22 a spus: Nu vrei sa o facem moca său fără să îți pun o recenzie bună sunt ferm convins ca sunt asa persoane , dar asta nu are legatura cu calitatea serviciilor prestate, seriozitatea in a respecta programari, limbajul tau folosit aici in interactiunea cu diferiti utilizatori de nimfo exemplu de atitudine Postat Martie 1 La 28.02.2022 la 14:28, Machedonul12 a spus: Pe mine m-a repezit la telefon. Desi m-as fi dus la ea pentru preturile populare practicate. Nu mai prins în stare bună 🤣 5 1
Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 12, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 12, 2022 Acum 51 minute, 2peu_2peu a spus: sunt ferm convins ca sunt asa persoane , dar asta nu are legatura cu calitatea serviciilor prestate, seriozitatea in a respecta programari, limbajul tau folosit aici in interactiunea cu diferiti utilizatori de nimfo exemplu de atitudine Postat Martie 1 La 28.02.2022 la 14:28, Machedonul12 a spus: Pe mine m-a repezit la telefon. Desi m-as fi dus la ea pentru preturile populare practicate. Nu mai prins în stare bună 🤣 Știu sunt sitoatie și sitoatie in care unul mă sună că a ajuns altul cere informații etc și te grăbești sa le răspunzi la toți . Și pe programări nu merg că nu sunt persoanele serioase foarte multe zic că vin și nu mai ajunge nimeni ...
playmaker Reputație: 1302 Postat Martie 12, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 12, 2022 OffTopic : ce bine se inteleg pă limba lor astia 2 🤣🤣🤣
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 12, 2022 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 12, 2022 Acum 7 minute, Izabel22 a spus: Știu sunt sitoatie și sitoatie in care unul mă sună că a ajuns altul cere informații etc și te grăbești sa le răspunzi la toți . Și pe programări nu merg că nu sunt persoanele serioase foarte multe zic că vin și nu mai ajunge nimeni ... Exact tot in pending este si ce ti-am zis eu! 6 1
balan1992 Reputație: 175 Postat Martie 13, 2022 Postat Martie 13, 2022 Aceleas scuze inutile , povestește fa , faza cu analul ce si cum sa întamplat si eu chiar m-am comportat frumos cu tn ! Vorbim ceva la telefon iar cand ajungem goi amandoi spui ca nu se poate , dute fa în pula mea ca tu abureștii fraerii care isi dau cu parerea ne avand contact cu tn , esti perversa rau. Cand vezi ca te ataca cineva pe buna dreptate spui aceleaș replici la infinit cauta alta scuze , mai pe scurt incerci sa înseli oameni cu voia lor desigur profiti de unele schestii ca omul sa nu mai poata da inapoi ! 2
Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 13, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 13, 2022 1 oră în urmă, balan1992 a spus: Aceleas scuze inutile , povestește fa , faza cu analul ce si cum sa întamplat si eu chiar m-am comportat frumos cu tn ! Vorbim ceva la telefon iar cand ajungem goi amandoi spui ca nu se poate , dute fa în pula mea ca tu abureștii fraerii care isi dau cu parerea ne avand contact cu tn , esti perversa rau. Cand vezi ca te ataca cineva pe buna dreptate spui aceleaș replici la infinit cauta alta scuze , mai pe scurt incerci sa înseli oameni cu voia lor desigur profiti de unele schestii ca omul sa nu mai poata da inapoi ! Ai să ne înțelegem trebuia sa fac anal cu tine sa te umplu de căcat nu am făcut din cauză că nu aveam clisma făcută 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 13, 2022 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 13, 2022 Acum 55 minute, Izabel22 a spus: Ai să ne înțelegem trebuia sa fac anal cu tine sa te umplu de căcat nu am făcut din cauză că nu aveam clisma făcută Daca sa vb despre anal, ai confirmat ca da ,esti neserioasa,manglitoare si de evitat. Dar 💰pentru anal au fost platiti de tine @balan1992? 4 1
Izabel22 Reputație: 9 Postat Martie 13, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 13, 2022 1 oră în urmă, 2peu_2peu a spus: Daca sa vb despre anal, ai confirmat ca da ,esti neserioasa,manglitoare si de evitat. Dar 💰pentru anal au fost platiti de tine @balan1992? A plăti o fin oral normal că i-am specificat că nu pot face dar ..... Înțelegem fie care ce vrem
balan1992 Reputație: 175 Postat Martie 13, 2022 Postat Martie 13, 2022 Esti cu mecla te-am spus sex total cu tot cu anal , cred ca ma confunzi te-am spus ca stau 1 ora la 2 finalizari anale , me-am spus ca doar o finalizare anala faci la ora nu 2 am zis ok nu me-ai spus nimic de clisma si nici ca nu faci in momentul cand am vrut sa ti-o bag în cur tot te trageai iar cand am bagat-o putin ai spus ca sa facem normal , vrei sa iti re-amintesc eu , dc nu ai spus de la telefon ca nu poții face anal si nu mai veneam simplu ! Minti din ori ce pozitie fata mea , prost e ala cine te crede , eu cred ca site-ul îl folosesti doar pentru amuzament si pentru a rade de fraieri raspunzi in bataie de joc la toate comentariile de nici tu nu te crezi , spune ca nu e asa cum am spus eu dintre interactiunea cu mn ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum